Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Strandon voltunk,strandra megyünk!

alx528, Csacskamacska és mebajah kedveli ezt.
  2. mebajah

mebajah Fórum császára

Kellemes vasárnapot kívánok egy jó lehűléssel!

Ha a farmerama istene is úgy akarja, holnap meglesz a 2. fejlesztés is. Nagyon örülök, mert kedden a fogászaté a főszerep.
    Roppant ügyesen "beáztattam" a ruhácskám céklalébe. A konyha egy részét is megkínáltam vele.
    Nemrég vettem észre, hogy tetemes mennyiségű tyúkom van: 64 db, és a pletyik szerint tenyésztős lesz.
    Nosza, aratás után csere. Látszik, hogy a VV most nagyon uralomra tört.
    Judit, Anyukád hány lépcsőt győzött már le?

Fatther, Tündi100, alx528 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó pihenést, strandolást így vasárnap délutánra!
    Terike, nagyon ügyes vagy! Nekem csak egy fejlesztés van, ill. lesz meg. Már nem is harcolok a
    de másodikért, mert az elérhetetlen. Annyi, ettől még nem dől össze a világ.
    A cékla nagyon egészséges, hogy a ruhának is, azt eddig nem tudtam, valószínű, hogy én nem fogom tudatosan kipróbálni.Amúgy szép a színe! :)
    Az anakonda zabálja a tyúkjaim, nálam is kevés van, szaporítani kell őket. Nem az anakonda lesz tenyésztős?
    Anya tudtommal még nem lépcsőzött, de nem vagyok ott mindig, így ki tudja? Jó lenne, ha egyelőre elkerülné a lépcsőket, erősödjön még!
    Itt a városban most vannak a Debreceni Bor- és Jazznapok, így este oda megyünk egy kis borkóstolásra és dixlendet hallgatni.

Fatther, Tündi100, alx528 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó szórakozást!
    Az anakonda is szerepet játszik, de talán ezek után. Beraktam őket a gyűjtőbe, addig nem cserélem le.
    Nekem egyáltalán nem tett jót most a cékla, mert rögtön mosni kellett a ruhát. A fölmosás, lemosás hamarabb ment. Jobban esett a céklával kísért ebéd.

5. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Merre jártok?
    Mindenkit beszippantott a VV?????
    Az eventtel hogy álltok? Azt tudom, hogy már a felhőn úsztok!

A felhőm tegnap reggelre lett meg....hol az e-gaz....hol a tű fogy el!....felváltva egészítem őket....hogy a malomba
    tudjam tenni!
    Ma reggelre a második gyár fejlesztése is meg lett.....hajrázom az utsó kitehetőért! / 5 dzsint kell megetetni!/
    Várok....várok.....hátha hosszabbítanak!.....ha nem!!!!....akkor a hiányzókat megveszem!
    Igy döntöttem!

alx528, Tündi100, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Szép napot, megjöttem!
    Zsozsó, nekem 7 etetés kellene a második fejlesztéshez. Haladok, de nem biztos, hogy elérem. Nem fogok szupertrágyázni, bár megfordult az eszemben. Végszónál, ha 1-2 etetés fog hiányozni, no majd akkor ütöget a guta!

A tegnap este nagyon klassz volt, jól éreztük magunkat. Némi újítást vetettek be, eddig ingyenes volt, most már belépőt kell venni, ami tulajdonképp nem baj, mert megszűrte a belépőket. Nagyerdőn a Békás - tónál van a helyszín évek óta, igazán szép környezetben. A belépővel járt egy szép, emblémával ellátott borospohár is és csak ebből lehetett kóstoló borocskákat inni. Ki többet, ki kevesebbet. Ennek előnye, hogy nem volt műanyagpohárból szeméthegy. 3 színpad volt az együttesek számára, tisztes távolságra, így nem zavarták egymás zenéjét és ki-ki válogathatott, hogy hol és mit akar hallgatni, látni. Jól megszervezett, kulturált rendezvény volt, nem volt tömeg, olyan igazán "jólérzemmagam" volt a jellemző rá. A borok mellett természetesen, sajtok, ételek és kézművesek is voltak.

Ma reggel laborba mentem, holnap meg az eredményért megyek majd. Reggel még locsoltam is, mert tegnap este elmaradt.

7. zsozso577

Szia

Az aji pohár egy jó megoldás volt a rendezvényen.....jó borhoz nem dukál a műanyagpohár!
    Itt a Bornapokon.....bár már régen voltam.....lehetett venni boros poharat....amit a végén ha visszavittél....visszakaptad a pénzed.
    Volt egy jó zenés estéd!

Nekem 5 etetés kellene a végéhez.....ebből 3 összejön a szomszédoktól kapott ajikból.....és küzdenem kell a kettőért!
    Kiváncsi vagyok....hogy mennyit kell vennem!
    Ma reggel nagyon de nagyon fukar volt a rendszer....se ez nem adott lámpást....se az! ...de még jön az este és
    a holnap délelőtt....és persze még reménykedek a hosszabbításban!

8. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Judit, nagyon Rád fért egy jó kikapcsolódás.
    Zsozsó, ma hozzám is fukar volt mindkettő. Még reggel be tudom adni, de mire hazaérek, rég vége az eventnek.
    Úgy látom, így is meglesz fullra.
    Semmiképp nem veszek. Lehet, ennél megérősebb jön egyszer, aminek nem fogok tudni ellenállni.

9. Csacskamacska

Lányok, ügyesek vagytok! :)A szomszédoknak is melegük van, ma még alig kaptam lámpást. Igaz, én is mindig este küldöm, úgyhogy ne zohoráljak! Már semmit nem variálok, csak a mukik etetéséből várok lámpást, reggel is 4 db-t kaptam tőlük.

Friss: 9 etetésből: 8 lámpás! :)

Igen, nagyon rám fért és igazán jól éreztem magam! :) Most volt először ez, hogy belépő és + pohár, előtte itt is az volt, hogy lehetett venni, vagy műanyagpohár. Valóban egy jó bort, csak hozzáillő pohárból dukál inni! Jégbort és aszút ittam.:)

Egy kis mosoly?
    Ketten beszélgetnek:
    - Képzed a kéményseprőnket tegnap elütötte egy autó!
    -Úristen, már a tetőn sincs biztonságban az ember!?

Utoljára szerkesztett: 6.8.18
  10. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

alx528, Tündi100, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Köszi Fatther a hírt, nem veszek semmit, nem tenyésztek semmit! Ól meg alig van kinn.
    Lajos strandol a munkások meg dolgoznak. Ez a felállás jobb lenne, de, ha valóban dolgoznak, akkor Lajos is ott van és már hőgutát kapott. Megírja majd talán, ha benéz ide!

alx528, Fatther, Tündi100 és 2 más kedveli ezt.
  12. zsozso577

Fatther.....köszi a friss híreket! Hogy állsz az eventtel?
    Én már vártam a következő event kiírását is!.....xDxD....de az csak holnap lesz!

Csacska....most volt egy pici rész aratásom....1 szőnyeget tudtam tekerni...nekem igy már 4 lenne fontos
    a végéhez....a többi holnap összejön a szomszédoktól!

Terike...fullos vagy már?

alx528, Fatther, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  13. mebajah

mebajah Fórum császára

Még nem, 4 kell az 42. etetéshez. A reggeli aratással meg kellene lennie./Legyen is, mert korán megyek, későn jövök/. 4-szomszim korán küldi, mert nagyon hamar betelik a 20, és nem akarnak lemaradni. Pedig akkor is küldöm nekik. Ez a farmom bizonytalan küldő, mindig a csibéimtől függ. A 3 kicsiről tudom viszonozni/főleg eventkor/ a 20-at, és hagytam rést is, ha segíteni kell.
    Ha éjszaka learatok, már akkor meglesz. Most egyedül vagyok bagoly, remélem, Ilona nemsokára szolidarít!

14. zsozso577

Én is korán szeretném letudni holnap az eventet....mert késő délelőtt és kora délután menőkém van....
    pfujjjj....ebben a nagy melegben.....de fontos!
    Amikor reggel itthon vagyok.... ki is szórom az ajikat......általában marad....de most a nagyobb farmjaimra
    is küldözgettem....ezek az apróságok ott is jól jönnek!
    Most egy kicsit bosszus is vagyok....az egyik szomszédom kért....ha tudok, segítsek!....igy már csak holnap
    tudom megszórni!.....megkésett a kéréssel!

15. mebajah

mebajah Fórum császára

Én sem fogok fázni a kicsi kocsimban.
    Van 1 tartalékom, kinek küldhetem?

16. zsozso577

Ez a farmneved is?

alx528 és Tündi100 kedveli ezt.
  17. mebajah

mebajah Fórum császára

Igen.
    Közben fürdőt takarítok.

18. zsozso577

Okkkkk....ment a madárka!

19. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép estét!

Megjöttünk! Fürcsiztünk! Amíg csak jó az idő,... de ha a munkások közbeszólnak akkor vége!

Mindhármon kész a felhő,.. pedig azt nem is nagyon akartuk csinálni.
    Második gyárfejlesztés következik.

Zsozso, Neked szinte soha nem tudok ajándékot küldeni ezért mindig 1 másik farmodra megy!

Fatther, alx528, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Lányok, össze fog jönni! :)
    Még ma van egy aratásom, reggel a másik és a remény!!
    Holnap 14 előtt haza kell, hogy érjek és a szomszédok is fürgék lesznek remélhetőleg.
    Mondtam én, hogy Lajosék pancsikolnak, én meg locsoltam és jutott magamra is. Nem fáztam.

Fatther, alx528, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.