Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

A mai napom sajna nagyon elúszott, annyi hülyeség szakadt a nyakamba, hogy most is csak belestem ide... nem tudom, valahogy olyan bolondos mostanában minden és mindenki.. nem?
    Meg vagyunk kergülve, mert más is ránk akasztja a hülyeségét... :)
    Sok a meló, szaladok, majd este megpróbálok lenni..

Kati ne mérgeskedj, annyit nem ér az egész!

Szép napot mindenkinek, lassan ebédidő, jó étvágyat majd hozzá. :)

Van takarékoskodási akcióról hír!

Utoljára szerkesztett: 5.11.14
    Minden_esetre, Molgan, girhes85 és 6 más kedveli ezt.
  2. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Szia Eni!

Nem tudom, de ez az idő tesz mindenkit bolonddá. 20 fok van nálunk az udvaron, jól száradnak a ruhák, ha még 5-kor is jó idő lesz, akkor a füvet is levágom.
    Tegnap voltam csak mérges, mára már nem érdekel, csak már elegem van az örökös bakikból.
    Tegnap a lányom 10/30-kor jött haza, szegény és még ma is van a zárásból.
    Ebéd nálunk:
    http://izvilagom.hu/wp-content/uploads/Töltött-burgonya-1.jpg-kicsinyitett-300x224.jpg

Legyen szép napotok!

katalin1955, mya100, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szasztok !

Ma reggel elterveztem, hogy szépen szaporítom a rémnövénykéimet. Terveztem.
    Jött az ukáz, hogy a lánykámat kell vinni Debrecenbe, holmi plazma levételre. (Mondom nem gond, hosszút vetek)
    Be a tetthelyre menvén kiraktam az egyszem lánykámat és el a klinikára, holmi számlák összeszedésére. Végeztem hamar. Vissza az üzletházhoz, le a mélyparkolóba és vártam. Közben el is szunnyantottam.
    A csemetém közben meg is érkezett és elindultunk haza. Közben csörgött a mobil. (Nem szoktam fölvenni, felőlem csöröghet.) Zúgtunk ki Debrecenből rendesen, mert megcsíptük a zöldhullámot....
    De nem volt sehol. Félreálltam, hogy ugyan hová is lett azaz átok!?. Leesett a hátsó űlés elé. Fölvettük és visszahívtuk a számot. Kiderült, hogy vissza kell menni, mert egy számla ott maradt. ( Grrrrrrrrrrrrrr.) (A fene essen a dógába, ott voltam 2 óra hosszan a parkolóban, semmit nem csináltam...most bezzeg !!!)
    Mit volt mit tenni vissza a Klinikára. Becsekkoltam a kapun. (Fél óra ingyenes) és Kerestem az illetőt. Szerencsésen taliztunk is rövidesen. Elnézést kért, mert erről a dologról nem tudott. Nekem is mázlim volt, mert éppen indult ebédelni. (Már nem is haragudtam annyira közben)..Kijövén az épületből megláttam egy idős nénit és még idősebb bácsit. Várták a mentőt.
    A bácsi nagyon, nagyon öreg volt. A néni szeretettel igazgatta rajta a kabátot és vigasztalta, hogy legalább a jó levegőn vannak.

Megható volt a gondoskodása.(Ilyenek vagytok ti Asszonyok!) Esküszöm ezért a pillanatért érdemes volt visszamennem.
    Ellenkező esetben nem látom ezt a kis közjátékot....

Legyen szép Napotok nektek is, mert nekem az lett ezáltal....:)

katalin1955, mya100, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  4. Tigrislady

Minden_esetre, Molgan, girhes85 és 7 más kedveli ezt.
  5. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Enikém- turbómalomról hozzál hírt! Légyszílégyszílégyszíííííííííí

6. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Mondták, hogy most már ideje beköszönnöm, nem csak olvasódni. :music:
    Sziasztok!:)

Jelen vagyok, úgyhogy tudom a történéseket. Látom mindenki jól halad a farmjával, ügyesek vagytok. Gratulálok mindenkinek mindenhez!
    Nem írtam még le, hogy mik lettek a múltkori titkosokból. Hát semmi olyasmi amim eddig nem volt.A bahamás fákból, és a farmos titkos ólakból még mindig vannak hiányosságok.
    Teliholdnál úgy döntöttem előbb a kütyüket csinálom meg aztán a felhősort A legutóbbinál is elég rossz volt nézni az üres felhősort egy hónapig, azért döntöttem így.

