Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Most csak bejelentkezek,az ellátmányt később hozom!;)

mya100 és greenfields kedveli ezt.
  2. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Jó reggelt mindenkinek!
    Remélem az órát visszaállítottátok.:music:
    Mivel még szundikáltok, az ágyba szervírozom a reggelit.;)

Evetkénél a felhősor meglesz, a rávalók majd legközelebb.

Látom babahalak is az alkalomhoz illő rucit öltött.:)
    Most jobbra el, de még jövök.

3. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép reggelt!

Mára is jutottak gratulációk a szintlépésekhez, Sárkánylánynak, és Katának is.Ügyesek vagytok!:D:music:Persze ha van még szintlépőnk akkor neki is. :)
    Tegnap én is léptem a bahán.
    Gépem nem felejtette el óra átállítástxD Bevallom nekem így jobban fekszik.

Tiszta boszorkányság felhősorra még rászenvedtem az utolsó kütyüt. A mostani felhősorig nem jutottam el, de két rávalóm már megvan régebbről.
    Táltos tojgli nálam is megtalálta a helyét:D és még mindig 3 hulladékom van.Így nem lesz meg a csacsikovács.

Megreggelizek, köszönöm. Aztán megyünk mi is piacra. Ebéd nagyobb része már elkészült tegnap. Mára csak nokit, salit kell megcsinálni és leves befőzése marad.

Mindenkinek legyen szép napja!

4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Az egyik elhanyagolható farmomra pörgettem 1 csacsikovácsot. Ez jó, de miért nem a saját jól beváltra? Ott bezzeg 3 hulladék van csak...! Kérdésem is lenne: mindig ilyen hosszú lesz a horror event? Mert jobb lenne... :)

Tigrislady, mya100, tulipánfa55 és 3 más kedveli ezt.
  5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Említettük már több alkalommal, hogy lehetne hosszabb is a teliholdas event, egyelőre biztató válasz nem érkezett.

6. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Beugrottam üdvözölni benneteket ! Sajnos a béka feneke alatt vagyok, eddig a vérnyomásom nem sikerült lejjebb faragni ! Így nem igazán vagyok a helyzet magaslatán ! Az eventet csinálgatom, de még az első gazdaköribe termelgetek.

Itt gyönyörű idő van ! Töltsétek kellemesen a vasárnap délutánt !
    Puszi Mindenkinek !!!!:)

7. tulipánfa55

tulipánfa55 Járnitanuló

Sziasztok!

Event meghosszabbítva holnap 10:00-ig.

Szép napot!

Megpróbálom a felhőt is megszerezni, a kütyük már megvannak a Kreberosz már a bahán örködik.
    Nagyon jó idő van itt a lakásban.
    Druszám, Te is hajtsál rá a kütyükre, neked is sikerülni fog.
    Zsuzsa: Vigyázz avval a vérnyomással , én is avval szenvedek.
    Eni: Akkor te most nagyon szerencsés vagy, tudod a tegnapiért.
    Mya: Te is vigyázz az egészségedre mert az a legfőbb kincs.

Lányok-fiuk hajtsatok bele, meglesz amit akarunk.

Kellemes napot!

Utoljára szerkesztett: 26.10.14
  8. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Napos Időt Mindenkinek!Tegnap a farmon léptem szintet, ma az életben, 60éves lettem.Koppi nekem is olyan nyögdíjam van mint néked csak huszon valahány %-kal magasabb a szintem, alanyi jogon van közgyógy így tudtam hozzájutni egy elektromos ketyeréhez ami 3kerekű és 8km/h sebességgel visz a célig.Tegnap víz hajtóztam azért voltam olyan mint akit fejberúgtak.:pZsuzsa Mama remélem a csatornafedél amit tálcaként használok tokostól juttatta el hozzád a pörit.Végy 2dl minőségi pálinkát, rakj bele 4-5 gerezd fokhagymát áztasd egy hétig, majd napi 1tk-val szedd be amíg van magasság.Népi gyógymód nem szabad a csacsi túlsófelére esni vele mert utána ihatod a vörösbort dupla kávéval.xDhttp://nagyonallat.postr.hu/a-szeretet-erejetol-emlosse-valtak-a-kacsak-nem-ez-csak-sima-g
    Látod néköd is így kéne a tojáson heverésznöd.Jó gondoltam a képekről hol jár a ződ SárkiJány.Most mönök aratni, mindönkinek szíp további ejtőzést és pihenést.Modi elnézést a 2. linkért égysző élek csak.

