Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

A felhőért fogom csinálni!! Szintén 3-4 területtel kezdek és majd a röpik függvényében alakítom, hogy mit teszek ki, vagy veszek be. Gazdaköri várhat szerintem is, már a haladás nem érdekel, majd valamikor megcsinálom. Lehetne hosszabb érésű is a gaz!

Nos áttanulmányoztam és máris egy jó hír, hogy felszaporítani nem kell, mert a Támogató gazdaköriből kapunk 1000 gazt, tehát akár az egész farmot be lehet vetni vele. Röpit is lehet kinyerni belőle, az is jó! Tenyészteni is lehet, lesz boom, ahol röpit lehet szerezni. Csak 2, vagy 3 területen gazolok, a többin ólak, fák lesznek. A leghosszabb érésű növényemmel várom az indulást, ill. a bahán hosszú érésű ólakkal, fákkal.
    A változtatás jogát fenntartom! ;)

Utoljára szerkesztett: 25.9.18
    alx528, zsozso577, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Huhhhh.....átnéztem jobban az eventet.....nem lettem sokkal okosabb....de világosabban látok!
    Azt viszont nem tudom, hogy mit vagyis miket tegyek ki....mi lesz a nyerő!
    Tenyészteni fog valaki? Én lehet, hogy most telerakom a házikót....azt olvastam, hogy csak 1 felröpit ad....
    az előfordulásuk kb. egyforma.
    A felhőre mentek rá....vagy a full-teljesítésre?
    Azt hiszem, hogy a legnagyobb baj....az állatos felröpivel lesz.....mert abból 400 kell.
    A tyúk....vajon fogja adni?....vagy hosszabb érésű legyen kint?
    Látjátok ezer és ezer kérdés kavarog bennem!

3. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó kérdések. Ahogy ismerem magunkat, nem szeretnénk a felhőnél megállni. Bár még azt sem tudom, miket kapunk.
    Bahán: fele 20 órás állat, fele fa.
    Farmon: leghosszabb növény lesz mindjárt.
    Kezdés után majd a röpik döntenek.

_Ilona49_, alx528, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Első nekifutásnak a felhő a cél, de, ha jól állok, jól jön a röpi, akkor szemezgetek. Az anakondákat megtartom, azokat nem adom be. Szeretem befejezni amit elkezdek, így itt is igyekszem majd a liftezéssel. Tenyészteni fogok 1 kört biztos, de lehet még egy kicsivel többet is. Élesben dől el minden, tehát tervezek, de lehet nem úgy lesz!

_Ilona49_, alx528, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
  5. zsozso577

Én már most teleraktam a házikót.....meglátom, hogy holnap fogok-e tenyészteni.....úgyis kellene ez meg az!
    Csacska....ahogy nézem....a szemezgetést csak pajtabeli cuccból csinálhatjuk.....az anakondát én is meghagynám....
    ha ki lehet kerülni.
    Terike....szóval 20 órásokkal várod az eventet....nálam is most lesz az aratás.....és úgy pakolok!
    Igaz....hogy sok minden élesben derül ki...vajon hányszor lesz nála újratervezés????

_Ilona49_, alx528, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  6. mebajah

mebajah Fórum császára

Nálam máris volt. A farmon is 1-t beültettem fákkal. Az eventesből is mindig jön röpi, így 2 területet elégnek találtam.

zsozso577, _Ilona49_, alx528 és 2 más kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Az anakondát a csevegőben olvastam, hogy ki lehet hagyni, no akkor én kihagyom azt a zabagépet! Most aratok és mennek a hosszúak ólakból, fákból. Újratervezés az biztos, hogy lesz, nem is egyszer!
    A fiúk merre járnak? Se puszi, se pá, csak úgy elmaradnak? Tihamér hajnalban ugyan bejelentkezett, de azóta más utakon jár. Fatther meg nem is tudom mikor járt erre. Lajos jelez, de nem nagyon ér rá a konvektor takarítása mellett írni. Hmm...??

alx528, zsozso577, Tündi100 és 3 más kedveli ezt.
  8. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

9. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép estét!

