Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Köszi Fatther! Tudtam, hogy Te fogod tudni!

2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Plusz rekeszekre nagy lenne az igény sok gazdánál. Talán egyszer kapunk.
    Fatther, köszi, rémlett, hogy láttam valahol! A baj csak az, hogy sok idő kellene neki, míg átböngészem, hogy mikor melyik felhősor mit ad és azt vessem, amire van "hatás". Más szempontok szerint vetek. Lehet egyszer majd még azt is fogom nézni.

Fatther, _Ilona49_, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
  3. mebajah

mebajah Fórum császára

Nem olyan egyszerű ezt bevezetni, ha belegondolok. Ha beteszem az egyikbe a +3-ast, a másikban marad a csatni, az már +5 lenne.
    Az aranyon is lehetnek átfedések. Nem egyszerű dologra áhítozunk régóta, ha jól gondolom.

Csacskamacska, Fatther, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  4. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Mit kezdenél a pipivel,..mikor már kukorékolni sem tudsz,... tudunk,..mi már csak kotkodácsolunk!!!

Zsozso ott minden ott van!

Már megint a szekrénybe voltam,... olyan sok hely maradt hogy talán ott is alszok!
    Pedig sok minden ment oda ami eddig nem volt ott!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/zöldségmuri.17055/

_Ilona49_, Csacskamacska, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  5. zsozso577

Sziasztok!

Tudom....tudom, hogy ott minden ott van.....és már láttam is....de olykor elveszek a "bőség zavarában".
    Már egyszer talán el is kezdtem magamnak kiírni....aztán belevesztem! ...ezt én már nem tudom követni.
    Pedig sok mindenem van és használhatnám is....és lehet gyorsabban menne egy-egy gazdaköri kivégzése is!

_Ilona49_, Csacskamacska, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  6. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

most rövid leszek, mert én is üdülök Esztergomban, az unokámék pedig Cipruson rontják a levegőt. NAGYOT KIRÁNDULTAM, megnéztem a bazilikát az aljától a tetejéig, a lábam majd leszakadt...most pihennem kell, mert holnap szintén nagyot szeretnék csavarogni...Jó pihenést Neked és a többieknek is

_Ilona49_, Fatther, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  7. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Hoztam a gyűjteményt,.. az első az már matuzsálem,.. utolsó a Tündié,az beszél,...utolsó előtti az enyém,..nem kell okos,... az utolsó előtti harmadik pedig csak ébreszt,nincs bent kártya!
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20180904v00org08q.jpeg
    Ajka Buszpályaudvar:http://keptarhely.eu/view.php?file=20180904v00oo7m0.jpeg
    Karcsi,... hangszigetelés még csak a kanyarban van,feljebb nincs de ha nagyon zavar az már egyszerű lesz csak lyukat csinálunk párat a hungarocellbe!
    Csak akkor hallom amikor a szekrényajtó nyitva van!

Jó éjszakát!

Utoljára szerkesztett: 4.9.18
    _Ilona49_, zsozso577, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Jókat mosolyogtam! Találnék én is egy pár telefont a házban. Minek is őrzöm őket?
    Terike, igazad van, lenne gubanc, ha több rekesz lenne.
    Zsozsó, majd egyszer!
    Ildikó, jó pihenést, holnap pedig további jó városnézést!
    Lajos szép álmokat a szekrényben!

Jó éjszakát Mindenkinek!

Fatther, _Ilona49_, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  9. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Madárdalos jó reggelt kívánok mindenkinek !

Jól látjátok, az ajkai buszpályaudvart ideiglenes jelleggel hajóállomássá alakították át.
    Magasabb építményú hajók, valamint hajóvonták találkozása tilos !!

Nevetségesnek tűnik számomra, hogy az illetékesek nemm tanultak a korábbi évek tapasztalataiból, megint hagyták "kiáradni" ezt a "nokedli" kis folyót, s közben még a meder takarításról is megfeledkeztek.

Mosolygós szép napot !

Tündi100, _Ilona49_, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  10. laci0802

laci0802 Járnitanuló

Sziasztok. Pálinkás Jóóóóóóóóóóóó reggelt mindenkinek. Nálunk olyan köd van, hogy a lábam sem látom !!!!.....

