Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Köszi Zsozso!

Remélem, jól teltek az ünnepek Neked is! :)

Köszi Dani az infot... látom, hogy azóta sincs semmi változás...
    Utólag is boldog Húsvétot, remélem kellemesen teltek az ünnepek. :)

Szia Tihamér!

Örülök, hogy végre kaptam hírt felőled. :)

Akkor nem volt annyira rossz a szanatórium, de annyira jó sem... a drótszamarat lehet, hogy túlságosan megterhelőnek találták a Te egészségi állapotodhoz, és ezért javasolják inkább a sétát, azt is csak módjával. Nem tudom, nem értek hozzá.
    A lényeg, hogy újra itt vagy köztünk, még ha a lelkesedésed nem is oly' mértékű, mint amit elvárnál magadtól. Remélem, hogy az idő majd ezen is túllendít Téged ugyanúgy, mint az egészségi problémákon! Az hogy valaki tud e mindennap mellékhelyiséget látogatni a nehezebbik dolgát végezvén, szintén azzal lehet összefüggésben, hogy megterhelő lehet a szív és a keringés számára, ha a salakanyag nem úgy ürül a szervezetből, mint ahogyan az egészséges lenne.

itt amint látod, elég lapos a 'topik", szinte mindenki eltűnt innen... Elég szomorú vagyok miatta... :S :cry:
    Sajnálom, hogy így alakult, biztosan én is tehetek róla, hogy volt időszak maikor nem jöttem sűrűn, mert nem sok kedvem volt beszélgetni, meg volt hogy időt sem szakítottam rá.. :oops::sleepy:
    De remélem, hogy hamarosan újra felpezsdül itt az élet... :)

Mindenesetre nagyon örülök, hogy kicsit sikerült pihengetned. Rád fért egy ekkora szervezeti sokk után.
    Nálunk a szél nagyon viharos volt vasárnap és hétfőn is, tépett és szaggatott mindent, ami az útjába került... :S De szerencsére kárt nem tett semmiben.
    Beindult a macskáimnál a kullancsszezon.. sürgősen konzultálnom kell az állatorvossal a szokásos cseppek miatt, mert múlt hét óta már vagy az 5. vérszívót kell kiszednem a kis csavargóimból... :S

No mindegy! Remélem, hogy azóta is minden rendben Veled! Vigyázz magadra!

Minden betérő - idelátogató régi-és új játékosnak nagyon szép hetet kívánok.

Vigyázzatok magatokra! :)

Koppi kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia!!

Ahogy nézem erősen elfoglal a valóvilágban a munkád, a fórumra nincs időd....Nem baj. Ha jössz, itt leszek a szomszédban....:):)

Tigrislady kedveli ezt.
  3. Tigrislady

Sziasztok!

Sehol senki??? Napok óta csönd és béke... :S
    Szia Dani!

Köszönöm az invitálást, sajna én megmaradok már itt... de az is lehet, hogy bezárjuk ezt a csevegőt... :S

Koppi kedveli ezt.
  4. Koppi

Szia!
    Ne zárd be, de mint eddig szüneteltesd...:)
    Elképzelhető, hogy Tihamér is erre jár majdan...:)
    Ha visszanézel, én is itt leszek, ha máskor nem, másnap, vagy harmadnap...:)

Tigrislady kedveli ezt.
  5. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Szia Eni!

Úgy örülök neked :inlove:
    Annyira sajnálom, hogy egy fantasztikus csapatból..ha úgy nézzük csekélyen maradtunk..
    Remélem jól vagy, tudod, hogy én itt vok, és mint mindig történnek velem érdekes dolgok :D :D
    Igaz jelenleg kivok emiatt, mert mindig kinlódom valamivel.
    Írj majd!

Vigyázz magadra nagyon, és ne zárd be a topikot kérlek!

Koppi és Tigrislady kedveli ezt.
  6. Tigrislady

Szia Dani!

Igyekszem én is benézni, csak mindig elszontyolodom... De most megörültem, hogy legalább ketten mégiscsak jártak errefele, sokkal jobb így már a napom!
    :) Remélem, minden rendben van veletek, senki nem beteg, és nincs semmi baj...

Szép hétvégét nektek!

Szia Anika!

