Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Látom, megy a számolgatás, hogy hogyan kell ültetni ! Felszedem a sok okosságot és majd kezdek valamit !
    Elkezdtem a nagy takarítást, de nagyon lassan haladok vele.:( Az ablak tisztitás nekem a rémálmom, mert kifulladok tőle.! Amugy is nagyon jól megvigasztaltak bent az ideggyógyászaton, holnap sürgősségivel, megyek egy kontraszt anyagos CT-re,ert hetek óta fáj a fejem. De egy hónapja ugyanez a dokinő, azt mondta depis vagyok ! Mentem más kontrolra is , a másik doki majd nem halálra röhögte magát, hogy én depis.xD Azt láttam rajta, hogy nagyon unja a sok hülye beteget, akik anyon vannak terhelve, és ott beszélik meg előttem, hogy reggel 8-13 óráig 7 azaz hetes beteg van hozzájuk beírva.xD Nem akarom leírni, de tudjátok k.....va tele van a hócipőm velük. Még én jól is jártam, de a következő beteg meg már sírva jött ki tőle, minek megy az ilyen dokinak. Nekem elmesélte, hogy elvált, egyedül neveli a lányát, nagyon a nyelvemen volt, hogy megkérdezzem tőle, akkor ki itt a depis:wuerg::(. Most még sík ideg vagyok. Rohamomban az egyik szobával kész lettem, csak a függöny hiányzik.
    Na most megint rátok zuditottam az Eü-vel kapcsolatos problémáimat. Azt viszont el kell ismernem, hogy szerencsére nem mindenki ilyen.:)
    Az event kezdéshez mindenkinek sok sikert !

Vigasztalásul megleptem magam 1 aranyszamárral 5 misiért vettem. Már csak 3 fémforgács kell és építek egy rózsaszin bádogos ólat !:D

2. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Köszi Mya! Ha lottózásra adnád a fejed, neked is hasonló jókat! :)
    remélem, zökkenőmentes lesz az eventkezdésünk, nem késünk semmit le, és nem lesz gáz a játékban sem.

Zsuzsám!
    5 milla nem sok a szamárért, ügyes vagy. az eü mindenhol ilyen sajnos.. nemhogy jobb lenne, hanem egyre sz.. én már csak tudom. :)

Ne dolgozz sokat, pihenj is kicsit.. az ablakpucolás fárasztó munka. :/

Nem ide való rész törlése /Laboviti/

Minden_esetre, Molgan, girhes85 és 7 más kedveli ezt.
  3. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Fű levágva, event elkezdve.

Legyetek szorgosak!

4. Tigrislady

Minden_esetre, Molgan, girhes85 és 6 más kedveli ezt.
  5. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Evetke elkezdve időben ! Röpik száma nem jelentős, de majd szaporodik !

Reni ! Mya ! vegyetek be engem is ebbe a lottózásba, mert én sem játszom ! Így lenne tuti nyerni !xD Reni a lényegről mindig lemaradok ! xDxD
    Köszi az új infót !!:)

6. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Ugye milyen ügyi vagyok?:D Itt is vagyok. Már mindent elintézem, nem is kellett boklásznom sokat.Elismerte a hivatal, hogy az ő hibájuk, így fölös költségekbe se kellett vernem magam..És még az eső is elállt.

Event és halad szépen.Kicsit káoszos, de majd beáll.
    Közben jött egy fantasztikus hír is, köszönjük.Már tudom is mit veszek :D

Zsuzsánk tökéletes megoldást választott a mérgére, shopingolás.GratulaxD
    Szomszikám ügyes volt ma is :)

Koppi elkezdte az eventet nem tudjátok? merre járhat? Olyan jó hosszú történeteket írt míg nem voltam. Remélem nem én vagyok a mumus;)

Farmer se volt.Láttam, hogy hozott a Zsuzsánknak a járgányáról képet.A falumba már kisebb banda van. Azzal közlekednek csoportosan a boltba vásárolni.Tudnak hol, mert van kerékpár út.:music:

greenfields, Tigrislady, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  7. katalin1955

Sziasztok Vénecskék!

