Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Köszönöm szépen, Mya! :*

2. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Hello! :)
    Jajj, de jó, végre magasan van a léc :D Ja és persze újranyíltunk! :)
    Ugyan én még 10 millióra vagyok a 9.X-en túliak táborától,
    de eléggé otthon érzem már magam, szóval jövök ide is néha karattyolni! xD
    Gyors elolvasom, mi történt itt az utóbbi 7 oldalban, aztán jelentkezek ;)

Jöttem is, látom páran már visszacsorogtak a régi vénecske-teamből, nagy örömömre. Én csak mint néhai látogató tértem ismét vissza hozzátok egy kis ellenőrzésre, hogy jól megy-e a sorotok itt és konstatáltam, hogy nincs ok panaszra :)
    Néha majd fárasztalak titeket a társaságommal, amikor épp ráérek :p

Puszi mindenkinek :)

Utoljára szerkesztett: 28.8.14
    mya100, greenfields és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  3. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szia Gabi!Bizony régen volt már ennyi olvasni való..Az új fórum csodákra volt képes...jó lenne ha ez így is maradna.
    Itt is hideg van,reggelente olyan októberi idő,elég hamar beköszöntött az ősz...
    Gabi! Ha több időd lesz,kaphatunk majd meséket,történeteket? úgy szerettem olvasgatni,annyi tanulság volt bennük...

Katikám! nem beszélünk!,viszont istenien néz ki a madártej,cukor mentes változatából kérek,amúgy most rágtam el egy almát,még nem volt időm enni sem,pedig már kopog a szemem...
    A lányok is rossz evők,ez ügyben már pár dokival is konzultáltam,mindenhol megnyugtattak,hogy úgyis eszik a gyerek ha éhes,meg ne erőltessem,tudják Ők mennyire van szükségük.Azért Én aggódok,mert olyan kis vékony dongájúak...

Enikém! hatalmas gratula,ésssss nagy ölelés:inlove:...most egymás mellett araszolgatunk...xD úgy látom hajfonás lesz,már nem is próbálkozom az utánad futkosással...:(
    Katikám! Köszönöm...
    Myám! Ha még egyszer próbálkozom,nyúlj át a kerítésen és koppincs fejbe...Írásos meghatalmazást adok rá..
    Eventel haladgatok olyan ráérősen,idő mint a tenger,sereghajtónak meg kell lenni azt Én bevállalom...:p

Geri! Üdv itt közöttünk,kell egy kis fiatalság is közénk.

katalin1955 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  4. Tigrislady

Köszönöm szépen. Te is 94 lettél?

5. kamylla64

Igen...nem volt könnyű idáig eljutni,magasabbra meg még nehezebb lesz..
    De majd lassan megy ez, csak csinyánikőőőőő.

katalin1955, Tigrislady és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  6. -KiraAngel-

-KiraAngel- Junior szaki

Sziasztok Topiklakók!

A szintlépőknak óriási gratula, így kollektíven! ;)

Szia Szomszikám!

Először is óriási gratula a bannered feltételéhez. Úgy nézem, tényleg nagyon könnyen vetted a mostani akadályokat. Persze ilyen támogató csapattal a hátad mögött..:p

Nálunk már megkapták az iskolások a tankönyveket, sőt az elsősök most ingyenesen. Nem tudom, hogy ez most helyi meglepetés volt-e. Ők már nagyon izgatottan készülődnek a hétfői tanévnyitóra.

Szia Mya!

Hoztam neked babérkoszorút
    . Kapok belőle kölcsön egy picit a krumplifőzelékbe? :p

Az ajánlatomon még van mit agyalni... akad előnye is, hátránya is... még nem tudom, melyik irányba engedem elbillenni a mérleget.
    A saját terveket tessék nekiállni megvalósítani! A még mindig keblenc írómat idézve:
    Ha szeretnéd valóra váltani álmaidat, mindenekelőtt ébredj fel! :music:

Szia Kata!
    Köszönöm neked is a jókívánságokat! Nagyon örülök, hogy újra látlak téged is a fórumon! :)
    Igyekszem azért rendszeresen írni majd, de bevallom ebből a szempontból még erősen szoknom kell a fórumot. Jelenleg nagyon nehézkesnek, és sokkal lassabbnak találom a régihez képest.. :cry:
    De majdcsak megszokom.. Ha nagyon nem megy, majd kérdezek.

