Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Tégy a kedved szerint!
    Ha a moderátor bosszantása esik jól, megpróbálkozhatsz vele.
    Nem vagy tisztában azzal, mi is a dolgunk, de ítélkezel.
    Javaslom, olvasd el ismét a Fórum szabályzatát, a Netikettet, és a fórum használatának ismertetőjét!
    Csak zárójelben jegyzem meg, hogy semmiféle megosztó információ a történelemmel kapcsolatban, más népekre vonatkozóan nem engedélyezett egy játék hivatalos fórumán! Ezt mindenkinek szem előtt kell tartania és a szabályt be kell tartania!

mebajah és Tündi100 kedveli ezt.
  2. busika02

busika02 Utánpótlás-írogató

Igen rendben értettem!

Fatther, mebajah és Tündi100 kedveli ezt.
  3. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

4. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Halló,Szervusztok!
    Sikerült kivarázsolni magam az ágyikóból. Az éjszakai 4-5-szöri jövés-menést valamikor pótolni kell.
    Szerencsére ma délelőttre kimenőt kaptunk a Csapattól,így nyugodtan bele vetettem magam az olvasásba...….és jött a hidegzuhany:Tihamér sokáig nélkülözött gyögyszemét megnyírbálták! Ezt vastag,színes betűkkel adták tudtunkra.
    Évek óta élvezettel olvasom onagger nem hétköznapi stílusú hozzászólásait,elképzelhetetlennek tartom,hogy szalonképtelen,szabályzatba ütköző írásra vetemedett volna.A mi topikunkban ez nem divat! Igaz néhány napja kettő szavam nekem is 5 piros/nem vörös!/ csillagot kapott,de én még át tudtam szerkeszteni. PERSZE az ujjunk sem egyforma,ízlésünk,tűréshatárunk is nagyon változó.No de a szólásszabadság hun marad??????

Tündi100149, Csacskamacska és Fatther kedveli ezt.
  5. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Nem gondolom, hogy Neked anélkül, hogy ismernéd a hozzászólás tartalmát, melyet "megnyírbáltunk" ebben véleményt kellene alkotnod.
    A fórumnak vannak szabályai, előírásai. Ezek átolvasását kérlek, hogy Te is tedd meg.
    Semmiféle olyan tartalmat nem hagyhatunk a hozzászólásokban, melyre más nemzet "rávetheti" magát és emiatt meghurcolhatja a magyar fórumot és annak tagjait, moderátorait.
    Függetlenül attól, hogy egy tartalommal személyesen esetleg egyetértünk, a munkánk megköveteli, hogy a szabályoknak megfelelően járjunk el.
    Kérlek ne személyeskedésnek vedd onagger52-vel és az írásával szemben a történteket, hanem vedd figyelembe a fentebb leírtakat.
    Onagger52 írásait én is lelkesen és élvezettel olvasom, de az érzelmeim nem befolyásolhatják a munkámat.
    A továbbiakban pedig megkérlek Téged és mindenki mást is, hogy ezt a témát zárjuk le!

6. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Hmmm, zajlott az élet, míg odavoltam.
    Eventet elkezdtem. Két területen termelem a gazt, a tisztást hagyom, szerintem így is jó lesz. Gesztenyés talonban, de bízom benne, hogy nem kell majd 0 percezni.
    Holnapit elolvastam. Felszaporítást kihagyva, ládákat fogok venni, hogy legyen annyi magom, amivel be tudom vetni a földemet. A zuhatagot is bontani fogom 2-3 nap múlva és ott talán hosszúzom majd a felröpi miatt, ha szükséges.Ezt majd menet közben döntöm el.

Ne feledjétek, már kapható az új felhősor! :) Fő, hogy kapható! Gyűjtők tessenek a bukszát nyitogatni!

Reggeli döcögős indulás után, nem sokat javult a helyzet, de meglátjátok estére minden jó lesz! Kómás vagyok, szédelgek, csak azt nem tudom, hogy miért. Már ideges is, mert nem szeretem, amikor ilyen vagyok. Azt gondolom, hogy a következő két aratás között megyek és kerekezem egy nagy kört. Kikerekezem magamból a mérget. Szerintetek használni fog?

7. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Miért vagy ideges?....Tudod! mindennek az időjárás az oka!
    A mozgás az mindig jót tesz....de ha szédelegsz!....akkor nem biztos, hogy a kerékpár a legjobb! Inkább egy jó séta....vagy
    gyors menés!

Az eventet elkezdtem....még nem számoltam semmit se.....vakon csinálom!

