Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép napot Mindenkinek!
    Lajos, köszönöm a tortát! :)
    Szia Ildikó! - ugyan Terike miatt jöttél hozzánk a topikba, de talán tőlem is elfogadsz egy üdvözlést és, azt, hogy szívesen olvasnám máskor is soraid!
    Gyerekkoromban a szalvétát gyűjtöttem és ha hiszitek, ha nem, de még mindig őrzöm őket és gyarapítom. Az unokáim időnként megnézegetik egy részét, mindet megnézni az sok idő lenne, mert igen sok összegyűlt az évek alatt.
    Ma reggel locsoltam, mert az a tegnap estéből kimaradt.
    Főzni nem kell, mert sokat főztem a hétvégére, csomagoltam is a gyerekeknek, de annyi maradt, hogy mára nekem elég.
    Ma még gazolok, mert sok a felröpi és még nem fosztottam ki a boltot teljesen.

_Ilona49_, Fatther, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot kívánok Mindenkinek!

Itt a csücsökben péntek éjszakától....annyi eső esett.....mint egész nyáron kellett volna!
    Az érdekesség az, hogy sár az nincs!.....tehát még kell az eső!
    Szerencsénk volt, mert többségében csendesen esett...talán egyszer fordult elő, hogy olyan özönvíz szerűen
    zuhogott....szerencsém volt....akkor már buszon ültem...mire célhoz értem....csendesedett.....csak kis patak
    volt a járdán!

Az eventnek most tettem pontot a végére....még termeltem egy kicsit a gazt....így elég sok mindent ki tudtam venni!

Ildikó! ......Üdv a topikban....gyere máskor is!

3. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!
    Szia Ildikó!

"Budapesten érte megyek",....farm:earlhungary,... aláírás Zoli!
    Ezzel jött az üzenet.

_Ilona49_, ildiko44, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  4. mebajah

mebajah Fórum császára

Igen, én meg fölviszem neki közel 400 km-re. Innen is látszik, nem igazán átgondolt levél volt ez.

Nem mondanám, hogy event előtti pletyik fölhomályosítottak, mint eddig. Hiányolom Palika és Alex összefoglalóit.
    Még jó, hogy van egy Jónásunk. A bahásról 2 cinegéjét nem tudtam lefordítani, vagy már mindenben a madárkát keresem.

Utoljára szerkesztett: 3.9.18
    _Ilona49_, Fatther, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  5. zsozso577

Terike!...én már alig megyek a pletyisekhez.....sok a mellébeszélés! Régebben sokkal több érdekességet találtam.
    Engem még az október és november nem érdekel.....amikor még a szeptembert sem tudom!
    Ha valaki kérdez...sokszor az a válasz....olvass vissza.....vagy olvasni is kellene, nem csak kérdezni!

A gyűjtésről annyit!....valamikor szalvétát gyűjtöttem....nagyon sok volt és sok-sok szép!....aztán egy
    tűz elvitte az egészet!....azóta nem volt erőm ujra kezdeni!
    A lányom bögréket gyűjtött....nála egy költözés vetett végett....ennek a szenvedélynek!
    Pedig nagyon szép egy egyedi gyűjtemény volt!

_Ilona49_, Tündi100149, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

A jelen érdekel leginkább, meg a közeli jövő. Persze jó tudni, hogy majd mit fogunk pl. tenyészteni, mert akkor megyek számolni és, amennyiben kevés van, rakom ki az ólakat. Ritkábban megyek én is a pletyisekhez,mint régen, sok a találgatás és még összezavarnak.
    Mosógépszerelő volt, jött, látott, szerelt és győzött! - én meg fizettem, szerencsére nem túl sokat.
    Gyűjtéshez: a pénz is gyűjtöm, vagy gyűjteném, de valahogy az nem megy olyan gyorsan.

7. mebajah

mebajah Fórum császára

Telitalálat!
    Mindig volt találgatás, azért pletyi, de egyértelműbbek voltak az utalások.
    Mindamellett sok "munkájuk" van az infók mögött, és meg is tarthatnák maguknak. Valami támpontot azért adnak.

8. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

köszönöm az ajánlatot, lehet, hogy fogok vele élni!! (csak fenyegetés volt..)

nekem is igy jött, de én budapesti vagyok ezért nem szúrt szemet.....

