Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Nem akarok fogadni:cry: Elég büntetés lesz az nekem ha nem csinálom meg az eventet. Ha megcsinálom akkor meg neked fizessek. Ebből tényleg nem jövök ki jól.:oops:xD

2. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szeretem, mikor ilyen határozott valaki !!!!!xDxDxD Gyáva nyúl !!!!!!xDxD
    Na húzok főzni, addig még hátha változik valami !!! Nagy a lehetősége, mert két választás van. Vagy igen, vagy nem !!!xDxD Szerintem 100 % igen.;)

3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Látom, olvasom, elvagytok, de rendesen...
    Netalán "civilben" is ismeritek egymást...??

Most, hogy itthon vagyok egyéb háztartási munkán ezt hallgatom:
    A YouTube szerkesztésében..

Utoljára szerkesztett: 21.11.14
  4. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Nem kérek felrepit, az első feladat a cél, ott a szupitáp, a többi felejtős. Azért van esze a BP-nek, berak egy ilyen ócska eventet, mert aki tovább akar menni, rákényszerül a megcsinálására.
    Tegnap Zsuzsámtól megirigyeltem a kari vásárlást, ezért most mi mentünk el 80%-ban már megvannak az ajik.
    Azért nehéz feldolgozni a bánatom, mert én okoztam és nagyon bűntudatom van. Uncsikámnak még nem mondtunk semmit, most tanakodunk, hogy mit is mondjunk.
    A karácsonyi kaktuszaim mind kinyiltak, azért vettem még egy nagyon bimbósat.
    Valaki már megkapta Rackótól a piros dobozt? Mi van benne?
    A piacot most hanyagolom, mert nem lenne türelmem hozzá, lehet, hogy sokat vesztek így , de lesz ez máskor is.

Legyen szép napotok!

5. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot Kedveseim!

Azt hiszem én a szüreti eventbe belevágok, de a TOP 1000 kimarad. lesz közöttünk valaki aki belevág? Csak hogy tudjak teljes erőből drukkolni.

Kedves Koppi!
    Nagyon sajnálom a farmodat, sajnos az ismerőseim körében van akinek már eltűnt a farmja. :( Volt aki később visszakapta a suport segítségével, de időközben teljesen lecsupaszította az, aki feltörte. Ezt én soha nem fogom megérteni.

Kedves Katalin szomszikám!
    Nagyon sajnálom a cicced. Nehéz már egy idősebb kutyussal összebarátkoztatni.

Kedves Myám!

Ne gondolkozz, csináljuk meg az eventet, mert muszáj. Én eléggé le fogom üríteni a pajtát, Főleg állataim nincsenek meg még hozzá, de nem adom fel. Nekem kell az a felhősor, még akkor is,ha sokan az eventes csevegőben lefitymálják.

Kedves Zsuzsám!
    Vettem az infót, megy neked a szokásos ajándék. Majd, ha lesz egy kis időd, írd már meg nekem, hogyan csinálod a pizzát, mert nekem sose szokott sikerülni :cry: Legalább is a fiaim inkább gyorsan elmennek venni, vagy rendelnek inkább, csak én ne süssek. :wuerg:xD

Ennyit most gyorsan, ne haragudjatok, hogy nem mindenkinek ítram. Most egész hétvégén Erzsébeteket ünneplünk. Édesanyám és két barátnőm is Bőbe. Készülök is rendesen.

És egy kis mese. Legyen nagyon szép napotok.

