Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép napot Mindenkinek!
    Terike, nekem is olyat kért mind a két nagy farmomon, ami vadi új gaz volt. Vettem 20 magot, azt felszaporítottam és beadtam. Szerencsére nem 20 órás érésidejű gaz volt.
    Leltárt én sem készítettem, így aztán néha szembesülök vele, hogy nem tudom, hogy mim van és mi az ami meg nincs.
    Henike, nagyon szeretem a színházat, ilyenkor nyáron a szabadtérit, mert annak külön varázsa van.
    Az Enciklopédiát a fórumban, a mi topikunk felett, a MINDEN AMI FARMERAMA alatt találod.
    Teliholdassal lassan végzek, pedig nagyon úgy láttam, hogy nem fogom tudni befejezni. Most viszont már látom, hogy igen! :)
    Délután megyek őszibarackért, enni és befőzni is hozok.
    Legyen vidám és jó napotok!:)

2. mebajah

mebajah Fórum császára

Heni!Bocsi, hogy nem válaszoltam, de ügyintézésben vagyok, és mennem kellett. De Judit reagált.
    Judit! Ma tartod a névnapod?

Csacskamacska, Fatther és Tündi100149 kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Nem, decemberben. Szédelgek a melegtől, pedig mindjárt indulok barackot szedni.

zsozso577, Fatther, Tündi100 és 2 más kedveli ezt.
  4. mebajah

mebajah Fórum császára

Pusza!
    Event kész.
    Most olvastam, hogy meghosszabbították. Piros pont a Modiknak!!!
    Igyekeztem, mert holnap fogászat, utazással együtt egész napos is lehet. Megfővök a kicsi kocsimban.
    Hátha a fák között hűsebb lesz.

zsozso577, Csacskamacska, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

6. mebajah

mebajah Fórum császára

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A munkánk része ez is. :)

Ha valaki készen van az eventtel, még termelhet bőséggel.
    Van mit a "tejbe" aprítani, szokták ezt mondani. Sok "rémes" dolog van, amiből a készletet töltheti, aki teheti.

8. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    A munkát is sokféleképpen lehet végezni.
    Így van. Minden körim kész, van, mit pótolni. De már 2 ezer fölött vagyok a flórával./ Lehet, mi nyertük a legtöbbet?/ Csak költői, mert biztos./

9. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Így talán még készen is leszünk,...ha nem mehetünk fejest a szökőkútba!?
    Csak mindig összekeverem melyik farmon mit kell csinálni,...ha tök egyformán csinálnám nem lenne gond!

10. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Üdv Mindenkinek!!!!
    Hosszabbítást KÖSZÖNÖM a hozzám hasonlóan lemaradós gazdatársak nevében is!!!!!!
    Csütörtökön végleges búcsú Debrecentől 44 év után.
    Nem tudom Kisorosziban hogy tudom az internetet intézni,addig kénytelen leszek szabadságos üzemmódba helyezni magam,a tölgynél valamikor kiváltottam csak nem tudom hogyan,ebben kérnék segítséget + az alap gyáram sem találom és vettem 400 farmpengőért + 1 teliholdas termést,azt sem tudom használni.
    A fejem még talán megtalálom???!

11. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Nővérkém,ha megvetted a gyárat és nem találod ,kattints a váza ikonra[​IMG] kereséshez írd be...Alap gyár....azon a területen jelenik meg amelyiken kitehető,...akkor meg kell találnod!

Szabadság mód:[​IMG] kék sárga fogaskerékre katt,utána a villáskulcsra jön ez:[​IMG] szabadság módra katt és utána mentésre!Ha jól tudom 30 nap szabadságmód bekapcsolva!
    Köszönöm hogy segíthettem!

Teliholdas termésbónuszod ha van akkor a pajtába keresd, kenyerek lekvároknál,...vagy lehet hogy már üzemel is? Hogyha nagyon friss akkor a legvégén találod!
    Rekeszt nem foglal oda rakja fel ahova a paszúlyról is jönnek a bónuszok,..vagy a kerékről!

Utoljára szerkesztett: 30.7.18
    Csacskamacska, zsozso577, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  12. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Kedves Öcsi/kém/, A szuper gyors,részletes, a gyengébbek által is érthető ,segítséget KÖSZÖNÖM!!!! Ha nagy leszek meghálálom,csak súgj,mire lenne szükséged. …….csőszerelést,vízelhárítást,liszteszsáknyi 20 ezrest,vagy egyéb aprópénzt nem vállalok.

13. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek.

Ez lesz a következő havi terv ;)

Mosolygós szép napot kívánok.

Én megelégszem egy kisebb zsáknyi, jól összegyűrt ötszázassal is 8)

14. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Az a nagybetűs épp elég,.. azt viszont nem írtad hogy minden összejött????
    A zsák pénzt ha az egerek megrágták az sem baj!(ha nagy leszek meghálálom)Mi már csak kisebbek leszünk,..sajnos!

Fatther meg vasalni szeretne!?Kötegekből több belefér!

15. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hajnalban értünk haza....22 óra után indultunk.....voltak az úton....de jól lehetett haladni!
    Az eventet reggel én is befejeztem....olvastam a hosszabbítást.....így több szomszédom is be tudja fejezni.....
    ez egy örömteli döntés volt....én meg termelhetek tovább a gk-ba!

Lajos ....a ládikák....már ennyi színes fánival megdobtak....én még egy darabot sem kaptam!
    Nem adod el a rózsa terményesed?xD:p:cry:.....Olyan szép!;)

Tündi100, _Ilona49_, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Beestem én is. Hosszabbításnak örülök, így legalább a gazdaköriből is tudok valamit megcsinálni.
    Olvastalak Benneteket, jókat is mosolyogtam. Kosárkám van, nekem az is elég, ha az félig lesz 10000 -es kötegekkel...
    Barack az üvegekben, jól elfáradtam, de télen jó lesz elővenni! :)
    Megyek a kis farmokra, mert ma még azokra be sem tettem a lábam.

17. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Volt régről 1 egzotikus, négy repülő meg csak úgy berepűlt és abból let még1, mert nagyobb nem lehet így lett Rózsa mogyi!

Jó éjt!

18. Csacskamacska

Felhők készen vannak, holnap amikor tudok, akkor rövid érésű gazokat termelek. Ládákat is bontogatni kéne, mert rég nem bontogattam. Miért nem érek én rá ilyenekre?
    Jó éjt, megyek lefekszem, mert álmos vagyok!

Tündi1001, zsozso577 és mebajah kedveli ezt.
  19. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    No, az alvásnak annyi. Érdekes lesz így levezetni közel 200 km-t a nagy hőségben. A fogorvosnál legalább hűvös van.
    Ilona, nagy változás előtt állsz, de mi, topiklakók, maradunk Neked állandónak!

Érdekes, 3-szor írta ki, hogy nincs jogosultságom. Nem első eset, és nem értem.

Utoljára szerkesztett: 31.7.18
    Csacskamacska, Tündi1001 és zsozso577 kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Szép napot, kevésbé meleget!

Terike, jó utat, vigyázz, ebben a melegben jobban kell koncentrálni, több a figyelmetlen vezető!
    Ma viszik a betegszállítók anyát haza, így hamarosan indulok én s. Nem kizárt, hogy csak délután lesz amikor odaérnek, de van mit csinálni az ő házánál is.
    Most még egy gyors locsolás az árnyékos helyeken, mert az este elmaradt a befőzés miatt. A cserepeseket is lezuhanyoztatom, mert szomjasak.
    Mindenkinek jó és szép napot! :)

_Ilona49_, Tündi1001 és zsozso577 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.