Drága Gabi!

Ezt az előtted álló hónapot már fél lábon is kibírod, aztán majd szépen jut idő mindenre. Megfontoltan, nyugodtan, vidáman! ;)
    Neked is köszi a jókívánságot. Ezt most nagyon nem kellene kihagyni, még az időnként jelentkező ellenérzéseim ellenére sem. A továbbiak szempontjából nagyon jól nézne ki majd a CV-mben... a mostani kollégáim viszont lehet fújni fognak rám, ha megtudják... Ennek viszont nem nagyon örvendek. Szóval még ingadozok. Jól jönne egy higgadt, józan tanácsadó.

Legyen mindenkinek csodaszép estéje!
    Üdv: Kira

katalin1955 és Tigrislady kedveli ezt.
  7. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép estét Fiatalok !!

Sajnos ma nem vagyok toppon 2 váratlan látogatóm érkezett vesekő formájában, igy kicsit vissza vett a hangulatomon és ledöntött a lábamról.
    Bocsika, de nem idézek senkit, de A nagy gratuláció Tőlem sem maradhat el a 2 remek játékosnak.

Eni és Kamilla Jár Nektek Tőlem is az óriási Gratula !!!!!!!
    Eni Neked duplán, mert látom, mindjárt a végére érsz az eventnek.

Most én pont félidőnél tartok.
    Geri üdv. Neked is ! Vidám kedélyűnek tűnsz, arra viszont mindig szükségünk van.
    Mya ! Még sosem ütötted el a kezem, csak azért csábulok el.

Szomszikám Te , hogy állsz, már ugy gondolom Te is a vége felé jársz.

Kedves Gabi ! Remélem Te is megfogod tapasztalni majd nem sokára az unoka édes baba illatát !

Kata ! Az álommanó este jól jött, csak kérd meg reggel tovább maradjon nálam.

Na most össze-vissza írogattam. Bocsi, de 2 felé koncentrálok. Egyszer ide , másodszor a "drága" köveimre !

Puszillak Benneteket !!!!!

katalin1955 és Tigrislady kedveli ezt.
  8. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Szia Zsuzsa!

Már azt hittem, hogy valami baj van, de azt nem tételeztem fel rólad, hogy ennyire szereted a smukkokat, hogy nem is tudsz megválni tőle. Félre a tréfával, gyógyulgass és pihikézzél.

Kira:Épp ma láttam a TV-ben, hogy az 1-2 osztályosok ingyen kapják a könyveket.A tegnapi bénázásomat ne is emlegesd.
    Koncentrálj a munkára, hogy győztesen kerülj ki belőle., szorítok.

Mindenkitől elköszönök mert vendégeim jöttek és nem díjaznák ha a gép elől beszélgetnék velük.

Mindenkinek jó pihenést, remélem Druszám hozza az álomsárkánykánkat!

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  9. zsuzsa-mama

Szia Szomszikám !!

A baj nem itt kezdődik, csak harácsolós vagyok !!!xD;)
    Elhuzok én is pihizni !!

Aludjatok jól, álmodjatok szépeket !!!:)

katalin1955 kedveli ezt.
  10. kamylla64

Szia Kira.Köszönöm a gratut.
    Ha azt érzed hogy szeretnéd elvállalni a nagyobb kihívást,nem kell foglalkozni ki,és mit szólna hozzá.Irigységből pár embernek biztos nem fog tetszeni,de az az Ő bajuk..Attól Te még aludj jól.

Zsuzsa! Köszönöm neked is....ahogy olvaslak,nem rózsás a helyzet most nálad az egészségeddel...A férjemnek volt pár éve,borzalmas fájdalmai voltak neki,addig amíg ki nem jöttek a kis kövek..Nagyon megijedtünk,Ő kórházban kötött ki vele.
    Jobbulást,vigyázz magadra.