9. babahalak

Farmer- nagyon boldog szülinapot kívánok!

greenfields, Tigrislady és Farmer*54 kedveli ezt.
  10. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Vagyogatok !
    Farmer, lehet, hogy a várakozásban ment fel a vérnyomásom, mert a pörit rossz helyre küldted !xD

Nagyon Boldog Születésnapot kívánok !

Ezzel a szép kerek számmal mivel ünnepeltél ???
    Kedveseim, csak beugrottam szép jó éjszakát kívánni !
    Holnapra igyekszem összeszedni magam.:D Ilyen állapotban magamnak sem vagyok jó társasága !xD
    Aludjatok jól !!! Álmodjatok szépeket !!!!:)

11. babahalak

Zsuzsám- pihenjél sokat,mert a vérnyomással nem szabad viccelni!:oops:
    Jó pihenést mindenkinek!

greenfields és Tigrislady kedveli ezt.
  12. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Köszönöm Mindenkinek.Zsuzsa Mama tegnap nem vettem be tablettát a vízhajtón kivül, hogy egy kis pohár BB félédes rose-t 2002-es kiadású ihassak.Egyébként csapvizet ittam a tavalyi napon is mert csak a különlegeseknél csúszik le 1dl.Mönyé ki az uccára most este égy moslékkeverővel és jó verd mög az első embört akive találkozó.Ha kérdezi mié?-Mond mög néki me ő vót az első.xDEzzel vérnyomás letudva.Egyél sok befőttet mert a szaliciles befőtt hígítja a véröd és ez is javít a vérnyomás fékön tartásában,és járj gyalog nem avval a büdös légszennyező járgánnyal.Jó Éjt Mindenkinek, ezzel a kis pihi mjuzikkal.

13. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Boldog születésnapot Farmer!:)

Vigyázzatok magatokra! Szép estét!

babahalak, greenfields és Tigrislady kedveli ezt.
  14. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Gondoltam belesek hozzátok, ha már így eltűntem! Sokkal jobban vagyok már, bár még köhécselek, orrot fújok, de megmaradok... :)
    Tegnapi ganéhordás megvolt, szerencsés lettem sokszor, mert állandóan abban tapostam.. :D
    Délután elmentünk párom apukájáékhoz ebédre. Aranyosak voltak, azt készítették, amit párom kért: gulyáslevest, milánóit. :)

utána elmentünk az édesanyjához is, ő lángossal várt minket, és saját készítésű, mascarponés - vörös -áfonyás csokitortával... (hm.. mennyei.. :)

Mindezek után elmentünk az egyik haverjához, ahol a srácok megnézték párszor a pohár fenekét, közben fogyott a tökmag, a mustáros, baconbe csavart sült lecsókolbász, a chips, és egyéb őrjítően káros és zsíros, Norbi downdate - kaja... kajakóma következett be, meglepő módon nyugodtan aludtunk éjjel.. :)

na de elég is ennyi rólunk.

Betegek hogy vannak?

Szintlépőknek Gratulálok.

Farmernak külön gratula jár, két cuppanós puszi, és nagyon boldog születésnapot kívánok még mellé! :)

Ma van a párom szülinapja, 38 éves a drágám... Ma ünnepeltük anyumék 39. házassági évfordulóját is, valamint a névnapomat is utólag, mert most tudtuk úgy összerántani a családot, hogy senki se hiányozzon...

