Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Egy műszak letudva, most még elkerekezem egy közeli helyre,utána az itthoni munka jön. 16 paklim van, délután memóriázom. :)
    Pörgettem párat, de elkerültek a bónuszok, így marad a kapa! Kicsikre estefele megyek majd, az ajándék 1 paklit lejátszom. :)
    Kinn már újra meleg van, a kocsiban is lefőttem.

mebajah, Fatther, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  2. laci0802

laci0802 Járnitanuló

Sziasztok. Bocs hogy nem jöttem idáig, délelőtt nem voltunk itthon, délután annyira bele merültem a gazdaköribe, hogy el is felejtettem. Bahán 31.-ik farm. 70.-ik szintre léptem. Most okoskodtam, mert 250 csillagot kell szereznem, hogy az őserdőm meglegyen. Még 50 banánt hogy a zuhatag 2.-ik része is. Ez a borzasztó, hogy a semmiből csinálj valamit. Gazdaköri sem mindig ad banánt, ugye ez sincs, meg stb. Na jóóóóóó.Olvasom nagyon jól haladtok az Event.-el. Már könnyebb, hogy ilyen magas szinten vagytok, örülök neki. Tudjátok nagyon jó veletek lenni, olvasgatni, örülök a nagyon jó tanácsoknak.Szóval, nem vagyok egyedül, sokat tanultam már. A viccek nagyon jók!!Egy kicsit megint eltünök, mert közben ablakot is pucolok. Pusziiiiiiiiiii..

3. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Jó estét Mindenkinek!
    Sajnos még mindig a "Néma leventéhez" húzok,de a vén kalóztól hagytam magam elcsábítani.Ez az egyik kedvenc eventem.
    Aztán csak úgy nekem teljesen váratlanul jött a Baby boom! A szupitápom 46db,no ezzel változatlanul nem rúgok labdába.Egy ideje korcsolyás struccért tenyésztgetek,mert nálam aranyállatkát már 70-80 millióért se lehet kapni.Az ezüstök 70-75%-a már meg van.

Lajosom! A rendkívül hasznos ajándékaid egy időre tedd a vitrinbe,időnként leporolhatod.A sok-sok hónapos viaskodást valami jó kis szórakoztató könyvvel ideje kipihenned.

Utoljára szerkesztett: 30.8.18
    zsozso577, Fatther, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  4. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép estét!

Nem raktam vitrinbe, ma már vágtam a fűrésszel mert a polcot egybe hoztam és mindegyiket méretre kellett vágni,.széle hossza az jó volt csak ki kellett vágni belőle 1 darabot!
    Polcok a helyükön! Most úgy vagyunk hogy ketteslétra kell a felsőkhöz,..föl fölérem csak hátra nyúlni nem tudok,...remélem oda csak olyat rakunk ami ritkán kell!

Hetet már válogattunk vagyis pároztunk,.. Mosó XXL és a Gyárfejlesztések azok már megvannak!
    Többi is jön remélem!

Utoljára szerkesztett: 31.8.18
  5. Csacskamacska

Ari, gratulálok, nagyon jól haladsz! Itt lehet taktikázni, hogy hogy csinálj a kevésből sokat. Jó kis fejtörő!
    Ilona, örülök, hogy írtál, egyszer csak eljön az idő, mikor több gondolatodat is megosztasz velünk! :)
    Lajos, csak csendben, de folyamatosan dolgozol! Mikor jön a megérdemelt jutalom, a pihenés?

Kis farmokat meglátogattam, paklikat eljátszottam.
    Kapát letettem, jó éjszakát Mindenkinek! :)

6. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Pihenés akkor lesz ha nem tudok már tipegni sem!

Jó éjszakát!

zsozso577, Csacskamacska, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  7. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Madárdalos jó reggelt kívánok mindenkinek !

