Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Csacska....örülök, hogy Anyud ilyen szépen rendbe jött! Most már vigyázzon magára....és erősödjön!
    Ilona...kitartást az elköltözéshez! Sok erőt és lelkierőt kívánok hozzá!.....utána jelentkezz ....várunk!
    Terike....érdekes egy utad lesz.....nagyon vigyázzatok a kicsi kocsival együtt!
    Olvastátok, hogy valamikor az anakondát fogjuk tenyészteni.....a pletykák szerint!
    Ez érdekes lesz!!!!!.....jó drága!!!!!..... egy állat!

Csacskamacska, _Ilona49_ és Tündi1001 kedveli ezt.
  2. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Sziókák!
    Nálunk mindig van valami csűr-csavar.A teherautóval még nem ért ide fiacskám,mert úgy döntött,olcsóbb,ha autót bérel.Jogsija arra is van.Remélem minden rendben!!!!
    Csacska ! Veled örülök a jó hírnek!!!!!!!

Fatther, Tündi100 és zsozso577 kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Anya otthon! Szerencséje volt, mert 9 órakor már mentek érte. Jó érzés, hogy újra a saját otthonában van! Meggyőződtem róla, hogy járókerettel szépen elment a mosdóba, a konyhába. Leült a konyhába az asztal mellé ebédelni, majd átment az étkezőbe ott ücsörgött, míg én megcsináltam az ágyát. Az étkező elég nagy, így ott van egy heverő és egyelőre ez lesz a hálószobája. Lépcsőjárást el kell még felejteni neki. Nagyon tud "akarni", így erőlködik, de mondtam neki már nagyon sokszor, hogy nagyon óvatosnak kell lennie, mert, ha újra elesik, akkor nem biztos, hogy megint sikerül lábra állnia. Bizakodom, hogy óvatos lesz. Most a kis gondozónő van vele.

Ilona bizonyára elköltözött azóta, majd bejelentkezik, ha tud. Várom! :)
    Terike utazása is problémamentes volt remélhetőleg, Őt is várom, hogy jelentkezzen!

Zsozsó, nem szeretnék anakondát tenyészteni, nem szeretem az anakondát!! Sokat eszik, drága jószág. Miért pont anakondát??
    Olvastam az új event kiírását, nagyon nem hozott lázba. Valószínű, hogy a leghosszabb érésű gazt fogom termelni, akkor nem kell annyit szaladgálni a géphez. A felhő nem egy nagy durranás, a gyár fejlesztése viszont jó lenne. Na, majd lesz valahogy!

Megyek főzök, holnap délelőtt megyek anyához és viszem. Akkor jön a háziorvos is.

Meleg van, most ugyan borult, kis dörgés is hallatszik, jó lenne egy jó kis zuhé!

Fatther, Tündi100 és zsozso577 kedveli ezt.
  4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Örülök, hogy Anyud rendben hazaért!....most már rajta áll, hogy mennyire fog vigyázni magára!
    Én sem akarok anakondát tenyészteni....nem is nagyon foglalkoztam vele.....nem értem, hogy miért
    akarják, hogy színesedjen!....talán akkor foglalkozok vele....ha nem lesz ennyire falánk!

Olvastam én is a kiírást....ez a felhő pontosan olyan, mint amilyen mostanában van.....de sok kicsi sokra megy!
    A 9 órás gazt fogom felszaporítani.....reménykedek benne....hogy rendesen fogja adni a felröpit....bár
    már beharangozták....hogy gyéren fog jönni!.....deeeee melyik???? mind a kettő????

Itt meleg van....azt érzem!.....de a redőny le van húzva.....igy csak azt tapasztalom....hogy néha süt a nap....néha nem!
    Reggel voltam boltban....könnyű kis ebédet főztem....mostam....most járom a farmokat!

5. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Judit, ez nagyon jó hír! Csak tartsa is be Anyukád, amit kell, Te is nyugodtabb leszel.
    Ilona, ha jól emlékszem, csütörtököt írt. De a mai szaunázás után nem biztos. Holnapután újrázás.
    Ezt az eventet kihagyom, vagyis azzal fogok gazdálkodni, ami röpdös. Most a VV beszippantott. Ólak, fák töltik be a bahát. De a felröpi miatt még elkezdhetem a kapálást. Ez nagyon képlékeny. Fejlesztéseim megvannak, a felhő olyan, amilyen/így nem vonz/.
    Élvezem, hogy nem lesem már azt a fránya zöld csíkot!
    A fejemből kezd szűnni a bogyótól.

Fatther, _Ilona49_, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  6. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép estét!

Mindenhol jó,de "legjobb otthon"!

Tündivel strandoltunk, már évek óta nem voltunk sehova,mint pár évvel ezelőtt Balatonra!
    Most ha olyan idő lesz mindennap megyünk 1 darabig,..nem megyünk messzebbre mint a Gébárti tóra!
    Talán sikerűl levakarni a telefonról a képet, és akkor hozom!

Még 2 beadás van a teliholdason és vége,... következő event kimarad,..strandon nem farmozunk!

-Mentalevél-, Fatther, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Igen, legjobb otthon az ember saját kis otthonában!
    Anya nagyon szívós, ma beszéltem a fiammal, hívott és kérdezte, hogy mi újság. Mondta, hogy fogadjunk! Szerinte 4-5 nap múlva, anya már ki fog menni a kertbe azzal a férfival, aki segít neki a kertet rendben tartani. Szerintem meg 2 hét múlva fel fog menni a tetőtérbe aludni. Így legyen, csak baja ne essen. Most este anyával is beszéltem telefonon, nem sokat feküdt, hanem járkált a járókerettel. Holnap újra figyelmeztetem, hogy csak óvatosan!!!
    Lányok a holnapi eventet elkezdem, de csak a fejlesztések érdekelnek. Majd még megálmodom, hogy a felhő kell-e nekem, vagy sem.
    Eső nem volt, így locsoltam, most meg magam locsolom le a zuhannyal és bebújok az ágyba.
    Jó éjt!

Fatther, _Ilona49_, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  8. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok, jó reggelt!
    A tornám megvolt, lesarlóztam a gazt a krumplimból. Még permeteznem kell, mert a bogárkák nem akarnak napszúrást kapni.
    Fejlesztésem megvan, így a kivárást választom.
    Reggeli, és útvonaltervezés.
    Érdekes a röpi: kapom a horrorost a szomszédaimtól, pedig az új fehér hollót fog játszani. Mindig azt küldöm vissza, amit kapok. Ezek szerint kellett nagyon a hosszabbítás.

Utoljára szerkesztett: 1.8.18
  9. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!
    Olvastam Terike én is, hogy nagyon gyéren fog jönni a röpi. Nem nagyon hozott lázba ez a mai event,így most valahogy nem is érdekel.
    Krumplibogarak szívósak tudnak lenni. Már rég nem volt velük dolgom, de gyerekkoromban szedtük elég gyakran. Utálatos bogarak!
    Nap nem süt, így még nincs olyan meleg, tudok szellőztetni, még mindig nyitva minden ablak.
    Hamarosan indulok, csak délután leszek. Legyen jó napotok!

10. mebajah

mebajah Fórum császára

Ilona! A netet kérésre hamar áttelepítik az új helyedre. Eddig így volt.

Segítséget kérek!
    Nem tudok az aláírásba szöveget tenni.

11. Csacskamacska

Terike, majd jönnek a fiúk, ők bizonyára segítenek! Segítenék, ha tudnék, de nem tudom, hogy hogy kell, igaz nem is próbáltam.

Egy területnyi hosszú érésű állatokból, néhány fából 1 azaz egy lámpást kaptam! Viszont megetettem a három kapott varázsszőnyeget és ott kaptam lámpást!

Anya jól van, bár kicsit elkapta a hév és sokat járkált tegnap és ma délelőtt is, így most pihen. Volt a háziorvosa, írt ki gyógyszereket, azokat kiváltottam, főztem neki almalevest és csirkehúst sütöttem.

Mostanában elég sokszor "megáll" a gépem, nem vált területet, nem arat, csak forog a napraforgó. Állandóan frissítek de olyan bosszantó.