Eni: Köszönjük a jó kis infót. Sajnálom, hogy a munkáddal nem vagy még kész, de legalább a szorzótáblát tudod. A mai gyerekek már a számítógéppel nőnek fel és a szorzótáblát csak felületesen tanulják, a kezükben a telóval.

Zsuzsa: A nagytakarításért nem irigyellek, de vásárolni én is szeretek, már ha van miből. Lottózzál csak, előbb-utóbb bejön.

Mya: Tök hüle vagyok, nem értek semmit.
    Gabiról sem tudunk semmit, remélem nincs valami baj.

A fiúk a bányában dolgoznak.

Mindenkinek szép álmokat és jó pihenést!

8. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Én is jöttem elköszönni, mindenkinek pihentető éjszakát és szép álmokat kívánok!

9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az aláíráskép mérete a fórumon 500x200 képpont lehet. A tied ezt meghaladja, kérlek változtass rajta. Köszönöm.

zsuzsa-mama, babahalak és katalin1955 kedveli ezt.
  10. katalin1955

Szia!

Ez a kép 2 éve van fent, és még nem volt vele semmi baj, de ha most nem jó, akkor szólok az illetékesnek egy kis igazításra.
    Köszönöm a türelmedet.

Kellemes pihenést neked!

zsuzsa-mama, greenfields és babahalak kedveli ezt.
  11. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szomszikám!
    Csak még mindig az autóról volt szó.Szerelések miatt is csúszott a vizsgáztatás.Mikor már megkaphattam volna, mert minden rendben volt,akkor meg kiderült nem egyezik egy adat a forgalmimba.Rendszámmal meg a papírokkal el kellett mennem az okmány irodába.Először időpontot kellett kérni, aztán vissza mikorra kaptam. Mivel több mint egy éve lett a nevemre íratva, akkor észre kellett volna venniük. Mivel az ő hibájuk volt, így nem kellett ismét befizetni a díjat.

Valahogy arányosan megnagyobbodott a képed.
    Sárkánylány most dolgozóban van. Szívesen segítenék, de ez az ő munkája, nem kontárkodok bele. Holnap már biztos rendbe hozza.
    Jó éjt Neked is és úgy Mindenkinek!

12. Tigrislady

Sziasztok!
    Én is késve kezdtem az eventet sajna.. 189 felröpi jött be eddig, de majd jönnek azok szépen.. múltkor is gyengén indult, a végén meg annyi lett, hogy úszni lehetett volna bennük...

Kata!

Hóelején hozzák az osztályok az előző hónap zárását, és mivel elég nagy intézmény vagyunk, jut bőven meló.. :D Mondjuk még mindig jobb, hogy van meló, mintha az órát kéne lesni, mikor lehet már hazamenni...

No de most balra el.. még aratok, klattyogok kicsit, aztán pici alvás.. ma már kispéntek volt, juhhhhéé.. :D

jó éjt mindenkinek! :*

Minden_esetre, Molgan, girhes85 és 6 más kedveli ezt.
  13. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Jöttem beköszönni és már húzok is el,mert sok a feladatom!
    Mindenkinek sok röpit,jó munkát és szép időt kívánok!

zsuzsa-mama, greenfields, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  14. katalin1955

Szia!

Neked is jó elfoglaltságot!

Jó reggelt!

http://www.recipe.com/images/chocolate-cappuccino-38928-ss.jpg
    http://www.bizarbin.com/wp-content/uploads/2013/05/cappuccino-art.jpeg
    http://www.thetimes.co.uk/tto/multimedia/archive/00401/124409034_tea_401677b.jpg
    http://media.babaszoba.hu/cikkek/main/57/9557//kontinentalisreggeli510.jpg

Az eventen az óra elindítva.
    Ma sövényvágás lesz.

Sok TP-t és napsütést a mai napra!

15. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok !