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.9.18
  9. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Nyugodtan váltsd be, nem vagyok ám olyan ijedős!
    Látod, mindenki szívesen lát és olvas.
    Hány bahást cinegézett Apó?
    Ildikó! Küldtem baglyot a hozzászólásokról.

10. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

11. zsozso577

Nahhhhh....azt hiszem!.....most megyek nyugdíjba!!!!!!!!! Ezt nem lehet sem idővel....sem pénzzel bírni!
    Majd akkor jelentkezem....ha lecsillapodtam.....vagy a Tisztelt BP meggondolja magát!
    Ahogy az életben sokszor.....most itt struccpolitikát alkalmazok!
    Fejem a földben és nem látok....nem hallok semmit sem!!!!!!!

12. mebajah

mebajah Fórum császára

Zsozsó! Még mindig föl tudod húzni Magad? Nekik az a dolguk, hogy ajánljanak, nekünk, hogy válasszunk. Nagyon hatásos retardot szedek, tudod, a le...m tablettát.

13. zsozso577

Terike!.....igen én még a mai napig is fel tudom húzni magam....nálam még a le....m tbl sem használ!
    Hogy minden napunk be van osztva talán-talán már megemésztettem.....deeeeeee
    Az hogy egy 11 napos event....napi szintre legyen bontva...az már nekem soookkkk és nem beszélve a többiről....hisz a farmon is...egy időben....
    event lesz! Nekem más dolgom is van....gondolom másnak is .....egyre jobban érzem, hogy....... struccpolitika!!!!!

14. mebajah

mebajah Fórum császára

Igen. Azon én is elgondolkodtam. Sokan fognak, fogunk lemaradni a nyereményről. Legfeljebb 2 bogyót kapok be, és el se kezdem. Az egyik legrosszabb döntésnek tartom. Még ha elvileg minden nap be tudok lépni, jön a VV, és borul az egész.
    Borítékolható a lázongás, de várjuk meg a feltételeket!

_Ilona49_, Tündi100149, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Zsozsó, bocsi, de elképzeltelek homokba dugott fejjel..
    Nem tudom, hogy miért, de most valahogy nem izgat az egész. Csinálgatom, jutok addig, ameddig. Amikor élesbe megy, akkor bizonyára bosszús leszek én is, de ráérek akkor, ma nyugit rendeltem magamnak.
    Délután bicajoztam egy jót, kényelmesen, nem sietve. Az olvasólámpámból égett ki az égő, s egy távolabbi olyan mindenes kisboltba kerekeztem el.

A struccról:

Egy férfi betér egy étterembe egy struccal a nyomában, leül és rendel:
    – Kérnék egy hamburgert, sült krumplit és egy Coca-Colát.
    Megkérdezi a struccot – és te? – Ugyanazt.
    Néhány perc múlva a pincérnő visszatér a rendeléssel mondván: 6 dollár 40.
    A férfi belenyúl a zsebébe és átadja a pontos összeget.
    A következő nap újra bejönnek ugyanazt rendelik és ugyanúgy kifizeti a pontos összeget.
    A következő napokban ugyanez megismétlődik még négy – öt alkalommal.
    Egy péntek este ismét megjelennek. A szokásosat? – kérdezi a pincérnő.
    – Nem, – Ma péntek van, kérnék egy steak-et és tört krumplit.
    A strucchoz fordul – és te? – Ugyanazt.
    Néhány perc múlva a pincérnő visszatér a rendeléssel mondván: 32 dollár 50.
    A férfi belenyúl a zsebébe és ismét átadja a pontos összeget.
    A pincérnő nem tudja visszatartani a kíváncsiságát és megkérdezi:
    – Bocsásson meg uram, hogy lehet az hogy önnél mindig ven a pontos összeg?
    – Évekkel ezelőtt kitakarítottam a padlást és találtam egy öreg lámpát. Megdörzsöltem és kijött belőle egy jó tündér és felajánlotta hogy teljesíti két kívánságomat. Az első kívánságom az volt, ha valaha is kell fizetnem valamiért, mindig legyen a zsebemben a pontos összeg.
    – Briliáns, más emberek kértek volna egy millió dollárt, de így maga mindig gazdag fog maradni egész életén át.
    – Ez így igaz, mindegy hogy egy liter tej vagy egy Rolls-Royce, az összeg mindig ott van ha kell.
    – Megkérdezhetem – hogy kerül ide a strucc?
    – A második kívánságom egy csinos pipi volt szép formás lába!

