Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Világos... :)

A többi már csak megfelelő "őrültség és elszántság" kérdése, legalábbis ami engem illet.. azonkívül ha jópofa a kitehető, mindig elcsábulok, akkor is, ha kevés a tp, amit ad. :D

2. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot Vénecskék!

Ma elég húzós,semmiresemérekrá napom van,így csak beköszönni jöttem.Nem vesztem el,amint több időm lesz jönni fogok.
    Üdvözlöm Én is az új betérőket,érezzék itt jól magukat..
    Gratulálok aki befejezte már az eventet,és hajrá aki még küzd vele...Én az utóbbit képviselem, sereghajtóként...
    Vénecskék.Legyen szép napotok.

babahalak, katalin1955 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  3. LongNight

LongNight Fórumgróf

Jópofa kitehetőkkel már még 1 másik farm is tele lenne, cserélni se nagyon lehet értelmesebb dologra, egy ilyen event kész ráfizetés csp és tp-ben is. Szerintem...;)

katalin1955 kedveli ezt.
  4. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !
    A nap végére sikerül beesnem újra. Itt volt a kicsi családom a pici unokám és nagyon gyorsan elment a nap. Már csak a rom eltakarítás van hátra. Az viszont megvár. Még azt is szívesen csinálom ilyenkor.

Köszöntöm a jövevényeket új fent.
    Koppi egy kérdésem lenne, hogy -hogy szólithatunk, vagy a Koppi az jó ??? Ja, hogy állsz a termeléssel.??

Nekem az éjszakai vetésen kivül, még egy kör hiányzik. Reggel viszont kiváltom az első 8 órás gépet és kicsit mást termelek, mert van amiből lecsökkent a készletem.

Ezt a játékot, csak a játék kedvéért lehet csinálni. Mindig van valami ami miatt Neki állunk az eventnek. Enihez hasonlóan jól jön a sztáp. a felhősor sem rossz, mert arra már nem lesz többé gond, csak adja a TP-t. Nekem ez a 8 órás event most jól is jött, mert nem tudtam volna úgysem gyakrabban jönni a farmra.

Továbbá jó itt elcsevegni a többi játékossal és megosztani a tapasztalatokat, ill. biztatni, hogy vidáman belehet fejezni ezt az eventet is idő előtt.:)
    Na pusszantlak benneteket !!K később még benézek, de most jön a mosogatás és a kutymáim ellátmánya, mert már kérik a vacsit nagyon !!!xD

babahalak, katalin1955 és greenfields kedveli ezt.
  5. Tigrislady

Szia Kamylla!
    helyzetjelentés: eventgaz letudva, 42 db felröpi kell... szóval hajrá... :D

Ezeket a jópofa kitehetőket most paszulyra is lehet tenni, számomra ezért jó az event, mert nem a raktárban porosodik, és így is szerzek pontot.. valamennyit.. :D igyekeznem kell, ha nem akarok a nagyobbaktól lemaradni...:)

6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Na szóval.... Csinálom az eventet, mert megszoktam. Végeredményben nem a kitehetőért nem is csillagokért, hanem magáért az eventért. (Különben sem tetszik az új matrica gyüjtő, nem is foglalkozom vele.)
    Reggelre kész lesz az a furcsa búza is (Igazatok volt tényleg)
    Egyszerre két farmon nyomom. A harmadikon ilyenkor bérlem az állatgondozót is és átállok trágya gyártásra. Mindegy, hogy mit...:)
    Ott telik a pénztárca a másik kettőn űrül..:) A Koppin és a Koppi2.-őn kénytelen voltam leszedni mindent, hogy kész legyek.
    Bár azaz érzésem, hogy felreppenő hiányom lesz, de ha visszatelepítem a cuccokat, akkor átállok hosszúra és bízom benne, hogy összejön véglegesen.

Nálunk ma remek napsütés volt és most sincs annyira híves, de az Ősz előszele már itt van...érződik a zugokban..
    Ma este szép volt a hold, igaz csökkenő tendenciát mutat. Most 18 fok van és hűl a levegő...http://cam.idokep.hu/oldpics/gyberci/1409338578.jpg
    Megyek szundizni, mert hosszú volt a mai napom.
    Jó éjt Nektek ![​IMG]

7. Tigrislady

ejha, te aztán nem unatkozol akkor, két farmon is egyszerre.. nekem elég az egy is... :D
    Szép idő volt Budapest környékén is, gyönyörű narancs-vörös karéjban tűnt el a Hold, kb. 15-20 perce... csak ámultam és bámultam a teraszról.. ritkán látni ilyet.. nálunk most nincs olyan hideg, mint pl. tegnap este.. kíváncsi leszek, reggelre mennyire lesz hűvös.. jó éjt neked, biztosan összejönnek majd a felröpik. :D

8. Koppi

Köszike a biztatást !
    Igen duplán nyomom...már megszoktam...:) Reggel, ha időben ébredek hozok majd képet, hogy milyen is volt a hajnal errefelé...:)De lehet elalszom, mert épp sörözök, mert úgy érzem megérdemlem..:)
    A "jó éjt kép kissé fentebb..." :)

zsuzsa-mama és Tigrislady kedveli ezt.
  9. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Üdv mindenkinek!

