Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Szép estét!

Zsuzsámnak nagy gratula a szines óljaihoz, a titkosaihoz már még kevésbé.

Az én titkosaimat le sem írom, mert csúnyát mondanék róla.

Mya Szomszikám: Természetesen meg szeretnélek kérni, hogy püfölj nekem. Majd holnap ledumáljuk.
    Neked is gratula a szines óljaidhoz. Nekem ez az első rózsa ólam, még nem volt rá kereslet.

Akinek kész a felhősora és a kitehetők is rajta vannak, nagy gratula.

Délre kész lett az udvar, épp időben, mert 5 perc múlva el kezdett esni és azóta is csöpörög.

Mindenkinek szép álmokat!

mya100, greenfields, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  2. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Még benéztem így estfélön, látom mindönki repes Emeséék ájándékain, főleg mikó a party pörgetésön adott néköm főnyereménybe 4300btp-t oszt még tűzijátékozik a maflaképű>:(, ha mögöszök égy növelőt az ad duplát oszt nem kő szupitápot áldoznom:wuerg:No mindégy fene legalább nem kő a supportra írni, hogy kive szórakozzanak me összejött a méhecskésbe a fémhulladék a kovácscsacsi emeléséhöz.Jó Éjszakát Mindönkinek,Zsuzsa Mamó álmodj a Zwingerről, csodás hely volt.

mya100, greenfields, katalin1955 és 3 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Akkor tudod, hogy milyen mágiákat lehet mívelni a sötétkamrában. (expozíció, hívó, víz, fixir....)
    A múltkoriban kutakodtam a régi dolgaim között és találtam DDR-es fixirsót...., de már régen nincs meg a nagyítóm. Pedig még bontatlan papírom is van. 9 x 14.-es...

Eleddig nem csináltam a kakukk akciót de most elkezdtem, de attól az irdatlan mennyiségtől visszahőköltem és kiszálltam még időben.
    Gratulálok azoknak akik végig vitték! Komolyan.
    Szerencsére több szomszédomtól is kaptam szupertápot, így az "elfecsérelt tápjaim" visszajöttek.
    Lassan pattognak a pöttyök a pizsimen, így jó éjszakát kívánok Neked és Mindenkinek.... :)
    és holnap Hétfő...[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 17.11.14
    greenfields, zsuzsa-mama, Gabi922 és 2 más kedveli ezt.
  4. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szép estét mindenkinek!

Külön nem írok senkinek! :)

gratula mindenkinek az eventhez, derekasan küzdöttünk, azt hiszem, ez mindannyiunkra áll.. :D

Szintlépést meghagytam holnapra, bár remegett a kezem érte.. 14591 tp választ el tőle.. holnap induljon ezzel a hetem.. :D

betegeskedőknek jobbulást, fáradtaknak pihentető éjszakát! Dolgozóknak kevés munkát.. :D

Jó éjt mindenkinek!

5. Koppi

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Itt nálunk jelenleg nem esik az eső. Egész éjjel csorgott csepegett, de eddigre elállt.
    Hétfő lett hirtelen... Ismét nyakunkon egy dolgos hét..:)

6. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Már nem igen tudom, nagy mérgemben tegnap gratuláltam-e mindenkinek. Most hoztam egy óriási gratulációt és mindenki vegye ki belőle a részét !xD
    Örömmel látom, hogy több fotós is köszönthetünk körünkben. Azt hiszem nagyon szép hobbi, aminek később, akár az unokáitok is láthatják eredményét!

Szomszikám ! Már akkor nálad a télre minden kész van ! Nagyon ügyes vagy ! A titkosak téged sem dobtak fel ! Úgy látszik a drukkolásom kevés volt, hogy mindenkinek jókat adjon a rendszer !

Koppi ! Igazad volt,hogy kiszálltál a tenyésztésből. Na ebbe az utcába én sem megyek be többé.

Gabika ! Köszi a sok tápot, enélkül még az sem sikerült volna pedig még váltottam is ki gazdakörikből ! Lényeg, a kitűzött célt elérted ! Gratulálok !

Reni ! Mire e-sorokat olvasod, szerintem már meglépted a szinted, melyért szintén jár a gratuláció. Nagyon ügyes topic lakók vannnak, mert , csak úgy száguldoznak ! Jó kis laza hetet !

Mya ! Örülök, hogy elfoglaltságod ellenére benéztél. Annak főleg, hogy jól és kellemesen telt a hét végéd.

Farmer ! Nagyon szerettem kint élni, gyönyörü emlékek fűznek oda és nem utolsó sorban fiatalságom egy darabja.

Sárkánylány ! remélem, már teljesen felépültél és megfogadtad Maci tanácsát és a zsinórokat lefedted a cicced elől !

Katám ! Nem írtad, vagy én nem olvastam, hogy sikerült-e befejezned a tenyésztést és főleg sikeresen.

Elkezdtük, egy újabb mozgalmas hetet, ha nem vigyázunk már itt is a karácsony a nyakunkon. A jövő hétre már meg van a beszerzési listám. Nem szeretek a tömegben vásárolni. Inkább előre elintézem. reméelm nem hagytam ki senkit, ma nagyon kómás vagyok, de mentségemre legyen, nagyon rosszul aludtam.

