Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Zsozsó, királynő lettél? Koronát viselsz? Tréfát félre, megszokod bizonyára hamar és kívánom, hogy tartós legyen!
    Tihamér, a színház az jó dolog, a köhögés nem. A kettő együtt nem a legszerencsésebb, de talán jó volt annyira az előadás, hogy már csak a jóra, szépre tudsz emlékezni! Kis unokádnak nagy élmény lehetett a pecázás. - meg az apjának is. nagy halat fogtak, ügyesek voltak!
    Terike, én is ezt a pletyit olvastam.
    Lajos, minden a helyére fog kerülni, ez csak a kezdeti bizonytalanság!
    Taktikám: letermelem gyorsan a gazt 3, 5 területen, utána a felröpik hiánya határozza meg, hogy hova mi megy. A malom ledarálta a 10-10 akármit, az le van tudva. Még sehova semmit nem adtam be, majd holnap délután elkezdem, akkor talán lesz rá időm. Az újabb térkép a felhőhöz, a csevegő:235 hsz-ben található.

Mára elköszönök, jó éjt!

alx528, zsozso577, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  2. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt és tisztánlátó képességet az eventhez!
    Annyira nem tudom, merre hány méter, hogy nem veszem észre, ha nem enged be valahova. Kész lenne 1 fedélzet, ha lenne elég vezetékem. De sebaj, ma van a heti piac.
    Ha igaz, ma még engedi az időjárkálás a valós farmmunkát.

alx528, Tündi100149 és zsozso577 kedveli ezt.
  3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt kívánok Mindenkinek!

Csacska....igen-igen!!!!...deee azt nem tudtam, hogy ilyen nehéz a királynők élete!xDxD

Terike....én is olvastam valamit....de ott csak a sűrűben járok...fény az nincs!

Lajos....a kulcs a titka mindennek!....amig nincs a tarsolyodban a kulcs nem enged a ládához!

Egyébként én már beadogattam sok-sok mindent....eventes cuccok hiányoznak....innen-onnan!
    Egyelőre megálltam a liftezéssel....majd este folytatom.....hátha üzemelni fog!

alx528, _Ilona49_, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  4. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

Nem csak a kulcs kell hanem a lift ajtó is! Ha nincs ajtó hova dugjuk a kulcsot? Ládák kellenek,de még ráérnek!

Szörny a mélyből, a kísértet járta kúriába tehető!

alx528, Csacskamacska és zsozso577 kedveli ezt.
  5. zsozso577

Szia

A lifthez nem csak a vezeték kell?.....én úgy emlékszem, hogy azokat /amire volt elegendő vezeték/
    hamarabb kinyitottam, mint a ládákat.
    Egyébként az első szintre 24 vezeték kell és az full!
    Lent és fent is adtam be cuccokat...és most számoltam, hogy hogy is állok felröpi ügyileg.....mert az
    még nem volt tiszta.
    Este fogok még beadogatni....amikor is működni fog mind a 4 lift!

alx528, _Ilona49_, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  6. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Most már csak a felröpik dominálnak nálunk,...majd talán jön!

7. zsozso577

A gazzal már kész is vagy?

8. Tündi100149

Még nem számoltam csak gyűjtögetem.

alx528, _Ilona49_, zsozso577 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Sziasztok!
    Amint olvasom, mindenki termeli nagyüzemileg a gazt. helyes, mert csak így lehet haladni!
    Hazaértem, virágpiac, bolt letudva. Most gyorsan főzök, mert nincs ebédem.
    Gazok szaporodnak, még semmit nem adtam be.
    Mosógép beindítva, ez a kis szél szárít majd a ruhán remélem. A virágokat is rendezni kell, de most megfogadtam, hogy könyörtelen leszek és amelyik nem szép, azt kidobom! Kaspók egy része már ki van mosva, jön a többi is sorba.

10. zsozso577

Én is hazaértem....volt egy kis csekk-túra!
    Ebédem készül....időre meg leszek vele....közben pedig aratom az event-gazt!
    Este számolok...amit tudok beadok!
    Jön az ólválogatás és a muksó is!....nahhh a muksó nem érdekel....bár így esélyem sem lesz....egy újabb szalamandra ólra.
    Pont ma néztem meg a pajtában, hogy mennyi sárga pehelygyűjtőm van....a kerék nálam erre van kihegyezve.....
    cirka 30 db.....ebből lesz az indítás....aztán még biztosan akad más is!

11. Csacskamacska

Igazán jó idő van, így a kertben, teraszon rendezgettem. Újabb adag kaspók, alátétek is elmosva. Kimosott ruha is szárad, bár megszáradni nem fog, de holnap is van nap!
    Éjszakára a bahára valami hosszú gaz megy a rendesre meg fák, mert hiányos a röpikészletem. A gazzal szinte kész vagyok. Holnap még egy kör, vagy annyi sem kell már.
    A gőzöst indítani fogom, jó lenne a csikóhal, ami nem is biztos, hogy csikóhal lesz! - mivel még nem tudják, hogy valóban , hogy is fogják hívni.
    Zsozsó, szalamandrából nekem is egy ólam van.:( Nem valószínű, hogy áldozok rá, hogy legyen párja is.

12. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

13. zsozso577

Estére megint jöttem....látom, hogy mindenki a szép napos idő választotta....ahogy én is....egész délután kint voltam.
    Most számoltam.....ugy látszik most a 400 játszik nálam....kb ennyi gaz ....ami reggelre meg is lesz....és kb.ennyi chip és hangosbeszélő hiányzik....ami szerintem össze is fog jönni!
    Így nálam ez az event piros pontot kap! Amikor a kiírást elolvastam....nagyon héber volt....de most teljesen letisztult....
    igaz...kell taktikázni....de tetszik!

Holnap elutazunk.....így a hétvégén nem leszek gépnél! Mobil netem velem lesz....deeee vigyázni kell vele.

Jó éjszakát kívánok!

14. Tündi100149

Tündivel mentünk MR-re,..és most jöttünk amarról! A CD lemez kézben! Farmmunkások bosszúból nem lesznek.

Vonat érdekel, a válogatást majd meglátjuk,...a többi el van vetve!Megnéztük a válogatást, nem kell!

A felröpik azok hiányoznak,..most sem eventnövényt arattunk,..amire hazaértünk beérett,...éjszakára megy hosszú!

Jó éjt!

alx528, mebajah és Csacskamacska kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Zsozsó, ügyes vagy, jól belehúztál! Jó utat, érezd jól magad! :)
    Lajos, legalább már a lemez a kezetekben van! Event meg össze fog jönni.
    Gazzal készen vagyok, nemrég raktam állatokat ki, a bahára meg ment a földicseresznye, az reggelre beérik. Felröpikre vadászom!

Jó éjt, aludjatok jól!

alx528, mebajah és Tündi1001 kedveli ezt.
  16. mebajah

mebajah Fórum császára

xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

alx528 és Tündi100149 kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Jó reggelt, szép napot Mindenkinek!
    Nap süt, melegszik, jó idő lesz a jósok szerint, tehát lehet a kinti munkát folytatni a valósban! Ezt teszem én is, csak előtte elszaladok a henteshez. Rakott karfiol lesz a hétvégén, ahhoz veszek húst. Piacra is felmegyek, ma hoznak "kapirgálós" csirkét, igaz már nem kapirgál, de míg élt addig kinn a szabadban volt.
    Gazdaköribe termelek növényt, állatok is vannak kinn és egy területen meghagytam az este kirakott fákat a röpi miatt.

Tegnap odaégettem a husit, szellőztettem egész délután, már nem is éreztem a szagot, de ma reggel újra megcsapta az orrom a kellemetlen szag. Tettem ecetes vizet egy tálba az este, de nem hozta meg a várt hatást. Lesz szellőztetés ma is, mihelyst melegszik annyit, hogy nyithatom sarkig a teraszajtót. Tudtok valamilyen praktikát, hogy mi veszi el az égett szagot?

alx528, Fatther és Tündi100149 kedveli ezt.
  18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Elvileg az ECET és néha a szódabikarbóna csodákra képes. A baj akkor van, ha nem a levegőben tanyázik a kellemetlen szag, hanem beleivódott a szövetekbe, netán fába, egyéb fel nem sorolt izékbe. A szellőztetés, mit Te is akarsz bevetni az ecet mellett, hatásos. Sajnos idő kell hozzá. A nőknek érzékenyebb a nózijuk, ők ugyanazt tovább érzik kellemetlennek, mint a férfiak. Persze minden viszonylagos. Amikor a liftbe beszáll egy "dáma" valami iszonyatos, parfümnek nevezett valamivel bekenve, rothasztott csirkebélpempő szagot árasztva magából, akkor kénytelen vagyok megvárni, míg a járószék megáll, hogy kimenekülhessek. Olyankor szoktam megjegyezni - hangosan -: Inkább fürödne meg, mint ez az iszonyatos bűz. Hát nincs orra annak a ×××××-nak/nek? Deee ... ha egy zorillát vagy szkunkot betelepítesz a lakásba, már nem is fogod érezni az égett hús szagát. Helyette egészen más lesz az uralkodó "illat". Már ha lesz, aki kibírja! Sokan nem vállalkoznának huzamosabb együttlétre velük. :p:wuerg:

19. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Főzés közben belátogattam. Kenyészeletre szoktam önteni az ecetet.
    Ha annak idején jelentkeztem volna a Vágó műsorába, már kész lenne az egész.
    Így nálam is fásítás van.

alx528, Tündi100 és Csacskamacska kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Tulajdonképpen nem volt sok ideje, hogy bármi is átvegye a szagot, mert ahogy észrevettem, azonnal cselekedtem, ami menthető volt, azt mentettem, ami nem, az ment a kukába és azonnal kisúroltam az edényt is. Ennek ellenére, most, hogy hazajöttem és beléptem a házba, azonnal éreztem, hogy "szag" van. lassan fordul a nap és besüt a nappaliba, még a nagy fenyő takarja, de utána nyitom az ajtót, konyha balak pedig reggel óta bukóra nyitva. Megyek én is ki a kertbe, ill. a kocsit akarom kiporszívózni.

A hölgyek parfümjéhez és a fürdéshez kapcsolódva jutott eszembe:
    Idős bácsika utazik a villamoson, vele szemben egy fiatal nő ül nagyon rövid szoknyában és látszik, hogy nincs a szoknya alatt semmi. A bácsika egyszer megszólal:
    - Mosni kell azt, nem szellőztetni!

alx528, Fatther, Tündi100 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.