Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Visszaolvastam, képben vagyok! :)
    Mondhatni csupa jó dolog, ami mindenkivel történt!
    Gyomorgörcs múlóban, rémálmok múlóban. Éjszakai felriadások is múlóban. Étvágy az még nincs.
    Ma újfent "séta a járókerettel",4-5 lépés, felállás, leülés a kerekesszékbe. Kitoltam a parkba is, kicsit napoztunk, bár nem volt csak szórt fény. Kezd megnyugodni, már 2-3 napja nincs panasz, csak iszonyatos akarat, hogy lábra tudjon állni.
    Holnaptól váltótársat kaptam, így kiveszek egy hét szabit!
    Puszi, pá, majd jövök! Mindenkinek szépet és jót! :)

smaragdzold, Fatther, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  2. alx528

alx528 Fórum mestere

Sziasztok !
    irigykedjetek 1 picit ( de inkább sajnáljatok :) ) mert Én irigyellek benneteket ;)
    32 fok ,85% páratartalom, egész nap kint meló, most itt bent 28fok ,ablak nyitva :( lehet ,hogy Szibériába kellene mennem xD
    Ilona : sajna abból sincs sok :( van 3 full + 2 1es manufaktúra, (az 5x8000 , + 3x16000) úgyhogy még kellene nekem abból is 29400 8) ( DE Szibériába is van fa , betankolok és utána lehet szó az üzletről ;))
    - igen , igen olvastam Én is olyan esetekről ahol nem tudták a mértéket:cry:xD

Csacskamacska, Fatther, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  3. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Minden ilyen helyet ki akarsz prábálni mint Canada, Szibéria, utána jöhet Alaszka,... különben meg igazad van a bánat akar olyan helyre menni fát vágni ahol+ 30 van,.. jobb az hidegben!!!
    Semmi közöm hozzá de amíg nem nagyon van legalább 1 fejlesztés addig miért váltod ki őket,... biztos azért hogy tudjál menni mindenfele fáért és akkor mondhatod hogy világutazó vagy!!!???
    Nem váltod ki akkor is ott lesz,... megvár,.. várja hogy megvedd!!!

De ha a kék bogyót bekepod ezeket a távokat 1 nap alatt lefutod!!!A fát meg a folyóba főleg északról mert a folyók többsége délre folyik,.. amelyik nem abba meg ne tegyél,nehogy más halássza ki(fene egye a más macskáját csak a miénk maradjon élve)!

4. alx528

alx528 Fórum mestere

:sleepy: no akkor még 1 nekifutás: farm 3 füvész full, 4 vadas full, 3 manu full / baha : 4 füvész full, 4 vadas 2full +2 1es, 2manu 1es :)

5. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Akkor csak ritkán látod az állataidat,.. erre mondják hogy dugva tartod őket!!!

Jó éjt!

Fatther, alx528, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  6. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Elbújhatunk az akaraterejük mellett. Mindig csodáltam őket ezért.
    Bujdokolnék, mint Zsozsó, de a mosolyokat nem hagyhatom ki.
    Ezt sem: 10 körül fölébredtem, learattam az összeért 3 területet. Nálam nincs kivételezés, mindegyik 1-et adott.
    Tegnap délután szó szerint derült égből jött a villámcsapás. Igazi égiháború kerekedett.
    Sorozatosan 40-et dobok, még csak esélyem sincs legtöbbször a variálásra.

Csacskamacska, alx528, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  7. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Terike....akkor együtt bujdokolunk?
    Csacska.....hogy értetted az 1 hét szabit? A farmra nem lépsz be....vagy Anyudhoz kapcsolódik?
    Alx...jó sok gyűjtőd van?!! Sokáig kell vágni a fát érte!
    Ilona....nem baj az, ha lassan.....de ballagjon a katona!
    Lajos.....munkád eredményét az égiek tesztelték már? Jöhet a szomszéd?

A focisnál a felröpi.....továbbra is gyéren jön.....deeee legalább nem 0!
    Anno vettem egy Hajrá zászlót!...bánom már, hogy nem a magyart vettem meg!
    A választott csapatom....azt hiszem, már hazautazott!

A kockás sem a barátom....ugy vagyok, mint Terike!...azt hiszem....azt is kiadom bérbe.....mint a kapura-rúgást!
    Pár perc alatt fel tudom húzni magamat vele!

8. mebajah

mebajah Fórum császára

Zsozso!
    Irigyellek, hogy még ilyen érzelmeket ki tud váltani Belőled a játék.Szerettem izgulni!
    Lehet, most csak élvezem a cél utáni nyugis játékot.

9. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

Tesztelünk,... hol kisebb hol nagyobb formába, víz még nincs,.bent!

Ilyen volt!http://keptarhely.eu/view.php?file=20180613v00otnwte.jpeg

Ilyen lett,.. még nagyobb esőt várunk,... a képen látszik milyen vastag a cső, a tetőn ahol befolyik a kezem nem fér bele!
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20180629v00ort9w4.jpeg

Tálca formája van mert 1 tálca lett elvágva és alátámasztva ott volt 1 darabig!
    1 flakon az kb 35-40 liter hab,... hát bent van!

