Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Kösz az okosítást, eszembe nem jutott volna ez a lehetőség :wuerg:xD

mebajah, alx528 és Tündi100149 kedveli ezt.
  2. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Valahonnét ismerős volt a név és addig mentem míg rá nem találtam,... első ránézésre nekem sem ugrott be csak később!

Jópofa az udvar,... szomszéd falról még hiányzik 1-2 fa!?

3. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Lajos, ha a bejárati kapu melletti "szomszéd falra" gondoltál, ott nem lesz fa, mosott kaviccsal fogom feltölteni, s 3 db 30x30cm-es oszlop zsalukőbe bokorrózsát vagy (inkább) rózsafát ültetünk, az lesz a "dísz", amíg a szomszéd le nem szigeteli a falsíkot.
    Utána majd meglátjuk, bár már most is beszéltem vele a tervekről, s nem ellenezte.
    A fényképet majd felteszem arról is, ha kész lesz, most a garázst is szeretnénk térkövezni, mivel olcsóbb, mint a betonozás. Addig is
    kihasználom a jó időt, az udvari ablakok spalettázása - amint látható is - kész vannak, ma fejeztem be a párkányok felhelyezését.
    Szeretném a kis-konyha szigetelését is "lefesteni", a lábazatot terméskővel burkolni. A garázs térkövezésével ez "kitart" júliusban és az idén még szeretném a nagyszobánkat is rendbetenni. A tervek fejben már kész vannak, a hozzávalókat is beszereztem, egyenlőre még a kedvesemnek sem nagyon beszélek róla, neki meglepetés lesz majd névnapjára.
    Az augusztus pedig a szigetelés "festése" lesz, csak még a "fajtáján" gondolkodunk, kapart, dörzsölt vagy festett vakolat legyen ??????
    Utána pedig egy kis pihenés, ill. közben a fiaméknál is tetőjavítás, gipszkartonozás, csempézés és járólapozás, mert mire kezdődik a téli szezon és a "meglepetés", addigra náluk is teljesen rendbe kell tenni a házat.
    Nincs idő unatkozni, de nem is bánom, bár mi még csak szerencsés helyzetben vagyunk, mindig akad valami tenni való a ház körül (szerencsére), különben eltunyulnánk.

Csacskamacska, mebajah, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  4. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Köszönöm a megértésed és a fáradozásodat ez ügyben!
    Ez a képfeltöltő már rendben van, nem tartalmaz 18+-os reklámokat :)

mebajah, _Ilona49_, alx528 és 2 más kedveli ezt.
  5. Tündi100149

Rég nem jártál erre fele vagy talán csak most először?
    Valahonnét még rövidített néven is valahogy beugrott hogy mintha moderátor nevet takarna,.. addig mentem amíg csak-csak megtaláltalak!
    Igen arra gondoltam!
    Nagyon szép és nagyon ügyes,... váljanak valóra és majd a képeket is kérnénk!

6. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Jövök én gyakrabban, mint azt Ti gondolnátok :)
    De ha nincs okom rá, akkor nem tevékenykedem látványosan :)

Csacskamacska, alx528, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  7. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Úgy jársz kelsz köztünk mint a "Lopakodó Hold", sokszor csak azt lehetett látni amikor lecsapott! Elég régi film.

Jó éjt!

8. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Csacskamacska, alx528, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  9. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Ketten vannak,... beszélgessenek!

Vagy talán az van "Ha végre itt a nyár,...."és senki nem ér rá!?
    Én sem,.. csak az előbb még internet sem volt!

Tíz üveg kajszilekvár már üvegekben,....naná hogy nem 1200 ért vettem magyart, oda talán jó a Spanyol is kevesebb mint feleárért!
    10 üveg,... még vagy tizet csinálunk és a Télen kitart!