Jó éjszakát minden Vénecskének...

zsuzsa-mama és katalin1955 kedveli ezt.
  11. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Nagy nehezen berobogtam, pedig már majdnem feladtam , de mégsexD Gépem majdnem kibabrált velem, vagy én vele...Addig variáltam míg csak megoldottam, félig meddig:wuerg: Valahogy engem nem szeretnek a műszaki dolgok.Nagyjából leírom, hogy miről is van szó, hogy tudjátok miről beszélek.
    Elvégeztem a dolgomat a farmon.Aztán körmöltem ide, mondom most már mennem kell.
    Kilépegetek a farmból,, közben gondoltam bekapcsolom a tévén a youtubot, had szóljon egy kis háttérzaj.Be is kapcsoltam, közben láttam frissítve kapcsol ki a laptop, hát jól van.Na innen jöttek a bajok.Tv kilép a netből, laptom elég hamar kikapcsolt.Itt valami nem stimmel.Vissza youtube, nincs net.Na jó, ellenőrzésképpen laptop vissza bekapcs.Ez se kapcsolódik a netre.Na akkor kézzel, így se akar.Kidobta a piros x-et.Kikapcsolás, bekapcsolás semmi.Wifi kihúz, bedug, tv, laptop ki, be semmi.Wifiből kihúz kábel ami a tévéhez vezet, vissza bedug.Na a tévében már van net, már jó.:DPár óra más dolgokkal foglalkozás.Laptoppal ismét foglalkozni kéne.Kattingatás problémák keresése, nem talált semmit a gép, minden jó.De nem , mert még mindig x van.>:(Gép nem jó elrontottam.:cry:
    Jó lenne már farmolni. Elővesz asztali csettegő.Azon van net.Akkor belépek, na gondolta az nem úgy van, nem lépsz te sehova.Kidobta a táblát, veszélyes nem lépsz be.Ide járok minden nap, már hogy lenne.>:(Akkor se.Na akkor nem farmolok.Asztalit nem kapcsoltam ki.Vissza szórakozok a laptoppal.Na gondoltam van még lehetőség, ami még talán mehet, és talán meg tudom csinálni.Visszaállítani mindent a gépemen ahogy délben volt.Izgulás csak működjön, Újraindít, látom nincs piros x, ez már jó jel.Csatlakozok, rá is kapcsolódott a wifire jeee.:DAhhoz képest nem értek hozzá, megoldottam. Na akkor asztali csettegő kikapcsolás, már nem kell.Ott meg olyat ír ki Ip cim ütközés,(az meg mi? )elment ott a net, nem érdekel, lényeg ez a gép jó:D

Bocsika, kikívánkozott belőlem ez a sok sületlenség :eek:

Lányok én nem ütlegelek, pláne titeket nem.Inkább szorítok, hogyha vesztek, hogy az legyen amit szeretnétek:)

Zsuzsám én nem voltak még köveim, de veled fájok.Gyógyulj meg minél hamarabb!:)
    Kira persze csak csipegessél nyugodtan.Sejtem nemsoká lesz sajátod :)
    Ébresztőő nekem, de nemsoká megyek előbb aludni egyetxD Viccen kívül, meglesznek valósítva ha úgy kell lennie.Rajtam nem fog múlni :) Minden úgy lesz, ahogy lennie kell.Talán jó irányba maradnak a dolgok.

Drágáim hosszú lettem magamhoz képest.
    Jó éjt szép álmokat Mindenkinek!:)
    Puszi!

12. Tigrislady

Szia! sztem az IP cím ütközés amiatt történt, amikor a wifiről lekapcsolódott a gép, mikor ki-be húzgáltad, és utána a wifi ugyanazt az IP címet osztotta ki neki, mint amelyik annak a gépnek volt, amelyik gépet még nem húztad ki a wifiből.. ehh.. nem értek hozzá, de én úgy gondolom, ez lehetett a gond. :) Szép álmokat, remélem, már minden rendben.

A magam részéről az eventnek holnap reggel 5 után lesz vége várhatóan, amikor lejár a pinkies csatnim, és learatom az utolsó kört, ami még kell a gazból... onnantól gazdagodni akarok majd, ha leszedem a földeket... :D

Köszönöm mindenkinek a mai szintlépésem feletti örömködéseteket, nagyon jól esett... :*

13. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Most csak gyors bekukkra van erőm.
    Szintlépésekhez gartulálok, nagyon ügyesen haladtok!:)

Fősárkány, tessék gyógyulni! A köveket meg inkább smukkokba gyűjtsed, ne a vesédbe.

Álomtündért hozom:

zsuzsa-mama, mya100 és katalin1955 kedveli ezt.
  14. Tigrislady

Köszönöm szépen a gratulációt, meg az álomtündért is.. neked is jó éjt! Megyek alszom egy keveset, 5-kor csörög a vekker... :S

15. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !!