A kis gesztenye története
    Egy nyár végi napon kirándulók jártak az erdőben. A gyerekek zsibongva kergették egymást a már lehullott avarban. Az egyik kisfiú magában álldogált egy hatalmas vadgesztenyefa alatt, és a kezében összegyűjtött terméseket vizsgálgatta. A fa alól már felszedett néhány lehullott gesztenyét is, majd a zsebébe téve a többiek után indult. El is feledkezett kincseiről. Már sötétedett, amikor hazaért a fáradt csapat. A kisfiú kivette zsebéből a zsebkendőjét, és hirtelen kirántott vele egy szem gesztenyét is. Nem törődött vele, hiszen a többi még a zsebében lapult.
    A kis vadgesztenye ijedten nézett körül, hiszen itt minden idegen volt neki. Hiányoztak a többiek, és nem tudta, mi történik majd vele távol az erdőtől. A család kiskutyája odaszaladt, megszaglászta, majd felkapta, és elszaladt vele a ház mögé. Itt gyűjtötte össze azokat a dolgokat, amik megtetszettek neki.
    Ásott egy gödröt, és beletette a gesztenyét, majd betemette, és lefeküdt a vackára.
    A kis vadgesztenye megvárta, amíg a szeme hozzászokott a sötétséghez, és körülnézett a szűk helyen. Közvetlenül mellette egy dobókocka feküdt, a másik oldalán pedig egy fésű. Egyszer csak előtte a föld peregni kezdett, és fura, surranó nesz hallatszott. A következő pillanatban egy földigiliszta dugta ki fejét a szűk gödör falából, és csodálkozva nézett a kis gesztenyére.
    - Szervusz, kicsi gesztenye! Mit keresel te itt, ilyen távol az erdőtől?
    - Szervusz! Nem saját akaratomból vagyok itt. Egy kisfiú felkapott Gesztenyeapó alatt a földről, és elhozott ide magával. Egy szimatoló, négylábú jószág pedig beásott itt a földbe. De nagyon hiányoznak a társaim, az otthonom…- szipogta a kis vadgesztenye szomorúan.
    - Az a szimatoló jószág a család kiskutyája, és a legjobbat tette veled, amit csak tehetett. Ne félj, nem leszel itt egyedül! Sok-sok év múlva társaid is lesznek. Nagyon sok gesztenye fog itt élni, hidd el nekem! – mosolygott rá a földigiliszta barátságosan.
    - Sok gesztenye? Itt? Na de mégis hogyan, hiszen egyedül vagyok! – kérdezte nagy szemeket meresztve a kis gesztenye.
    - Látom, még nem tudod, hogyan lettél te, és milyen sok jót tehetsz az emberekkel, állatokkal. Az erdei Gesztenyeapó is egy ilyen kicsi termésből született meg, amilyen te vagy. Réges-régen bekerült az erdő földjébe, ahol mély álomba merült. Aztán elkezdett esni az eső, majd télen hótakaró borította be az egész vidéket. A gesztenye még mindig téli álmát aludta, és egy szép új életről álmodott. Egy nap felébredt, és úgy érezte, teljesen kipihente magát. Éltető eső, és melengető napfény szűrődött be a földbe, ahol addig pihent. Furcsa érzés vett erőt rajta. Ki akart törni abból a sötétségből, és magába szívni a nap minden melegét, érezni a tavasz illatát, látni az erdő újjászületését. Addig fészkelődött, amíg megrepedt a burka, és egy kis hajtás kezdett el kapaszkodni a világosság felé. Törte maga előtt az utat, kiásta magát a föld felszínére, és napról napra erősebbé, nagyobbá vált. Minden nappal magasabbra nőtt. A kis csírából először hajtás, majd facsemete, és néhány év múlva hatalmas vadgesztenyefa lett. Te ugyanígy fogsz felnőni ebben a földben, és hűs árnyat adó, szép fává fogsz változni.
    - Ó, igazán? Soha nem tudtam, hogy Gesztenyeapó is ilyen kicsi volt, mint én. Mindig azt hittem, ő már olyan szép nagynak született. Remélem, én is mielőbb olyan nagy, és erős fa leszek, mint Ő.
    - Kicsi gesztenyém! Tanulj meg valamit. Az idő múlását soha ne akard siettetni, hiszen mindennek megvan a maga ideje. Minden megtörténik, amikor meg kell történnie. Ne akarj idő előtt felnőtté válni, mert akkor sok jó dolog kimaradna az életedből. Pihenj, és készülj fel azokra az évekre, amik előtted állnak, és arra a sok szép dologra, ami még rád vár. Most itt kell, hogy hagyjalak, de ígérem, majd visszajövök hozzád, amikor csak időm engedi. Hunyd be a szemed, és próbálj aludni! De ami a legfontosabb, ne félj, és bízz magadban mindig!
    - Köszönöm a jó tanácsot és a történetet! Mindig örülni fogok neked, és már nem félek attól, ami vár még rám.
    Azzal kényelmesen elhelyezkedett, behunyta mindkét szemét, és azokról az évekről álmodott, amik előtte állnak. Azokra a kalandokra gondolt, amik majd széppé teszik az életét, és az emberekre, akik terebélyes lombkoronája alatt pihennek majd a meleg nyári napokon.
    Már tudta, hogy nem hiába jött a világra, és tudta, Gesztenyeapó nagyon büszke lesz majd rá egyszer.
    Igaza lett a földigilisztának, mert egy szép nap a kis termésből facsemete, a facsemetéből árnyat adó, hatalmas vadgesztenyefa vált. Azóta is ott áll, a kis ház mögött, az udvaron, ahová a kiskutya temette a gesztenyét, s boldogan tekint le a magasból.