Belé kezdtem. Event ügyileg. Vetettem, szaporítottam, szórtam a szupitrágyát ezerrel, megvettem illetőleg csináltam Tp növelőket....Nagyjából késő estére kezdett kialakulni a kép.
    Éjfél lett. Lefeküdtem. Röggel cseng a teló. Hol ? Valahol a lakásban....
    (Rendes esetben az ágyam végénél szokott lenni, mert fel kell kelni hozzá, hogy "kinyomjam a szemét", ugyanis már megtörtént, hogy közel volt, elhallgattattam és vidáman visszaaludtam. Sokat. Akkor jött a kapkodás.)
    Szóval földerítésre indultam. (Ez nem volt benne a pakliban) Hol vagy te, átok ! ?
    Meglett. Persze, hogy a nadrágom zsebében mosolygott a fürdőszobában. Ezért volt oly síri a hangod...
    Alágyújtottam a kávéfőzőnek és bekapcsoltam a gépet. A kávé lejött, ballagok a kicsi lap-topomhoz, csak úgy a setétben és meglepetéssel konstatálom, hogy nincs net...:( Azannya! Mi történt? Kuksizom a betápot, nincs rajta elegendő zöld LED...:(
    Hogy leszek meg, ha az elején lemaradok? Megvakartam a fejem és jött a gondolat ! Háát, talán és esetleg az párom irodájában lesz..
    Nem részletezném, most itt vagyok, elvetve learatva minden...
    Legyen szép Tp-s Napotok..:)

Utoljára szerkesztett: 7.11.14
  16. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Szomszikám én is elindítottam az órát, remélem a kilépés után nem lesz gond. Köszönjük a változatos reggeli ellátmányt.

Eni nem kevés felreppenő az pár óra után. Én sokkal kevesebbel voltam még tegnap ugyanabban az időben.Tartottam is tőle, hogy nem lesz meg a 200 mire megcsinálom az első feladatot, de már most túl vagyok azon a darabszámon.

Koppi, ilyenkor rá tudja az emberre hozni a frászt az ilyen net kimaradások.Lényeg, hogy megoldottad.

Reméljük a 2 Sárkánylány is jól halad.

Szép napot! Továbbra is csak ügyesen!

17. Tigrislady

Szia! Neked is jó munkát.. Mostanában sokat szaladsz.. Pihenj is, mert nem lesz jó vége!

Kati!
    te sem tudsz nyugton ülni a hátsódon.. egyszer ez, egyszer az.. csak nyugisan, nem hajt a tatár..
    Nálunk reggel szemerkélt az eső, a kert tegnap ki lett szántva.. (még jó) :)

Szép napot neked is.

Koppi!

Veled mindig történik valami érdekesség.. eventkor vonzod a bajt.. de az a szép, hogy mindig ki tudod vágni magad a csávából.. Csak ügyesen, remélem, az event hátralévő részében már nem lesz semmi baj nálad..

Mya!

Én meg voltam rémülve hogy csak ennyi, de most már alakulófélben vagyok.. :D
    Sok sikert az eventhez neked is!

Nálam folytatódik a hóvégi zárás ellenőrzése, kellő bosszúsággal megfűszerezve, amikor az emberi hülyeség szorgalommal párosul, arra allergiás vagyok.. :mad::sleepy:

Szép napot mindenkinek, sok felröpit, sok tp-t. :)

Minden_esetre, Molgan, girhes85 és 7 más kedveli ezt.
  18. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Éjszakás műszak után frissen, kipihenten nekiláttam az eventnek. Csaknem az összes tp meglett a komfortos aratással.:D Míg szundikálok érik a következő adag mák 1x1 en.
    Amikor magamhoz térek jövök a következő rejtvénnyel.

Druszám bannerja.

Most jobbra el.

zsuzsa-mama, babahalak, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  19. KukacosAlma..Bt™

KukacosAlma..Bt™ Járnitanuló

Helló!

Ez a topic most a zon gazdáké, akik elérték/meghaladták a 90. szintet, vagy az életkorra vonatkozik? :)
    Elnézést a kérdésért :)

_Enike_, zsuzsa-mama, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, figyelmesen olvasd el a topicot nyitó hozzászólást. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.