Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó reggelt, szép napot Mindenkinek!

Lajos, nagyon szép! Pont valami opálos üveget ajánlottam volna!
    Tihamér, máskor is keveset alszol. Most viszont volt mire fogni! Bogyókat szedni kell, így a ser a hibás?
    Megyek piacra, bevásárolni,majd jövök, akkor hosszabban írok.Pá!

Tündi100149 kedveli ezt.
  2. mebajah

mebajah Fórum császára

Szépet és jót!
    ÁÁÁ, dehogy! A víz!

_Ilona49_ és Tündi100149 kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Ó én csacska, persze, hogy a víz!
    Bevásárlás letudva. Meleg van.
    Mily kellemes meglepetés! Egy "nemszeretemcoopboltba", ami nem itt a közelben van, megálltam kemencés kenyérért. A csemegepultnál senki, de feltűnt, hogy egy táblácska van kitéve és egy csengő. A táblán valami ilyesmi szöveg volt: kedves vásárlóink, a gyorsabb kiszolgálás érdekében kérjük csengessenek! Sajnos nem jutott eszembe, hogy lefényképezzem, de ami késik, nem múlik! Itt a közeli "nemszeretemcoopboltban" mindig sokáig kell várni, míg a kenyérosztályra oda méltóztatnak jönni, kenyér meg nincs felszeletelve, tehát várni kell, amit utálok. No, kezdeményezni fogom, hogy tegyenek itt is ki egy csengőt, hogy tudják, hogy várnak eladóra.
    ALDI-ban szép és olcsó újkrumpli van! A piacon a duplájába kerül.
    Event halad szépen, estére felülhetek a felhőre, utána újraindítom. A Kotkodán a tegnapi szerencsés pörgetés után gaz van bőven, így éjszakára oda már hosszút vetek.

Megyek lassan ebédelni, Mindenkinek jó étvágyat!

mebajah, _Ilona49_ és Tündi100149 kedveli ezt.
  4. onagger52

onagger52 Fórum császára

Se nem víz, se nem az az áldott, nemes ser nem hibás. A hibás az, azok a rendszeresen szedett bogyók, melyek arra kényszerítenek, hogy időnként felkeressem a legkisebb helyiséget a lakásban. Mind a kettő vérnyomáscsökkentő. Két lehetőségem van.
    1. Beveszem őket este és éjjel felesz a rosseb, mehetek oda, ahová a király is gyalog jár.
    2. Nem veszem be este, jól szundítok hajnalig, de a vérnyomásomnak meg nem tetszik. Annak hiányzik (zik-zik, hózik) az a két bogyó.
    Harmadik variációs lehetőség nincs, illetve csak az maradna, hogy nem kell bevennem többet egyet sem, helyette mehetek a temetőbe. Ez kevésbé szimpatikus az előző kettőnél számomra. Marad az első számú lehetőség. >:(

_Ilona49_ és Tündi100149 kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Lenne ott harmadik lehetőség is, nem az, amit Te írtál! Igaz azt a módszert nem a Te korosztályod használja. Az egyikből már rég kinőttél a másikat meg még nem érted el. Komolyra fordítva a szót, a gyógyszert szedni kell, mert a vérnyomás az egy alattomos valami, ami sok bajt tud okozni. Inkább sétálgassál éjszaka, visszaalszol majd!
    Jól aludtam az éjjel, ennek ellenére olyan álmossági hullám van rajtam, hogy állva is el tudnék aludni. Gondolom az időjárás teszi, fülledt meleg van.

- Alszol?
    - Nem.
    - Van egy ezresed?
    - Alszom!

Utoljára szerkesztett: 1.6.18
    mebajah, _Ilona49_ és Tündi100149 kedveli ezt.
  6. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Köszönöm a derűs perceket!!!! NO meg a felhomályosítást,valahogy eddig én az éjszakai kényszertúráimat nem tulajdonítottam a vérnyomáscsökkentő és a vérhígitó gyógyszernek.LÁm-lám,még egy példa,hogy a jó pap(nő) is holtig tanul.
    Eventel vánszorgog, "tántorgok",közérzet,hangulat békaperspektívában.
    Jó éjt.

mebajah, Csacskamacska és Tündi100149 kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

mebajah és Tündi1001 kedveli ezt.
  8. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Szép napot Mindenkinek!
    Elaludtak a kakasok?

Igaz, itt nagyon álmosító az idő, mert esik. Késő este már nem látszottak a csillagok, mert a felhők gyülekeztek. Valamikor elkezdett esni szép csendesen, majd hallani lehetett a dörgést és villámlott is. Nagy égiháború nem volt, de kisebb megszakításokkal esik és esik. Nagyon jó, kis áztató eső! Tegnap kimosott ruha mind megszáradt, az este be is hoztam, így nem kell újramosni.

