Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. alx528

alx528 Fórum mestere

De 50km-re lakom, 2200ra dolgozok :sleepy:

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...lM0ly-3MvlN7zwzT7HJyTY8pUlqssb9oSdOnZ7p6P5Bl-
    :)

Csacskamacska, zsozso577, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  2. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

3. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Tied a nap hozzászólása pálmám.

alx528, Csacskamacska, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

_Ilona49_, Tündi100149, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

......lehet az az embergyár!xD
    Tenyésztős a bahás állatokkal meg tudom csinálni, a másikhoz viszont kapát kell ragadni. Tisztást és zuhatagot nem bontom.

Jó éjt!

6. alx528

alx528 Fórum mestere

az a soproni kórház (ott van a szülészet DDDDD mármint a kórházba )
    Jó éjt !

7. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Jó reggelt!
    Jelentkezem ez nem az én napom lesz,fú a szél ezerrel.Lajos a kastély jó választás!:):) irritálnak az ablakok?-hát pucolni
    nem lehet semmi.De ha már ilyen kastélyom lenne minimum bejáró fiú is járna hozzá!!
    Tegnap fejtett bablevest főztem cukkinis lángossal ma is az lesz az ebéd igy ma nem kell főzni henye menye lesz.Csacska én is
    türelmetlen lennék, kórházból három nap is bőven elég!Jobbulást Anyukádnak otthon ez könnyebb lesz.Jó volt a pecás event három
    felhő is sikerült.A mai eventet majd még meglátom!

alx528, mebajah, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  8. zsozso577

Sziasztok

A szél itt is fuj ezerrel és elég borongós az idő!
    Ma egy kis pörit kell csinálnom....más tervezett dolgom nincs! Igy várom az eventet!

Kész van a Celebek asztala gk!.....így ezt kipipálhatom!
    Csacska.....én is válogatok....nem gondolom mindet megcsinálni....de sajnos mind nagy mennyiséget kér!
    Ha elkezdtem nem szeretem ott hagyni....bár van ilyen is....de akkoriban erre nem gondoltam!

Igen....Igen felismertem a képet!

Fatther, alx528, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  9. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

Vannak bejáró fiúk csak bent és azokat nem látod,...ha nem viselkednek rendesen mennek ˇˇˇˇˇˇˇˇ arra lefele a szúrósba!
    Tenyésztősnél csak a felröpi szab határt,... nem tenyésztünk egyet sem!

zsozso577, Fatther, alx528 és 3 más kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Sziasztok!
    Kissé húzós napom volt, még nemrég jöttem haza a délutáni ügyintézésből. Hiába ültem ott a rendszer nem működött, így csak a bosszúságom volt nagyobb. Hiába kértek elnézést az ügyintézők, hogy nem működik a rendszer, azzal nem sokra megyek.
    Eventet most kezdtem, majd lesz valahogy. Megyek eszem valamit, mert szédelgek.

zsozso577, _Ilona49_, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  11. alx528

alx528 Fórum mestere

Sziasztok !
    Tankoló kártyánk van a cégnél a kúthoz .... mentünk tankolni .... kollegám próbálja nem indul 2x sem 3x sem megyek irodába szólni ,hogy nem mükszik. javították KM állást , próbálom amint a kollegám azelőtt : megint nem jó :( vissza iroda ... kártyacsere .... kiakadva megyek vissza majd leveszem az előbbi pisztolyt megint ÉS abban a pillanatban beugrik ,hogy a másikhoz való a mi kártyánk :D
    hát valahogy így jártam most a tenyésztésnél :oops: fő farmon megyek Q3.14-ba beteszem állatokat .... aratok ... nincs TP :sleepy: megyek panaszkodni , frissítek, ki-be lépek, nincs TP :mad: mire kiderül a Panda tenyésztés BTP-t ado_Oo_OxD

mebajah, _Ilona49_, miklos4949 és 4 más kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Na a kupi elnevezését így még nem olvastam, de tetszik!:) Panda a bahán, akkor csak BTP-t adhat, csak ez eszébe sem jut a gazdánk a nagy munkában. Bahás állatokkal csinálom én is a tenyésztőst, azokból több van, mint a farmosokból.
    Ma én is tankoltam, ill. odaálltam a kúthoz és a pasi tankolta tele a tankot. Hazajövet olvastam, hogy péntektől csökkentik az árát 5 Ft-tal. Már nem is bosszant.
    Ez az e.gaz egész jó, 4 órám van aratások között, akkor intézem a dolgaim. Sok gaz kell, így lehet kapálni rendesen.
    Most pedig elevezem a hálószoba irányába. Jó éjt Mindenkinek!

alx528, Tündi100149, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  13. zsozso577

Sziasztok!

