Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az eventet elkezdtem.....éééééés pörgettem....pörgettem.....de a siker elmaradt!
    Felröpi elég gyér lett....már túl vagyok a nullázáson....így már talán kitartok....a célig.
    Lajos...a végén én is FA-nak látom....ez sem rossz.....de ha fa lett volna....akkor biztosan az lett volna a cél....
    de így majd alakul!
    Kisfarmon is ültettem gazt....de nem azért, mert eventezni akarok....hanem a minijátékot ott akarom kipróbálni.
    Most megyek szétnézek....mi újság Nublonéknál!
    Visszajöttem! Elájultam.....miért ez a sok akku???? ...bár csak a másik lenne ennyi!

2. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Amióta a fatermést kivették azóta nem Nublionozunk,...mintha nem is lenne!

alx528, mebajah, zsozso577 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

FA az, csak olyan messze van, hogy nekem olyan nem lesz! Akkuk jönnek rendesen, bár inkább fordítva lenne! Nem nagyon hasznosítok újra, 5628 farmpengőm van, várok valami ütősre!

4. zsozso577

Én a hagymát adom be....azért nullázok!
    Egyébként én sem foglalkozok velük....most is csak annyit dobtam be...amiből kijött az új terület pici része.

5. Tündi100149

Az új területből még ott van négy amit ki lehetne váltani,..de amíg nincs mit beletenni addig marad bent!

Akkukat meg hagyom majd beváltják!

6. zsozso577

Én is tartom az 5000 db-t.....bár így már nincs is más....ami érdekelne!.....mivel most kiváltottam a h.futtató utolsó területét...
    amit lehetett.
    Én sem adok be több hagymát.....igy igaz....beváltják!

Olvasgattam a csevegőben....és panasz van a játékra....akadozik. 3 db-t tudnék játszani....de nem merem elindítani!
    Béna vagyok hozzá.....lehet segítséget kell kérnem....pedig graun csak azért ültetem a gazt, hogy próbálgassak.

7. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Megvolt az első játék,az első farmon csak 16 lett, másik kettőn 22-22 és nem kellett az 5 lövés.
    A lényeg maradj egyhejben abba az irányba merre forog,és egy kicsivel előbb lődd el mint odaérne!
    Ha már rajta van akkor nem jó!

alx528, henrietta1223, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  8. zsozso577

Graun próbáltam....és elsőre nekem 16 lett....a gyereknek még rosszabb!
    Igy itt a nagyon nem is próbálom....nekem ez nem megy!...Idegesít....
    Megint jól felhúztam magam....ez már nem a farmerjátékról szól.....én nem ezt a játékot szerettem meg!
    Borzasztóóóó!!!!
    Kérdezem, ilyenkor mit tehet egy mezei farmer?....Feladja!!!!

9. Csacskamacska

Mára feladja és holnap fojtatja! Ne idegeskedj, nem leszel vele előbbre!
    Volt 16-os és 22-es dobásom is. Alakul, csak gyakorolni kell.
    Jó éjt, holnap folyt. köv.

10. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt, szép napot kívánok!
    Volt 9 pörgetésem, 16, 18, a többi 22. 3-szor fedte a célzóka a perecet, mégsem volt találat, és nem is a próbalövések voltak.
    Így talán meglesz a fejlesztés.
    Még 2 nap nyár, ezért az " apróbb" szőnyegeket kimosom, hadd várják tisztán a telet.

11. zsozso577

Sziasztok!

Továbbra sem célzok....este a segítségem ami volt....megcsinálta......de akadozott....úgy volt...ahogy írtad Terike!
    A cél nem változott....a narancs fejlesztések....nahhh ha rajtam mulna csak a felhő lenne meg!
    Tovább nem is fogom erőltetni....hisz nem is férne bele az időbe annyi gaz letermelése....a bónusz meg elkerül!

Nem is írtam....valamelyik nap lett egy kisebb örömöm!
    A Vikingesből kivett titkos ólból lett 1 tengerimalac ólam....ez még nem volt.
    Aztán mi hiányzik a palettáról nem tudom, mert annyi újdonság van, hogy elvesztettem a fonalat.

Készülök....van egy beígért kötelességem....valamikor érkezek.

12. mebajah

mebajah Fórum császára

Örülök a Tiednek! Már ezért megérte eventezni.
    Enyém a következő 1 évben biztos, beesik. Legalább van miért kitenni a titkosokat. De általában kapni szoktam a szerencsés "keltetőgépesektől", mert nem tudják, hogy ki kell fejlődniük.
    Mindegy/vagyis nem/, hogy meddig sikerül elérnem, de szeretem az event minijátékát.

alx528, zsozso577, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  13. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szép reggelt!
    Zsozso grat a tengeri malachoz.Unoka Esztergomba ment kirándulni 2 napra , szép hely és még jó idejük lesz.
    Ma ügyintézös nap meg gyogyszert kell íratnom.Céloztam 16 és 22 lett nem olyan nehéz.Tengeri nekem is berepülhetne.
    Az akku tényleg sok valóban forditva lehetne de hát ez van!!!!

mebajah, alx528, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Sziasztok!
    Most értem ide, piac és egyebek letudva.
    Tengerimalachoz gratulálok! Jöhetne nekem is! Minijátékba ha belejön az ebember lánya, akkor jönnek a 22-esek! :) Ha átlagot számolok, akkor már egész jó, az eleje nem ment valami fényesen.
    Terike, ki is kell használni a jó időt, a szőnyegeid még megszáradnak!
    Reggel pörgettem és itt lett egy 24 órás, a Kotkodán egy 6 órás terménybónuszom, örülök neki nagyon! Cél: ameddig érek!:)

mebajah, alx528, zsozso577 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. zsozso577

Sziasztok!

Termelem a gazt.....deee nem játszok! Kicsin próbálom....próbálom....olyan 18 -s az átlag!
    Itt a nagyon ...majd este a segítségem elüti a játékot!....ha én csinálnám....akkor bizony nem lenne narancs fejlesztés!
    Azok viszont kellenének!

16. Tündi100149

Van amikor 3 lövésből megvan,..de van olyan is hogy csak 20 pontot érek el,..a tízeseket elhagytuk jönnek majd a 12-sek,..nem is néztem mennyire emelkedik!
    Megnéztem a legvége már 22 vagyis 1 menet 1 ugrás,..ha telitalálat van!

Utoljára szerkesztett: 20.9.18
  17. Csacskamacska

Segítség nincs, így magam dobálok. Már egész jó az átlagom, gyakori a 22-es! :) Mind kellene! xD, de ugye ez csak álom!
    A két déli szoba ablaka megpucolva, orchideák a helyükön. Mától nem tudom így az ablakot sarkig kinyitni, csak bukóra. Jó lesz ez így is, jön a hideg állítólag. A virágokat viszont féltem.

alx528, mebajah, zsozso577 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Álmodni szabad,.. és hamár egyszer álmodunk álmodjunk nagyot!

Debrecen: Október 17,... 12,00!

alx528 és Csacskamacska kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Dátum: Naptárba beírva! :)
    No, akkor álmodjunk!
    Jó éjt, aludjatok jól! :)

alx528, Tündi100149 és mebajah kedveli ezt.
  20. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Napsütéses szép napot Mindenkinek! :)

alx528, mebajah és Tündi100149 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.