Itt vagyok. Úgy ahogy írtad!
    Glettelés megszáradt, tapéta a helyén, a konvektor is,..hogy mennyi kosz tud rajta lenni, megmozgattam gyorsan nem zörög nem nyikorog a védőrácsa!
    Már csak azt kell beszappanozni ahol a gázcsapnál szétszedtem,de azt a nagyszobába is mert azóta nem volt ott sem fűtve amióta a renoválás befejeződött!
    Most 2 védőráccsal bíbelődöm mert a tetőn nincs a vízelvezetőn semmi nehogy nagyobb darab valami a csőbe jusson!
    Mondjuk 1 élettelen madár.

alx528, Csacskamacska, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  10. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

(se puszi se pá)Akkor neked mindkettő!
    Tündi már éhes,akkor most elhúzok mint a Vadlibák,csak nem V alakba!

11. Csacskamacska

Fatther, köszi! :)
    Lajos 3 piros pont!

Jó éjt, szép álmokat!

alx528, _Ilona49_, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  12. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Sziasztok!
    Kicsit meglepett, hogy sehol senki.
    Anyánál voltam délelőtt, ügyeit intéztem, főztem és a többi.
    Event mindjárt indul, elkészülni, vigyázz, kész....

13. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Csak az indításra jöttem be. Amíg jó az idő, a kinti munkát le kell tudni.

14. Tündi100149

Szép napot!

Nagyon nyögve indult,....csak a napraforgó pörgött!
    Már is belekeveredtem,...pár lépés után rájöttem hogy előbb a gazdaköri elejét és máris mehet élesben.
    Még 1 kicsit olvasnom kell úgy látszik,...és az ablakosok is megérkeztek,talán nemsokára nem jön be a víz!

Utoljára szerkesztett: 26.9.18
    alx528, _Ilona49_, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Felhőhöz útvonalterv: csevegő: 119 hsz!!!!

Már nem jó!!!! Újratervezés: 208-as hsz!!

alx528, Tündi100149 és mebajah kedveli ezt.
  16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó napot!
    Reggel bementünk fatornyos szülőfalumba, megtekintettünk egy színházi előadást. Kissé modern felfogásban játszották a Különös házasságot. Bérlettel rendelkezünk, időnk van, hát akkor miért ne leskelődjünk a színház nézőterén? Az kissé zavart, hogy nagyjából tíz percenként felugattam, jó mélyen zengőn, de nem voltam képes tovább visszatartani a köhögést. Gondolom egynehányan a pokolba kívántak. Ha a feleségem színházba akar menni, akkor megyünk. Apelláta nincs. Főként, hogy a nászomék a szomszédaink. A nézőtéren, nem a valósban.
    Délután, mikor learattam, majd vetésre megnyitottam a vetéstáblát, láttam ott egy 0, azaz NULLA darabszámmal páfrányt. Na mondom, eventnövény. Virág volt odaírva, hat óra növekedési idő, 240 TP. Felmegyek a fórumra, keresem az eventeknél, de nem látom, hogy ilyen lenne. Hm! Mindegy, elmegyek és veszek a piros kosárkába. Nem lehet. Hiába keresem, nem találom. Beírom a keresőbe, hogy páfrány, nem dob ki semmit. Vissza a fórumra, irány az Akadémia. Illetve az enciklopédia, naaa! Ott sem találom. Esetleg magasabb szinthez tartozó leendő vetemény? Ott sincs. Maradtam tudatlan. Így jártam. Megpróbálkoztam a képernyőmentéssel, de azt sem tudtam, mert amint a CTRL billentyűhöz értem, eltűnt a vetéstábla. Még csak bizonyítékot sem tudok varázsolni, hacsak nem fényképezem le a digitális kütyümmel. Be kell látnom, az én tudásom is igen gyorsan végesnek bizonyult. :p

alx528, _Ilona49_ és Tündi100149 kedveli ezt.
  17. zsozso577

Sziasztok!