A Képregényes eventhez csöppöt gondolkozni is kellxD Azt hiszem felszaporítás után első éjszaka megpróbálom komfortra berakni a 8 órást. A felröpik még nem tudom, hogyan lesznek, mert én eventkezdés előtti reggel le szoktam aratni. Lehet bevetek nemesített rózsát. Minél hamarabb meg kellene csinálni a 2-es feladatott, mert elég szoros lesz a összeszedni a lapátokat.

aratás idő van, menni kell a földekre.

Ezután is úgy leszek mint a mesében, hol írok, hol meg csak olvasok.
    Betegeknek jobbulást! Legyetek jók, na jó picit rosszak is lehettek ;)

7. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép estét Vénecskék !

Örülök, hogy végre Myácska is végre előkerült ! Nem csak olvasni kell, ha nem írni is. Mi van, ha én is csak olvasni akarok !?!xD

Szomszikám ! Mondom, hogy ne mérgelődj, de ismerve magam én is először kidühöngöm magam és utána csinálom !:D
    Az ebéded fini lehetett .

Koppi ! Jó zsufi napod van neked is mostanában. Látod azért van még olyan ami megmelengeti az ember szívét ! Ezért érdemes élni !:) Egy baj van, sajnos ilyet egyre ritkábban lehet látni.

Reni ! Kicsit késve, de köszönöm, hogy betetted az event linkjét !:) Remélem, hogy a nap végére kialakult a bonyolult helyzeted !

Katám ! Most az eventre koncentrálj, ne a malomra !:)

Sárkánylány ! Tudom, hogy a kisegítőd, most foglalt. Holnap, hogy dolgozol ?? Ha segítség kell, tudod, hol találsz. A skypommal valami bibi van, azt mutatja, másoknál, hogy állandóan be vagyok jelentkezve, pedig nálom azt, hogy kivagyok !

Kedveseim olvastam itt-ott a számolgatásokat, hogy-hogy lesz meg 24 óra altt a 60 ezer TP értékű növény. Mindent beleadva és minden jóval ellátva lazán, már csak annyi kell részemről is, hogy itt legyek !xD Anélkül nehezen menne!xDxD

Mindenkinek szép jó éjszakát !!

Mya !!!!!!!!!!!! Holnap neked kell elsőnek a topicot nyitni !!!!xDxDxD

babahalak, katalin1955, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  8. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Ejjj Zsuzsánka xD Nem tudom, hogy gondoltad ezt o_O zárni már zártam, de nyitni nem hiszem, hogy fogok xD Meghagyom nektek Katával, tudod ezen nem veszünk össze. Amúgy én még reggel 4-kor alszok ;)
    Te csak írjál, mert Te vagy a tyúkanyó:inlove: Had olvassak mán, ha írni nem tudok.:D

Neked is jó éjszakát, és a többi topiklakónak is!

babahalak, katalin1955, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  9. zsuzsa-mama

Gondoltam, nem hagyod szó nélkül az írásomat, így vissza somfordáltam !xDxD Nem baj, hogy nem írsz, akkor majd telefonirozok, hogy csak felköltselek !xDxD
    Pusszantlak, reggel 4-kor hívlak !

Puszi ! Jó éjt !!!!!!! Aludj, ha tudsz !!!!!!!!xDxD

10. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép estét mindenkinek!
    Tényleg lehet valami a levegőbe, amitől megkergülnek az emberek, mert én is ezt tapasztalom.:music:

Sajnos időhiány miatt a szörnyhal nem jött össze, de majd legközelebb.

Evetkén még gondolkodom.Biztosan elkezdem, de nem tudom végigviszem e.

