Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Harc az elemekkel. Hajrá!

Szép napot!

Harc az van,... még 1 próba és onnét feladtuk,... nagyon igaz azt kellene keresni ahol befolyik,nem pedig ahol kifolyik!

mebajah, Csacskamacska, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  2. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Szépjó estét!
    Lányok! Fiúk! Akárhogy igyekszem erőt venni magamon nincs türelmem a játékhoz,Az eventeket sem erőltetem,ajándékként inkább barkácsot kérnék.Fiam felmondta az állását,hazajött, bont,csomagol,én selejtezek.Elképesztő mennyi fölösleges holmit spájzoltam be 35 év alatt,1983-tól itt élek.Mivel még a leendő otthonom nincs meg,fogalmam sincs mit tudok majd elhelyezni.A könyvekhez ragaszkodom,11 nagy dobozbepakolva,de ez még csak a fele.Csak dobozokra eddig 32ezer forintot költöttünk.És…..hol a vége???
    Lajos! Nagyon szurkolok neked,...…"csak tiszta forrásból". A valutahitel mellett a panellakások bentlakóknak való eladása volt az utóbbi 50 év legnagyobb átverése,olyan országos ki,mit tud.
    Fatther! A költői vénád felülmúlhatatlan,attól már csak az akaraterőd,szorgalmad,kitartásod bámulatraméltóbb.DE csak táposan! Ésszerüen felmérve,beosztva,nehogy nyögés legyen a vége! ,
    Terike! A házat egyenlőre csak 24 hónapra bérbeadtam,legyen esetleg visszaút .Az egészségi állapotom miatt ez egy kényszer megoldás. Szerződés talán holnap.
    Csacska körülményei remélem nem romlottak!
    Tihamér feljavitva jól van,élvezi szerettei közelségét.
    Titkon reménykedtem egy farmeramás búcsúbuliban,de már most minden romokban.Azért még egy kis szalonasütős,bográcsos találkáról nem mondtam le egészen. Jó az álmodozás,még így a 7.x közelében is.
    Egy ideig csak hébe-hóba leszek.Legyetetk jók.....ha tudtok,egy kis csintalanság azért belefér!

Hattyú3, alx528, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok! Megjöttem már tegnap este, vissza is olvastalak Benneteket, de írni nem volt időm.
    Zajlott az élet mindenkinél, szerencsére pozitívan. Lajos azért kivétel, mert az a fránya víz csak talált utat magának. Ilona, nagyon drukkolok Neked, hogy sikeres legyen a költözködés!
    Terike, Zsozsó, Henike,Alx, olvastam soraitok! :) Amennyiben valakit kihagytam, bocsánat, nem szándékos, hanem véletlen!!!
    Fatther, remek lett a terep! -mármint a térkövezés!
    Jó volt olvasni soraitok, jó újra visszatérni közétek!
    Egy kis magyarázat az "eltűnésemről": még januárban befizettünk egy nyaralást, de az anya balesete miatt kétséges volt, hogy el tudok-e menni. Műtét után, amikor kirakták a balesetiről egy másik részlegen, (fizetős) sikerült elhelyeznem, de nem nagyon érezte itt jól magát. Lassan kezdett javulni az állapota, majd kezdte megszokni a helyet is. Mivel indulás előtt két nappal már mondogatta, hogy elég jó ott lenni hol van, kezdi megszokni és javult az állapota, így döntöttem a mellett, hogy utazom. Egy nagyon aranyos kis gondozónő ment be hozzá naponta helyettem, akivel telefonon naponta beszéltem. Nagyon szépen javul, ha lassan is, már egyedül átül a kerekesszékbe, kikerekezik a mosdóba, lábbal "tolja" magát a székben, tud állni, ha nem is sokáig és a járókeretes lépegetések száma is növekszik, igaz lassan. A lényeg, hogy jó a kedve, a gyógytornásznő nagyon dicséri, erőlködik a gyógyulásért! :) Ma délelőtt mentem hozzá, nagyon jó volt látni, hogy egyedül felvette a nadrágját, kardigánját, felállt és átült a székbe, én meg csak követtem, mert egyedül kerekezett sokáig, majd segítettem, lifttel lementünk a parkba és beszélgettünk.
    Az első két nap még volt gyomorgörcsöm, de mivel naponta pozitív volt a visszajelzés, így megnyugodtam és egy kicsit elengedtem magam, pihentem, feltöltődtem és csodás helyeken jártam, gyönyörű dolgokat, épületeket láttam. Máig hatása alatt vagyok a Sagrada Família, a Szent Család templomának látványától. Valami fantasztikus Gaudi mesterműve és még kész sincs! A belső tér kialakítása valami lenyűgöző látvány! Amennyiben valamikor elmentek e helyre feltétlen nézzétek meg a belsejét is, mert teljesen más, mint amire a külsőből lehet következtetni! Persze rengeteg csodás épület van még, amire talán egy hét is kevés lenne, hogy alaposan megnézze az ember. Diadalív, Királyi tér, Katedrális, Stadion és sorolhatnám sokáig.
    A tenger egyszer szelíd egyszer haragos, nem lehet azzal sem betelni! Az idő remek volt, begyűjtöttem egy csomó D vitamint és a színem is sötétebb lett.
    Bevallom őszintén a farmozás nem nagyon jutott eszembe és nem is hiányzott. Segítő kéz azért kapált néha a földjeimen, így a focis nagyon jól halad és ez a bogyós is.
    "Röviden" ennyi, ahogy tudok jövök, de olyan sokszor bizonyára nem tudok itt lenni, mint régebben.

