Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Nagypapa is úgy gondolta," minden út Rómába vezet" lényeg hogy hazatalált!

Szakad az eső,..ezt szerintem Tihamér küldte!
    Megyek, amit lehet holnapra megcsinálok,..akkor holnap még bírok is vele!

2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Dolgos napomnak végére értem. Már csak a "Városszéli Családi nap" utolsó műsorának zaját, az utcabál zenéjét hallom. Jó kis pörgős számok, jól lehetne táncolni rá, de ez most kimarad. Évente megrendezik, két utcát lezárnak, van egy nagyobb tér is és ott. Gyerekeknek, délután van program, van főzőcske is, majd 21-kor tűzijáték volt, amit az ablakból néztem és 23-ig tart a bál.
    Nekem meg jön a tollasbál! Jó éjt!

Fatther, mebajah és Tündi100 kedveli ezt.
  3. mebajah

mebajah Fórum császára

Szép hajnalt, álmokat, jó reggelt!

Istenke éltesse a szülinapost!

Fatther, _Ilona49_ és Tündi1001 kedveli ezt.
  4. laci0802

laci0802 Járnitanuló

Szép jó reggelt. Nem tudom kinek van szülinapja, de A Jó Isten Éltesse sokáig, Erőben Egészségben.71/36-os szinten vagyok.Drága Tündike. Most olvastam el a tegnapi beszélgetéseket, Igy hát Nagyon sok Boldogságot Kivánok Szülinapod alkalmából.

Utoljára szerkesztett: 2.9.18
    Fatther, _Ilona49_ és Tündi1001 kedveli ezt.
  5. onagger52

onagger52 Fórum császára

Őőő ... Tündi farmjával LAJOS játszik, Ő az ünnepelt. Tündi sokkal fiatalabb. :) Ma is újabb 1000 évet kívánok az ünnepeltnek!:p

Fatther és Tündi1001 kedveli ezt.
  6. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Sziasztok Fiatalok!
    Drága Anyukám ebben a hónapban lenne 100 éves!Elment az idő megőregedtek a gyerekek is, hisz nem is oly régen születtek...
    Drága Lajos sok Boldog Szülinapot kivánok erőben és egészségben!Tihamér mindig örömmel olvaslak és csodálkoztam is hogy
    egy nap kétszer is irtál nekünk.Gyere gyere csak sürübben szeretettel várunk!-és mondd csak jól vagy??? és az unokák?- rég
    írtál Róluk.Itt reggel óta szakad az eső és olyan hangosak a kisülések hogy csak ijedezünk.Ebéd nem tudom mi lesz de egy pár
    ötletet írhatnátok.
    Szép7 végét!

Tündi100149 kedveli ezt.
  7. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot!

Igen Tündiéknél Lajosnak van szülinapja,...ezeréves Lajos király!?!?
    Tündinek majd Október 31, és 34 lesz.
    És most irány,..[​IMG] és nem Darány!!!

Fatther, _Ilona49_ és mebajah kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Lajos, ezt Neked hoztam:
    [​IMG] [​IMG]Isten éltessen sokáig! Nagyon boldog születésnapot kívánok!

Mindenkinek legyen szép és jó napja! :)

Tündi100, Fatther és mebajah kedveli ezt.
  9. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

TündérLalám! Kívánok még nagyon sok-sok boldog szülinapot!!!!!!! Jó főzőcskézést,finom étkeket,italokat,dupla bendőt a befogadásukra.

Én már tegnap megfőztem: zöldségleves mirelit franciasaláta alapból,májgaluskával,mustáros,joghurtos csirkemell csíkok /tokány/ szarvacska tésztával,paprikáskrumpli-ropogós /maradék hasznosítása/.
    Az éjszakám mozgalmas volt,itt is leszakadt az ég a földre.A háziak kutyusa is bemenekült hozzám ,ugyancsak meglepődtem,mert szentül meg voltam győződve,hogy bezártam a bejárati ajtót. Ma szentheverde,éjszaka kipihenése.

10. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Lajos!....Boldog születésnapot kívánok!

mebajah, Tündi100 és Fatther kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Elmentek, romeltakarítás folyamatban. Nagyon jó, amikor itt vannak, megtelik élettel a ház. :) Délelőtt anyánál voltunk, majd ebéd nálam. A "fél csapat" elment a legnagyobb unokám tanévnyitójára, a másik fél itt maradt. A kicsi aludt, majd kipihenten és jóllakva a lépcsőt vette célba. Mit mondjak, nagyon ügyesen mászik fölfele, meg le is, de engem a hideg ráz, hogy ne történjen semmi baleset. Jó kis fogyókúra volt, mert mentem utána fel, le, fel, le...Ő élvezte, én nem annyira, de kárpótolt az, amikor láttam, hogy ő mennyire élvezi és megtapsolja magát, hogy milyen ügyes.

No, elrakom az edényeket, eltörlöm a poharakat és az evőeszközt, utána pihi.
    Holnap még termelek 2-3 kör gazt, mert sok a felröpi.

zsozso577, mebajah, Tündi100 és 2 más kedveli ezt.
  12. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Csacskamacska, zsozso577, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  13. miklos4949

miklos4949 Törekvő

Jó éjt,aludjatok jól,álmodjatok szépeket,kedvetekre valót!

14. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Utoljára szerkesztett: 3.9.18
    Csacskamacska, zsozso577, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  15. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Most kaptam meg a tortát, nem bírtam ellenállni éhgyomorra sem. Köszi!
    Megnéztem a zöldségtárolóm, bizony, siralmas. Amit nem adtam be, elpiacoltam. Ha sok kell, kénytelen leszek visszapiacolni.

16. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Tőlem is kért valaki használt mobiltelefont, de nem tudtam akkor a kérésével foglalkozni, szerintem azért keresett meg minket, hogy hátha gyarapíthatja a gyűjteményét.
    Bevallom én sörös poharakat gyűjtök már évek óta, és ha egy olyanra teszek szert, ami még nincs vagy ritka bizony nagyon örülök a szerzeménynek. Feltételezem, hogy ez ösztönözte, hogy egy ilyen viszonylag zárt játékos csoport tagjait megkeresse, ezért regisztrálhatott. Ennek azért van egy érdekessége, hogy ha a játékot is jónak tartja, esetleg belőle is jó játékos válhat. Sokféleképpen lehet nézni ezt a kérdést....

17. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia, Szomszéd! Örömmel üdvözöllek nálunk!

Minden relatív. Nálam igen, de talán másoknál is jobban célt ért volna, ha bemutatkozik, valamit mond magáról, és nem utolsósorban legalább a fórumon látnánk tőle valamit.
    Valamikor-megboldogult fősulis éveimben- az emblémás poharakat gyűjtöttem.
    Azóta nem néztem, játszik egyáltalán?

18. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

nem tudom, nem néztem, csak mint érdekességet írtam.....szerintem letíltották a játékról....

19. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

akkor nem vagyok egydül...de ez nem is baj. Örüölök, hogy találkoztam Veled, már sikerült kapcsolatba lépnünk, adtál már ötletet amit próbálok használni,még nemteljes sikerrel.....köszönöm azt is!

_Ilona49_, Fatther, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
  20. mebajah

mebajah Fórum császára

Az új dolgoknál szoktam így vadászni.
    Gyere máskor is!

_Ilona49_, ildiko44, Fatther és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.