Képjáték megfejtéseit még várom.;)
    Most végigsöprök a farmokon és elteszem magam holnapra.

11. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Olyan cuki vagy, hogy mindig figyelmeztetsz.Tudok tenni ellene, hogy ez bekövetkezzen.:p;)xD
    Tudom, hogy nem, de azért egyet se búsulj.Ahogy írod majd legközelebb.Nálam is hasonló a helyzet.:)

Talán a jó idő miatt azt hiszik az emberek, hogy tavasz van:music:

12. Tigrislady

Kata!

hoznám én szívesen ezt a hírt, de ha egyszer ők nem hozzák elénk.. :S
    már nekem is nagyon elkélne.. borzasztóan csikorog a malomkerék, olyan lassú.

Zsuzsám!

most is nehezen jutottam el ide.. az eventhez kell egy kis csavaros észjárás, időben aratás, különben veszve van az egész... :D na de remélem, minden baj nélkül vesszük az akadályokat..

Mya! neked külön örülök, épp ma jutottál eszembe, hogy milyen rég láttalak itt aktívkodni.,. így lenne ötösöm a lottón...

ha nem érsz rá, hát meg van értve, semmi baj, csak ne tűnj el azért nagyon..

Jó éjt mindenkinek. Pusza

Minden_esetre, Molgan, girhes85 és 7 más kedveli ezt.
  13. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok Jó reggelt!

http://www.simplyeliquid.co.uk/images/cappuccino eliquid.jpg
    http://static.origos.hu/s/img/i/1403/201403145-gyogytea-amit-ne-hagyj4.jpg?w=660&h=440

Zsuzsának és nekem.
    http://img4-2.myrecipes.timeinc.net/i/recipes/sl/04/10/latte-sl-701146-x.jpg

Druszámnak
    http://nemkutya.com/wp-content/uploads/2014/01/460-87101-minden-reggel....jpg

Mya: Örülök, hogy jöttél, és remélem Zsuzsa nem tartotta be az igéretét.

Koppi: Neked aztán vannak jó sürű napjaid.

Eni: Remélem már túl vagy a záráson, és most már fellélegezhetsz egy picit te is.

Tegnap nem mondta senki, hogy 5órakor már sötét van, mire hazajöttünk az isiből és leszedtem a ruhákat, addigra 5 óra volt és bizony sötét volt, hogy nem vettem észre eddig. Ma azért ha gyorsan szárad a fű, eventkezdésig megpróbálom levágni.

Legyen szép napotok!

zsuzsa-mama, Tigrislady, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  14. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Nem vagyok én eléggé gonosz, hogy felköltsem Myát ! Szegénykém, most úgyis el van úszva. Férfi munka amit csinál a javából !xD
    Így hagytam pihenni, mivel én is most ébredtem !xD
    Szomszikám ! Köszönöm, hogy rám külön is gondoltál !:)
    Kedveskéim ! Mindenkinek jó event kezdést ! Sok-sok felröpit!:) Igyekszem én is haza érni kezdésre, még nem tudom, hogy oldom meg. Ha nem majd kezdem később !

Nagyon szép őszi napot !
    Pusszantlak benneteket !:)

15. babahalak

Jó reggelt!
    Köszi a kávét és a cicát,nagyon találó,de nem ma,mert elaludtam! éjszaka felébredtem,kotlottam és ez lett az eredménye!
    Majd okosítsatok,hogy érdemes elkezdeni az eventet!
    Legyen szép napotok!

16. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Köszönöm a csodás cicusos képet és a tejes kávéból is szürcsöltem.
    Öröm, hogy Myát ismét olvasom a fórumon.:music:

Ezt a számolást az eventesből hoztam, remélem megkönnyítí egy kicsit a dolgot.

Tehát a 8 órás növény 1x1-en 12 TP-t ad, 776 db kisföldünk van, ha letakarítunk mindent.
    776 x 12 = 9312 TP-t növelők nélkül.
    Erre jönnek a TP növelők, amit minden aratásnál tudok használni: 6 bagoly, húsvéti leki, cukkinis almatorta, répás kenyér, bölcs tölgy rúna
    60+30+60+20+10 = 180% -> 16761 TP + 9312 = 26073 TP
    Ha jól számoltam, ez esetben 3 aratás is elég lesz.