Fatther, Tündi100 és mebajah kedveli ezt.
  12. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Fel-felmegy a pumpám nekem is, mikor 1 terület aratásához néha 3-szor kell frissíteni. A többi művelethez még többször.
    De azt az infót kaptuk, hogy javítják a központban, hátha végre sikerül.
    A mozgástól gyógyul igazán. Úgyis leül, ha elfárad.
    Nem volt ilyen szerencsém, pengővel dobálózik a vendégem.

Csacskamacska, Fatther és Tündi100 kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Nagy igazság, leül, vagy lefekszik, ha elfárad!
    A másik farmon nekem is csengőpengőt adott.
    Javítják, javítják, a lényeg az lenne, hogy már megjavították! Meddig kínlódjunk még? Van mikor az egész gépet újra kell indítanom.:mad:

Fatther, _Ilona49_ és mebajah kedveli ezt.
  14. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!
    Ma előbb jöttünk a strandról mint terveztük,..jött 1 hatalmas zuhé,..fürdőruhában jöttünk haza,amibe mentünk be a hátizsákba, cipő is, tengerjáró maradt! Jól eláztunk, nem lettünk vizesebbek mint a Tóba!

Menj az aláírásodba,ha ott pulzál a pálcika a jobb alsó saroknál nyomj 1 entert 1 sorral lejjebb ugrik,ott addig szóközözz amíg el nem érsz a kép 1/3 részéig és akkor írj, így úgy kb az is középen lesz alatta! Utána mentés!

Nem annyira jó most néztem hogy a közepére rakja csak onnét tudnál írni,...az meg nem lesz a közepén!Hanem középtől jobbra!
    Nem jövök rá pedig az egyiket töröltem hogy megpróbáljam, nem jött össze,...valahogy pedig biztos előbbre lehet vinni!

Fatther, Csacskamacska és mebajah kedveli ezt.
  15. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Megvárom, mert nem akarlak égetni, hogy én bíz' a tudom. Ismered a zsenialitásom ezen a téren, tőlem pancserebbet még festeni sem lehet.

Az idézet sikerült, köszönöm szépen! Ez volt a legfontosabb.

Fatther, Tündi100 és Csacskamacska kedveli ezt.
  16. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Nem tudom hogy csináltad, pont ilyennek képzeltem!!!!!!
    Már régebben is erre biztattalak,mert előtte volt,és az egész volt középen a képpel együtt!

Csacskamacska, Fatther és mebajah kedveli ezt.
  17. mebajah

mebajah Fórum császára

Azt tettem, amit leírtál. A jószagú életben nem tudtam volna megcsinálni.

Csacskamacska, Tündi100149 és Fatther kedveli ezt.
  18. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép estét kívánok mindenkinek.

Majdnem friss hír: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bájitalfa-új-tulajdonságai.16931/

Pedig egyszerű, ugyanis van az a lehetőség - balról jobbra a 9. lehetőség (egér kurzort fölé "téve" olvasható) - , hogy Sorba rendezés, majd az ablakot lenyitva jobbra, balra vagy középre zár és a kép vagy szöveg ott fog elhelyezkdeni, ahol szeretnéd.
    A lényeg, hogy sikerült.
    Pihentető szerda estét.

19. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Most már értem mert beírni középről lehet és utána középre rakni!?!?

zsozso577, Csacskamacska és Fatther kedveli ezt.
  20. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Igaz, már régen készítettem az "aláírásom", de úgy tettem, ahogy fentebb írtam.
    Még annyit, hogy a szöveg kijelölése után katt' a "középre igazít" lehetőségre, utána a kurzor továbbra is középen marad, kb: 2-3 sorral lejjebb viszem az Enterrel, majd utána a sorba igazítnál a "Balra igazít" lehetőséget választom és "visszaáll a rend".

Szerintem, te is ezt a lehetőséget írtad (gondolom), bár nekem nincs kép az aláírásomban, csak a YouTube-os videóim, s azokat a fenti módszerrel "teszem, a helyükre".

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.