6. Koppi

Már túl vagyok rajta. Sok cuccot ad, de igazán lényegeset nem...
    (Anno nem mentettem le..:()

7. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Szia BabaKati!

Már hogy unnánk a fotókat.. legalábbis én szeretek nézelődni, és ha jól sikerültek a fotók, akkor az külön élvezetes... :D
    néztem, amiket hoztál,, az a hegyorom valami csodás... :D

helló Zsuzsám!

korán kelés megvolt, mert ma van feketepéntek.. éjjel nem engedett kosarazni az oldal, de ma hajnalban sikerült. vadásztuk az elektronikát, és kari ajándéknak sikerült egy szuper tablet féláron.. odavagyok meg vissza.. :D
    Közben egy volt kollegám barátnőjét futtattam körbe VIP-ban.. 1 óra alatt megvoltunk 3 beutalóval.. :D

Koppi drága!

Nálunk is csak Gödöllőn van mozi, de az nincs messze.. ez még bevállalható, 10 km-re van tőlünk.. :D
    én évek óta nem nézek tv-t és nem nagyon hallgatok rádiót.. neten keresek magamnak zenét és filmeket, amit akkor, annyiszor és úgy nézek/hallgatok, ahogy nekem jólesik.. bugyuta reklámok nélkül.
    GriniKata!

Hihetetlen, de nálunk nyáron is voltak cinkék, kinn volt az etető, benne napraforgó, gyümölcs, szalonnadarab.. és mindig jöttek vendégek.. nagyon aranyosak, és ami nagyon különleges, hogy a macskáim nem vadásszák őket.. hál istennek.. nem úgy, mint a szőlőt felzabáló feketerigót.. :D

Mya!

én amit még szeretnék megnézni, az az amnézia.. remélem, az is jó film, mert erre még pályáznék.. :D

Gabika!

ez nagyon helyes kis mese, ilik a szüreti eventhez.. oda is beírtad? a csevegőbe?
    én belevágok az eventbe az biztos.. hogy a top-pal mi lesz, még nem tudom.. nagyon szeretnék, de félek, hogy elbukom, és még a felhősor se jön össze.. :(:D

hozok egy kis zenét tánccal, hátha mindenkinek jó kedve kerekedik...

Utoljára szerkesztett: 21.11.14
    nikaverona11, girhes85, agromen és 7 más kedveli ezt.
  8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

9. Tigrislady

nikaverona11, girhes85, agromen és 8 más kedveli ezt.
  10. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Napot Mindönkinek!Mya én a digire gondoltam és annak a wifi hozadéka kacifántos, me nincs külön wifijük hanem külsős routerral lanon kell megcsinálni:wuerg:.Katalin, az igazat mondd az unokádnak mert ha most hadováltok neki akkor a kis lelkében megtörik valami és többé már nem lesz olyan tiszta a kapcsolat köztetek, ha köll hazudni fog ő is néköd mint a vízfolyás:p.Aszt hittem a szögény Roussost mög a Vangelist fölismeri valaki, de mán ti csak ilyenök vagytok:music:.Macskás legalább azt a durva mobilt vödd fő ha mán áldozok rá,hogy hívjalak.:mad:xDKoppi és Gabika, hol éltetek idáig?Ebbe a játékba eddig is lopták a farmokat és Emeséék mosták a kezüket, me űk asztán nem töhetnek rúla.Vót itt olyan is aki már netes bűncselekményt követett el, de még arról sem hallottam, hogy eljárást kezdeményeztek volna ellenük, sőt a kis bitang külhoni regivel visszajött és a modik nem tudtak fellépni ellene mert nem magyaron regizett.Embörök amíg ilyet égy játék mögenged, hogy nem rughatom páros lábbal, vagy nem jelentöm fő, addig ez egy car világ.-.-Nyugalom Koppi, így igaz kifosztva visszakapod a farmod, és elgondolkozhatsz azon, hogy kinek és hol mesélsz a farmodról.Más, nálunk van filmszinház mög 3dés carság is de amennyibe égy jegy került, annyié én DVDt vettem és mögnéztem, így vót közel 600-700db dvdm amibe a mesétől a természetig minden bennevót azúta a fogadott öcsém gondoskodott a felére csökkentésről, mert a 3kiscsimotája a mesefilmeket imádja a kis sógornő mög a scifiket.xD