Nálam az időhiány miatt komforton lesz 3 föld beszórva mindennel.
    Ma intézőm segítségével megpróbálom felszaporítani a magokat annyira, hogy reggelre már a 8 órás komfortost tudjam aratni.( kacsakata és szupitrágy lesz rajt)
    Aratás előtt indítom a feladatot, aktiválok minden bónuszt ( bagolyok, sárki, táltos , húsvéti leki, cukkinis torta, répás kenyér ).Míg alszom megérik a következő kör.Ha nem lenne elég, belefér még egy kör estig.

17. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Köszönöm Eni kedves vagy. Nem szeretnék csak úgy eltűnni, lehet, hogy meg is éreztem, hogy már ideje jönni:) Remélem, hogy lottózol is, mert úgy több esélyed van rá;) mert én is szoktam gondolni rá meg kellene nyerni, de mivel nem adok fel, így kicsi az esély, egyenlő a nullávalxD

Szomszikám, köszönöm, kortyolok a gyömbéres teából.A valóságban is iszok néha, de még mindig az almás fahéjas a kedvencem.
    Én szakadó esőre ébredtem.Bízok benne legalább késő délutánra eláll, mert még talpalnom kell és nem szeretnék elázni.

Kata érdemes benézni az eventesbe.Szépen kiszámoltak mindent az eventhez. Mindenképp érdemes a 8 órást estére felszaporítani és komfortra minden területre, kacsakatával.Reggel minél több bónusszal, beéréssel, óra elindítással, aztán aratni. Így akár egy körrel is meglehet csinálni az első kört. 1x1en is 3 körből 8 órás bónuszokkal meg lehet csinálni.
    Lehet, hogy megbánom, én learatok ugyanúgy mint szoktam reggel. A tölgyet se tarolom.Így is úgy számoltam holnap délutánra kész lesz az első feladat.A röpik miatt nem biztos, hogy megtudom csinálni a kettest.Azért jó tudni az ólakra mehet mézeskalács bónusz és ha nagyon muszáj a szupikaja.

Aratás van nálam.
    Legyen szép napotok!

Most már aratás után.
    Sárkánylány közben hozott egy számolást, köszike :D:music:

És még annyi, hogy Zsuszánk nem is olyan gonosz. Csak mondja, de nem harap;) Még az is mellette szól, hogy nem érdemes, mert tudja ha engem ébresztenek, én leszek goromba:mad:xD

Utoljára szerkesztett: 6.11.14
  18. babahalak

Köszi szépen a gyors választ,már takarítgatom a kerteket!

19. Tigrislady

Szia Kati!

Nincs még meg a zárás, ilyenkor nagyon sok anyagot hoznak ellenőzésre, ügyelet, műszak, minden.. ebben a hónapban 176 -ig tudom jól a szorzótáblát.. :D

Myám!

Valóban sokkal könnyebb lenne, ha adnék fel lottót.. picivel azért több esély lenne megnyerni... :D
    Kitartást, remélem, azért tudod ma intézni a dolgaidat, és már nem esik az eső nálatok ma.

Mindenkinek jó eventkezdést, sok felröpit, jó szaporítást, sok tp-t...
    Szép napot! :*

Minden_esetre, Molgan, girhes85 és 6 más kedveli ezt.
  20. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szívesen!:) Elég káoszosan írtam le a mondandóm, mert már birizgálta a fantáziámat, hogy aratás idő van. Szupitrágyát komfortra ki is felejtettem.:oops:
    Valahol volt sejtésem, hogy így lottózol ;) Ha mégis rászánod magad, legyen szerencséd:)

Én is remélem, és azt is, hogy estefele nem lesz nagy kimaradásom.Meg nem is szeretek már sötétbe bóklászodni egyedül.
    Csak már legyek egyszer túl rajta.

Eventkezdésre még érkezek

Ügyesek legyetek :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.