A holnap kezdődő bahás eventen vacilálok. Amit mi termelünk....az nem gond....de soknak tartom az eventnövényt és a felröpit is.
    Az jó benne, hogy lehet előre termelni.....de a felröpi nálam akkor is nagy gond!
    A ládákkal csak az a gond.....hogy biztosan a más egyebeket fogja adni!....ne hogy már én jól járjak!
    Azt is meglátom!

8. Csacskamacska

Nem tudom, hogy miért vagyok ideges, igen az időjárás, a hőség már megártott!
    Számolni? -ugyan már, mikor még alig kezdtük el! Majd, 2-3 nap múlva. Ráérek akkor is, akkor már lesz rálátásom.
    Holnap majd próbálok pörgetni is, hátha! Vak tyúk is találhat szemet.

9. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Csak azért kellene számolnom, hogy van-e annyi szántóm, hogy a végére érek vagy változtatni kell.
    A fákat most beszedtem.....igy már talán biztosan elég lesz

Fatther, _Ilona49_, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  10. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Itt is bontok mindent/Raktár betonos/. Ha megvan a növényke, mehet végig hosszú.
    Kaptam 1 jó adag szilvát, kénytelen vagyok elrakni. Pedig jócskán van a kamrában. A piacolás így eltolódik.

Fatther, _Ilona49_, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  11. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Igaza van Zszsónak,..ha szédölgős vagy ne ülj biciklire!

Még csak most vettem el már megint,.. biztos a szekrény az oka!!!

Itt van ez a sok kastély,....erősen gondolkodom egy lakodalmason! Legyen lakodalmas vagy ne,... és mikor,... az első vőfény az én leszek,mert ő mondja a búcsúztatót és a többi köszöntőt is,.. legalábbis felénk!
    Kellenek majd képek,zenék stb!
    Volt már 1 hasonló, jól sikerült???Mamarygen szerint igen!

mebajah, Fatther, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Biciklire ültem és elmentem a pék boltjába kenyérért. Nagy kerülőt tettem, de 50 percbe belefért. Nem lett semmi bajom. Jobban sem nagyon vagyok, de rosszabbul sem. 100-as nem vagyok, az biztos, de majd kialszom az éjjel.
    Terike, szilva jöhetne nekem is, lassan már kimaradok belőle.
    Lajos, ki lenne a menyasszony, meg a vőlegény? Nem lenne jobb egy szüreti bál? Azt olcsóbban megúsznám, nem kellene nászajándék...

_Ilona49_, Tündi100149 és Fatther kedveli ezt.
  13. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

A hét poénja ..... xDxD:cry:

Az még csak hagyján, a menyasszonytáncról ésatöbbiről nem is beszélve.

14. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Lehetünk mi a koszorúslányok? Igazán jól állna nekünk, alig múltunk 18 évesek.

15. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Ezek szerint minden áron lakodalmat szeretnétek, én megelegednék egyszerű batyusbállal is, ki-ki vagy önkéntes alapon ;)

16. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Melyik szeretnél lenni,a vőlegény? Minden képem méreten belüli azt hiszem!Remélem,..M...... hogyha nagyobb a kép ne cseréljétek linkre inkább vegyétek kisebbre!
    Micsoda násznép, még a virtulális menyecske tánctól is fél!Mert amikor már ruhát cserél akkor már menyecske,..nálunk!

Lehet itt mindenki ki mit szeretne!
    Csak azt mondjátok mikor induljon?

UI:egy-két nap eltart!

17. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Felénk is hasonló a "módi".
    Hoztam két koszorúslányt, remélem nincs ellenük kifogásotok, alig múltak 18 évesek :cry:

18. mebajah

mebajah Fórum császára

Ette fene, csak végre bulizunk!
    Mikor induljon? Jó lesz a két event közötti szünetben?

19. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Hozhatod őket,..biztos hogy szépek voltak,csak mulassanak rendesen!(a kép mellett Te vagy a zenész,..vagy zenekar,remélem ide illő zenét hozol)Úgy különben egyik felük is több!

Milyen két event közötti szünetben,... van itt szünet?
    Vagy 2 aratás közöttre gondolsz?

_Ilona49_, Fatther, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  20. mebajah

mebajah Fórum császára

Az is jó. Nem adunk el minden repülő szőnyeget, azzal belefér az időbe. Ott learatunk,mulatunk, és uzsgyi vissza.
    A bio üzemanyagos járgányomon elkopott a cirok.

_Ilona49_, Fatther és Tündi100 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.