Jó éjt, mosolygós ébredést!:)

Hattyú3, Fatther, alx528 és 4 más kedveli ezt.
  4. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Úgy látom, hogy én megjöttem, Ti pedig nem jöttetek, nem írtatok, s most úgy érzem magam, mint aki elijesztett Benneteket, mint aki megzavarta a csevegéseteket. Hmm, lehet felesleges vagyok? Pedig olyan jó volt olvasni, hogy hiányoltatok! No, lesz ez még jobb is! Ma bizonyára mindenki a valósban dolgozott és pihent. :)

alx528, Hattyú3, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép estét!

Csak hogy itt vagy,... mindenki hiányolt csak velem együtt senkinek nem nagyon van kedve írni!
    Örülünk hogy mindezek ellenére jól érezted magad!

Még pár ültetés és mindkét eventnek vége!

alx528, Hattyú3, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  6. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek.

Ezek szerint sikerült pár felejthetetlen napot töltened Barcelonában.
    Ilyen látványosságoktól szerintem senkinek sem jutott volna eszébe még csak véletlenül sem a farm.
    Gyógyulást édesanyádnak.

Pihentető vasárnap délutánt.

alx528, Hattyú3, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Lajos, gratulálok! Miért nincs kedved írni?
    Fatther, valóban így van, nem nagyon jutott eszembe, sőt volt olyan nap nem is egy, hogy eszembe sem jutott! Évekkel ezelőtt vittem a kis laptopomat a nyaralásra is, mert ugye a farm! - mára ez már megszűnt, megvár a kapa, főleg, ha jóban van része az embernek.

alx528, Hattyú3, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  8. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Üdv" feltöltődve",felejthetetlen élményekkel gyarapodva újra körünkben Judit!
    Lajos! A költői véna a hajdani színjátszó múltjának is köszönhetően leginkább Fattheré, de az utóbbi beszámolóid Petőfit juttatták eszembe: Habár felül a gálya,...….azért a víz az úr ! REmélem csak nem vesztesz csatát!!!!

alx528, Tündi100, Hattyú3 és 3 más kedveli ezt.
  9. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Ha nem is dolgoztam, de pihiztem. Örömmel olvastuk a jó dolgokat, Anyukádnak továbbra is erőt!
    Az egyik szomszédom,ahogy elérte a 200-at, úgy elment kicsit pihenni, hogy már rég eltűnt a színről. Hozzá képest nagyon aktív vagyok. Még 1 piros zászló estefelé, és kész.

alx528, Tündi100, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  10. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szép jó reggelt!
    Remek csodás helyen jártál Csacska!Lajosom hát még meddig akarsz azzal a fránya vizzel hadakozni?
    Ilona hogy haladsz a költözéssel?Hanyadik kerületbe leszel?Én a 4. kerületben lakom.Terike összesen hány piros zászló kell?

alx528, Fatther, Tündi100 és 2 más kedveli ezt.
  11. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    A felhőhöz 15.
    Először a körit akartam végigcsinálni, de már nincs türelmem ennyi idő után az időre figyelni. Így letudom mindkettőt. A másik úgyis rég kész.

