Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép napot kedves Gazdák!

Jöttem egy kicsit tájékozódni, hogy mit is hogyan csináljam. Azt már látom, hogy sokat kell vetni, aratni, majd menetközben kialakul,nálam legalábbis úgy szokott lenni.

Zsozsó a keréken ne bosszankodj, nekem legtöbbszor sót, cukrot, virágdrótot ad. 4 ládikót vettem, de minek?????
    Ennél sokkal nagyobb bajom is van, megint jegybe járok a fogorvossal, holnap megyek röntgenre aztán újratervezés.
    Mebajah kérdezted a fiamat, hát elmondanám, hogy elsején megy dolgozni, egyébként jól van, csak kicsit fáj. Hozták nekik a trágyát, ki akart menni a traktorral, még szerencse, hogy az apósának több esze van, és nem engedte, fogadott egy traktorost.Hiába negyven éves az esze nem annyi.

Ma rakott tésztát csináltam, meg volt maradék pulykaragu leves. Legnagyobb félelmem a Vasárnaptól van, meghívtak disznóvágásra, nem tudom hogyan élem túl, mert a derekam nem az igazi.
    Az idő nálunk szürke nem tudok szebbet mondani rá, nagyon nem szeretem volt az idei tél, vagy legyen hó meg hideg, vagy már tavaszodjon ki.
    Tegnap az én napom volt, fodrásznál és pedikűrösnél voltam. Minden hónapban csinálok egy ilyen szabadnapot magamnak.
    Na megyek a területek között logisztikázni!!!!!Komoly fejtörést igényel. hogy mit vessek. Kéremszépen én egy nyugdíjas nagymama vagyok, nem való már nekem ez a sok matekozás. Tudom abba lehet hagyni, de én szeretem a farmot.

henrietta1223, zsozso577, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Kissé meg vagyok kavarodva ezen a két dolgon. Mármint az eventen és a Gazdakörisen.
    Gondolom a végére letisztul...
    Kár, hogy fogyóban van a Kacsa Katám...:(

3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Rózsa én is azt mondom, mint Te az utolsó mondatoddal! jelenleg azt sem tudom, hogy hol tartok..Vetettem mindenhova, reggeltől lesz az, hogy áttérek két növényre. Most legalábbis így gondolom, de, hol van még reggel??
    Vettem én is 3-3 ládát, itt lett egy kütyü, a Kotkodán nem. Növények lettek, így tudtam indítani, rövidebb a felszaporítási idő. Már minden terület be van vetve 1x1-be.
    Zsozsó, a pörgetés eszembe sem jutott, mert siettem a tanítványomhoz. Majd reggel!
    A disznóvágás jó dolog, csak nehéz és sok munkával jár, nem derékfájósnak való.
    Most pedig vacsorázom, utána pedig megpróbálom átlátni a dolgokat.

4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Én csináltam egy listát...és ami kész van , azt kihuzom....igy remélem, hogy nem fogok nagyon tultermelni!
    Csacska! Nálad melyik 2 növény lesz a porondon?
    Nálam megy, mind a 4 event gaz , és azt adom....ahol 3 mezőt lépek!
    A gazdaköriben az ezüst végig kész....hétvégén csinálom tovább a terményeseket be kell fejezni.....kell az a kütyü!

5. Koppi

Minden tiszteteletem a Tied illetőkeg azoké akik több farmon is eventeznek ! !
    Én 1 farmon belekutyolódtam a dologba. Te 3 farmon miként igazodsz el?:)

Tündi100149 kedveli ezt.
  6. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Mi is mind a négy növénnyel megyünk! A farmos növényekből is azt adjuk be amelyik 3-at visz!

Holnapra a 7-8 órás megy,..ha megébredek aratok,..vagy nem!
    Még félig homály,.. az a 8FA-s akármi csak egy menet vagy végig ott van? Keveset olvasok vagy csak elkerültem!?!?

Nyugodj meg,..van mikor nem tudom hol vagyok!!

Közbe még rendeztem a zuhatagot,..amelyik fából 3-nál több volt az ment ki az újabbak meg be,..természetesen XXL amelyikből van!