Szép álmokat, jó éjt!

_Ilona49_, Tündi100149, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  16. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

A mai naptól való búcsút sikerült vidámmá tennetek.A hónap programját nem olvastam,eventekkel nem idegelem magam,nem szeretném növelni a vérnyomáscsökkentőmet. A vén matróz "gyevi bíró" volt.Maradok a gazdakörös feladatoknál,csak nagyon érdekes,megérős és kényelmes eventtel hagyom magam elcsábítani,de…..NINCS átrendezés.
    Jó éjt,örömteli ébredést,...….homokmentes játékot.Most ideje a csinos lábaimon eltipegni.topogni az ágyikómig.

17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Örömteli ébredés? Ki van zárva. Éjjel fél kettőkor aludtam el és már fent vagyok fél három óta. A mai alvás ennyi lett. A feleségem is fent volt fél kettőig. Sokáig böködte a levegőt, (gy.k.: kötött) aztán ő is lefeküdt, de sokáig ő sem tudott aludni. Ezeket a frontokat megérezzük mind a ketten. Amikor felébredtem furcsa volt, hogy nem esik az eső, de azóta helyre állt a rend. Ismét vakuznak, tekéznek a magasban és esik az az áldott eső.
    Idejöttem, de sehol senki, csak a nagy horkolás hallatszik. :)
    Eventek semennyire nem érdekelnek. Régóta eventmentesen élek. Nem akarom magamat feleslegesen idegesíteni. Csak szépen, lassacskán, nem hajt se a tatár, se a török.
    További szép álmokat és csendesebb alvást kívánok!

banya1952, zsozso577, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
  18. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Fényképezés volt egész este, net viszont gyakran nem, így nem sikerültek mosolygósra a képek.
    Kávézás megvolt. Visszaszundizhatnék, de akkor egész nap lusti leszek.
    Ma akartam elkezdeni a krumplit fölszedni, de megázott.

zsozso577, Tündi100149, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  19. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

szerintem akkor én erre ébredtem, nem tudtam, hogy milyenhangokat hallok: horkolás vagy égzengés? nem tudtam eldönteni. Én sem sokat aludtam mert az unokámék most indultak nyaralni...nekik később kezdődik az egyetem..és az utolsó perceket most kihasználják. Már a reptéren lógatják a lábukat...legalább csend van itthon. Visszafeküdni nincs értelme, mert akkor az esti szundi oda....Az eső itt is szép csendesen esik, előnye, hogy nem kell locsolni!!! Ez a munkamegosztás. Szép napot mindenkinek..

20. Csacskamacska

Szép, jó reggelt Mindenkinek!
    Semmit nem hallottam, csak aludtam és aludtam! Itt még mindig aktuális, hogy: Add már uram az esőt! Az este volt egy kis szél, majd 22 óra táján 50 csepp eső és ezzel be is volt fejezve. Most kissé borús, de inkább napsütés lesz belőle, mint eső, pedig én esőt szeretnék! Sőt nem is szeretnék, hanem akarok, követelek!! Kár, hogy pusztába kiáltott szó!
    Ilona, inkább kómás vagyok még, majdnem sikerült ma lefeküdnöm, vagy 15 perc volt még éjfélig. Nem is éri meg idegeskedni, elvégre ez csak egy játék (volt), ma már egy robot kellene, amit a gép elé ültetnénk, beprogramoznánk és a 10 kezével csinálná a hegyén hátán lévő eventeket, egyebeket.
    Tihamér, nem én horkoltam, nem szokásom. Nagyon csendben szoktam aludni. Mit csinálsz az éjszaka azon idejében, amikor nem alszol? Tetemes idő! Éjszaka sem kötöttem még, pedig volt idő, amikor nagyon szerettem a kézimunka e formáját!
    Terike, a krumpli megvár, sárosan, sáros földben nem jó krumplit szedni!
    Ildikó, jó nyaralást az unokádéknak! Hova mennek? Szívesen mondanám én is, hogy nem kell locsolni, de nem tudom.
    Csend van, hihetetlen, de a szomszédban elkészültek a fürdőszoba átalakításával. A madárkák énekét hallom, de mást semmit. Teljes csend! Jó ezt is hallani!:)

zsozso577, Fatther, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.