Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia és sziasztok !
    Kedd...kissé szelesen és 4 fokkal indul. Felhő nincs az égen... Ma már melegebbet ígértek. Meglátjuk, de ha szél fúj, márpedig fog, akkor nem lesz annyira jó.
    Nekem is 3 macskoszom van, nem is tudtam róla...:)
    Szép Napot Mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 4.11.14
    greenfields, babahalak és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  2. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Este hamar begyógyult a szemem !:D
    Szomszikámnak köszönjük az ellátmányt ! így kora reggel éhgyomorra ellátott bennünket minden finomsággal. :)
    Itt ma úgy néz ki az idő elfogadható lesz. Jó horrorozást mindeninek,igyekszem azért időben haza érni. Igaz este első felindulásomban leszedtem a felhősort, most várhatom, mire újra le lehet szedni ! Túl fáradt voltam, hogy gondolkodjak. Mikor már leszedtem, abban a pillanatban jutott eszembe, hogy Zsuzsi ma gyors volt a kezed !xD
    Legyen szép napotok !:)

3. Koppi

Szia !
    Akkor Te vagy a Villámkezű Zsuzsa...:)
    Én is majdnem megtévedtem, de eszembe jutott a 20 % és visszafogtam magam...:)

4. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jöttem köszönni,ma nagyon hosszú napom lesz!
    Legyen szép napotok!

5. zsuzsa-mama

Szia Katám !

Nagyon jó szórakozást ha oda mész, ha nem kitartást ! Várunk ám este !:)
    Legyen szép napod !

Szia Koppi !

Látod, így jár az aki nem gondolkodik, ha nem először cselekszik !
    Na most gyorsan elhúzok !
    Szép napot !:)

6. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Kicsit el voltam tűnve, mert igyekszem macskabiztossá tenni a lakást.
    A tegnapi beszerző körutat mára halasztottam, mert sajnos a kórházba kellett mennem, de nem dolgozni.:(:(
    Ma szintén ott leszek a délután nagy részében, így a horrornapot nem tudom kihasználni.Azért a szörnyhalhoz termelgetek este valamit.
    A sűrű program miatt a képregény event is valószínű kimarad.
    Sebaj , majd a következőt megcsinálom.:pxD Most a cicus az első.

Azért haladok a farmokon. Hétvégén mindenhol eggyel feljebb tornáztam a bahama szintemet és a kicsinyeimen kiváltottam a kávét.
    Most jobbra el, este még igyekszem jönni.

7. tulipánfa55

tulipánfa55 Járnitanuló

Sziasztok!

Kati: Vigyázz nagyon avval a táncikálással, csak óvatosan.

Szomszikám: Nagyon álmosan máskor ne arass, mert ez lesz az eredménye, hányszor csináltam már én is ilyet. Siess haza.

Koppi: ugye milyen ösztönző az a 20%?

Druszám: Szép rendben és biztonságos legyen az a lakás mire megjön a trónkövetelő.
    Nem vesztesz a kövi eventel semmit szerintem, amit a pletyisek írnak, kérdéses lesz nálam is, főleg ha ennyi gazt kell megint termelnünk. A kórházi látogatás nem jó, én sem szeretek oda járni.

Szép napsütéses napot!

8. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Én is megálltam, hogy ne arassam le a horroros paszulyágat, de negyon kellett figyelnem..

Kata! Vigyázz magadra, remélem, nincs nagy baj nálad... Csak nyugi, nem maradsz le szerintem semmi komolyról.. ha segítség kell valamihez, szólj! :D

Most mennem kell!

Mindenkinek szép napot, kellemes időt.
    Vigyázzatok magatokra. Puszi.

Minden_esetre, Molgan, girhes85 és 5 más kedveli ezt.
  9. Koppi

Sziasztok !

Itt sem döngetett ma senki annyira. Igaz én sem..:)
    Sziasztok !

Csöndesen indult a napom. Ráértem. Azt mondta a párom, hogy úgyis nyugis vagy porszívózz már ki rendesen, mert mindenütt porcicák vannak a lakásban. Gondoltam így lesz. Kényelmesen vetek és aratok, közben kicsi munka.
    Tévedtem. Egy rohanás lett a napomból.
    Kezdődött azzal, hogy jő a telefon, hogy a barátosnénak meg kellene sasolni a zárat a lakásában. (Nem itthon lakik, a lelkem, hanem külhonban). Megnéztem. Kiderült ki kell cserélni a cilindert. Nosza haza, eszközök elő, be a kocsiba és hajts vissza. Kettétörtem a zárat, majd mondtam, hogy érdemes a portálzárat is kicseréltetni, mert lóg kilincs. Persze mindezt az én kezemmel.
    El a boltba megvettük az újat. Raknám a helyére, nem jó. Vissza a boltba. Vittem most az eredetit. Nincs ilyen fajta. Rendelhetnek, de az két hét és különben is ezt a tipust már nem gyártják. (De jó...)....
    No vissza a kéglibe. Mondom ha csak a cilinderbetétet cseréljük az is jó, legföljebb lóg a kilincs...kicsit..
    Ekkor kiderült, hogy dugulás van. Mindent elöntött a földszinten a wc-ben a fekáliával kevert lé..
    Nos gyors teló az ismerősömnek - gyere ki takarítsd ki a rendszert. Jött is másfél óra múlva. Mondom neki : tán halat ettél ?
    Kiderült, hogy nincs vize a tartályban és előbb meg kellett tölteni.
    Neki engedte a vakondot és pillanatok alatt kiderült, hogy hatalmas darabokban jön a rendszerből a vízkő.
    Soha nem volt takarítva!! Alig 25 éves volt lerakódott anyag....
    Baráti áron megszámolta az ismerősöm és jöhettem is haza...
    Itthon aztán mentünk a doki nénihez influenza szurira (koros vagy, tehát "ingyér" jár. Tavaly is kaptam és megúsztam influenza nélkül az egész telet.
    Utána némi tojásbeszerzést kellett végrehajtanom (30.-Ft/db) (asszonyok ez jó ár?) :)
    Szóval most értem haza.
    Itt levetettem a horroros cuccot és most írok Nektek....:)
    Ennyit a mai laza napomról. Ja, és még nem is ebédeltem......