Lajoskám, ha már nem tudsz tipegni, akkor topogjál 8)
    A rendszer - szerintem - sokszor azért nem működik nálunk (lásd mabajahnál a böngésző), mert nem ismerjük a "varázsszót", ami nem más, mint a "múkodj" :pszócska (Pákó után szabadon).
    A magasabban elhelyezkedő polcokon én is olyan dolgot szoktam elhelyezni, amire ritkán van szükség (fenyőfa világítás és "tartozékai, húsvéti "encsem-bencsem"-ek, stb).
    Ezzel más gondom nincs is, mint amikor ott az ideje és keresgélni kell, hogy hova tettem el "őket" xD:cry:.

Fóliában gazdag, mosolygós szép napot (bár az ikonja inkább hasonlít a toilette-papírhoz;)) és pihentető hétvégét kívánok.

Fazon telepíti a Windows-t. A gép kiírja:
    "Kérem, tegye be a harmadik lemezt!"
    Mire a fazon:
    -Any.dat, már a második is alig fért be.......

A kicsit lassan felszolgáló pincér odamegy a vendéghez.
    - Ennél az asztalnál egy öregember ült egy kisfiúval. Nem tudja hova lettek?
    - Az öregember meghalt, a kisfiú meg én vagyok.

Utoljára szerkesztett: 31.8.18
    zsozso577, Tündi100, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Napsütéses, de nem túl meleg szép napot kívánok!

Tipegni szoktam, főleg, ha olyan helyen járok, ahol olyan apró lyukacsos szőnyeg van, mert nem egyszer jártam már úgy, hogy a cipőm sarka beragadt a lyukba. Topogni nem annyira, leginkább akkor, ha várni kell valakire.Majd csoszogni fogok, ha megöregszem és nem tudom már felemelni a lábaim. Most még lépkedek, megyek, szaladok, van mikor bandukolok, andalgok.
    A minijátékoknál 42-45 amit kapok, az jó szerintem. A felhő délután kész, de araszolok tovább.
    Most meg sietek, mert késésben vagyok! :)
    Legyen jó napotok!:)

Fatther, zsozso577, Tündi100 és 3 más kedveli ezt.
  9. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Igen az lesz ami csak ritkán kell azok mennek felülre, hogy a ketteslétra ritkábban kelljen.
    A sok barkácsgép is oda kerűl, meg még sokan mások.

Fatther, zsozso577, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  10. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Szervusztok!
    Csacskám! Igazán hízelgő a kíváncsiságod,de a cseveghetnékem felturbózása előtt saját érzelmemet,állapotom szükséges tisztáznom.
    Jelenleg a béka perspektíva is csillagászati távolban.Olyan átmeneti "nyaralós" hangulatban.Még nem tudom felfogni,elfogadni,hogy ez hosszabb időre a végleges állapot. A fiam,öcsém,sógornőm hetente meglátogatnak,de az állandó társ hiánya egyre fájdalmasabb.
    Idegen dolgok vesznek körül,a sajátjaim egy szobába zsúfolva dobozokban.
    Egyenlőre a konyhában rendezkedtem be,mert főzni kell.Itt nincs étel házhozszállítás.Barátkozom a gáztűzhellyel,néha odaégetem a kaját,amikor meg a hőelosztót használom,kinő a szakálam mire elkészülök.A villanytűzhelyemet nem lehet beüzemelni,mert az óra nem bírja a terhelést.A bővítést októberre vállalta az áramszolgáltató.
    A bevásárláshoz,takarításhoz van segítségem.Hétfőtöl már lesz fogadás a polgármesteri hivatalban,be tudok jelentkezni,és intézni az orvosi dolgokat.A többit majd meglátom.