Na ez lenne a nekem való háztartási gép.:p;)xDxD

Az utóbbi időben én is hagytam ki eventet.
    A mostaniban a felhősor tetszett, és a sok szupertáp.Mert hiába tekerem turbó sebességgel, valahogy sosem elég bébi bummkor.:pxD Az elején nem szerettem a tenyésztést, de aztán ahogy gyűltek a színes ólak ráéreztem a szépségére.;)

Amíg nem voltak a mamutfák a turbó és a kacsakata trágyás sorokat is megcsináltam mindig.
    Gyorsan átnéztem, még 2-3 aratás és letudva a növénymennyiség.A röpi meg úgyis összejön , mire kell.
    Ha nagy a gáz legfeljebb bevetem a nemesített rózsát.

Mivel holnap munka én el is teszem magam.
    Álommanót hozom: [​IMG]

zsuzsa-mama és katalin1955 kedveli ezt.
  10. Tigrislady

Igen, általában én is azt nézem, hogy tudok minél több szupitápot "elérhető áron" összeharácsolni.. ;)
    Jó éjt neked is..

11. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok Vénecskék!

Üdvözlöm az új tagokat, gyertek csak beszélgetni, tapasztalatokat gyűjteni, átadni.

Bocsika, most nem idézek senkit, magam alatt vagyok. Herkikém nagyon beteg, sajnos az állatok nem tudják elmondani, hogy mi-hol fáj nekik. Reggel amikor a kávét ittam az udvaron még láttam vizet inni a kis vödréből, semmi baja nem volt.
    Délután az udvaron metszettem a rózsát, szivattyúztam a medencét, látom, hogy megy a kapu felé, de olyan mintha berugott volna, imbolygott de kibújt a kapu alatt és átment a szembeszomszédba. Én is utána mentem és láttam lefeküdt a fűbe, otthagytam. 1-2 óra múlva megnéztem és nem találtam, majd megláttam beljebb a bozótba. A pincében van a helye egy dobozba amin 15-15 centis luk van vágva és belebújik éjszakára. Mondom uncsikámnak hozza a dobozt én meg átmászok a szomszédba a keritésen, hosszú frotir szabadídő ruha volt rajtam, gondolhatjátok én mászok a kerítésen, még jó, hogy mellékutcában lakunk és nem jár sok kocsi erre.
    A dobozon nagyobb lukat vágtam és beletettem majd a kerítés tetején kiadtam a lányomnak a dobozt és kimásztam. A pincébe tettem neki tejet és vizet, reggel majd meglátom mi van vele, sebet vagy törést nem láttam rajta, hátha csak a lánycicáért verekedett össze egy másik kandurral. Ja a szomszédba nem lakik senki már 5 éve, gondolhatjátok mekkora kupi van ott.

Mindenkinek szép álmokat!
    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd...._=1417522193_06a7b52b0fa5415f49ef2e2138e6aca0

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  12. Tigrislady

Szegény állat! lehet összeszedett azon az elhagyott helyen valamit, amit nem kellett volna... az a lényeg, hogy ha nem nedves az orra, akkor lázas.. a szemeit is nézd majd meg, az is sokat elárul róluk. remélem, mielőbb rendbejön..

jó éjt nektek.

13. LongNight

LongNight Fórumgróf

Ezeket a jópofa kitehetőket most paszulyra is lehet tenni, számomra ezért jó az event, mert nem a raktárban porosodik, és így is szerzek pontot.. valamennyit.. :D igyekeznem kell, ha nem akarok a nagyobbaktól lemaradni...:)[/QUOTE]

---A csoportos idézést a következő 3 évben fogom megtanulni.:p
    felhősor--kb 4 nap alatt lehetne kényelmesen végezni a növényekkel, de nekem ez alatt a farmon 900e tp körül jön be, amit ez a paszulyág több mint 1 év mire kitermel...:) , másik-a cukorfákat is le kéne bontani, amikkel húsvéti leki formában napi 200e csp-t keresek..-ez is az event ellen szól:p

--a játék kedvéért játszom én is, de a monoton rengeteg növényt csak számomra komoly nyereményekért vállalom be/ néha van ilyen is/

Szép napot mindenkinek! :)

Tigrislady és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  14. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Tegnap este beájultam az ágyba, így már nem tudtam visszajönni.
    Elhatároztam, hogy ma 1 db 8 órás gépet inditok és termelek pár rövid érésű növényt, de bekavartam és a következő gépet is kiváltottam. Most bedobáltam már egycsomó gazt és röpcsit és nem tudom miből mennyi kell. Nem sok az biztos, de most termelek rövidet egész nap és remélem délutánra megvilágosodom, hogy miből mennyi hiányzik.:mad: Látom ez már nem az én napom lesz.
    Szomszikám, remélem a cicusod renbe jön.

Gratulálok akik végeztek az eventtel és küldöm az energiát akiknek még szükségük van gazra ! Az erő legyen veletek !!