A reggeli kis aratás után csak event-kezdésre léptem be....a gk kivégzése és a gaz elültetése után irány a fogorvos.
    Nem is olyan egyszerű megszokni....az új koronát....remélem, hogy most már rendben lesz minden!
    Egyelőre termelgetem a gazt és gyűjtögetem a felröpik garmadát!...bár a kétféle malomterméket most tekeri
    a malom...így azzal már nem lesz gondom!
    Úgy számolom, hogy holnap estére a gaz nagyrésze kész lesz.....péntekre nem sok marad.....aztán mehet valamelyik
    hosszú növény....nahhh....meg hogy melyik felröpiből jelentkezik több hiány....a többi területet a szerint változtatom.
    Hétvégén nem leszünk itthon....utazunk haza....így kevesebb időm lesz a farmozásra is....nahhhh...meg a mobilnet!!!!!
    Szóval sietnem kell.

Tihamér...én hiszek neked....mert nálam is megjelent.....de még nem tudtam utána nézni.....így már nem is teszem....
    ha Te már nézted és továbbra is "nem tudom növény "marad!

alx528, _Ilona49_, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Lefényképeztem a fényképezőgépemmel. Sikerült, de nem hoztam ide a képet, mert minek?
    Csak érdekesség. Megmértem az előbb a vérnyomásomat. Sys 109, Dia 69 Pulzus 69. (Lajos szakértőként megszakérthetné az "adataimat". Sajnos Ő is érdekelt szívügyben.) Ez utóbbi mostanában igen magasnak számít, ritkán van 60 felett. Bááár ... ha arra gondolok, hogy az orrom el van dugulva, (igen, nem a szám, hanem az orrom) nyom a fejem és a testhőmérsékletem éppen 37. Nekem lázam 5-7 évente egyszer, ha van. Szóval most sincs, de ez a kis hőmérséklet-emelkedés lehet, hogy felemelte a pulzust is. Az éjszakát a fotelben töltöttem, mert ha vízszintbe helyeztem magam, indult a folyamatos köhögés. Felöltöztem, betakaróztam takaróval és aludtam négy és fél órát egyben. Szerintem ma éjjel is hasonlóan fogok horkantani nagyokat.
    Ami a legfontosabb: Langyosak a radiátorok, befűtöttek nekünk. :)
    Más. Vasárnap este fiam küldött képet a nagyobbik unokánkról. A leányka teli szájjal mosolyog - de hogy! - a képen. Érthető, hiszen kimentek kettesben horgászni és az apja fogott egy 42 cm-s csukát, ami nem túl nagy, de a kicsi most fogott egy ilyen "fenevadat" életében először a kezében. Amikor telefonon felhívtuk őket, a csuka már sült. Az volt a vacsorájuk. Önellátók! :D
    Gazt nem termelek, annak itt vagyok ÉN. Nálam nagyobbat úgy sem találnak, a feleségem szerint. Aki Neki és az unokájának képes ellent mondani, az csakis .... na mi is, ki is lehet? Ugye?

alx528, _Ilona49_, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  19. mebajah

mebajah Fórum császára

Ha jól emlékszem, olyan pletyi volt, hogy bahás eventen lehet majd hozzájutni.

alx528, zsozso577, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  20. Tündi100149

Tihamér, jó az de ha sokat foglalkozol vele lehet magasabb is,... én már rég nem mértem, az én vérnyomásmérőm az megmondja hogy milyen!Azt nem szeretem amikor azt mondja hogy "lehetséges szívritmuszavar felismerése" utána 1 darabig nem mérem!
    Már egészen elvagyok tévedve, ugyebár a 2 fedélzetet dobja oda belépéskor,..ott ami nincs beadva az a 2 kacsakata,2 bőrönd,és az egyik kulcs,..innét pillanatnyilag se előre se hátra!
    Mindig mást csinálok és hiába olvasok egyszerűen mintha nem is olvasnám,...valaki nagyon egyszerűen? Vagy úgy parasztosan úgy lehet hogy megértem!
    Itt a kép:http://keptarhely.eu/view.php?file=20180926v00ofrbq7.jpeg
    Még mindig nem működök rendesen,...inkább az jár a fejembe jó lesz a madárfogó!
    Kint sötét van,én meg kezdek megvilágosodni! Kacsakaták!!!!!!!!

alx528, zsozso577, mebajah és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.