Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hiba az nálam is van.....most engedett be a Forumra.....de folyamatosan küldi a hibajelzést!
    Lajos....de jó.....de jó.....megcsinálják!....csak jóóóó is legyen!.....figyeldddd őket, hogy jó munkát végezzenek!
    Ilona.....hogy aludtál az uj helyen? Sírtál???....amikor elhagytátok Debrecent? H...e!!!! kérdés!.....biztosan!
    Sokat vagy eszembe!!!

Tündi100149 és mebajah kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Ilona bejelentkezését én is nagyon várom!
    Egy területet bontottam, állatokat raktam ki, megnézem, mit ad, ill. ad, vagy nem ad lámpást. Valahogy úgy elment a kedvem mindentől, egy kis sikerélményre vágyom!

3. zsozso577

Én most szedtem le egy területnyi ólat és fásítottam!....gaz!....most van egyelőre elég.....tű kell az etetéshez!
    Az etetésből remélek pár lámpást.
    Most nem tudom pontosan, hogy hogyan állok.....de haladok a felhő felé!

Most olvastam, hogy a cirkusz....halasztva!....majd egyszer lesz!

Utoljára szerkesztett: 3.8.18
  4. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek.

Állítólag a terményesek adják - de csak módjával - a lámpást, a többi lehetőség felejtős.

Ezek ellenben nem https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mega-tp-nap.16937/

Valóban, a Renzó körüli bonyodalmak miatt a cirkusz elmarad xD (van az nélküle is, szerintem) https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/renzo-valdemár-vándor-vidámparkja.16933/#post-897316

Nos, akkor mosolygós és pihentető hétvégét kívánok ezekkel a méltán örökzöld slágerekkel.

Utoljára szerkesztett: 3.8.18
    alx528, Tündi100149 és zsozso577 kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Tovább nem variálok, nyomom a gazt, etetem a dögöket, mert az a tapasztalatom, hogy azok adják a legtöbb lámpást.
    Jó, hogy elhalasztották a cirkuszt, nagyon nem vagyok olyan hangulatban, hogy még oda is menjek!

alx528, Tündi100149, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  6. zsozso577

Renzót már a multkor is kihagytam.....akadozott.....nem lehetett normálisan játszani vele.....mi lett volna most???
    Katasztrófa!
    Én még variálok....mert nálam a tű sem olyan sok.....hogy normálisan tudjak keverni!

7. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

Mára pancsolásnak vége!
    Szerdán mikor hazavágtáztunk fürdőruhában, utána mentünk 1 fürcsire ide:http://keptarhely.eu/view.php?file=20180803v00o6je8n.jpeg
    Ez már utána volt 1/2 órával amikor elállt az eső!!!!!
    Tetőn fürdünk szekrénybe zuhanyzunk,...nekünk se tetszik ám semmi!?!?
    Ígéret már van a javításra,... közben kibányásztam 1-2 kg bitument a csőből!

Nővérkém még nem jelentkezett!?!

alx528, zsozso577, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Lajos, ez már azért sok a vízből! Bármerre mégy, víz fakad a nyomodban?
    Renzót már rég kiadtam bérbe, mert az én gépemen akadozik, képtelenség normálisan csinálni vele.

Aludjatok jól, jó éjt!

alx528, zsozso577, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  9. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt, kellemes, hűvös hétvégét kívánok!
    A felhő megvan, a szellem hiába forog, nem leli a lámpását. Tudjátok, mit nem értek? Ha 5-öt vagy 7-et küldhetünk, hogy lehet bekalkulálni a 20 szomszéd ajándékát? Még az a szerencsétlen 5 varázsfám se azt adja.
    Jön a sok "kamucsibe", még annyit sem válaszol, hogy le vagyok sajnálva. Pedig megtisztelem köszöntő levéllel. Most volt 5, nagyon jól elvoltunk 4-gyel, el is érték a 40-et.
    Ilonának még ? biztos, nincs nete, mert jelentkezne. Azért küldöm Neki minden nap, régóta váltunk napi ajándékot.

10. Csacskamacska

Jó reggelt, szép napot Mindenkinek!
    Terike, gratulálok a felhődhöz! :) 20 szomszédtól be lehet gyűjteni, mert van 7 akikkel állandóan ajándékozunk és vannak akik csak akkor küldenek, ha event van és a kis farmokból még összejön a maradék, vagy a "kamufarmokból".
    Csibékkel rég hadilábon állok, 1-2 napja írtam róluk. Eddig sem volt jellemző, hogy szóba álljanak a mentorral, ezután sem lesz.Tisztelet a kivételnek!
    A felhőm ma reggel nekem is kész lett, de a fejlesztéshez még 10 etetés hiányzik. Az elsőhöz. A második fényévekre van.
    Vásárlás anyának, majd megyek hozzá, viszem a tegnap megfőzött ételeket, majd itthon folytatom a munkát. Sok időm nem lesz, de bekukkantok néha.

11. zsozso577

Jóó reggelt kívánok!