Szép kellemes hetet !:)

jano77, babahalak, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  7. Koppi

Szia !

Osztottam szoroztam és rájöttem, hogy nem éri meg. Így is szoktam pluszban használni sokat.
    Olvastam, hogy kint éltél DDR.-ben..
    Részleteket ha elárulnál örülnék neki..:) Már ami publikus..
    A tömeggel, mint taszító tényezővel abszolút egyetértek. Mi, bár kisvárosban lakunk -ám közel van Debrecen- csak ha nagyon muszáj akkor megyünk be. Engem egyszerűen irritál a sokaság....

jano77, babahalak, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  8. katalin1955

Jó reggelt!

Az eső szitál, nem szeressem idő van, de azt hiszem ehhez kell hozzászoknunk.

Maci: Én még nem találkoztam tüzijátékkal.

Koppi: Nem fogyott sok tápom, mert elég jól adta, egálba voltam a kapottakkal, de nekem megérte.

Szomszikám: Maradt még mára is valami, tudod mi mindig találunk munkát, de most nem tudok kimenni, mert csöpörög.
    Az iskolai járat kész, uncsikám nagyon jól van, ma föznöm sem kell, maradt husileves és milánói.
    Ma adok az édes semmitevésnek, a tetőtérből lehoztam egy pár DVD-t és áldozok a nézésüknek.
    A lista már nálam is megvan, majd mazsolázom belőle, mert igen hosszú.
    A dolgozóknak kevés munkát, a hétfő ellenére, az otthoniaknak jó laza napot.

Legyen szép napotok!

jano77, babahalak, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  9. Tigrislady

Szia Zsuzsám!

A hetem jól indul... mire olvastam soraidat, valóban megtörtént a szintlépés! :)

Íme egy kis bizonyíték... (mostanában a Farmerama tűzijátékkal ünnepel, vagy csak eddig nem vettem észre???) :eek: annyi növényem lett, hogy már kettőt kell lapozni, hogy a végére érjek... :D

Próbálj meg ma kicsit lazítani, már amennyire van rá lehetőséged.. ne hajts!

Szia!

Akkor nekem szerencsém volt.. egész jókat ugrált.. persze péntek este nem úgy nézett ki a dolog... :D

10. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szia Koppi !

Anno 2 évet kint dolgoztam és annyi élményt szereztem, hogy életem végéig kitart. Magyarok sokan voltunk, akkor kint. Nagyon jó társaság volt Soha nem unatkoztunk. rengeteget utaztunk, Drezda, Lipcse, Berlin..... Az nekem , mint vidéki kislánynak soha nem adódott volna meg az életemben. Egy vegyi üzemben dolgoztam 12 órában, majd az első év után irodába kerültem, de ott nem szerettem lenni, így visszakértem magam, mert a német fizikai dolgozók nagyon jó fejek voltak. egyedüli magyarként köztük én unikumnak számítottam. Soha nem felejtem el borzalmas kávéjuk volt, de ha eljött az idő, lehetett az nappalos vagy éjszakás műszak mentünk süteményt ill. tortát enni, ezzel a zaccos kávéval. viszont a hangulat az remek volt ! Így megtanultam németül, és most hasznát veszem, mert anno a fiam is németes volt és most az unokám készül német nyelvvizsgára ! Régen beszéltem, de annak ellenére minden elő jön. Na ez az a téma, amiről órákat lehetne beszélni. megérteni, azt hiszem Maci tudja, mert Ő is kint élt, ahogy levontam a következtetést ! Igazi élmény volt, annak ellenére, hogy akkor dolgoztam életemben először műszakban. Röviden ennyi , amit itt meglehet osztani.

Szomszikám ! Sajnos itt is olyan nem szeretem idő van. csepereg az eső. Élvezd ki a nap minden percét ! Ma nyugisan tégy, amit kedved tartja. A filmekhez jó szórakozást ! Megyek én is nem sokára a barátnőmhöz egy kis kényeztetésre és dumcsira. Ugyan is Ő egy személyben a masszőröm is. Erre szoktam volt mondani, kettőt egy csapásra !

Az idő ellenére töltsétek kellemesen a napot !

Reni ! Pontosan egy időben írtunk !! óriási gratula még egyszer ! Ma akármi is lesz a meló helyen, Neked ma már sikeres nap kezdődött! Hasonló szép napokat a hétre !

jano77, babahalak, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  11. katalin1955

Szia Eni!

Nagy-nagy gratula a szintlépésedért, ügyes vagy, csak így tovább.

babahalak, Gabi922, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  12. Farmer*54

Szép Napot! Gyorsan benézök amíg a hibajelentgetős ki nem tilt.Nem elég, hogy hibáktól hemzsög a játék, de neköm tart előadást a kultúráról, akkó olvastam sőt faltam a könyveket mikó még az írást sem ismerte.Mindégy, állandóan sikerül összefutnom vele valahol.Nemtom mié szeret ennyire, pedig én nem bántom őtet.Zsuzsa Momsz ők meg itt szerettek lenni mert itt nem volt Stasi.

babahalak, Gabi922, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  13. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Előszőr is Eninek nagy gratula a szintlépéshez!

