Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Hallod én is megvok jól vagyok...de a torkom.... kiakaszt...fáj....aztán lemúlik...utána kapar...újra fáj...kikészit :S részvétem..tudom mit érzel! jobbulást!

2. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Annyi a meló, hogy ki sem látszunk.. folyamatosan csörög a telefon, telefononh is segítünk kitölteni a nyilatkozatokat, adatokat diktálunk hozzá, hogy a nagyja időben meglegyen...
    szürreális, ami itt megy...

jönnek-mennek a dologzók,, sokan hozzánk jönnek, mert a kolleganők a többi irodában nem a segítőkészségükről híresek... ellenben mi ezért szívunk, mert ezt már annak érzem... úgyhogy elhajtom mostmár, aki nem hozzám tartozik, mert elég volt...

na megyek, megreggelizem, amíg épp csend honol...

Jobbulást mindenkinek!

3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Jobbulást neked is!
    Remélem lassan gyógyultak leszünk!
    Lassan egy kis üveg mézet bekebeleztem!.... ez sem segitett!
    ......ánizsos-teát vettem...hátha ez bejön!

4. onagger52

onagger52 Fórum császára

Sziasztok!
    Ősszel kértem és kaptam egy influenza elleni védőoltást. Azóta ilyen bajom nem volt. Néha kapar a torok, meg "dádhás" lettem, de szerencsére légúti nyűgöm nincs. Ami van, az az ízületek. Most azzal kínlódok. Mivel fájt ls fáj folyamatosan, elmentem orvoshoz. Írt kezelést, de az egyiket február végén kezdhetem, a másikat meg április közepén. Addig meg maradnak a fájdalomcsillapítók. A mézet sosem szerettem, de az ánizs ez egyik kedvenc fűszerem. Gyógyszerként nem használtam.
    Munkahelyi problémák nem zavarnak, már nem is akarok emlékezni rájuk. Negyedik éve vagyok már főállású semmittevő. :)
    Hamarosan lehet tenyészteni nagy tételben. Aki akarja, készüljön fel sok szupertáppal!

5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Esetlegesen a cukrozott gyömbér is jó. Próbáld ki, semmit sem vesztesz vele.:)
    Mi is megkaptuk a védőoltást és eddig segített is.

6. zsozso577

Sosem oltattam be magam....pedig anno ingyen járt!.....valahogy nem tetszik a szurkálás!
    Gyömbér-olajat és fahéjat tettem teába....azt esténként iszogatom!
    Gyömbér nem a kedvencem....nem is tudom, hogy cukrozva meg tudnám-e enni!

7. Koppi

Nálunk a zöldségesnél lehet cukrozott gyömbért venni.
    Nálatok, nem tudom....:)

8. zsozso577

Nem láttam.....bár nem is kerestem!
    Üvegben van?

9. Koppi

Nem. Amolyan kimérősen kapható. Hozzak majd róla fotót ? (Majd holnap arra megyek ez ügyben, ha érdekel...:))

10. zsozso577

Igen! Az jó lenne! Előre is köszönöm!

11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Zsozsó! Írd be a Google-ba: kandírozott gyömbér. Aztán ha kijönnek a találatok, fent klikkelj a Képek-re. Sok felvételt láthatsz a kandírozott gyömbérről. Én és a nagyobbik fiam szeretjük, a család többi tagja tartózkodik tőle, mert szerintük nem jó, csípős ízű. Mert ők nem tudják, hogy mi a jó! Ha szereted a kissé(?!) csípős ízt, ajánlom a wasabit. Olyan, mint a torma, csak csípősebb. Imádom! :D
    Mi a városszéli nagy Tesco-ban szoktuk venni a kandírozott gyömbért, de a nagyobb super-marketekben szokott lenni, esetleg kisebb boltokban, ahol cukrozott, aszalt gyümölcsöket is árulnak.

12. Koppi

Valóban így van ahogy írtad! Nekem ez nem jutott eszembe... Simán igazad van....:) :)

13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Iiiigen. Tudom, csak a feleségem nem tudja, hogy nekem mindig igazam van. Meg a nagyobbik unokám is tiltakozik ez ellen. A mamával összefogva megtanítják majd a kisebbik unokámat is arra, hogy a MI családunkban csak a nőknek lehet igazuk. Előttem beszélték meg a tervet. Mind a kettő unoka leány, meg értelemszerűen a mama is. A feleségek meg nem tiltakoznak a TERV ellen. Nekik sem hátrányos a férfiak elnyomása. :p
    Jó reggelt mindenkinek! És mindenki gyógyuljon meg! Minél gyorsabban, annál jobb.

14. zsozso577

Sziasztok!

Tihamér.....igazad van....igy már ismerős!...bár látni még nem láttam!
    Nem gondolkoztál el azonxDxD...hogy mennyi ideig is volt nálatok férfi-uralom?xD
    Lehet, most ezért van az összeesküvés a vélt igazad ellen?????

15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Sziasztok!
    Nálunk férfiuralom? Az kizárt, hogy olyan lett volna. Csak hárman voltunk fiúk a feleségemmel szemben. Mi mindig is elnyomott kisebbség voltunk. Terrorizáltak minket a nők! Ami a "vélt igazat" illeti ... szóval MI IS az aláírásom itt a fórumon??? Na ugye!!! :D

16. zsozso577

Nahhhh.....akkor hogy is van???? 3:1 az arány és mégis többes számban vannak a "nők"!!!
    Hmmm?????xDxD Hol az igazság?:pxD

17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Még szép, hogy többes számban vannak! A királyi többes. Amikor elvégeztem a tts. (tiszthelyettes) iskolámat, a feleségem megkérdezte, hogy MOST mi a rangom.
    - A rendfokozatom törzsőrmester.
    - Annál mi az eggyel magasabb? - kérdezte.
    - A főtörzsőrmester. - válaszoltam gyanútlanul.
    - Na akkor mostantól fogva én AZ vagyok, TE meg csak az az izé, ami annál kisebb - hangzott a válasz.
    Ez nem kitalált történet, szó szerint így hangzott el az úr megtestesülésének 1984. évében. Mondom, hogy elnyomott kisebbségben voltunk és vagyunk mi férfiak, pláne, ha férjek vagyunk. (Mivel a feleségemet még mindig szeretem, ezért nekem ő még mindig a királynőm, tehát jogos a királyi, királynői többes. Ráadásul a világ két legjobb nője a két unokám, akiknek nem lehet ellent mondani és főleg nem ellenállni, ha rámnéz/nek és én meg majd hogy nem elolvadok tőle/tőlük.) Nehéz, sanyarú sorsa van egy elnyomott férjnek. :p ;)

18. Koppi

Az igazság odaát van. Mindig.
    Nálunk is nálam az utolsó szó. Igen drágám, ahogy Te gondolod.....:):)
    (Aztán vagy megcsinálom, vagy nem.)

19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én is így vagyok vele. Övé a "parancs", az enyém meg a vagy teszem vagy nem teszem meg lehetősége. Holnap reggel megyek nagyfaluba unokázni. Jó napom lesz. :)
    Jó éjszakát mindenkinek!

20. Koppi

Ahhh ! Te már akkor ingyen utazol a vonaton?
    Kellemes unokázást.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.