Terike...gratulálok a felhőhöz...ügyes vagy, mint mindig!
    20 szomszédnak nem tudunk küldeni ajit.....de kapni is úgy kaphatunk....ha van kisfarm!
    Én már ezen túl vagyok....mindig is bajlódtam a felröpikkel ezért vannak a kisfarmjaim....de napi
    szinten bent vagyok....ott is vannak céljaim....de nincs olyan intenzitás, mint itt a nagyon!
    Emlitetted, hogy neked is van....ilyenkor elő kell venni őket!

Csibékkel már rég nem foglalkozok!...csak egy idegesítő faktor volt számomra!

alx528, Csacskamacska és Tündi100149 kedveli ezt.
  12. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Eltűnt frissítés után az event jelzése! Valami készülődik?
    Zsozsó! Nem azért szüntettem meg a kicsiken az életet, hogy ilyenkor elővegyem. Ez nem oldja meg a kisiklott gondolatmenetüket.
    Nem hiszem, hogy nem tudják: ez önbecsapás.
    Miért nem hallgatnak azokra, akik ismerik is élesben a játékot???!!!
    A csibékkel nagyon szeretek foglalkozni, már aki igényli. Most röpült ki egy 23 éves srác, élvezet volt a mentorkodás. Csak el ne feledjem hogy ígértem neki őszibarackfát! Notesz!Még 1 frissítés, és visszakerült a lámpás.

13. zsozso577

Okkkk...értem!...amit írtál! és igazad is van!
    Sokszor nekem is terhemre van! ...olyankor csak beszaladok napi ajit leszedem....ha kell ajit küldök és megyek tovább!
    Tudom....ez is idő!......de nem tudnám egyiket sem elengedni....valahogy hozzám nőttek!

Nálam is rendetlenkedik a játék....folyamatosan frissiteni kell!.....Inkább ezzel foglalkoznának, mint azzal, hogy
    minket bosszantanak!

Egyébként nekem tetszene ez az event.....de számomra nagyon sok a szerencsefaktor!
    Sokat kellene csiszolni rajta!

14. mebajah

mebajah Fórum császára

Zsozsó, a Te helyzeted más. Folyamatosan műveled ezeket változó intenzitással.
    De -szerintem minden országban-akik most regelnek kamu farmokat, nem magukat csapják be. Ez bumeráng lesz, ha el is hiszik, hogy bevált a tervük a BP-nél.
    Minden kicsit elengedtem, mert:
    -már nem játszik, aki használta
    -többen az égi farmeramát élvezik
    -kimentek külföldre,.....
    Csak a saját regelésűt művelem.

15. zsozso577

Az, hogy most regelnek.....az nem igazán egyezik a BP által meghirdetett jóóó szomszédi "iszony" ápolásával!
    Amikor kezdtem a játékot.....sok munkatársam volt szomszédom....akik réges-rég befejezték a farmozást....
    Utána megtöltöttem a helyeket....a szomszéd-keresőből....azok is eltüntek...abbahagyták!
    Most van egy stabil törzsgárda....nahhhh! nem sok!!!!!.....de a lenti fertályból.....mindig van aki belázasodik.....
    de már a saját nevelésből pótolom!....igy nem gond nálam a napi 20 ajándék bezsebelése.

16. mebajah

mebajah Fórum császára

Nálam sem gond, minden nap kapom a 20-at. Mindig meg lehet találni a módját, hogy segítsünk egymásnak.

17. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szép jó napot!
    Terike igazad van.Lajos helyzetjelentés alakul mint pupos gyerek?Fatther köszi a hireket.
    Ma pörkölt lesz tésztával. Ilonám hát mi újság??Csacska sok eröt küldök!!Event játék lajtos nem igazán hoz izgalomba!!!
    Szép 7 végét jó játékot!!!

18. Csacskamacska

No, hazaértem, megebédeltem, most bekukk ide, néhány sor írása, majd takarítás és tésztasütés.
    Kis farmokról annyit, hogy nekem is amik vannak, azok hozzám nőttek, naponta belépek és kapálok is rajtuk. Komfortföldben vannak a gazok, így van mikor 2-3 naponta kell ott kapálni, de az állatokat, fákat, azokat majdnem mindig leszedem. Mindegyikinak van valami feladata, ezért is csinálom őket.

Henike, köszönöm! Aránylag jól van, járókerettel nagyon ügyesen jár. Már tésztát is sütött, kavartat, mert azt ülve összedolgozta és tepsibe öntötte.
    Fiam mondta, hogy fogadjunk: szerinte 4-5 nap múlva kimegy segítséggel a kertbe, szerintem meg 2 héten belül felmegy a lépcsőn és az emeleti hálószobájában alszik. Úgy legyen! Hol leszek én 85 évesen ilyen szívós?! Leszek-e még??

19. zsozso577

Fiúk!

Lenne egy kérdésem..Ipad-dal farmozik valaki?....Lehet vele farmozni? Milyen tipust érdemes venni?

alx528, mebajah és Tündi100149 kedveli ezt.
  20. alx528

alx528 Fórum mestere

sziasztok ! Ha kimondottan Ipadra gondolsz akkor nem tom, mert En sima Asus tablettel szokok jatszani amikor utazos heteken vagyunk. Nem szeretem: arra jo ,hogy fellepjek es automataval learassak. 1esevel aratni, ultetni, 1orokkevalosag :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.