Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Akkor nosztalgiázzunk egy kicsit.

Hatalmasat rokiztunk erre, nagyon szeretem. Még most is felkérem a papát, ha meghallom ezt a számot.

Szia Mya!

Akkor remélem Te is csinálod, és addig is táncolj velünk.

babahalak, zsuzsa-mama, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  2. greenfields

greenfields Fórum ezredese

No visszaérkeztem.
    Lakás tisztára suvickolva.
    Most teli pocakkal hallgatom a zenéket.
    Menü:
    öszbarackleves
    mátrai borzaska

Nyaucinak tetszik a kondorkeselyű útja.Már 10.szer hallgatjuk.;):music:

Moziba én is ritkán járok, inkább itthon megnézem DVDn. Tévém meg lassan egy éve nincs, de nem is hiányzik.

Gabika meséje megihletett.

Tigrislady, babahalak, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  3. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Biztos igazatok van, megmondom én is neki, de azt nem, hogy a mama ütötte el véletlenül, mert Őbenne csak az marad, hogy a mama ütötte el, de az nem, hogy véletlenül.

A kérdésem az volt, hogy a PIROS dobozban mi van? A többi sokszínű dobozokból már én is kaptam olyat, hogy 5 szupitáp, 5 szupitrágya, 5 kacsakata, meg még valamik, de ezek a többi dobozból jöttek, én a piros dobozra volnék kiváncsi.

Gabinak megy a röpi, estig Szomszikám döntsd el, neked mi kell.

Maci, ezeket a filmeket én is láttam annó, a castelli, meg a többi, ma ezeket a filmeket senki nem nézné meg, ma már többféle témák vannak és azokat inkább, régen az erőszak távol állt az életünktől. Russót én is nagyon szerettem, a különös hangja ellenére, nem sokan szerették, ebből kifolyólag.

Kata! Most ezek a képeid simogatták a lelkemet, az a selyemakác, hát az gyönyőrű, a többi sem kutya.

El sem hiszitek, hogy kutyukám mennyire szerette Odit, már maga mellé engedte ha aludt is, azért nem értem a reagálását.
    Na mindegy, ezen már kár filózni, most a feledés a cél, na nem Őt, hanem az elmúlást.

Kellemes délutánt!

Tigrislady, greenfields, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  4. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szia Kata ! Finom ebéded volt, de áruld már el.mit takar a mátrai borzaska, nagyon jól néz ki, de mi az ?? Egészségedre !

Szomszikám ! Igen úgy mond el,hogy ne az maradjon meg benne, hogy Te voltál, aki az elmúlását okozta. A piros doboz tartalmára én már nem emlékszem, ha jó még a memóriám, talán a 95. szinten nyílik ki.

Közben én is hallgatom a zenét ! Köszi lányok-fiuk, hogy gondoskodtok a szórakozásunkról !!

Tigrislady, babahalak, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  5. katalin1955

Szomszikám: Köszönöm a felhomályosítást, nem csalódtam benned.
    Hallgatom én is jobbnál jobb zenéket, és még keresni sem kell, köszike, most ez kell nekem.
    A borzaskát és csak nagyon ritkán csinálok, csak azoknak akik nagyon megérdemlik, gyorsan kell csinálni, mert a krumpli megbarnul, na jó nem mondom el, majd Druszám.

Az eventezőknek jó kezdést!

6. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Lassan kész a mandulás pogácsám

Rakhatom be a sütőbe a lusta asszony rétesét :p:D Nekem ez nagyon megy

Mindjárt kezdődik az event. Gyorsan aratok vetek, aztán készülök tovább.

addig is táncoljunk még egy kicsit

Tigrislady, greenfields, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  7. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Green, kegyetlenül üvölthetett a zene 3000watton nálad, hogy a mobilcsörgést nem hallottad,amióta van tejcsárdád azóta mást nem is hallgatsz csak máj-máj.:pKatalin nem írom többször, segíteni akart rajta nem bántani, a kutya az embörnél is nálad is nálam is és mindönkinél okosabb, ha baja van kiválassza a növényt és legeli, miközbe a félcédulás gazda rángassa onnan, hogy pfújj Mancika ne edd mög!:wuerg:>:(.Most egy olyan fölvételt rakok be amit ha a linköt lémetitök később is nézhetitök, én mán régebben láttam, de nem töröltem ki mert amit az embör mond elgondolkodásra ád okot!

Tigrislady, greenfields, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  8. katalin1955

Maci: Értem én amit mondasz, de én láttam az esetet és soha nem feledem, akkor kérdem én, mit csinálna avval a teremtménnyel akit utál.
    Megnéztem és sok igazság van benne, de nem fogják megfogadni a nagyok. És valljuk be, mi is hibásak vagyunk sok mindenben, de egy fecske nem csinál nyarat.

Üdv: Kati

Tigrislady, greenfields, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  9. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szomszikám!
    Az én fejem olyan mint a szita. Pedig még a csillagod is ott van, hogy ne felejtsem el. Gratulálok a szintlépésedhez!!:inlove:
    jöhet a röpi, köszönöm.
    Láttam, hogy Labovitit segített, csak azért én már nem kotyogtam bele.Nem akartam feleslegesen okoskodni.

