Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Gazdaköris fást kihagyom, az ezüst kész, így tudok menni a 6.-ra ott meg megcsinálom, mert a kütyü kell. Írtam, hogy a fást buktam,no, mégsem buktam, mert ugyan kitöröltem néhány szederfát, de megszórtam kk-val a többit és kész!!! :):):) Én most nem nyürrögök, valahogy csak mosolygom ezen a felforduláson ami a farmomon van. Haladni haladok, még van idő, így szerintem meg fogom tudni csinálni. Lehet beleférne az 5 aranya és gyémántja is, de ahhoz nincs kedvem. Vesszen a sz.trágya, nem bánom. Ünnepi buli hangulatban ugyan nem vagyok, mert 6 óránként aratom a Győztesek ládáját, de eddig nem mondom, hogy jaj, de remek dolgokat kaptam! No, ez van, ezt kell szeretni, vagy nem!?

mebajah, _Ilona49_, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  2. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Elpörgettem vagy 30 Partyt,..hát nem nagyon éreztem hogy szülinap van!!!!!

Hogyha ilyen bulit tartok senki ne jöjjön el!!!!

Fatther, mebajah, Csacskamacska és 3 más kedveli ezt.
  3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szia
    A pp. nálam sem jött be....event előtt pörgettem....én balga egy kis segitségre gondoltam!....de nem jött össze!

Most azon agyalok, hogy az event-gaz termelést a farmos területeken egyelőre felfüggesztem és telepitek a
    gazdakörihez....a teményesekkel nincs is gondom....de a fák!!!!!....azt még nem látom át!
    Ott még agyalni kell!
    Nahhh....most figyeltem fel rá.....hogy a gazdakörinek hétfőn vége lesz!.....ezt majdnem benéztem!!!!

Fatther, brozsa, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  4. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Benéztem a gazdaköribe,.. látom hogy mennél több fatermést kér annál kevesebb az idő,..az állatoknál is az idő csökken de a mennyiség az nem nől! Különben az alapfák nem olyan drágák ha nincs belőle annyi! Nálunk a Szederből nincs annyi.

Még eddig az van hogy nem vagyunk rá vevők!

_Ilona49_, Fatther, brozsa és 3 más kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Pár per múlva aratok, s ha minden igaz, akkor 3 állatot a 7. szintre tudom hozni és akkor kapom a tojást. Így azon filózok én is,mint Zsozsó, hogy a fákat csak ki kellene rakni és megcsinálni az 5. arany és gyémánt részét is. ( jaj, ez a telhetetlenség!)
    Lajos, mi már előre letudtuk a bulidat a kastélyban, ami fergeteges volt! Nem felejtetted el ugye?
    Tehát döntöttem, jönnek a fák!
    Reggel majd próbálok valami jót pörgetni, kellene egy kis támogatás!
    Jó éjt, aludjatok jól!

_Ilona49_, Fatther, brozsa és 3 más kedveli ezt.
  6. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt kívánok!
    Kellemes, csípős idő fogadott.
    A farmom egy nagy katyvasz. Elpörgettem 70-től többet, de mágnes lehet a bájitalfán és a termékeken, mert csak ott állt meg. Már nem is próbálkozom. Délre meglesz a terményes, ha el nem rontom 2-szer, mint az aranyat. A fásért nem kockáztatom a másik eventet. De arra több az idő, mint az ideiglenesre, még meglátom holnap estig.
    Ettől nagyobb gondom, hogy mit főzzek!

_Ilona49_, Fatther, miklos4949 és 3 más kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Szép jó reggelt!
    Kinn még nem voltam, nem tudom, hogy csíp, vagy sem, annyit látok, hogy még sötét van. Arattam, vetettem, tojást kiraktam és a terményes aranyánál tartok. Most pótszundi, éjfélkor kerültem ágyba, így még vonz.

_Ilona49_, Fatther, miklos4949 és 4 más kedveli ezt.
  8. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szép jó reggelt!
    Vettetem arattam még csak az első szintem van de nem is törekszem többre.Lajos igazad van ez a buli nem buli csak
    kevésbbé vagyok én is rá vevő!Játék a célom nem az agyalás és rohangászás.!1 fok van és ronda sötétség.Gyümölcsszósz
    krumpli és kicsi husika lesz az ebéd imádom.
    Jó játékot!Szép napot!!!!

