Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Laci!Zerge,vörösbegy,vagy perzsa mehet.Addig csereberéltem,hogy vörösbegy" nagyhatalom" lettem,azt szívesen küldök .

Fatther, laci0802, Tündi100 és 2 más kedveli ezt.
  2. laci0802

laci0802 Járnitanuló

Örömmel elfogadom. Mit kérsz cserébe? Aranylány -ra küldd ha lehet.Köszönöm.Ilona49 vagy mindjárt irok pár sort Megpróbálta, nem tudom hogy skerült-e. Nagyon köszönöm a segitségeteket .

Utoljára szerkesztett: 17.8.18
  3. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Kaukázusi hólyagfád van?

Fatther, Tündi1001, laci0802 és 2 más kedveli ezt.
  4. laci0802

laci0802 Járnitanuló

SAJNOS NINCS.

Tündi1001 és Tündi100 kedveli ezt.
  5. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Mindjárt lesz. Hova küldjem?

Még marad 2 engedélyem, tudok Nektek valamit küldeni?

Tündi1001 kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Valami régi ól, tatu, gólya, szarvas, bagoly, farkas.... nem kellene senkinek? Van egy csomó belőlük. Újakból nem vagyok bőven eleresztve. Kecskefűz, nyírfa, óriás mamut fenyő, lila akác?

Igen, Ari-Laci tegnap lépett a 40.szintre és ma már a 48- as! Nem tudom, hogy hogy csinálta!
    Az a fura helyzet alakult ki, hogy "Lacit" megkaptam csibének, nagyon szorgalmas volt és pár nap múlva eltűnt. Nem ez volt az első eset, írtam már, hogy a szorgos csibéim eltűntek. Lett másik mentora, de az meg nem nagyon foglalkozott vele. No, azt meg ő küldte el, és mit ad Isten! - visszakaptam! No, ilyet se pipáltam még!
    Már kis farmokról én is segítettem Arit, de persze ilyen alacsony szinten még rengeteg a hiány.
    Érzitek a kapor illatát? Nem, nahát! A kapros dübbencs be van dagasztva, mindjárt sütöm! Fánk mellé egy kis sós. :)

Emlékeztek még arra amikor nem volt zergém, mert elnéztem és nem válogattam magamnak? Akkor egy más fórumról, névről ismerős gazda felajánlotta, hogy küld nekem, amikor lehet. Néhány pillanattal ezelőtt beugrált a zerge! :):)

Ki fogunk kapni, ha egy módi erre jár, mert ez nem a cserebere topik és dupla hsz-ek is vannak...Megkínálom dübbenccsel, hátha elnéző lesz!;)

Fatther, Tündi1001, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  7. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Aranyos Aranka,Ari,....Zergém az már nemigen van de majd körűlnézek hátha ráakadok!!
    Bővebben,...ha lehet sorold fel esetleg mind a 100-at hogy mi kellene!!!!Szóval mik azok az állatok ,fák,...hidd el megszórnak!!!!:D:D:D:DÉn sem tudom hogy mi jött Októbertől!

Csacska!Aranyom,..én ígértem a Zergét ha nem tudod beszerezni,..és lett!

8. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Ari-Laci! Küldj egy pár szavas levelet az Ilonára és miklos1949 re,hogy fel tudjalak venni a barátlistámra.Csak utánatudom küldeni az ajándékot.

Fatther kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Valóban, Te is! Valahonnan lett, én már nem emlékszem, de akit említettem, Ő is ígért és most küldött is! Többet nem kérek, kapja az akinek nincs!
    Raktam ki jó néhány régi ólat, fát, újabbakért cserébe, ha összejön, küldöm akinek szüksége van rá annak!:)

Fatther, Tündi1001 és mebajah kedveli ezt.
  10. mebajah

mebajah Fórum császára

Az Aranylányra küldtem válasz híján. De csak azért, mert ismét el kell mennem, és nem tudom, meddig leszek.
    A fincsi sütikhez készítek muskotályos szőlőt, finom édes.
    A jak olyan fiatal, hogy nem cserélhető? Már nem emlékszem, mikor érkezett. Jegyzetelni nem szeretek, csak játszani.

11. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Lajosom Zerge beszökkent gyors vagy mint a villám köszönöm.Laci Ari baglyot irj van oroszlánom oriás mamutfenyöm küldhetek.
    Mézgafa is van irjatok.Terike kaukázusi hólyagfát kérsz?Ilona írj ha hiányzik valami
    ha tudom küldöm.

Tündi1001, Csacskamacska és _Ilona49_ kedveli ezt.
  12. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Szerbe- számba vettem a pajtakészletem.Minden dicsekvés nélkül az állatállományom egy jólmenő állatkert is megírigyelné.A medvék,farkasok,rókák,sasok,baglyok, a pillangók,katicabogarak a Kárpátok minden erdejét benépesítenék.A terményesek két-három népesebb falunak is jó megélhetést biztosítanának.És ez a sok-sok kincs ott hever parlagon.Néha azért egyet-egyet leporolunk,de mindig jönnek az újak.A kiválasztás néha misztikus ,nekem kicsit érthetetlen.No de én csak játszom.
    Legnagyobb meglepetésemre mormotából és...jakból csak egy van,tengerimalacka meg zéró.