Nyauka ma nagyon ragadozós hangulatban van, de ezt épp egy szívószálon éli ki.:pxD
    Az idő itt is utálatos: borongós, szemerkélő esős brrrrrrrrr.:wuerg:
    Kakukk eventet az ólfejlesztések miatt szoktam csinálni.Most jól dobálta a renccer, de volt, hogy keservesen adta.
    Titkosok :
    vakond, sas
    narancs ló és narancs disznó.
    Az utolsó duóra már nem is vagyok annyira kíváncsi.:(

babahalak, Gabi922, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  14. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szép napot kívánok neked is!
    A "hibajelentgetős" nem tilt ki ok nélkül. Ezen a fórumon moderátorok vannak és nem a "Stasi" és egyéb hasonló szervezetek.
    Régóta farmerámázó játékosként te is nagyon jól tudod, a hibajavítások a központban történnek.
    A közvetítői tevékenységünket ne vond kétségbe!
    Azért, mert a te észrevételeid nem azonnal kerülnek kijavításra, azok még napirenden vannak.
    A kerekkerék változásáról a hivatalos közleményt ajánlom figyelmedbe.
    Mint tudod, a jutalmaidat saját magad is ellenőrizheted a "megszerzett nyeremények" listájában.
    Ha problémád van egy moderátor válaszával, a supporton tehetsz bejelentést. Ne itt piszkálódj, és támadj bújtatva!
    Köszönöm ha figyelsz ezekre.

15. katalin1955

Szia Maci!

Jól kezdődött a napom, mert a kedvencemet hoztad, 2x meghallgattam.

Szia Druszám!

Ha csak a szívószálat kóstolgattja az nem baj, csak a lábadra és a kezedre vigyázz, Odi mindig a kezemet karmolja össze.
    A hátára fektetem és valamilyen plüss állattal simogatom, és ő azt karmolgatja és kapdoválja. Én is most csináltam először a kakukkot, mert az ajik jók voltak számomra.
    Rakd ki az utolsó titkosakat, ne kímélj minket.

Mindenkinek szép napot!

16. Tigrislady

Szia Zsuzsám!

Köszönöm... nagyon kedves vagy!
    jó érzés volt, amíg utána nem néztem, mennyi kell majd a századik szinthez.. (végül is az már csak 5 szint...) lehervadtam kicsit.. 2,5-szer ennyi pont kell majdnem, mint ami most van... :eek:
    már a nevemet se fogom tudni, mire eljutok a 100. szintig... :D

Szia Kati!

Köszönöm szépen.. hajrá neked is..

Szia Katám!

Köszönöm a kedvességed. Te jobban vagy már? Vigyázz nyauval, ha hozzászokik, hogy sokat foglalkozol vele, akkor házisárkány lesz később, amikor épp nincs időd vele annyit törődni... :D

Titkosakra kíváncsiak vagyunk (mondom én, aki még mindig nem tette ki... ) :D

Kati!
    A hétvégén sikerült kézből indulnia az egér után a macskámnak, amikor pakoltuk anyával a terményest.. akár önkéntes véradó is lehettem volna, ahogy sikerült neki összekarmolni az egyik ujjamat.... ne tudd meg, hogy néz ki az ujjam... :D mint aki rózsabokorban aludt .. :D

17. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép napot!

Jöttem gratulálni én is Eninek! Ügyes vagy!.:music:
    Nem is oly rég léptem én is szintet, de nem emlékszek tűzijátékra,Ez akkor tényleg valami új.

Meglettek itt is a titkosok.Sün, a másik egér, a kilencedik. Ha valakinek kell sikítson.

Szomszikám már meg is beszéltük ;) Ki is próbáltam, már tudom melyik lesz az igazi.

Nálunk is esik, sötét is van.

Az idő ellenére, legyen szép a napotok!

Tigrislady, zsuzsa-mama, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  18. Farmer*54

Kedves Laboviti! Ne keverd légyszíves a topik beírásom veletek.Én itt az egyik társnak írtam és nem rólatok volt szó mikor a rendvédelmi szervet emlegettem. Nem várom el, hogy azonnal ugorjanak ha szólok, de ezek a dolgok nem mai keletűek. Ha már pénzt és időt áldozok azért élvezni szeretném a játékot nem mérgelődni.

Tigrislady, zsuzsa-mama és babahalak kedveli ezt.
  19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Az egyik épp dolgozó moderátor kollégáról írtál személyeskedve, utalásokkal bújtatva.

Tigrislady kedveli ezt.
  20. Farmer*54

Katalin, gondoltam arra, hogy itt vannak még olyanok akik ismerték az Illés zenekart és a zenéiket meg persze Koncz Zsuzsát.Sajnos Zsuzsa Mom nem dalol itt nékünk, bár lehet jobb is.:music: Kedves Laboviti én elnézéseteket kérem, és lezárom magamban is a témát, pedig tegnap mikor 3x vágott ki tenyésztés közben még a vasfüggöny is a szemem előtt lebegett, de jobb a békesség.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.