11. Tigrislady

nikaverona11, girhes85, agromen és 9 más kedveli ezt.
  12. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szia Maci!

Mondták már. nagy hibám, hogy naiv vagyok. Alapvetően mindenkiről a jót feltételezem, és ha megbántanak sem tudok sokáig haragudni. Még én keresek mentségeket neki. Még jó, hogy tudom magamról :D , csak ilyen esetekben nagyon szomorú tudok lenni, de a párom rögtön helyreteszi a lelkemet. Na Ő aztán pont az ellentétem.
    Hozd a zenéket, nagyon kedvelem amiket hozol. Ritkán van lehetőségem hallgatni, mert vagy csacsogok állandóan valakivel, vagy alszom :D:music: . Itt meg legalább szépen összeszeded nekem a kedvenceimet ;)xD .
    Szia Eni!

Köszi az infót. Lehet begyorsítok egy kicsit, mert ezek az Erzsikék lefoglalják az egész hétvégémet.

13. Farmer*54

Mié van itt " Akit a Mozdony füstje Mögcsapott" oszt belefog?:pKis tini évek,

14. Koppi

Ez itt nem 1 játék? Tévedtem volna?
    Nem dicsekedtem soha ezzel a farmommal, ilyet ne állíts !
    A fórumban csupán érintőlegesen volt megemlítve, és az sem a valódi nevén...Csináltam mert a kezdetektől az enyém volt.
    Mit foszt ki rajta aki elorozta ? Csupán elgondolkodom az emberi aljasságokon...De Ez Itt Egy Játék.....

15. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Kedves Koppi!

Van pár ember, akinek az okoz örömet, hogy mások játékát tönkre tegyék. Ismerősöm farmját is elorozták. Eladtak mindent, elajándékozták, elküldtek más farmokra cserenapon mindent amit lehetett. Ezzel együtt elköltötték az összes addig összegyűjtött FA-at.
    Nekik ez a játék. Sajna nem kell messzire mennem. Volt főnököm is hasonló lelkivilágú ember. Szerelőkkel dolgoztam, akik kijárók voltak. Többet vannak kint, mint bent, de ebéd szünetre, vagy két hibaelhárítás között bejöttek. Az egyik játszott egy hasonló online játékkal a laptopján a szünetekben.Hirtelen kellett kimennie és úgy felejtette a játékot, nem lépett ki. Igaz az ő hibája volt, de mire visszajött teljesen tönkre volt téve minden amit csak elért addig. Közben a főnök bent röhögött az irodájában, hogy milyen elkeseredett képet vágott a kolléga amikor meglátta mi lett a játékával.
    Azért bízzunk benne hogy visszakapod :)

katalin1955, greenfields, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  16. Farmer*54

Koppi, amikor rendes pízt kell belefektetni, hogy ne a bányászbéka feneke alatt legyél a farmoddal,Az Már Nem Játék, hanem az Élet egy kiragadott részlete, ami nem lehetté soha. Nem írhatom ide, mert nem szabad, de aki álomvilágba él azt mögöszik a patkányok, me abból van sok itt amit te játéknak hívsz.Én a témát lezártnak tekintem, mert valamikor itt a fórumon tiltották a farmról beszélést8).Gabika én örülök ha valaki rajtam kivül és belül is szereti ezeket a békebeli zenéket.:music::)

17. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Most hozom tőle az én nagy kedvencemet.