No, mi a baj? Tudok valamiben segíteni, mi történt??? :eek: Köszönöm hogy Te is írtál, látogass sűrűbben! :)
    puszi Szép hétvégét!
    :)

Anika_9_, Koppi és Sonche kedveli ezt.
  7. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Bejelentkezem én is:), éjszakás voltam, nemrég keltem, szerencsére kevés volt a gyerek, így a gyűlöletes éjszaka valamivel elviselhetőbb volt, mint általában:p, még mindig felfoghatatlannak tartom, így 18 év műszakozás után, hogy valaki jobb szeret éjszakázni:wuerg:, mint nappalozni. Papus vacsorára frissensültet kért, így az esti pihenésemnek is lőttek:sleepy:, pedig reggel hoztam szendvicsnek valótxD.
    Várom a baby boomot, a lepkécskék már aratásra várnak, remélem szépen szállnak majd a nagyobb szintek feléxD, farmos létem során egyszer buktam be a boomot, amikor is körülbelül 3 perccel a boom indulása előtt learattam:wuerg::cry:xD, azóta nagyon vigyázok:p.
    Szép délutánt mindenkinek!
    :music::inlove:

Tigrislady, Anika_9_ és Koppi kedveli ezt.
  8. Koppi

Szia Eni !

Nem hittem volna, hogy ily hamar jössz...Látod megy ez..:)

Tigrislady és Anika_9_ kedveli ezt.
  9. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

O hát tudod a szokásos :) Begyulladt a bölcsességfogam..most már lekopogom jobb...1 hétig küszködtem vele, alig aludtam.... elötte hörghurutom volt, hetekig köhögtem, igaz a köhögés most se múlt el, de ritkább ...
    Megettem tegnap egy fagyit, de már este éreztem, mint ha a torkom fájna -.- gyorsan vitaminok , most reggelre egész jó!
    Egészségileg most nagyon rámjár a rúd, én nem is értem miért, pedig tényleg odafigyelek mindenre! Vérnyomásom ingadozik, de nem is csodálom amúgy, hisz tegnap is reggel csepergett az eső úgy mentem be dolgozni, aztán mire beértem kisütött a nap. Elmentünk a gyerekekkel a Laktanyába, mert nyílt nap vagy mi volt a Katonaságnál, de futva mentünk vissza az oviba, mert elindult szakadni az eső.. -.- És így ne is csodálkozzam, hogy hot rosszul vagyok állandóan, a fejem olyan mint ha nem is a nyakamon lenne és 28 éves vagyok -.-
    Borzasztó, emiatt voltam elkeseredve a napokban, hogy egy nyugodt percem nem lehet, mert hol fáradt vagyok, de nagyon, hol úgy felk*rják az embert a munkahelyen, mert egy se normális ott, és gyerekekkel foglalkoznak -.- , aztán az egészség!
    Emellett a Drága Hugom tuti elvan átkozva az autók terén, mert ez a 4. autója, de megint majd nem fél millát kellene költenie rá, annyira rossz a kaszni -.- Túlad rajta valószínűleg..vagy nem tudom, nem vagyunk mi milliomosok, hogy csak úgy fél milla csüngjön valahol -.- Aztán csori kezdheti megint elöről.ha vesz egy új autót..irassa át... kötelező bla bla -.-

Kész káosz :D :D

Na de a sok nyavajgást leszámítva, tök jól vagyok...próbálok kicsit pozítiv lenni ennyi minden után, nehéz, de ez ilyen.
    Jobban odafigyelek majd énis a dolgokra... máshol ( melo) hamarabb beveszem a lesz*rom tablettát! Váltani kell előbb utóbb munkahelyet, mert megvénülök ott 30 éves koromra ... Csakezt is olyan nehezen kaptam meg, aztán félek... de nem hagyhatom magam kikésziteni...

Tudnék regényeket írni... de panaszkodni könnyű..túljutni akarok rajta :D És egész jól haladom!

Puszikállak .. Vigyázz magadra!!! :inlove::inlove:

Gina örülök, hogy jöttél te is, jó látni az írásaid! :inlove::inlove:

Koppi, Sonche és Tigrislady kedveli ezt.
  10. Tigrislady

Gina! De örülök neked! :) Nem is reméltem volna, hogy ilyen szép napom lesz... Köszönöm.
    Én is óvatosan vagyok a tenyésztéssel, én egyszer kicsúsztam a boom-ból.. épp lejárt mielőtt le tudtam volna aratni... azóta sose hagyom a végére... :D
    Szia Dani!
    Mivel megígértétek, hogy jöttök, így volt kedvem nekem is... meg hát a remény hal meg utoljára! :)
    Anika!

Azt a mindenit, hát nem az unatkozásról vagytok híresek...

nálunk is gáz van a melóhelyen... novemberben kilépett egy kollegina... az új akit felvettünk nagyon nem vált be.. most szét lett osztva a meló, ami az övé volt... de pénzt nem kapunk többet... szóval ott is áll a bál...
    Vigyázz magadra nagyon... a hugodnak lehet, hogy szerelővel lenne érdemes körülnézni mielőtt vásárol... vagy ismerősi körből... mert tényleg gáz, ha neki kell javíttatni... :S

szép hétvégét, jó boomozást mindenkinek!