Gabi a táncba én mindig benne vagyok. tőlem rophatjuk.:music:

Múlt héten szombaton ettem borzacskát. A lusta asszony rétesének utána nézek, mert jól sejtem nincs vele sok munka.

10. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Myám! Nincs bizony vele sok munka, csak össze kell dobálni. Se gyúrni, se keleszteni, se egyéb huncutságot nem kell vele tenni és nagyon finom. Én a mazsola helyett meggyet teszek bele.

Sikeresen elvetve a kezdő mag, igaz kicsit elszúrtam, mert mert kevés ez az arany rekesz, és először a karácsonyi sütit ettem meg, így a fehér ártatlanságnak már nem jutott rekesz. A másikat elfoglalja a cukkinis almatortám.

11. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Akik elkezdték az eventet sok sikert hozzá ! Gratulálok mindenkinek és sok bizakodást, aki tovább lép a TOPP 1000-be.
    Jó ötleteket adtok, hogy mit süssek-főzzek valami ujdonságot, és nem utolsó sorban kevés idő ráforditással.
    A lusta asszony recept nagyon nekem való !!!

Tigrislady, greenfields, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  12. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Gabika én meg pont fordítva csináltam. Karácsonyi sütit nem ettem,pedig van helyem hozzá.
    A fórummal is úgy látom gondok vannak.A farmon is, de ahogy elnézem csak grafikai probléma.

A toppan indulóknak én is drukkolok.

Tigrislady, greenfields, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  13. katalin1955

Szia Szomszikám!

A haragot nem rólam mintázták, ezért nálam nincs is.

Mindenkinek köszönöm a gratulációkat, akár itt, akár bagolyba.

Most nálunk meggyes muffin van, nagyon könnyű elkészíteni.

Reggel a kocsiról kapartam a jeget, elszoktam tőle és rosszul esett, -2 fok volt nálunk, vasárnap tettem bele fagyállót.

Táncikáljatok csak, legalább melegetek lesz, mert már nálunk nagyon hideg van kint.

Szomszikám!

Már én is úgy vagyok vele mint te, minél hamarabb elkészülni a konyhába.

Szép estét!

Tigrislady, babahalak, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  14. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Ma egész délelőtt zenét hallgattam itthon munka közben. (Fürdőkád lefolyó szétkapása volt a porondon.) Ezt a magam csendességében szoktam csinálni nem szeretem, ha asszonynép van ilyenkor körülöttem.
    Közben termelgettem paradicsomot, mert a csatnikhoz sok kell.
    Sok sikert az eventhez, bár ahogy nézem kissé csúszott a kezdés.

Kaptam levelet, írják, hogy az ügyemben hétfőn, vagy kedden születhet döntés. Várjak. Várok.....:)

15. zsuzsa-mama

Szia Szomszikám !

Most, hogy kimentem a kutymáknak enni adni, hááát nagyon nem tetszik az időjárás, mert nagyon hideg lett, persze a korábbihoz képest ! Nem garázsban áll a kocsid ?? Nem szeretem én sem mikor indulni kellene, ki van számolva és még jégkaparót kell használni.
    Szeretek főzni, de a macerás dolgokat már inkább hanyagolom ! Van azért, hogy az uncsikám kedvéért bevállalom az aranygaluskát is, mert Ő úgy szereti, ahogy én csinálom, minden egyes kis pogácsát megforgatom a dióba és úgy rakom szorosan egymás mellé.

Szia Koppi ! Szerintem ha már így válaszoltak, van remény, hogy valamit sikerül intézniük. Minden esetre mi szurkolunk.

16. Farmer*54

Persze,Mamikám, a remény hal mög utoljára.Itt égy kis édesség.Szerintem ez még Myának is ízleni fog.Katalin, az fajta függő, mert van amelyik morog a másik mög fél év kórházi kezelést garantál.

17. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Zsuzsa hozom a borzaska receptet.

A lusta asszony rétese jól hangzik, lehet kipróbálom.:pxD
    Koppi drukkolok, hogy visszakapd a farmod.

Most Nyaucival küzdök, nem akar fésülködni.De én vagyok az erősebb és a ravaszabb.;)

18. Farmer*54

Én mög hozom a Milánói avagy lusta asszony(Vajha melik nem az ugyan?) rétes receptjét.

19. zsuzsa-mama

Szia Farmer ! Nagyon cuki a kis hód kölyök, ellehetne vele egész nap szórakázni !!!:) Sajnos csak az idő kevés !

Köszönöm a receptet! Mi az, hogy minden asszony lusta ! Na erre még rátérünk. !!!!:wuerg:;)

Sárkánylány ! Neked oszt van egész napi elfoglaltságod, olyan mint egy kis baba. A frászbukon láttam, nagyon cuki, olyan dögönyözni való !:)
    Köszi a receptet Neked is Kata. legalább nem kell az agyamat fárasztani, hogy megint mit főzzek. Kigondolni néha nehezebb, mint megfőzni.

greenfields, Tigrislady, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  20. Farmer*54

Pedig milen éccerű, bele dobálni mindönt a lábosba fűszerezni párolni zsírjára visszasütni, adni néki égy kacifántos nevet és kész a kaja lusta asszony módra.xDKözbe még fújni is löhet:music:

greenfields, Tigrislady, babahalak és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.