10. babahalak

Koppi- jól belehúztál a pihibe,laza munkába!
    Jól kitáncoltam magam,már kellett a mozgás.Tanuljuk a tangót és a rokit.Szombatra kész kell lennünk vele!
    Lehet,hogy eljön a Polgi is!Nem éghetünk le!!

Tigrislady, greenfields és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  11. Koppi

Ugyan áruld már el hol is táncolsz? :)

Tigrislady, greenfields és babahalak kedveli ezt.
  12. zsuzsa-mama

Szia Kata !

Remélem nem veled van baj !? Légyszí tájékoztass !

Gratulálok a sok előre lépésedhez !

Szia Szomszikám !

Na a mai nap nekem is zűrösre sikeredett. A baj jön csőstől. A kapu távirányitója megadta magát, jött a szerelő, de valami relét kellett cserélni. Közben a redőnyöm féluton megállt se le- se fel. Azt is megjavítattam. Nincs vége ám. A mikro villant egyet és kész még a másik dugalj is villámlott egyett, azt hittem a frász jön rám. Onnan műxik a tűzhely is melynek a gáz része a főző lapok elektromos szikrával müködik. és a sütő része szintén. Ezeket gyorsan kihuzogattam. Kiderült nem lett semmi baj, csak áthuzott, hogy zárlatott csinált a mikro. Szerelővel beszéltem, holnap viszem. Ma csak spóroltam !xD

Szia Reni !

Az eventet kicsit késve elinditottam, de most nem idegítem magam rajta, valamennyit haladok !xD
    Puszi !

Szia Koppi ! Ma én is azt mondtam, jobb lett volna felse kellni, legalább az nem került volna semmibe !xD Túl vagyunk a mai napon ez a lényeg . Szerintem jó áron vetted a tojást ! ügyi vagy !!

Szia Katám !

Nem féltelek benneteket, szombaton csak úgy fogjátok ropni ! Drukkolok nektek ezerrel.:)

Szép estét ! Egybenjó éjszakát ! Ma biztosan megint nem kell altatni.xD

Ja azért még megjegyzem, a szerelők arról híresek, hogy rendet raknak maguk után !:D Most itt ülök a kupi közepén !:D Holnap kezdődik a nagytakarítás , nehogy már unatkozzam !xDxD

Tigrislady, greenfields és babahalak kedveli ezt.
  13. babahalak

Zsuzsám,azért lassan a házieventtel! Sajnállak a zárlat miatt,biztos nagyon megijedtél!
    Koppi- Én egy nyugdíjas klub tánccsoportjában táncolok,cha cha chával kezdtük,azután cigánytánc,-de jó koreográfiával,nemcsak úgy rütyőzünk- felvettük a tirpák népitáncot és a 30 éves évfordulóra a tangó-roki párost táncoljuk.Azt úgy,hogy felvesszük a rokis rucit,arra rá a tangósat és majd gyors leöltözés a kettő között!
    8-an vagyunk,mind nő,sajnos fiú jelentkező nincs,nem vállalták a heti 2X2 óra próbát,az utazgatást a fellépésekre és bizony a zsebünkbe is nyúlkálni kell!De megéri,mert 2 és fél éve táncolunk,de már országos ezüst fokozatokat kaptunk.
    Tánctanár nélkül, a zenét mi keressük ki, a ruháinkat,kiegészítőinket is magunk csináljuk,varrjuk!

zsuzsa-mama, Tigrislady és greenfields kedveli ezt.
  14. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép estét!
    Látom többeknek zsúfoltra sikerült a napja.
    Kórházba nem én kerültem, hanem látogatóba mentem. Már sokkal jobban van a beteg.:)
    A ciccnek bevásároltam jó alaposan, azért a kutyi is kapott finomságokat.;)xD:music:

A telihód meghosszabbításával még a szörnyhal is összejöhet.
    Mára ennyi, irány az ágy.

zsuzsa-mama, babahalak és Tigrislady kedveli ezt.
  15. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

sziasztok!