Alx, láttam valahol XXXL barkácsot, de nem tudom hogy hol,.. itt a kockásba is van pár barkács!
    Megtaláltam a farmárudába, úgy van írva 3xl,megvettem az 10 db XXXL barkács!
    Minden lényeges ami neked kell 1000-en felül van!!!!

Utoljára szerkesztett: 29.6.18
    Csacskamacska, alx528, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  10. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Csacskamacska, alx528, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  11. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Kinek van Biogazda-ja,... aki kirakta és azóta sem nézte nézze meg, mert azt írja legalábbis nálam,.. már nem, hogy csak dekoráció,..kivenni és visszatenni akkor jó lesz!

Csacskamacska, alx528, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  12. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

13. alx528

alx528 Fórum mestere

Én a Brazilt vettem meg :) ( de lehet ,hogy most amiert kiestek a Nemetek ilyen hamar sokan hiabavalonak tartjak ezt a kis elemet :)

:) az mar regota nincs ott nekem :) :)

Csacskamacska, zsozso577, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  14. zsozso577

Nyugodtan törölheted és utána vissza lehet tenni.....én már megcsináltam!

Csacskamacska, mebajah, alx528 és 2 más kedveli ezt.
  15. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szép napot Gazdák!
    Jelentkezem nem lépek be a játékba csak egyszer.Kockáztam 7 szer, volt sor meg 3 plusz 2 is.A focis nem világos már lassan a 3.hét
    is letelik és játszani nem lehet mert amúgy is lassan gyülik a gaz.Mindenkinek szép 7 végét.

Csacskamacska, alx528, Tündi100 és 2 más kedveli ezt.
  16. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Kaptam a 3 területről 5 röpit!!!
    Eljártam a dolgom, irány a konyha.
    Délután még jön a holdas event is.

Csacskamacska, zsozso577, alx528 és 3 más kedveli ezt.
  17. miklos4949

miklos4949 Törekvő

Helló! Országosan "tombol" az egy napos nyár?! Mindenkit elcsábított a való világba.
    Reggel óta lőn néma csend. ilyen eventek mellett nem is csodálkozom.
    Én tegnap megfőztem egész hétvégére,ma sokat pihiztem,és….gyűjtögettem az eventgazokat. Nálam fordult a kocka,egy aratás 11(tizenegy)botnak kinevezett díszgombostű.....esetleg sétapálca ,és 3 területről 20 pohár,erdeiről 1(egy) .
    A pókert változatlanul élvezem,időnként hazárdírozom,többgyire sikerrel legalábis az én értékrendem szerint.
    Károly! A sikeres munka után "édes" a megérdemelt pihenés.Ha kedved van,szívesen megnézném a végeredményt.Gondolom a többiek is.
    Lajos! Végig purhaboztad a tíz emeletet? Legalább eredményes legyen!!!! A különleges kiadásokra tekintettel kérhetsz egyszeri segélyt a NYUFI-tól és állandó rendkívüli emelést is.
    Aludjatok jól,nekem lehet,hogy a mai az utolsó,egyidőre.Nagyon úgy néz ki,hogy költözöm Pestre,30 napom lesz rá.

18. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét!

Sikeres költözést! Félúton leszel hozzánk!

Nyuszitól lehet hogy előbb kapnék valamit mint a Nyufi-tól!

Jó éjt!

Csacskamacska, Fatther, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  19. zsozso577

Jóóó reggelt kívánok!

Ilona....akkor sikerült az eladás! Tudom, hogy sok idegeskedéssel jár....de biztosan örülsz neki!
    Én is veled örülök! Jó tervezgetést , intézkedést és pakolást!

A kockásnál a felhő kész....és a szalamandra ól is a menüben van....így a cél megvalósitva.
    Ez sem a szeretem eventem....függ a szerencsétől!
    A focissal is haladgatok.....a mostani gazdakörit megcsináltam....így újból gyüjtögethetek a felhőért.

Terike....tudom, hogy nálad is a 200 volt a legfőbb cél.....de én még találtam magamnak más elérhető célt is.
    Most értem el......így találnom kell még valamit!
    Ezek olyan célok...amik rajtam múlnak és nem a szerencsén!

Csacskamacska, alx528, Tündi100 és 3 más kedveli ezt.
  20. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Ma nem voltam a toppon,de sokat gondoltam rátok.Remélem mindannyian jól vagytok,az igazoltan távollévők is.Fogalmam sincs mibe vágtam bele.30 napom van,hogy Pesten megfelelő lakást,bérleményt találjak.No de sese volt úgy,hogy ne lett volna valahogy.
    Legyen békésebb éjszakátok,mint az egyém !!!!!
    "Fel a fejjel,ki a mellel gyáva ember aki nem mer!".Ha sokat mondogatom még elhiszem,hogy nem vagyok gyáva.Nagy úr a muszáj!!!
    Annyi közérzetem tükröző közhely mára elég.
    Jó éjt!
    Felhő,szalamandra begyűjtve

Csacskamacska, smaragdzold, alx528 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.