Úgy látszik, hogy a farmos bakik.....mindenkit elérnek!
    Én az aratásokkal vagyok most bajban....a nagy aratást nem tudom visszarendezni az eredeti időpontra.
    Mert......vagy elalszok......vagy elbambulok!xDxD
    Nézem....nézem.....10 perc és arathatok.....elkezdek csinálni valamit éééééés nnnnanáááá, hogy lemaradok róla!

A tenyésztős eventet tegnap fulra megcsináltam....tenyészteni kellett, mert már erősen megcsappantak....az állatokat,
    ahogy írtam...a baháról adtam be.
    Az örvényest csinálom....kell a felhő.....az utsó kütyü jó lenne....deeee nagyon sok felröpi kell.....meglátom!

Most utazunk.....de legkésőbb szombaton jövök is vissza...az is lehet, hogy hamarabb!

Szép napot kívánok!

14. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!
    Tegnap este csatni nélkül arattam! Ennyit a bakiról.
    Zsozsó, nálam meg az van a reggeli nagy aratással, hogy lenyomom a szundigombot és alszom tovább, így az 5.30-as aratás ideje most 6 óra. Ez még tűrhető, de ezt tartani kellene.
    Tenyésztőshöz gratulálok!
    Jó utazást, érezd jól magad!
    Tenyésztőshöz és az örvényeshez is röpikre várok. Tenyésztős az ma kb. kész lesz, de az örvényeshez nagyon sok kell, így azzal majd az utolsó napokban leszek kész, ha kész leszek!
    Kukát raktam tele, mert kukás nap van. Hogy mennyi szemét tud összejönni egy hét alatt!?
    Bolt, anya, délután meg itthon kellene takarítani, csak előbb össze kell kanalazni magam.
    Legyen jó napotok! :)

zsozso577, mebajah, alx528 és 3 más kedveli ezt.
  15. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

zsozso577, mebajah, alx528 és 4 más kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Engem a boom nem szeret, nincsenek nagy ugrások és a többes ikrek sem túl gyakoriak. Általában 2-3-4 állatot ad, de inkább hármat, mint négyet. Tegnap este tenyésztettem egy csapatot, azzal kész, többet nem tenyésztek, majd összejön a röpi aratásokkor.
    Nem nagyon volt időm a pletyiseket olvasni mostanában. Tudtok valamit a mentorságról? Elfogytak a csibéim és újakat nem kapok. Olvastam régebben, hogy talán megszűnik. - mint a mozi, az sincs hónapok óta, vagy már egy éve?

Ma az "útmenti" zöldségesnél vettem anyának barackot, mert nem mentem a piacra. 800 Ft/kg. Majd hanyatt estem. Szó ami szó, ez egy "jó környék", pénzes emberek lakják,( én kivétel vagyok!!!), de akkor is!- duplája, mint a piacon. Holnap piacos napom lesz, nemcsak barack miatt, mást is kell vennem.
    Gazt termelem szorgalmasan.

zsozso577, mebajah, alx528 és 2 más kedveli ezt.
  17. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Tegnap vettük meg az idei utolsó cseresznyét 2500-ért, szerintem ez a jövő évi is!
    Kajszit is inkább megvettük 499-ért a nem Magyart mint a Magyart 1200-ért, befőzni!

zsozso577, mebajah, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Elég szomorú, hogy ilyen árak vannak! Olvastam, hogy a termelőktől a dinnyét 30-40 Ft-ért veszik át. A piacon meg hányszorosáért adják?
    Írtam, hogy nem kapok csibét már rég. Na, ma kaptam. Ki tudja, vajon meddig fog játszani?
    Temetőben voltam délután, nem a legszebb a begónia, még mindig látszik rajta, hogy a jég elverte.
    Jó éjt, aludjatok jól!

zsozso577, alx528, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  19. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Madárdalos jó reggelt kívánok.

Lajos, azért az árért a cseresznyét szerintem palackozva vásároltad 8).
    Annyiszor hallom a médiában, hogy vásárolj magyar terméket....., oké megvenném én, csak az a baj, hogy az árához képest a minőség nagyon silány vagy ti nem ezt tapasztaljátok???
    Mást ne említsek, nyomatják pl: a magyar tejet (199,-Ft-289,-Ft közötti áron) egy hagyományos üzletben, mellette ott a külföldi (149,-Ft-189,-Ft közötti áron).
    Na, egye fene alapon mindegyikből veszek, s mi történik? - a hűtőből 2 nap után aludttejként jön elő a magyar tejtermék :cry:

Mosolygós szép napot, pihentető hétvégét mindenkinek.

zsozso577, alx528, mebajah és 4 más kedveli ezt.
  20. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szép napot!
    A tejre igaz minden Fatther! Az üzlet az üzlet csak nem nekünk.Alx grat a ku pihoz zenzációsan ötletes tetszett.
    Ma lecsos paprikás krumpli lesz.Mást nem fözök mert gyerekek hideget esznek ha van fött kaja ha nem.
    Szép 7 végét!

alx528, mebajah, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.