Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Mit is mondjak?......ÁÁÁÁÁÁÁ....inkább hallgatok!
    Nálam meg van bolondulva a Forum!
    Grauhund....az egyik kisfarmon....és most látom, hogy itt tetszikeltem.....
    és azt írta ki! Hmmmm????!!!!!

Fatther....te cselekedtél a legjobban....pedig már megfogadtam, hogy nem fogok sietni....deeee így jártam!

Csacska....jó vadászatot neked!
    Nem csináltam leltárt....így nem tudom, hogy hiányzik-e valami....most akkor kihagyom a csere-berét.
    Ám.....az egyik kis farmot meg kell lepni Homoktövisfával....megyek is intézkedni.

A bahás-eventet közben befejeztem....a páfrány szaporodik a farmon.....és most gazdakörbe termelem tovább
    a növénykéket....nahhhh....nem sokáig....hisz ha az ördög nem alszik.....a héten még fog érkezni egy-két event!

Fatther, alx528, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Ilona, Terike, tetszikeltem, de nem tetszik! Ilona, addig meg fogsz fázni, tudsz valamivel kis meleget csinálni?
    Zsozsó, néha elnézzük a dolgokat, de sebaj!
    Véleményem szerint ez a nap senkinek nem a legjobb napja volt finoman fogalmazva!
    Páfrányok érnek nálam is, legalább az szaporodik, ki tudja mikor dobják be, hogy kell valamihez.

Fatther, alx528, Tündi100 és 2 más kedveli ezt.
  3. zsozso577

Most nem én néztem el....deee jellemző rám.....itt voltam a farmon és innen jelöltem és írtam!
    Nahhhh....mindegy!
    Csináltam egy gyors pajta-szemlét.....egyenlőre Júdásfát nem találtam....
    A hajón elég drága....így várok....hátha lesz egyszer.! Nem tudom, hogy titkosként került be....vagy a muksó hozta?

4. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép estét!

Hirtelen nem is tudom hogy mit írjak,... ha olyat írok amit gondolok akkor jön mamarygen és elküld 1 hétre pihenni!

Ilona,...sokat akar a szarka,.....nem csak az a bizonyos valamilyük nem bírja,...az sem ami legközelebb van az éghez!

Csere-bere! Na itt nem kaszálunk nagyot! 1 tengerimalacra vadászok a 100-ra,..1001-re 149-re Judásfára,,..mindháromra Szilfára,Jákafára!
    Csikóhalra nem vadászunk,és nem is halászunk!

Valakinek valami,...mert mindig van amit az ember elnéz,..most küldtem a másik farmra 3 db XXL tamarillót mert ott csak sima volt,...vigyázok hogy jót írjak, nehogy a Fatther megszórjon Csillagyümölcsel!!Mert Csillagalma helyett az előzőt írtam.

Mebajah,..honnét idézted be eme gazdát,..nem találom?

Zsozso,..a nagy farmodon van Homoktövis,...küldenék csak a közel 100 farm közűl melyikre???

Utoljára szerkesztett: 2.10.18
  5. Csacskamacska

Zsozsó, bocsi!
    Amint látom, a Júdásfa, Jákafa, Szilfa hiány általános, nekem még mocsári is kellene, de eddig semmi ajánlat nem jött. Kiraktam cserére minden farmra, hátha...ugye a remény!

Gondoljatok arra, hogy rossz után jó jön, így a mai nem túl jó nap után holnap jó lesz! :)
    Jó éjt, aludjatok jól!

Fatther, zsozso577, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  6. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Örülök, hogy megvan a fejem, mert nagyon érzem napok óta.
    Lajos, nem találom amire utalsz, emlékeztetnél?
    A 2 új állat majd idővel megérkezik ide is.Mire a piacról megoldom a körijét, általában megkapom. Már a várakozás izgalma sem érint meg, annyiszor estem.....ra. Amiket /Pannit is/ kérnek értük és az újabb fákért, eszméletlen!
    Iszom még 1 koffeint, megbolondítom cataflammal, hátha segít.
    Sikeres cserét és türelmet hozzá!

7. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szép jó reggelt Gazdák!
    Hogy ityeg a fityeg?Lett pónim pingvinem és sok sárga vizilovam.Küldhető a póni és a pingvin?Kell valakinek szivesen küldök.
    Olvasom sokat mérgelödtettek tegnap. Megéri vagy kell ennyi izgalom?
    Borus idő van olyan őszies.
    Vadas lesz egy kis tésztával, már rég volt.Ilonám a fütést hamar meg kell oldani mert fázni nem jó!!!Terike jobbulást!!!
    Csacska igen a rossz után jön a jó csak rossz mindig hosszabb időnek tűnik.Tihamér merre kószálsz és hogy vagy?
    Szép napot!