Látom ma mindenkinek zűrös napja volt.. A BP-nek is a minievent se fut le hiba nélkül, de legalább van plusz 5 óra termelni, ez nagyon jó hír!

Koppi, ne keseredj, ma sem kárhoztál el legalább, annyi jót csináltál! :(

Zsuzsám! holnap is lehet még estig horrorozni, belefér neked is még, amit szeretnél.

Kati! nagyon ügyesek vagytok ám a táncikálással, varrogatással, mindenféle támogatás nélkül, ekkora szintre eljutni--- le a kalappal.

Kata! Jó hírt hoztál a horroról, még nem volt időm olvasgatni, köszi hogy szóltál.. én is dőlök az ágynak, utolsó aratás.. Jó éjt mindenkinek.

Szintlépés a Bahán.. legalább jól végződik a nap.. 217-es most már.. :D

Minden_esetre, Molgan, girhes85 és 5 más kedveli ezt.
  16. babahalak

Tigrislady, zsuzsa-mama és greenfields kedveli ezt.
  17. Koppi

Szia és köszi a reggeli képet is !

Köszönöm, hogy válaszoltál. Melyik városban ropod? :)
    Én szeretek táncolni. Régebben amikor fiatalabbak voltunk sokat jártunk a párommal különböző alapítványi bálokra.(Akkor még voltak olyanok is..nem úgy mint ma) (Igaz közben felnőttek a gyerekek.)
    Sajnos Ő nem igazán szereti ropni hosszabb távon, de ez engem és őt sem zavarta... Nekem mindig volt táncpartnerem..:)
    Ha egyszer igazán nyugdíjas leszek elmegyek a helyi nyugdíjas klubba én is, mert itt is szoktak lenni össztáncok..:)

Itt most 8 fok van. Ma is jó idő lesz, mert csendült a tegnapi bolond szél. :)
    Legyen szép Napotok !

18. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Kata ! Köszi az infót a horror meg hosszabbításáról, igaz ma sajnos nem sokat segít rajtam. Igyekszem benyomni azért a nagy takarítás közben egy aratást !

Reni ! Gratula az ujjabb szintlépésedhez a bahán. Nagyon hasítol !:D

Katám ! Sok sikert a tánchoz, így maradtok örök fiatalok !:)

Koppi ! Igaz még nem vagy igazi nyugis, de a táncot már most is gyakorolhatod, hisz ezekbe a klubokba ellehet ám járni már most is.

Szomszikám ! Remélem jól vagy ! Hisz most pihizgethetsz, a suli ideje alatt !xD

Na most gyorsan húzok és térülök-fordulok és indulhat a melódia !xDxD

Szép napot !

greenfields, Tigrislady és babahalak kedveli ezt.
  19. babahalak

Koppi- Nyíregyházán lakom és igaza van Zsuzsának,hiszen a mi báljainkra is jönnek nem nyögdíjasok,nyított a buli!Aki befizette a részvételi díjat, az mulathat kedvére. Minden bálon-márpedig abból van bőven- több mint százan vagyunk!xD

greenfields, zsuzsa-mama és Tigrislady kedveli ezt.
  20. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok! Jó reggelt!

Szomszikám:

Nem tüntem el csak nagyon mérges vagyok, itt már mindenre.
    Tegnap eventkezdés, beadom a bokrétát, nézem nem jelenik meg ott ahol kell, beadom még egyszer, megint nem sikerül, beakartam adni harmadszor is, kiirja, hogy nincs mit beadnom, 2 db -om volt. Visszamegyek három óra múlva és az event csevegőben látom mi történt, többen dicsekednek, hogy kaptak ajiba bokrétát, örültem mert volt már olyan, hogy én is kaptam valamit ami nem járt volna, de annak nem örültem, hogy a beadottból nem kapom vissza ami az enyém volt. Mielőtt egy modi mondaná, nem megyek a support-hoz.
    Tipikus esete annak, amikor elmegyek a multiba és a kassánál mást ütnek be mint ami kint van a polcon, közli velem a pénztáros, menjek a vevőszolgálathoz és ha igazam van akkor visszakapom a pénzemet. Jóval kezdenek, mert nem ismernek, mondom, nem viszem el az árút , vegye stornóba, na ő akkor kell neki híni valakit aki visszaveszi, mondom akkor hajrá, azt mondja az időbe tellik, mondon neken csak az van, erre pillanatokon belül megjelenik az illetékes és már kész is, közben látom, hogy nem én vagyok a kedves vásárlójuk.
    A múltkori titkosaknál is kiakadtam, de azt mondtam magamnak, üsse kő mert aji volt, de ez most nagyon kiakasztott, ha még egy ilyen lesz, azt hiszem beváltom amit már régóta fontolgatom, kiszállok ebből a játékból, a kistesóra már be sem megyek, mert az utobbi event volt a hab a tortán.
    Majd jövök még most megyek teregetni.

Szép napsütéses napot!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.