Nálam a helyzet változatlan, de nem reménytelen !xD:) Megmutatom ki az Úr a háznál.xD;)
    Köszönöm a jó kívánságokat !

Eni !!! Te már megelőztél ! Ezek szerint kész vagy ! Óriási gratula nagyon ügyi vagy.:)
    Tervem szerint én is jó vagyok ! Kedves Szomszikáim, több röpit nem kérek, mert elég jól állok vele.

Mindenkinek vidám ébredést és nagyon szép napfényes időt !

greenfields és katalin1955 kedveli ezt.
  16. katalin1955

Sziasztok Vénecskék!

Jó reggelt!
    http://3.bp.blogspot.com/_eaxwOsfeTO8/TBqvdUd9r4I/AAAAAAAABiY/Wd6rRmtgUFk/s400/DSC00492.JPG

Zsuzsa: A terved akkor bevált, jobban vagy, legyél is mert hétvége és akkor a mamiknak több a munkájuk.
    Druszám: Köszönjük az esti altatot,jó munkát neked.
    Mya: Nem semmi amit tegnap végeztél a gépeddel, de legalább most jó, én nem tudom mit csináltam volna vele.
    Eni: Te is kész vagy remélem az eventel.
    Kira: Jól rágd meg amit kell és jól döntsél.
    Gabi: Gyere már, mert azt hisszük, hogy baj van.

Reggel ezen a földemen kész lett az event.
    A másikon tegnap 6:23 percig érleltem a búzát, pedig tudom, hogy leszedtem, onnan egy föld gaz érik most aztán kész leszek ott is.
    A harmadikon 10 röpi választ el a végétől.
    Jelenleg van még estig munkásaim addig tyúkozok, az előbb 1 perc alatt elvitték a 100 trágyámat 164 csp-ért.
    A tölgyesen a mamutok, a bahán szőllő, a többi tyúk.

Legyen szép napotok, a dolgozóknak péntek!

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  17. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Kedves Szomszikám !!

Neked is egy óriási gratula ! Nagyon ügyes vagy !!!:)
    Köszi a frissitő kávét az nálam mindig jöhet ! Azért a hétvégén se vidd túlzásba a melót ! Hidd el megvár !
    Egyszer a nyugisoknak is lehet hétvége !xD Tessék kihasználni !!!;)

Legyen nagyon szép napod !

greenfields és katalin1955 kedveli ezt.
  18. katalin1955

Szia!

Röhög a májam, hogy ezt pont te mondod. Tudom, hogy megvár de akkor csak halmozódik és akkor azt sem tudom, hogy mihez kapjak de hétfőtől suli, de régen várom is már. Tiszta ideg leszek, mire érte kell menjek, hogy mi van vele, bírta-e az egy helyben való ülést meg sorolhatnám a többit. Neked már könnyű mert túl vagy már ezeken az aggódásokon.

Puszika!

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  19. Tigrislady

Sziasztok, szép péntek reggelt mindenkinek..

jelentem eventgaz letermelve, 120 db felröpi kell, de az meg estére összejön, nem aggódom.. :D átváltottam a farmot hozamhajtásra... :D szép napot mindenkinek, aki még nem végzett az eventtel, annak megy a szorítás, ha felröpi kell szóljon... :*

20. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép jó reggelt!

Az a baj, hogy én se, de lehetséges az amit írtál, attól lehet.Majd hozzáértő megnézi.Nekem most nem olyan sürgős.:)
    Köszönjük a felajánlást.:)
    Köszönjük a sárkányt!Jól aludtam az este, kiskutyákról álmodtam :)
    Szomszikám!
    Habosat szeretem :p
    Akkor neked már nem megy röpi ma.Képzeld a kicsin majdnem 300-al több röpi van.50 körül hiányzik az már simán meglesz.Oda jöhet a szokásos.Ide még jöhet a hétvégén az eventes.Köszönöm!:) Trágya ilyenkor mindig magas áron van, tényleg érdemes állatozni.
    Még szép, hogy Te vagyxD Mond meg neki:mad:
    Akkor ügyeskedtél, Neked se megy röpi:)

Kívánok én is szép napot!:)

zsuzsa-mama, greenfields és katalin1955 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.