11. Csacskamacska

Ilona drága, teljesen megértelek! Bocsáss meg, ha tolakodó voltam, csak a valóság az, hogy már annyira szerettem volna tudni Rólad! Nem könnyű tudom, az új hely, új környezet és, hogy minden más, az már a mi korosztályunkat nagyon megterheli. Vannak helyzetek, amikor nincs más választás és menni kell, de nem szívesen vállalkozik erre a fiatalokon kívül már más. Adj időt magadnak és majd meglátod, hogy hogy alakul! Neked kell dönteni, mindent figyelembe véve, mindent átgondolva!
    Nem akarlak én zaklatni, sem arra biztatni, hogy gyere és írj, csak néha egy kis icipici visszajelzés olyan jó, ha nem is pozitív minden.
    Sokat gondolok Rád és drukkolok, hogy úgy alakuljon minden, ahogy Neked a legjobb!!

A memóriám kicsit kímélem, ami nem helyes, de a papír és ceruza az biztosabb. ( ez is a korral jár!?)
    Megyek a konyhába sütit sütni, ezt holnap viszem anyához. A husit is odateszem főni, az meg vasárnapra lesz, amikor jönnek az unokák. A zöldség megpárolva a vasárnapi leveshez. Amit tudok megcsinálok előre, hogy vasárnap ne legyen kapkodás. Sajnos éjjeli bagoly vagyok és reggel nem tudok kipattanni az ágyból korán. Bezzeg míg dolgoztam, akkor ez nem volt gond!- igaz hamarabb is lefeküdtem este.

_Ilona49_, Tündi100149 és Fatther kedveli ezt.
  12. laci0802

laci0802 Járnitanuló

Sziasztok. Csak egy pillanatra betoppantam.Ilona, Nincs olyan szomszédod, aki segitene, Ha falura költöztél, ott segitő kész szomszédok vannak.Nem ártom magam bele, de egy próbát megér.Vigyázz magadra.Lajoska túl magasra ne menj, nehogy baj legyen. Juditkám, te aztán igazi fürge házi asszony vagy. Itt is vagyok, ott is vagyok, Ügyes vagy. Fatter te minden reggel ilyen csodás fütty szóra ébredsz ? Tündike ,te is vigyázz a tipegéssel. Nem tudom hány évesek vagytok, de nem hiszem hogy annyira eljárt felettünk az idő.Én 58, de csak 30.-nak érzem magam, sajna ma egy kicsit magam alatt vagyok. Nem tudom miért ,nem fog az agy, olyan " tedd ki, majd meghül. "

Fatther, _Ilona49_ és Csacskamacska kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Ó, hány évesek! Kit érdekel? Csatlakozom hozzád, olyan jó harmincasnak érzem én is magam, kivéve mikor nem, néha olyan is van.;)

14. Tündi100149

Holnapután XXXXXXX -1,..gondolom ez talán nem szégyen, a nők nem nagyon szokták a korukat elárulni!?A bélyegképen a Tündi neve van,az utolsó 2 szám az a születési dátumom második fele!
    Tündi csak akkor mehet létrán magasra ha a Lajos fogja a létrát.
    Ilona azért a nővérkém mert Ő Júniusi ha jól emlékszem,..én meg az öcsikéje!

15. Csacskamacska

Földbe hosszabb ment, mert röpihiányom van. Felhősor és a fejlesztések bezsebelve, most a többiből szeretnék még szemezgetni.
    Jó éjt, szép álmokat!:)

Fatther, Tündi100149, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  16. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Csak bejelentkezem a 3. napom és éjszakám tarkító fejes" eventem" miatt. Hosszabb szünetet tartott, most pótol.
    A felhő megvan, a fejlesztések is. Minden hasznos, amit kiválthatunk, és főleg olcsó, hisz csak termelni kell.
    Vigyázzatok Magatokra, legyen kellemes hétvégétek!

17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Hmmm! Lajos ezek szerint első királyunk koronázása után született nem sokkal, mára már igen csak veterán harcos lett, éveinek száma meghaladja az ezret. A szám első fele 1001, az évszám, a második fele a hónap és a nap. A hónap száma 4 (én is áprilisi vagyok!!!), a születési nap pedig kilencedike. Én harmadikán születtem, de 951 évvel később, mint Lajosunk. :D Jó egészséget kívánok a második ezer évhez is! :pxD

18. Tündi100149

Szép napot!

