Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

A Tiszafa elég régi és nem engedi küldeni,...a Sófánál az XXL-t engedi a simát nem,..hát ez logikus? Ha olyannak küldöm akinek nincs sima mire tegye rá?

2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Kedves Ilona !

A jó Isten éltessen nagyon sokáig és boldog névnapot kívánok Neked !

_Ilona49_, mebajah és Fatther kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép napot Mindenkinek!
    Csak most értem ide, reggel kicsit elaludtam, majd mentem anyához. Locsoltam, leszedtem az uborkát, paprikát, paradicsomot, mostam, stb. Most jön az itthoni.

Drága Ilona nagy szeretettel köszöntelek névnapod alkalmából és kívánok Neked jó egészséget, hosszú boldog éveket még ott az új helyen, vagy akár itt a régiben, ha úgy alakul!

Színes gazokkal kész vagyok, reggel óta már csak a fehérek mennek a földbe.
    Sok a dolgom, megyek a konyhába "eventezni"!

_Ilona49_, mebajah, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  4. laci0802

laci0802 Járnitanuló

Kedves Ilona! Nagyon sok Boldog Névnapot kivánok. Sajnos még nem tudom ,képeket hogy kell feltenni, de igérem minél előbb megtanulom.:inlove::inlove::inlove::inlove:

Csacskamacska, _Ilona49_, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  5. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Segítünk,ha tudunk!!!

6. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

7. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Ilona!....Boldog névnapot kívánok!

8. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Ilonának sok-sok Boldog névnapot kívánok!!

_Ilona49_ és Tündi100149 kedveli ezt.
  9. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Nővérkém, nagyon sok Boldog Névnapot kívánunk sok szeretettel!!
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

busika02, Fatther, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Felhőt megszereztem, most hosszút vetettem és holnap,meg azután megcsinálom végig az eventet.

Mára elköszönök, jó éjt, vidám ébredést!

Fatther, _Ilona49_, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  11. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Mindkét event kész 2 napja, most borsódzik a farmom.
    Már ragyog minden, megyek locsolni.
    Este vettem észre, hogy nincs a pókjaimnak házuk. Ezért nem győzöm hát őket üldözni az enyémből.
    Sikerült szereznem 2 kecsketejfát,és nem a fél farmért, örülök neki.

12. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Köszönöm a sok-sok jókívánságot mindenkinek! Tegnap boldogságomra nagy volt a forgalom nálam.Jött a fiam,öcsém sógornőm,háziasszonyom,Jólesően jól el is fáradtam.Este 9-kor mentek el a vendégek akkor bedőltem az ágyba,mint a liszteszsák,csak éjjel 1 körül ébredtem fel,gyorsan köszöntem a köszöntést.Sajnos a Terikéé az előző oldalon volt,így onnan a tetszikelés elmaradt,amiért elnézést kérek és természetesen pótoltam a mulasztásom.
    Holnap itt a szigetcsücsökben István a király filmvetítés lesz,remélem végig tudom nézni.Onnan a tüzijátékot is látni állítólag.

A farmocskán meg gazdaraktár akció lesz,féláron lehet vásárolni.Végre összekuporgattam 75 farmaranyat bagolytojásra,mert most már nem területhez kötött,ha jól emlékszem lehet 20 darab a kölön bónuszbirtokon.
    Legyen boldog szép ünnepetek!!!!!!

mebajah, Csacskamacska, busika02 és 2 más kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!
    Terike gratulálok! :)
    Valami van a pókoknál, mert ugyanezt vettem észre én is! Ma reggel az ágyból láttam meg, hogy a kaspók között is pókháló van, pedig egy hete törülgettem a port és szedtem a pókhálókat össze. Igaz, ahogy "hűvösödik" délután, akkor már nyitom az ablakokat, hogy legalább egy kis szélmozgás legyen a házban. Ma 4.30-kor felébredtem, sarkig nyitottam minden ablakot és a teraszajtót is. A teraszajtóba be szoktam tenni egy szúnyoghálót, ami ugyan ablakba való, de pont passzol az ajtóba is, bár nem ér végig, de a váratlan vendégeknek, egér és társai, azoknak megakadályozza a bejutást és a levegő pedig frissül.