Csacskamacska, Fatther, alx528 és 2 más kedveli ezt.
  10. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Ma írni sem volt kedvem, mert a fejem az úr. De alakul.
    Van kajszim, de azt szeretem a legjobban, lehet főzni kellene. Tavaly főztem ***szilvából is, majdcsak olyan finom.
    Mindkét oldalt beadtam, röpiből kb. 200 kell, így a növény dönti el a végét.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.7.18
  11. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jó reggelt kívánok, szervusztok.

Ahogy olvaslak benneteket, nem unatkoztok a valósban sem.
    Tegnap nálunk nem volt internetes szolgáltatás kb: déltől, s még 22.00 órakor sem, most néztem, úgy tűnik sikerült megjavítaniuk, mert az ügyfélszolgálat helyi jellegű hibát prognosztizált.
    Elég sokáig tartott.
    Kajszilekvárből nálunk is van még tavalyi, s ha nem lesz zsebbarátibb az ára, akkor az idén még ki kell tartania 8).

12. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Így igaz. A csütörtöki napom a piacos, intézős, csak aratni térek be általában.
    kaptam a sógornőmtől zöldpaszulyt, ma újdonságot főzök. A kertemben ugyanis 3 szál kelt ki.
    Ma új területet is kapunk a focishoz.

13. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Az új terület "jól jön", de nem értem, hogy miért azt a növényt kell a gazdaköri feladatokba beadni, ami egyébként is kevés a "végjátékhoz", mi ebben a logika ?????
    Más.
    Az áramszolgáltató ma szünetet tart felénk, 09.oo-16.oo óra között hálózati karbantartás miatt, s nemcsak ma, hanem közel egy hétig, minden nap.
    Aki ezt "kiötlötte", nem tudom miből gondolja, hogy a mai hűtő-berendezések ezt ki fogják bírni, hiszen már az egy-két órás áramszünet is problémát okoz a fagyasztóknál, mert "levet eresztenek".

Mosolygós szép napot.

14. Tündi100149

Szép napot!

Terike az a 3 szál paszuly legalább égig érő?Onnét legalább lehetne mit szüretelni!

Internet nálunk is problémás volt,.. most már csak telefon nincs de nem is érdekel,.. legalább nem hívogatnak hogy jöjjön ilyen meg olyan előadásra!
    Villanynál is jól jönne 1 szünetmentes?

Focisnál a logikát én sem értem!

15. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Utoljára szerkesztett: 5.7.18
  16. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

11 zászló beadva,..másik 44 eljátszva,... a boltból a lényegesebb kivéve,..és még ami jön!

Főfarmon 8 beadás van a felső csíkon!

Volt 1 jó kis zuhé,...Banya Lukából jött ( Banja Luka).

Utoljára szerkesztett: 5.7.18
  17. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szép reggelt !
    Jelentkezem vagyok olvasgatok a focisnál én sem értem a logikát....Nem is nekünk kell megérteni, mert jól ki van találva.
    Terike mi újság??? Te szoktál elsőnek irni jelentkezni.
    Lajosom ügyi vagy lekvár eltevésbe,legalább szeretitek is?Anyukám ano úgy ette vajas lekváros kenyér tejföllel megspékelve.
    További szép napot!

Csacskamacska, alx528, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  18. Tündi100149

Szép napot!

Margarinos lekváros a kenyér,...leginkább a kajszi és a szilvalekváros fogy,... van még áfonya,eper,őszibarack, körte,...ezek tényleg úgy megvannak mint a befőtt!

Megvolt a vizes próba,.. jött a víz csak nem ott ahol kifújtuk,..odébb egy 30 cm-rel!
    Most gondolkodunk hogy belülről mit lehet még tenni!? Még nem adtuk fel!

19. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

20. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Harc az elemekkel. Hajrá!

A péntek még nem számít annak, biztos, ezért volt viszonylag rövid égiháború, és hosszabb zuhé.
    13 zászló kész. A körire termelek, 3 nap elég a felhőhöz.

Csacskamacska, alx528, Tündi100 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.