Mindenkinek szép napfényes időt !!

PityuGeri és greenfields kedveli ezt.
  15. Tigrislady

---A csoportos idézést a következő 3 évben fogom megtanulni.:p
    felhősor--kb 4 nap alatt lehetne kényelmesen végezni a növényekkel, de nekem ez alatt a farmon 900e tp körül jön be, amit ez a paszulyág több mint 1 év mire kitermel...:) , másik-a cukorfákat is le kéne bontani, amikkel húsvéti leki formában napi 200e csp-t keresek..-ez is az event ellen szól:p

--a játék kedvéért játszom én is, de a monoton rengeteg növényt csak számomra komoly nyereményekért vállalom be/ néha van ilyen is/

Szép napot mindenkinek! :)[/QUOTE]

---------------------------------------------------------------------------------------

Helló!

Csoportos idézés itt úgy néz ki, hogy amelyik hozzászóláshoz van mondanivalód, a felhasználó Hsz-ében rákattintasz a válasz gombra.. persze ilyenkor legördül a lap aljára, de vissza tudsz menni több felhasználót is idézni.. A szöveget automatikusan megtöri (de ha belekattint később az ember, akkor látszik a válaszod felett... ) :)

igen kérem, aki tele van mamutok mamutjaival (?), meg egyéb nyalánkságokat fogyaszt hozzá, az ilyenkor el sem gondolkodik az eventen... :D

Szép Jó reggelt mindenkinek! Elfelejtettem mondani, hogy event tegnap este letudva, remélem, Kamylla nem akad ki túlságosan rajta... :)

Napsütéses szép hétvégét Nektek! :music:

16. LongNight

LongNight Fórumgróf

Helló!

Csoportos idézés itt úgy néz ki, hogy amelyik hozzászóláshoz van mondanivalód, a felhasználó Hsz-ében rákattintasz a válasz gombra.. persze ilyenkor legördül a lap aljára, de vissza tudsz menni több felhasználót is idézni.. A szöveget automatikusan megtöri (de ha belekattint később az ember, akkor látszik a válaszod felett... ) :)

igen kérem, aki tele van mamutok mamutjaival (?), meg egyéb nyalánkságokat fogyaszt hozzá, az ilyenkor el sem gondolkodik az eventen... :D

Szép Jó reggelt mindenkinek! Elfelejtettem mondani, hogy event tegnap este letudva, remélem, Kamylla nem akad ki túlságosan rajta... :)

Napsütéses szép hétvégét Nektek! :music:[/QUOTE]

Köszi, majd próbálkozom.8)

Valóban sok szép, magaskerítéses mamutom van, de a nyalánkságok elcsapnák a gyomromat, ezért inkább eladom őket.xD
    Gondolkodtam én az eventen, hosszú 1 perc volt...xDxD
    Gratula a sikeres befejezéshez, a még küzdőknek hajrá!

Tigrislady, greenfields és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  17. zsuzsa-mama

Szép napot Neked is !

Tényleg az a jó ebben a játékban, hogy mindenki igénye szerint játszhatja.:)
    Na most ez az idézés nekem sem jött össze ! Bocsika !!!
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Helló!

Napsütéses szép hétvégét Nektek! :music:[/QUOTE]

Kellemes szép napot Eni !!

Gratulálok !!! nagyon hamar letudtad az eventet !!:)

LongNight kedveli ezt.
  18. Koppi

Sziasztok!

Tényleg elaludtam, mert negyed 7 kor keltem. (Nálam ez már elalvásnak számít).
    Gyors reggeli kávé felrakás és suhanás a reggeli péksütiiért. Lévén még vendégek...vannak..
    Aratás ezerrel, megállapítottam, hogy Koppi2-őn 290 db.-al több, a Koppin viszont 290 darabbal kevesbb lett... Előbbinél hosszút utóbbinál szupertáppal megspécizett eventgazt raktam.
    Az utóbbin már helyére kerültek a turbófák is és minden olyan fa amelyik valami különlegességgel bír.

Az idő nálunk kellemesen felhőmentesen meleg http://cam.idokep.hu/oldpics/gyberci/1409376674.jpg
    17 fok van de emelkedik rohamosan.

19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Több helyen olvastam, hogy úgy véled, az idézések során "elveszik" a beidézett hozzászólás.
    Erre a problémádra egy Játékostársad is válaszolt, amit az alábbi linken megnyitva olvashatsz: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/minden-egyéb-kérdés-ide.10985/page-3#post-41518
    A főoldalon az értesítések ablakban jelzést kapsz, ha reagáltak a posztodra.

A hosszú lélegzetű hozzászólások csak egy része jelenik meg az idézetben a helytakarékosság miatt.
    De a "Click to expand" kifejezésre kattintva látható a teljes idézet.
    Az elhalványuló idézet-tartalom nem hiba.

20. Koppi2

Koppi2 Haladó

Szia és köszönöm... !
    Így már más a"leányzó fekvése !" :D
    (Ez a másik énem, mert most ezzel vagyok itt. Üdv: Koppi)

PityuGeri kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.