11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ott a pályaudvarnál van híd? Mert ha nincs, akkor miért tilos a magas felépítményű hajók közlekedése. Egyébként meg szokásos a hajók kéményeinek megdöntése a hidak előtt, így kényelmesen elférnek, hacsak nem túl magas a víz. A hajóvonták találkozása nem azért előírt, mert alacsony a vízszint, hanem azért, mert keskeny a hajózható útvonal szélességben. Ez itt a folyók mellett egyértelmű. Persze a hegyek közé eldugott településen nem biztos, hogy hozzászoktak az ott lakó polgárok a hajóközlekedéshez. Gyerekkoromban rendszeresen jártak mind személy, de főként teherhajók a Mosoni-Dunán, ami Győr fő folyója. Kisebb hajók felmerészkedtek időnként a Rábán is. A Marcalon, a Pándzsán viszont sosem jártak hajók, csak hajómalmok. Iparcsatornán szintén volt hajóforgalom, azt a monarchia idején a győri ágyúgyár miatt építették meg. Ez volt a monarchia legnagyobb hadiipari építménye. Nem ártana, ha mindenki ismerné a történelmet. Én szeretem, mindig is szerettem, ezért - kicsit - tanulgattam is történelmet. Iskolában is és iskolán kívül is.

Sajnálom, de meg kellett nyirbálnom az írásodat :-(
    ------------
    Öööö ... Ari! Ki kéne nyitni a szemedet, akkor talán nem lenne köd. :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.9.18
    Fatther, Tündi100, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  12. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Nem látom a butykost a ködtől.

Fatther, Tündi100, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  13. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Sziasztok!Tihamér lányom mikor kicsi volt mindig úgy mondta homályos a szeme, (mikor ködös volt az idő).
    Fatther köszi az infot nagyon jó az a tábla.Ari jó pihenést szép Esztergom van látni és sétálni való bőven.Lajos én is csatlakozom
    buta telefonom van bőven elég okos ahhoz hogy hívjanak és telefonáljak rajta.
    Na az már baj Terike, én sem!!
    Szép napot!

14. Csacskamacska

Jó reggelt, szép napot Mindenkinek!
    "Tetszikeltem", de tulajdonképp nem tetszik amit írtatok.
    Kiömlött folyó, köd, moderátor által megnyirbált írás. Nem indul jól ez a nap.
    Mit írjak, itt meg süt a nap és ki van száradva minden, esőért kiabálnak a növények!, bár már ahhoz is alig van erejük.

Gondoljunk arra, hogy minden jó, ha a vége jó! Igaz még odébb az este, de végződjön jól Mindenkinek!

Fatther, Tündi100, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  15. zsozso577

Sziasztok!

Itt a csücsökben végre napsütésre ébredtünk és kék égre! Hurrrááá!

Mára tervezett dolgaimat....átterveztem....így itthoni munka lesz.....farmmunkával megtűzdelve.

Tegnap este nagyot koppantam!xD Beadtam az az utolsó legyezőket a feladatba....hogy legyen még gereblyegyáram.
    Ezután megyek a menübe....hogy kiteszem....és lásssss csodát....van egy jó pár belőle!xD
    Hogy is lehettem ennyire vak?......pedig mostanában tettem ki....és nem tudom mit láttam!xD
    Nahhh....ha végeztem az eventtel....ki kell tennem őket ....sünikkel együtt!

Csacskamacska, Fatther, Tündi100 és 2 más kedveli ezt.
  16. mebajah

mebajah Fórum császára

Főztem teát, az is élvezeti cikk, és nem lesz nagyobb köd tőle.

17. henrietta1223

Tihamér írásán mi a túró nem tetszett nem volt benne semmi !!! Na mindegy biztos a történelem de azt mindenki tanulta és az idősebbek tudják is!!!
    Terike az is finom egészségünkre.!!!

Utoljára szerkesztett: 5.9.18
  18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Csak olyan volt benne, ami bármilyen tankönyvben, tudományos műben, ismeretterjesztő írásban megtalálható, de ezek szerint itt semmi másról nem érdemes - és lehet - írni, mint a farmról. Ez van. Igaz a régi mondás: Ne szólj szám, nem fáj fejem! Nem haragszok egy modira sem. A végén még egy recept ismertetése is tilos lesz. Lassan úgy járunk, mint Angliában, ahol egy anyuka azt követelte a csemetéje óvodájától, hogy a Hóferhérke és más hasonló meséket tiltsák be az oviban, ne merészelje senki elmesélni a gyerekeknek, mert az már felér egy szexuális zaklatással. Mert a herceg - fehér lovon érkezve - anélkül csókolta meg Hamupatácskát, Hópihécskét vagy mittudémkit, hogy előtte írásos beleegyezést kapott volna a tetszhalott leánykától. Mivel ilyennel nem rendelkezett, ez a tevékenysége kimerítette a szexuális zaklatást. Az pedig tilos. Itt tartunk most. :p

Csacskamacska, Fatther, Tündi100 és 3 más kedveli ezt.
  19. busika02

busika02 Utánpótlás-írogató

Tihamér!!!!Jesssz!

20. henrietta1223

Én még tudnám folytatni de felesleges mert a modi mindent töröl!!Már a Hóferhérke se a régi,mert mindent belemagyaráznak!.....
    Azért írjunk legalább lesz a módinak is dolga!Egy kis irásért csak nem zárnak ki!!!???Vagy mégis?

Fatther és Tündi100 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.