Valamelyiken volt +1 bónusz de csak 6 óra!

Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  7. Koppi

Megnyugodtam. El is megyek aludni. Jó éjt....

8. Csacskamacska

Végül én is mind a 4 gazt termelem. Azt adom én is, amelyikkel hármat lehet lépni. A ládát amiket vettem abból itt 5, a Kotkodán 2 Szülinapi meglepetés lett, abból már egy-egy darabot fel is használtam, mert olyan gazom volt amivel kettőt tudtam volna lépni, így meg hármat sikerült. A Győztesek ládájánál az első szint kész, megkaptam az ajándékot is. A templomot. A Csacskán ebből már 2 db van, mert a ládából is kaptam egy darabot. Reggel újra arathatom és 6 óránként folyamatosan.
    A gazdakörinél az első négy teljesen kész, az ötödiknél csak az ezüst lesz meg, a hatost végig meg fogom csinálni. Az angóra, meg a simogató a manufaktúrában jó helyen van, a tojás és kecsketejfa meg nem foglal sok helyet. Ezek a tisztáson vannak, itt az aratással kell majd nagyon vigyázni. Meglátom, hogy hogyan haladok, ha úgy látom, hogy belefér, akkor megcsinálom az 5.arany és gyémántját is. Hajlok arra, hogy a nyalókát és a léggömbvirágot termelem inkább, mert azok gyorsabban érnek, éjjelre meg megy a 8 órás.
    Most itt tartok, újratervezés bármikor lehet.
    Jó éjt, szép álmokat!

Fatther kedveli ezt.
  9. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Kettő növényt viszel akkor amikor az eventnövényes beadás van akkor két figuránál van 3-as ugrás!?!?
    Mert minden növény abban a menetben csak egy helyen ugrik hármat!
    Mindegyiknél más-más növény!

Fatther kedveli ezt.
  10. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Learattam óra nélkül, a területeken vegyes felvágott van, mindből, amennyi maradt. Tiszta káosz. Mondhatnám: ahogy esik, úgy püffen.
    De legalább van időm a VV-re.
    Remélem, Ti tervszerűen csináljátok!

Tündi100, zsozso577 és Csacskamacska kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Jó reggelt!
    Persze Mebajah, tervszerűen! - már tegnap kezdéskor eltértem a tervtől, és ma reggel is. Viszont haladok! Délben a 2. szinten lesz mind a 4 állat.
    Most gyorsan visszabújok egy kis melegedésre az ágyamba.

Tündi100, mebajah és zsozso577 kedveli ezt.
  12. zsozso577

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Hajjjrrrááá event!
    Haladok.....haladok! Listám van.....de az enged némi ujratervezést!
    2 kütyü már meg van.....az 5.-nek a felénél tartok...azt tudom.
    Most szaladok a buszhoz....délután....számolnom kell....aratás után! Nem szeretnék nagyon tultermelni!....de van még
    mit termelni.....azt hiszem!.....de eddig számolatlanul termeltem és adtam be a növényeket!

13. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Aggodalomra semmi ok, van még idő........
    Az biztos, hogy nekem még ilyen katyvasz nem volt a területeimen. Szeretem ha szépen sorba vannak a dolgok.
    Az idő napos, ez legalább öröm!

Fatther, _Ilona49_, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Alkottam!! Beértek az almafáim, azokat töröltem, de kitöröltem néhány szederfát is, így a szeder nem lesz meg, tehát kezdhetem elölről. Közben beértek a manufaktúrában az terményesek, azokat learattam és az is kezdődik elölről. Na, szépen állok! A Kotkodán, ha minden igaz, akkor 2 óra múlva fák beérnek és jöhet a manufaktúra aratása és akkor a 6. ezüstje is kész lesz. (hátha nem kiabáltam el!)
    Amúgy haladok, két kütyü nekem is bezsebelve, 4-es, 5-ös szintem vagyok az állatoknál.
    Szeretem én is, ha rend van a farmomon, most nálam sincs. Beadom amit betudok, majd nézem, hogy melyik gaz kell, hogy hármat lépjek és azt vetem. Jelenleg így haladok, nem számolok, arra nincs időm, meg energiám sem.

15. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Persze tervszerűen! Ahogy esik úgy puffanik!

A türelem rózsát terem,..de türelem az nincs!

Csacska,..mielőtt beadnád a szedret előtte törlöd? Géppel?

Van káosz,.. még ilyen Szülinapot,... nem annyira az ünneplésről és az örömről szól!

Fatther, _Ilona49_, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Nem törlök semmit, beérik, learatom és teszek még hozzá annyi fát, hogy elég legyen és így majd holnap aratom csak, mert akkorra érik be.Az almafákat is visszarakom majd, de annak rövidebb az érési ideje, ezért azzal még ráérek.
    Tudjátok nekem az iskolai farsangi buli jut erről az eventről eszembe. A gyerekek nagyon élvezték, kifordultak magukból a jelmezek és a buli hatására, mi nevelők meg idegbajt kaptunk.
    Apropó, szerintetek hány gyerek játszik a farmeramán? Ők hogyan boldogulnak ezekkel a feladatokkal? Ez az játék pedig gyerekeknek jó játék lenne, nincs benne erőszak, lövöldözés, agresszivitás, szóval olyan,ami gyereknek nem való. Egy békés játék, némi fegyelemre, gondolkodásra, szorgalomra "nevelő" lenne.

Fatther, _Ilona49_, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  17. zsozso577

Sziasztok!

Én is ezen agyaltam tegnap! Amikor szülinapra vagyok hivatalos....akkor az nem az agyalásról és káosz
    megoldásáról szól....hanem az ünneplésről!
    A másik pedig az....hogy nem elég 1 event....betettek egy időkorlátos gazdakörit is....egy jó kütyüvel!
    A harmadig pedig....az, hogy elég erősen fogott a ceruzájuk!
    Szerintetek ez hová vezet?
    Aki még kicsi farmos gazda...az tud labdába rugni?

18. Koppi

Szia !
    Nem.
    Most nyürrögni fogok. Megbántam, hogy belefogtam. Valahogy nem ilyen szülinapi bulit képzeltem el.
    Lehetséges, hogy befejezem időkorlátostól, léggömböstől.
    Én játszani szeretek. Ezért jöttem ide.

Tündi100149, Csacskamacska és mebajah kedveli ezt.
  19. zsozso577

Szia
    Nyürrögjünk együtt!.....benne vagyok!....deeeeee már elkezdted....akkor legalább vidd végig mindegyiket az első szintre és
    a ládikát szedd be 6 óránként.....hátha kapsz valami jót belőle! Tovább lépve a gazdaköriben végig mégy az ezüstön és a
    terményest megtudod csinálni....ott is van egy kütyü!....közben termelgeted hol az egyik....hol a másik gazt és még lehet
    valami jó kisül belőle!
    Egyelőre még én sem látom, az alagut végét.....kiváncsi vagyok, hogy a gazdaköri fásra lesz-e még időm!

Fatther, Tündi100149 és Csacskamacska kedveli ezt.
  20. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Koppi! Ilyen könnyen ne add fel, még csak egy nap telt el. Ha meg sem próbálod akkor..........

Nyürrögünk mi is, csak hol hangosabban, hol halkabban. Én most leginkább azon nyürrögök amit a fogorvos mondott. Két éve lett kész a felső fogsorom, benne van számba a "mi autónkból" egy fél, most az alsó fogsorra odaadhatom a másik felét. Alsó hangon is 310 -et mondott, de ez még sok mindentől függ.
    A valósba pedig egy harmincéves autóval járunk. Na meg a fájdalomról ne is beszéljek, kettőt gyökérkezelni is kell, az meg hosszadalmas. (félek)
    Erre mondja a fiam, akinek tökéletes fogsora van " anyukám nem kellett volna annyit súrolni" Kicsit magam alatt vagyok.
    Nektek legyen szép napotok!

zsozso577, Fatther és Tündi100149 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.