A farmon a második kört csinálom, túl vagyok annak is a felén.
    A tegnap hozott hírben, a gyümölcsösben ott a csiga, mézgafa, stb. , akinek még nincs elég, lehet begyűjteni! :)

A boltba kell elmennem, kenyerem venni. Paradicsomleves lesz és csirke, petrezselymes újburgonyával, salátával.

Lajos, amennyiben Tünde most tartja a névnapját, akkor ezt neki hoztam: [​IMG]

Tündi100149 kedveli ezt.
  9. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Szervusztok!
    Ha az égiháború közepette egy kis lélekmelengető történetre,gyöngyöző mosolyra vágytok nézzetek be a "napi cukiságok" topikba.
    Tündinek -. és rendkívül ügyes apukájának - sok-sok örömöt,jó egészséget megújult,megszépült otthonotokban

Utoljára szerkesztett: 2.6.18
    mebajah kedveli ezt.
  10. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

Igen most volt Tünde!
    Valamikor írtam hogy csak akkor lesz névnap hogyha készek leszünk,... volt névnap!

Nem szoktunk gyümölcsözni,.. de a Mézga az kell,.. főleg ha Paula is lesz mellette!

mebajah és _Ilona49_ kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

[​IMG] Parancsolj! :)
    [​IMG] Ez pedig Neked, a munkáért! :)

Meggyes sütit sütök, ha kinyitod az ablakot, akkor küldöm!:) - feltéve, ha kértek!

mebajah, _Ilona49_ és Tündi100 kedveli ezt.
  12. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szaladok [​IMG] elébe! Így! Vagy így![​IMG]

mebajah és _Ilona49_ kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

[​IMG] Inkább így!

Eső elállt. Nap kukucskál, már elég világos van, így most jön a porszívózás. Ressssszkessssetek porcicááááák!!!!
    Holnapra husi kész, csak köret kell majd holnapra és saláta. Süti is kész. Mára vacsorát pedig majd később csinálok.

Olvastátok, hogy a tudósok megállapították, hogy akik hétvégén tovább alusznak, azok tovább élnek? Ezt magamtól is tudtam,(xD) mert jó ideje így van. Ezért szoktam szombaton elkészíteni a vasárnapi ebéd jó részét is, mert vasárnap lusti van. Igaz, mióta nem dolgozom aktívan, így hét közben is tovább szundizom sokszor.

mebajah, Tündi1001 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  14. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Ablak tárva-nyitva!!!!! Jöhet a süti.....meg az előétkek!

mebajah, Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó napot!
    MZ/X sztrájkol. A szuperpostaszolgálat átmenetileg szünetel. Helyette a Cammogó Villámcsiga futárszolgálatot lehet felkérni csomagtovábbításra.
    Itt egész nap meleg van és sok-sok napsütés.
    Aludni azóta alszok többet, amióta azokat a nyugtatókat KELL szednem. De úúúúúúúútálom őket! :mad:

Tündi1001, _Ilona49_ és mebajah kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

[​IMG] Sztrájk? Akkor mindent a szemnek!

Tihamér, utálni utálhatod őket, de szedni kell!
    Porszívózás, felmosás kész.
    Tejcsöveken folyik a cucc, második kör 7. feladatánál tartok. Még nem tudom, hogy mire költöm a megszerzett vagyonkám, vonz a kütyü is és a kincsesláda is. Még gondolkodom, alszom rá és eldöntöm. Nekem tetszik, olyan kis egyszerű event, most nem is vágyom semmiféle bonyolultra! (nem mintha máskor igen!)

Tündi1001, _Ilona49_ és mebajah kedveli ezt.
  17. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Virtuális puszi a Névnaposnak! Szeretettel köszöntöm!

A ládára maradt pengőm, de minek? Abba is fejeztem.

Csacskamacska, Tündi1001 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  18. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Csacskám! Ha nem nagy fáradság,megkaphatom a meggyes süti receptjét?

Tündi100 és Csacskamacska kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Természetesen! Egy Kiskegyedben volt benne, holnap leírom. Most nem vagyok egyedül, csak épp aratni ugrottam be.

Jó éjt! Aludjatok jól! :)

Utoljára szerkesztett: 2.6.18
    Tündi100 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  20. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Annyira ordibálnak a rigók kint, hogy felébresztettek. Meg az ízületeim is jelezték, kéne valami fájdalomcsillapító is. Kerestem, bevettem, most várom a hatását, had mehessek vissza csicsikálni. Fáradt vagyok. De mitől? :wuerg:

Tündi1001 és _Ilona49_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.