_Ilona49_, Fatther, miklos4949 és 3 más kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Henike, remek ötletet adtál, gyümölcsszószt fogok én is főzni. Nagyon szeretem. Krumpli és lehet tükörtojás lesz hozzá.
    Most lehet, nem fogtok örülni, de azt írom, hogy az event kótyagossága ellenére nekem tetszik! Termeltem a 4 gazt, adogattam befele, itt volt több Szülinapi meglepetésem is, amit akkor használtam, amikor három rublikát lehetett volna lépni és így kevesebb is elég volt, a gazzal is spóroltam. Teljes homállyal indultam, amikor elkezdtük, még akkor sem volt tiszta, de ahogy adogattam befele a növényeket láttam, hogy jól lehet haladni. Nekem az is tetszik benne, hogy felváltva van gaz és pajtából beadás. Gazdakörivel is a végén járok, igaz a fást kihagyom, inkább a gazdaköriket folytatom. Nem szokványos event, nem is biztos, hogy a legtakarékosabban csináltam, lényeg, hogy a végén tartok. Nem számolgattam, nem kellett lesni a felröpiket, csak termelni. Azért nem vágyom mindig ilyen eventre!!
    Vár a konyha, majd jövök, pá!:)

_Ilona49_, Tündi1001, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Most itt tartok.
    (Katt, a képre.)

Utoljára szerkesztett: 26.1.18
    Tündi1001, brozsa, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  11. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Én jónak tartom.

Tündi1001, brozsa, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Bevásárlás, piac letudva. Ebéd kész, most kellene egy kis napsütés, hogy lássak porszívózni. Szürkeség van és már az északi oldalon is elolvad minden fehér folt.
    Túrótortát csinálok gyümölcsdarabokkal vasárnapra, és halat rántok, jelenleg ez a terv, ehhez vásároltam be.
    Gazok szaporodnak, elvégre azért vetem őket! :)

Tündi1001, brozsa, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  13. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép napot kívánok mindenkinek, szervusztok.

Napok óta figyelem, hogy az átalakítás óta nagyon "orr nehéz" az a kerek kerék, csak az alsó félben áll meg, a felsőben pedig amikor csillag, birsalmafa vagy egyéb értéktelen "dolgot" adna, amióta átalakították a termény és egyéb plusz dolog ritka, mint a fehér holló.
    Jelenleg így állok: https://www.kephost.com/image/EzKw
    A fákat este kirakom, reggelre "beérnek", s a gyémánt rész is kész, nekem kell az a 25 db szupertáp, ui. párat elpazaroltam a terményesekre.

Itt hét ágra süt a nap, +6,5 C-fok mellett.
    További mosolygós szép napot, pihentető-bulis hétvégét.

14. zsozso577

Sziasztok!

Nahhhh....elvétettem az első hibát az eventnél! Sikerült a Léggömbvirágot tultermelni....ha reggel mást ültetetek helyette....akkor valamivel közelebb lettem volna a véghez!....deee elszórakoztam az időt és szaladni kellett a buszhoz!

A felhő meg van....az utsó kütyüért ültetek! Mivel, most csak a baha játszik....igy holnap lesz teljes a felhő!
    A gazdaköri terményes része ma kész lesz...már kész lett volna....de egy terményes kimaradt a jóból....igy várni kell estig!

Akkor kiteszem az almafákat....a többi már kint van...az aranyhoz.....utána jön a gyémánt.....vasárnap az is kész lesz!
    Utána pajtát kell tölteni....bár nem tudom, hogy mit takar a csöves-event???? Hmmm?????

Tündi1001, brozsa, Csacskamacska és 4 más kedveli ezt.
  15. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Az első hibát ? Csak most ?
    Én folyamatosan hibázok.....:(
    Ha amire én gondolok, akkor a "csöves event" olyasmi lesz, mint a turmixbári, hogy csöveket kell lerakni.
    Na, az sem lesz egy egyszerű dolog.