Koppi, Sonche és Anika_9_ kedveli ezt.
  11. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sajnos Eni mostanába sehol sincs nyugalom a munkahelyeken..ha van is nagyon ritka... poton pénzért dolgozni, úgy hogy még rád is sóznak még több és több feladatot..a durva az, hogy még el is várják, hogy csináld...a semmiért -.- Megáll amúgy az ember esze!
    De kell az a nyamvadt pénz, hisz abból élünk, még hogy ha csekély is! Ezt lehetne naphosszat beszélni, semmivel se lenne jobb..Magyarország ezen a téren teljesen leszerepelt nálam!
    Én aligvártam, hogy Debrecenben lakjam...kedvenc városom volt...imádtam...most?? Az itteni emberek miatt utálom az egészet... ami mocskoládás van itt, és hogy mindenkinek keresztbe tegyünk, mert az úgy mennyire jó..háát fuu... sose lennék ilyen...
    Ritka az olyan ember aki jó itt...de legalább van..ők a kincsek..ismerek is párat, mindig is mondom neki, hogy őket klónozni kellene...mosolyognak...mindig pozitivak..imádom őket...feltöltenek!

Kitartást kivánok a munkához, nem könnyű sajnos!

Tigrislady, Koppi és Sonche kedveli ezt.
  12. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!
    Szia Eni!
    Örülök, hogy sikerült szebbé tenni a napod!:music::inlove:
    A boom elindult, de a nagy boom elmaradt sajnos, nálam nem ugranak semmit ezek, egy darab vörös selyemlepke lett alapból, a többi a szokásos, igazából nagyon nem is éri meg ez az event, de a felhősor miatt megcsinálom, hosszútávon csak megéri majd.
    Melóhelyen mi vagyunk elegen, csak vannak napok, amikor olyan emberrel dolgozom, hogy jobb lenne, a ha a fizetését rögtön nekem utalnák, mert egy gyerekkel elvan, a többihez nem ér oda, azzal az eggyel is úgy van el, hogy anyukával beszélget:oops:.
    Szia Anika!
    Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok neked! Sajnos az emberek ilyenek, néha olyanokat tudnak mondani, hogy hajam égnek áll, amikor megyek be dolgozni, nézegetem a nagy irodaépületeket, és azt kívánom, bár adnának egy kis szobát, amiben reggeltől estig eldolgozgatnék, úgy, hogy közben senki fia borjával nem kell beszélnem:p.
    Minden kedves betérőnek kellemes, szép hétvégét kívánok!:inlove::music:

Tigrislady, Anika_9_ és Koppi kedveli ezt.
  13. Koppi

Sziasztok Lányok !
    Nagyon örülök, hogy ismét feléledt a topicotok. Látjátok ha jöttök és írtok szépen el lehet vinni messzire eme kis beszélgető rovatot.
    Nem is kell hozzá sok ember...:)

Anika !

Sajnos a meló helyen sok intrika fordul elő. Nagyvárosban több, mert sok az oda jelentkező ember...

Eni !
    Az egészségügy is a béka...alsó fertályán mozog morálisan is.
    Minden tiszteletem a Tied.

Sonche !

Ahogy olvasom Te is a gyereknevelésben (de szép szakma, ha megbecsülik..) dolgozol...
    Óvó néni, vagy tanító néni vagy?

Tigrislady, brozsa, Sonche és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!!

Nagyon jó kérdés Dani, én se tudom, hogy Gina pontosan mit is dolgozik?!
    Nagyon szuper idő van...a pillangók is lassacsán tenyésztődnek... kifogytam :D de az áruk brutális!
    Tegnap vásárolgattunk Párommal...egész d.u oda voltunk, nagyon jól éreztem magam..és leégtem... szerintetek ? :D
    Már vasárnap van..holnap mehetek dolgozni, hozzácsaphatnának a hétvégéhez még pár napot...nem bánnám!

Mai nap takarítás lesz ezerrel, meg valami kaja csinálás :D puszikállak benneteket!

Koppi, Tigrislady és Sonche kedveli ezt.
  15. Koppi

7
    Szia !

A legszebb nap a péntek, mert akkor még 2 nap van otthon...ugye?
    De most olyan napok következnek, ahol hosszabbított hétvégék jönnek ugye ?
    A tegnapi nap szuper volt. Hétágra sütött, de most amolyan borongós az idő. Az ember kedve sokkal rossza, pláne ha a holnapra gondol, hogy jön a taposómalom...
    Majd megírja Gina, hogy ténylegesen hol dolgozik...?!