Marhahúsleves volt, zöldséggel, csigatésztával; gombás-tejfölös marhapörkölt nokedlivel, savanyúval; sajtos - tejfölös - mustáros disznólapocka & tárcsás sült karaj krumplipürével, sültkrumplival, savanyúval & görögsalátával.
    desszertnek habroló volt, puding, és sajtos pogi... :D + 5 kg a mai napunk (Fejenként) :)

Event halad úgy -ahogy, sikerült totál félreértenem az egész paszulyágas bizniszt, úgyhogy a béka .......... alatt vagyok, de semmi gond, majd legközelebb.. paszulyág kiváltva, még 2 rávaló... most ennyi telik...

Kicsit hosszú lettem...

Most jó éjt mindenkinek.

.................

Nem ide való kifejezés. /-East17-/

girhes85, agromen, Molgan és 5 más kedveli ezt.
  15. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Hozom álommanót, utána még röhincsélek a sztárokon kicsinyég.xDxDxD
    Az előző gazdaköriből megvan a felhő, most a kitehetőkre hajtok, de holnap melódia, így csak egy lesz meg.

Macinak egy fini szülinapi torta.

zsuzsa-mama, Tigrislady és babahalak kedveli ezt.
  16. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép estét kedves Vénecskék!

Maci ! Boldog szülinapot kívánok !!!

Drága Zsuzsám! Gratulálok a szintlépéshez, köszi a potya TP-t.

Nagyon fáradt vagyok, pizsi fellőve, úgyhogy jó estét és szép álmokat mindenkinek.

zsuzsa-mama, Tigrislady és babahalak kedveli ezt.
  17. babahalak

Párodnak nagyon boldog szülinapot kívánok!
    Egy kis reggeli:
    http://kepfeltoltes.hu/140909/reggeli_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  18. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia East!

Nem is emlékszem már, mit írtam, de biztosan igazad van, bocsánat. Szép napot neked.

Szia Kata!

Nagyon korán keltél ma.. vagy le sem feküdtél? :) Köszi szépen, átadtam neki...

Szép jó reggelt mindenkinek.

Mi újság van, hogy vagytok?

Nálunk ma borzastó köd volt reggel.. A buszon egyfolytában az volt az érzésem, hogy elkések a munkából, mert sötétben szoktam elindulni, és most világos volt már.... :)

No most neki is fogok megint a melónak.. 4 nap szünet után mindenki meg van őrülve, telefon csörög, emberek jönnek mennek...

Szép napot mindenkinek.

girhes85, agromen, Molgan és 5 más kedveli ezt.
  19. babahalak

Lefeküdtem,de ki is aludtam magam,majd délután lesz még egy kis szunyókálás!;)

greenfields, zsuzsa-mama és Tigrislady kedveli ezt.
  20. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Jó reggelt!

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...kW8-Boo5HpmB2cJ5U_tQ9cwmg7TJgDcp4RfIvLtrJP2_E
    https://encrypted-tbn1.gstatic.com/...NtQXclfx6wQjpgOKUr3R0Bfl11LvfdGYFBGwcKAgoGR07
    http://mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/113000/113244_reggeli01.jpg
    http://www.recept-oldal.hu/img/picture/7677/p1200917-dd.jpg

A hosszabbítás végterméke a felhő, meglett mindenhol. A barkácsokból az egyik helyen 5 bd volt, a másikon 2, a harmadikom 0, vas.

Macinak nagyon boldog szülinapot kívánok.

Eni: De jó programod volt tegnap, jól ki szórakoztátok magatokat, párodnak boldog szülinapot.

Zsuzsa: Pihenj és ne idegesítsd magad semmiért, a vérnyomás az nem játék, én tudom.

Legyetek jók és szép napot!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.