Fatther, Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  13. laci0802

laci0802 Járnitanuló

bejelöltelek mind a kettőn, nem tudom hogy sikerült-e.Nagyon szépen köszönöm. Esetleg az Aranylány -on van még szomszédnak szabad hely, ha gondolja valaki jelölhet. Rendes gazda vagyok. Nem hagyok gazt, és éhen halni sem senkit.

Csacska most tanit, hogy kell, és hová irnom mindent. Remélem sikerrel járok.Nagyon köszönöm a segitségeteket. Mindjárt szökkenek haza. Minden jöhet.

Már a 49.ik szint. És csináltam megint 1,5milliót...... Ilona, henrietta, member bejelöltelek, nem tudom hogy sikerült-e. Majd rájövök. Nagyon szépen Köszönöm mindenkinek a segitséget. Ha hiszitek ha nem, még ilyen nagylelkű emberekkel nem találkoztam. 3 éve farmozok, de ezt mind magamnak, és Mitzki Lacinak köszönhetem, őt idegesitettem a buta kérdéseimmel. Voltak játékosok akik magyarán szólva elküldtek melegebb éghajlatra, és sokszor sirtam is hogy én ezt nem csinálom tovább.De hála Csacskának, hogy mindenben itt van , ő invitált közétek. Kezdem magam jól érezni.Sokszor nem válaszolok, mert még nem nagyon tudom hogy kell, de Csacska megint itt van, és hűségesen segit. Mindenkinek Köszönöm és remélem már jobban fog menni.,

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.8.18
    Fatther, Tündi1001, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  14. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A hozzászólásaidat összevontam.
    Kérlek, hogy figyelj rá a továbbiakban, mert a fórum szabályzata értelmében egymást követően több hozzászólásod nem lehet.
    Előre is köszönöm!

15. miklos4949

miklos4949 Törekvő

Ari-Laci!Én is számítögépes analfabéta vagyok de a fiúk mindig önzetlenül gyorsan segítenek.Sajnos a miklos farm nevét rosszul adtam meg a jó: miklos4949
    Ezen van egy szabad szomszédhelyem,amire meghívtam lAranylány t " Remélem te vagy a 2-es szinten Ha nem gyorsan írd a pontos farmneved

Fatther, Tündi1001, laci0802 és 3 más kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Nem lehet mindig itt lenni a gép előtt, meg egyszerre két helyen sem. Dübbencsem kisüt, nagyon finom lett. A szomszéddal is sikerült egy kis terefere locsolás közben. Az idő meg elszaladt!
    Ari paradicsomozik és közben beszalad a géphez megkérdez ezt, azt. Az összevonást is meg fogja tanulni, senkinek sem ment tökéletesen egyből. Nekem mond köszönetet, pedig az Titeket illet, mert nagyon kedvesek, segítőkészek vagytok vele.
    Megyek a kis farmokra, mert azokon ma még nem jártam.

Fatther, mebajah, Tündi1001 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Kapa, kasza letéve.
    Jó éjt, vidám ébredést!

_Ilona49_, mebajah és Tündi100149 kedveli ezt.
  18. laci0802

laci0802 Járnitanuló

Jó reggelt ,szép napot mindenkinek.Aranylány -ra kérhetnék, Gránátalmát,Ma reggelre 51.-ik szint. Haladok. drága Tündike. Irtad milyen fák kellenek. Gránátalma, Kecsketej, tehéntej, cukor, só, méz fastb. ilyen kis apróságok, de ezek nagyon jók volnának.Köszönöm a Moderátornak a segitséget, megpróbálom a közeljövőben a lehető legjobban megoldani.

Utoljára szerkesztett: 18.8.18
  19. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Mindenkinek szép napot!,

Laci-Ari,.. az éjszaka ment több minden mindkettő farmodra,...nézz körül a menübe hátha nem vetted észre amikor érkezett!
    Van olyan is hogyha olyat kaptál amit még nem tehetsz ki, mert szinthez kötött azt nem engedi kitenni amíg el nem éred azt a szintet!
    Holnap 22-ig van csere, ha mást nem addig vadászok,Gránát az fog menni,Cukor Só Méz is, kecsketejet meglátjuk!
    Orrszarvú és Homár is ment valamelyikre,...ha nem ott kell küld át magadnak a másikra,...a két farmoddal ha nem vagytok szomszédok legyetek legalább barátok!

Írásnál itt mit hogyan ha nem tudod,.. nyugodtan tedd fel a kérdésed!!!
    8 évvel ezelőtt még mi is így voltunk!

_Ilona49_, Fatther, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  20. mebajah

mebajah Fórum császára

Szépet és jót!
    "Csupa i, csupa l, csupa o, csupa a,...!
    Szeretettel köszöntelek, Ilona!

Utoljára szerkesztett: 18.8.18
    _Ilona49_, Koppi, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.