Tigrislady és Sonche kedveli ezt.
  16. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!
    Szia Koppi!
    A harmadik vagyok, ami pont kimaradt a felsorolásból:p, gyermekápoló. 12 évet húztam le koraszülött-intenzíven, kétszer hagytam ott, most másodszorra úgy érzem végleg. Jelenleg csecsemő-osztályon dolgozom, de vannak nagyobbacska gyermekek is, max 2 éves korig, bár ez a ritkább eset, inkább csak egy év alattiak, de mindig felvidulok, amikor gyermekbeszédet hallok az osztályon, nekem az még nagyon fura, hogy érthetően válaszolnak:), és nem babanyelven.
    Szia Anika!
    Én ma főzni fogok ezerrel, mert hétfőn, kedden nappalos leszek, így kell valami páromnak erre a két napra. Ma csinálok egy kis baconbe göngyölt csirkehusit sajtmártással, meg délután vadast holnapra holnaputánra, takarításon szerencsésen túlestünk már, tegnap mostam két adagot, ami jó döntésnek bizonyult, mert ma igencsak borongósra sikeredett az idő.
    Mindjárt aratnom kell, aztán irány a bolt, mert tegnap pár dolgot elfelejtettem:mad::oops:. Így muszáj lesz lemennem, főleg, hogy a sajtmártásomhoz nincs itthon sajtxD.
    Szép vasárnapot mindenkinek!:inlove::music:
    Ha tudok még benézek, két keverés-kavarás között!:)

Tigrislady, Koppi és Anika_9_ kedveli ezt.
  17. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

DE jó már neked :) Mindennel kész vagy! Én megfelbérelek egy bejárónőt, hogy itt mindig van mit csinálni :D :D

Szép vasárnapot! puszika:inlove::inlove:

Tigrislady, Koppi és Sonche kedveli ezt.
  18. Sonche

Sonche Fórumelemző

Az ablakpucolás még azért várat magára:sleepy:, de szerdán megcsinálom azt is, szerencsére párom tisztaságmániás, így sokat segít, ha hétvégén dolgozom, akkor ki is takarít amíg nem vagyok itthon. A mosást is megcsinálná, de azt nem szeretem átengedni neki, mert múltkor is, úgy mosott és teregetett, hogy az egyik kardigánom megnőtt vagy 5 centivelxD.
    Szép vasárnapot nektek is!:inlove:puszi:music:

Anika_9_, Koppi, Tigrislady és még 1 ember kedveli ezt.
  19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Teregetni nem olyan egyszerű egy férfinek, tapasztalatból tudom. Többször előfordult, hogy feleségem megrovásban részesített a rossz teregetés miatt. Van amit csak függesztve, ruhaakasztón szabad vagy kell, de olyan is, amit csak vízszintesen teregetve, mert azok a kézi kötéssel készült izék nagyon nem úgy száradnak meg, ahogy ÉN akarom. Legtöbbször csak szemlélője vagyok a mosásnak, teregetésnek. A gép - Mosó Masa - mormogását szoktam figyelni, mert én az ajtó mellett ülök a Gizi (számítógépem neve) mellett, a feleségem a kanapét részesíti előnyben a tévétől két-három méterre. Onnan nem hallani, ha lejárt a program, de én meg hallom, ha elcsendesül. Olyankor szoktam megjegyezni, hogy a Mosó Masa megint sztrájkol. Felkel, kiszedi a kész tiszta göncöt, bepakolja a következő adagot és megy teregetni az erkélyre, mert már jó idő van, kint is lehet hagyni éjjelre is. Én csak akkor mosok, teregetek, ha nincs ott a feleségem, például Sopronban három hétig, mert ott magam voltam. Kétnaponta mostam és teregettem, de vasalni szerencsére nem kellett. Nem is lett volna mivel. Itthon meg csak akkor, ha nejem nem tudja csinálni, műtét, kartörés, egyebek miatt.
    Ebédre májgombóc levest készítettünk, főtt batáta lesz a nem lehet abbahagyni csirke körete. Én a maradék céklasalátával fogom enni, életem értelme meg valami mást fog csipegetni a hús mellé. Ő a céklát messziről nézi, de enni csak végső esetben hajlandó, mert szerinte a céklának földíze van. (Nem tudja, hogy mi a jó!) Én a céklát sütve, főzve, párolva és nyersen is szeretem. Nyersen salátának, hozzáreszelve, vágva ezt, azt, némi kefír vagy citrom hozzáadásával, kicsi só, semmi cukor. Nem vagyunk egyformák. :)
    Itt meleg van, persze csak április közepéhez mérten. Szokatlan, hogy két hete majdnem fagyott, most meg 24-25 fok körül kolbászol a kinti hőmérséklet. De inkább ennyi legyen, mint megint mínuszok!
    Szép napot mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 15.4.18
    Anika_9_, Koppi, brozsa és 3 más kedveli ezt.
  20. Koppi

Szia !
    Vannak még csodák...:)
    Örülök, hogy visszatértél...:)
    A teregetés? Nálunk is örök veszekedés forrás. Persze, hogy másképp tereget egy férfi és másként egy nő.
    Egy valami biztos és igaz is, hogy egy jó teregetés, fél vasalás...:)

brozsa, Tigrislady és Sonche kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.