Ilona, örülök, hogy szép és jó napod volt tegnap, legyen az ma is!
    Igen vehetsz bagolytojást bőven, az új helyen jó nekik és sok elfér!

Eventhez az utolsó adag gaz van a földben, így köszönöm szépen, de nem kérek több röpit!

Ebéd félig kész, miután tegnap előre főztem, most pedig csinálom a köretet, salátát!

Legyen jó napotok! :)

Fatther, mebajah és _Ilona49_ kedveli ezt.
  14. laci0802

laci0802 Járnitanuló

[​IMG] [​IMG]Sziasztok. Szép napot kivánok mindenkinek. Nagyon szépen Köszönöm az ajándékokat, főleg Iloná-nak, akinek volt éppen elég dolga és mégis figyelt rám is. Aranyosak vagytok, öröm köztetek lenni. Csacska tegnap láttam aTV.-ben Debrecent, egy kis táncot mutattak be. Valaha én is "szóló"táncos voltam, mi elnyertük a megyei elsőt, de a tanárunk halála végett nem tudtunk az Országosra menni.Ki tudja mi lett volna. Remélem ti is voltatok megnézni?

Fatther, mebajah, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  15. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Ari,.. nem tudom mi akart lenni az a 2 IMG csak sejtem,...és ha jól sejtem akkor a linket nem jó helyre raktad vagy nem jó linket vettél le! Segítünk ha kérdezel!!!

1200 tápból még mindig csak a Tyúkoknál vagyunk! De azért 1 arany az van!!!

16. Csacskamacska

Lajos, nekem egy darab sem fogyott, mert ezt kihagytam! Erős voltam, nem csábultam el!
    Ari a városi tévében, szinte egész nap, megy a karneváli műsor, de nem nagyon nézem, majd holnap a virágkocsikat megnézem meg a felvonulást is, de csak a tévében, ki nem megyek ebben a hőségben. Tudod én már olyan sokszor láttam, anno, szerepjője is voltam, hogy már nem hoz annyira lázba.
    Népi táncot nem tanultam, de nézni nagyon szeretem. Most volt egy rekorddöntés a Nagytemplom előtti téren 320 néptáncos ropta egy időben. Nem tudtam róla csak utólag, azt szívesen megnéztem volna! Kicsit irigykedem, hogy Te szólótáncos is voltál!

Egy kis ízelítő a régebbi karneválok kocsijai közül és a fiúknak is egy kis látnivaló:

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

-Mentalevél-, _Ilona49_, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  17. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Régi szép emlékek!
    Anno,Nyíregyházán a gyümölcskarneválnak voltam résztvevője. Mi készítettük, amivel fölvonultunk.

18. Csacskamacska

Utoljára szerkesztett: 19.8.18
    laci0802, mebajah, _Ilona49_ és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Utoljára szerkesztett: 19.8.18
  20. laci0802

laci0802 Járnitanuló

Szép napot kivánok mindenkinek. Köszönöm a debreceni néptánccsoport képeit. Könny szölött a suemembe, felidézte a "múltat" ,csodás volt. Az a két IMG. azért került fel, mert szerettem volna képeket, de mindenhol jártam, csak ott nem ahol kellett volna. A gép minden hükyeséget kiir. Nem értem, és nem is foglalkozom vele. Lenne egy kérdésem: laci farmon már csak a fehér virágok vannak, elértem az 58. szintet, felröppenőt milyen növelővel lehetne többszörösiteni, mert leragadtam vele a 4. sornál, és félek hogy nem birom megcsinálni. A paszulyomhoz, is csak a 3 denevér hiányzik, a többit kitenyésztettem. A bahán 12.szint. már makim is van. Szóval haladgatok. További szép Ünnepet Kivánok nektek.

Csacskamacska, Fatther és Tündi100149 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.