18. Farmer*54

Én bevallom Néköd, hogy eredeti perui felvételen is többször hallotam mán van is 2-3 kazettám tőlük, itt tanultak az egyetemen és nem voltunk barátok de jóban voltunk égymással és ajándékba adtak a szerzeményeikből.De ettől a művésztől is szeretem, pedig kevés románt szeretekxD

Az a baj, hogy sok olyan rádió mögszűnt ami retrót sugárzott, sőt a jogdíjakra hivatkozva a netes adókat is betiltották.-.-

katalin1955, greenfields, Gabi922 és 3 más kedveli ezt.
  19. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Határozatlan vagyok azt beismerem, de gyáva nem, csak nem megyek bele olyasmibe amiből nem jövök ki jól.xDxDxD
    Személyesen még nem találkoztunk, de már lehúztunk pár évet itt farmon. Eléggé egy húron pendülünk:music:
    Szomszikám akkor neked is a szokásos megy.

Megértem, hogy nem tudod túl tenni magad egyik napról a másikra.Majd az idő..
    Szerintem is az igazat kellene megmondani. Nekem volt 1 kutyim akit akkor hoztak mikor én megszülettem. 10 évesek voltunk mikor elpusztult. Megmondták az anyuék, hogy mérgezésben pusztult el. Úgy gondolom, jobb, hogy megtudtam.
    Nagyon laza a fiú xD az ilyen tánc vagy jön agy nem, megtanulni nem lehet.

Megnéztem az előzetest még nem láttam. Volt már hasonló témájú film. Temetetlen múlt, megérzés.Most így ez a kettő jutott eszembe.Azok is jó filmek voltak.Szerintem ezt se hagyom ki, de ez otthon nézős film lesz. Mostanában csak látvány filmeket nézünk meg a mozikban. Ami otthon is nézhető arra nem fizetünk drága jegyet. Már írtam a kövi mozis film a hobbit lesz.
    Kedves Gabi!
    Komolyan mondom vártam, hogy megírd csinálod az eventet.:) Én a tenyészállatokat sajnálom beadni..Nekiállok, aztán majd meglátom.
    Én is úgy vagyok vele ha van vitám mindig magamban keresem a hibát.Persze aki keres az mindig talál, mert akárhogyis senki se tökéletes. Végül még nekem van lelkiismeret furdalásom.De annyit már tanutam, hogy semmi se fehér vagy fekete.
    a mese nagyon aranyos.
    Eszembe jutott egy táncos idézet:
    Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz.
    Maci ha figyelted én céloztam az énekesre., de hát elég pici vagyok ahhoz Te meg elég nagy maci , hogy ne vegyél észrexD
    Én még mozizok, mert otthon nincs akkora vásznam.
    A világgal már rég komolyabb gondok vannak.Ez van.

Most el, kezdésig.

20. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

írtatok szépen, míg én az ebédet főztem.

Koppi ! Myával itt a játékban ismerkedtünk meg cca. 2 éve, több szomszédommal hasonlóan. Senkit sem ismerek közülök személyesen. Viszont többekkel, vagy skypon, vagy telefonon tartjuk a kapcsolatot ! Myával azóta megy az adok-kapok. Ha valamelyikünk feldob egy labdát a másik biztos lecsapja.xD

Szomszikám ! Nálam is az első feladat kivégzése a cél , szintén a szupitáp miatt. Az uncsikádnak valahogy mondjátok el, mi történt , de úgy vezessétek elő, hogy ez egy baleset volt, nehogy Rád haragudjon meg.

Gabi ! Reci elment, ha nem értelmes nyugodtan szólj. Köszi a kis történetet, és örülök, hogy itt vagy.:)

Eni ! Ahogy kivettem, akkor Te Eü-ben dolgozol?? Mikor kivagyok rá élezve, azok nem rátok vonatkoznak, csak nehogy megorrolj rám, mikor olykor-olykor kifakadok. A drukkolók táborát gyarapitom! Mindent bele. 1000-rel megy a drukk !xD

Maci ! Én a zenét hallgatom, nem ezeket a kimustrált férfiakat nézem !xD Mindig csinálok valamit én a zene megy. Régen ablakot tisztítani, csak az Eddára tudtam !!xD

Rövid voltam, mert ilyen sokra már nem igen tudok viszzaírni, beidézni meg sok, mert kevés az időm, a nagyobbik uncsikám jön ebédre.
    :)
    További jó csevegést !

Látni, hogy Myával egy huron pendülülünk, már azt is látja, hogy mikor jövök a topicba !!!!!xDxD

babahalak, mya100, katalin1955 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.