alx528, Fatther, Tündi100 és 3 más kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Jó reggelt, napsütéses vidám napot!
    Tegnap legyártottam a 15 zászlót, be is adtam, az kész. Focizni kellene, de arra még nem volt időm. A bogyókat is aratom, vetem szorgalmasan, olvastam, hogy játékban marad. Gazdakörikkel nem nagyon foglalkoztam, majd belenézek már abba is, ha lesz időm.
    Nemsokára indulok anyához, utána megyek ügyintézni. Ajándékot is kell vennem, mert a legkisebb unokám szülinapja most volt. Főzni nem kell, maradék van.
    Legyen jó napotok!:)

alx528, Fatther, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  13. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Helyénvaló az idézet!
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20180709v00ow60fc.jpeg
    Annyi azért látszik hogy a cső mellett közvetlen nem vizes, folyt beljebb,...ott is kapott már habot!

Bogyós kész,..focis is kész már amennyire kész lehet legalábbis a felhő megvan!
    Közben beesett 1 Pekán, és 1 sárga Tojástojó!

alx528, Fatther, _Ilona49_ és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Micsoda öröm! Egy sárga tojástojó! :mad: Nálam is vannak titkosak, majd valamikor kirakom őket.
    Anyát megdicsérte a gyógytornász, hogy reményen felül gyógyul és, hogy nagyon szorgalmasan csinálja a feladatokat. Jó látni amikor megyek, hogy már félig felöltözött egyedül és megyünk le a parkba. A kerekesszékkel is ügyesen megy. Már emlegeti, hogy hónapvégével menni szeretne haza. Mondtam neki, hogy csak akkor, ha járókerettel stabilan tud járni, csak akkor megyünk. Ő bízik benne, hogy menni fog! Úgy legyen!
    Van egy kis maradék meggyem, abból most csinálok egy kis nyalánkságot. A meggyet kimagozom és kevés vízzel felfőzöm, majd grízzel besűrítem, mintha tejbegrízt csinálnék. Készítek egy adag vaníliapudingot és a tálkába alulra kerül a meggyes krém, rá pedig a puding. Nagyon finom és hamar elkészíthető.

alx528, _Ilona49_, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  15. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép estét mindenkinek, közhírré tétetik !!!!

Kedves szomszédasszonyom, B.Ági a mai napon elérte a 200. szintet.

Gratulálok !!!

16. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Mi is!
    Felhők megvannak, már nem kell az órát lesni.
    Ma ablak-, ajtópucolós event lesz. ajtó 9, ablak 62. Csak a kereteket elég lesz megmosni. Nem 1 napos event.

17. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jó reggelt !
    Na és ? - a focis is már a 4. hete tart xD és még nem végeztünk vele :cry:

Mosolygós szép napot !

alx528, _Ilona49_, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
  18. mebajah

mebajah Fórum császára

Ezen fogok vigyorogni egész nap.

19. Csacskamacska

Jó reggelt, szép napot Mindenkinek!
    Terike, jól értem, hogy ablakból 62 db van? -lehet még nem ébredtem fel és nem jól értelmezem?
    B.Áginak Gratula!:)
    Bogyóssal készen vagyok, de még most is bogyózom, most többet ér, mint később. Focist nagyon unom! Felhő kész, de rúgni kellene a gólokat, csak arra nincs időm.
    Elszaladok a piacra, majd anya, ebéd után pedig megyek az unokákhoz. Kivételes nap, mert mind az 5 unoka otthon lesz! Ilyen alkalom ritka, mert állandó jövés menés van náluk. A kertjükben felállították a sátrat és most felváltva kettesével alusznak kinn. Nekik jó buli. :)
    Legyen jó napotok!:)

Fatther, alx528, _Ilona49_ és még 1 ember kedveli ezt.
  20. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Jó reggelt!Akkor mosolygós lesz az ablak pucolás!:):)Megmenekültem az üvegfalam pucolásától most lett kész a mázolása
    ragyog mint a salamoné hahaha.Igaz por az még van arra ki kéne valamit találni most a csiszolástól megint több lett,de most
    már miden kész.Köszi Terike a zászló infót annyit már nem tudok malmozni,de nem izgat annyira.Csacska hány éves az a kis unoka?
    Ilonám hogy vagy van izgalom?

Fatther, alx528, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.