Kösz hogy jössz!!!

Senkit nem akartam összezavarni,... de jó ez így!Sőt nagyon is jó,... legalább jöttél!

Első farmunk még annak idején az IWIW-en született,..100,...a második lett,..1001,..és a harmadikhoz hozzátettük a születési évszámom második felét,.. ezres és százas nélkül!
    49 09 02,... a papnál 03 van írva,... ki volt részeg a pap,vagy a keresztanyám?
    Biztos hogy ott voltam a születésnél,de ki emlékszik már arra olyan régen volt!!!!

Fatther, _Ilona49_, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Gondolom, Te is elmondhatod, mint P. Howard, - alias Rejtő Jenő - az egyik könyvében: Születtem, mint egészen kicsi gyermek. Már nem tudom melyikben és ki írta, lehet, hogy Fülig di James, de ebben nem vagyok biztos. Hogy pontosan írjam/mondjam, bisztos. Mert ÍGY az igazi, ezzel a hel(j)yes írással. Ahogy Fülig Jimmy írná levelében.
    Itt már negyed órája szakad az eső. Most elmúlik a szárazság, örülni fognak a "jókor" jött csapadéknak a szüretelő gazdák. Ezek után nem is lesz több penész a fürtökön? Mert ha igen, lesz-e permetezve vagy nem? Ha igen, mikor lesz és MI lesz szüretelve? Lásd egészségügyi várakozási idő! Ha meg nem leszen semmi permetezés, akkor meg csak a penész eszi a szőlőt, no meg a gazdát! Minket meg a méreg, hogy nem lesz ebből a szőlőből must, a mustból meg bor. Oszt ha nincs bor, nincs fröccs se. Márpedig egy jó halászlé után nem szabad vizet inni! Átkozott a hal a harmadik vízben!!! (Első amiben megnő. A másodikban főzik fíííínom halászlének. <Én ugyan hallét, hallevest írnák, de nem én vagyok a mérvadó, ezért a halat kifogó embert főzzük meg és esszük meg, mint a kannibálok? --- Nyámnyám-hámhám-csámcsám Kannibilibáli Hümért??? --->)

20. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!
    Terike, jobbulást! :)
    Születéshez: A nagybátyám 3 nappal lett később anyakönyvezve, mint született, mert nagyapa minden kocsmába betért ami az útjába esett, hogy fia születésének örömére igyon egy fröccsöt.. Vagy az út volt hosszú, vagy sok volt a kocsma, vagy nagy kitérővel ment. Ki tudja vajon?
    Tihamér örülök, hogy benéztél, bár ehhez a Lajos születésnapja volt az ok tudom. Csak úgy ok nélkül is benézhetnél máskor is! :)

Halhoz: Egy horgász meséli:
    Tavaly fogtam egy pontyot, otthon betettem a kádba. Gondoltam megtanítom a szárazon élni. Az első nap egy percre vettem ki a vízből, a második nap két percre és így tovább.Félév múlva már remekül élt a szárazon, de a múlt héten sajnos belesett egy vödör vízbe és megfulladt.

Napsütés van, még le sem hűlt igazán, esőnek nyoma sincs, tegnap este is locsoltam. A média viszont harsogja, hogy nem okozott nagy kárt a tartós szárazság a mezőgazdaságban. No, aki ezt mondja, az az emeleten született, ott élt és nem látott még életében szántóföldet, meg növényeket, terményeket, legfeljebb csak a boltban, vagy a piacon.
    Lajos, nem fogadtam szót, nem szedtem le a szőlőm,szépek a fürtök és édesedik! :)

Gazt még ültetem, van még némi apróság a boltban, amit ki szeretnék váltani.

Mai event a konyhában van, volt, lesz. Fő a vadasnak a husi, ami mindjárt kész, mert tegnap előfőztem. Vargabélest kezdem mindjárt csinálni és a csirke olvad, amit a fagyóból kivettem.
    Mosolygós szép napot mindenkinek!:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.