Tündi1001, brozsa, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  16. zsozso577

Nahhhh....de még nincs vége!xD......és ha már elkezdődött.....háromig nem áll meg!;):p
    Láttam a képet a haladásodról.....elég jóóó! ........hajjjjrrrááá!

Tündi1001, roozka, brozsa és 3 más kedveli ezt.
  17. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Sikeres ,bakimentes délutánt,estét, éjszakát!!
    Az epém változatlanul rendetlenkedik,így másfél napig a játékhoz se volt erőm.Első olvasatra és a kezdeti csevegők alapján kicsit a játékosok arculcsapásának éreztem a szülinapi eventeket,persze a rossz közérzetem is erősen befolyásolt.
    Tegnap este azért 3 no-spa és
    némi algopyrin után csak nekiduráltam magam és hozzákezdtem,jutok ameddig jutok.
    A Ti sikereteitek is jótékony hatással voltak rám.Nagyon ügyesek vagytok,GRATULÁLOK!!!!
    A közszemlére tett sok-sok zöld pötty átlendített a holtponton!

Amúgy lassan egy hete diéta, éhezni azért nem vagyok hajlandó. Sütőzacskóban párolt csirkemell,kolompérral,sovány sonka,sajt,almaszósz, ma zöldborsó főzelék bundás zsömlével,narancs, babapiskóta trópusi gyümölcs-koktélba mártogatva.

Időjárás van,nálunk a kertben még elég nagy hófoltok,no angyalkázásra nem alkalmas.
    Fiam 1.5 napot itthon volt,cicót vitte magával,most meg már egy picurkát hiányzik.Így igazodjak el magamon.
    További eredményes vetést-aratást.

Utoljára szerkesztett: 26.1.18
    Tündi1001, brozsa, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Örök igazság, aki dolgozik, az hibázik is! Aki mást mond, az nem mond igazat! Ebben az eventben meg mindent lehet, hibázni meg főleg!
    Kerekkerékről jobb nem beszélni, kiforgattam a főnyereményt: sárga, vagy milyen tyúkól, meg sem néztem rendesen mérgemben. Kérdezem én, mi a francért kell a kerekkerékre tyúkól nyereménynek?? Persze tudom, aki most kezdte a játékot, az annak is örül. Én nem annyira.
    Ilona, sajnálom, hogy még mindig gyötör az epéd! Gyógyulást kívánok! A cica hiánya természetes, hisz heteken keresztül ott volt, megszoktad, de azért nem mondom, hogy szerezz egy másikat magadnak!
    Túltermelni szerintem nem lehet, mert aki valamelyiket túltermeli, azt adja be valahova és kész. Nálam volt olyan, hogy egy helyre 2 féle gazt adtam be. Mint már írtam, nem számolgattam, csak termeltem és adtam befele. Persze elsősorban oda, ahol hármat lehetett lépni vele, de volt, hogy oda is adtam, ahol csak kettőt léptem, mert a másik virágból volt fölösleges. A felhőt reggeli aratáskor üzemelem be, mert 13 órás, és a reggeli aratás a nagyobb mindig, hisz éjszakára hosszabbakat ültetünk, mint nappal. Tulajdonképp a tisztást nem taroltam le teljesen, mást mindent, így kész vagyok. Hajtottam, mert a hétvégém igen zsúfolt lesz, keveset leszek itthon és gépnél, ezért hajtottam, hogy ma befejezzem. Még a gazdaköri gyémántja van hátra, de az este folyamán az is készen lesz. A fás kimarad, de nem vagyok biztos benne, hogy tudnék figyelni az időre és így nem rizikózom.
    Semmi csüggedés, még sok idő van, addig mindenki bőven meg tudja csinálni!:) Hajrá és gratulálok akik már végeztek, vagy közelednek a végéhez! :)

19. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

20. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Ilona! Nekem mikor az epém rendetlenkedett a Drotaverin segített, tudom mindenkinek más használ mert nem vagyunk egyformák, de hátha nem kellenne 3 no-spa. Jobbulást!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.