8. Csacskamacska

Jó reggelt, szép napot Mindenkinek!
    Terike, bízom benne, hogy hatott a kávé és a tabletta!
    Cserével már nem is foglalkozom, nem lesz belőle semmi, mert irreálisan sokat kérnek egy újabb fáért. Majd lesz valamikor több is!
    A tegnapi sötét, csepergős nap után, most kis napsütés van, még nem dőlt el, hogy a felfő lesz a győztes, vagy vesztes. A ruhásszekrényeimet rendeztem el tegnap, nyáriak fel, vastagabbak le. Sajnos nehezen válok meg bármitől, így a ruhák is csak halmozódnak, pedig egy nagy selejtezés kellene már. Eljön majd az a pillanat, akkor viszont kihasználom és csinálok egy nagy selejtezést!
    Nem igazán vagyok jól napok óta, így úgy döntöttem, ma elmegyek az orvoshoz, mert a házipatikámban található gyógyszernek nem minősített készítmények nem hatnak. Torkom, fejem, kis hidegrázás, kis hőemelkedés... szóval kellene valami, ami letarolja a bennem lévő bacit, vagy akármit.
    Farmon a páfrány szaporodik, a tegnap kipörgetett bónuszt erre használom fel. A bahást tegnap befejeztem.
    Henike, gratulálok a pónihoz! :)

9. mebajah

mebajah Fórum császára

Neked is gyógyulást, Judit!
    Én is kiírtam a malacot, de nem várok rá reagálást. Pusztán kíváncsiság.
    Heni, jó látni a sikered.

10. zsozso577

sziasztok!

Betegeknek jobbulást!
    Igyekezzetek meggyógyulni.....mert egy event-sorozat következik....ami egymásra épül!
    Kell az energia!...és szerintem a fejünk is, hogy tudjunk gondolkodni!

szia
    Köszi a felajánlott segítséget.....de megoldottam....hisz, mint írtad is van több farmom.
    Deeee azért nincs 100!xDxDxDxDxDxDxD kevesebb van....de már a kevesebb is soookkkk!!!!xDxDxD
    Valamikor lelkesebben csináltam! Most minimális tervek vannak azokon is.....aztán sokszor újratervezek!
    Én csodállak titeket....hisz Csacska és Te több farmon is eventeztek sorozatban!

Ohhhhh....Olvastátok?....Persze, hogy olvastátok!
    Én világgá megyek! Az elején elvesztettem a fonalat? Mi lesz később???
    Megyek megkeresem a fonal végét!

Utoljára szerkesztett: 3.10.18
    Fatther, Tündi100, Csacskamacska és 3 más kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Kaptam gyógyszert, ettől majd meggyógyulok, valami bacit szedtem össze.
    Átolvastam, igaz nem temetkeztem bele teljesen, de még kínai. Fel is teszem a kérdést, hogy kell ez nekem? Egyre jobban megy a kedvem elfele az egész játéktól.
    Két farmon szoktam eventezni, a kicsiken nem, azok csak vannak, bár naponta belépek ajándékot küldeni, de azokon nincs rendszeres munka, ill. lenne, csak nem csinálom! Elég a kettő, még az is sok!
    Megyek ebédelek. Jó étvágyat Nektek is!

miklos4949, Fatther, Tündi100 és 2 más kedveli ezt.
  12. mebajah

mebajah Fórum császára

Adtál cserébe valamit a baciért? Gyógyuljál!
    Amióta végigfutottam a kiírásokon, eleddig ismeretlen érzés kerített hatalmába: besokalltam. Per pillanat nem érzek késztetést, hogy ezt az ömlesztett mindent megcsináljam. Inkább, hogy hagyjam ki. Pedig minden megvan a pajtámban.
    Szeretem a játékot jó és rossz oldalával, a saját bakizásaimmal együtt, de most először úgy érzem: szünetet kellene tartanom.
    Azért befásítok este. Holnapig még sok víz lefolyik a Szamoson.

13. Csacskamacska

Igen, több mint 6000 Ft!!:(
    Az eventtel kapcsolatban ugyanazt érzem! Azért írtam azt, hogy kell ez nekem? Most pont azt érzem, hogy NEM!! Van egy csomó félbemaradt és el sem kezdett gazdakörim, csinálhatom azt hónapokon keresztül és nem kell lesni, hogy hol is tartok, most mit kell csinálni, van elég felröpi, a malom letermelte már amit kell, stb.?!

14. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!
    Ezt kérdeztem akit itt idéztél be,...hogy jött át ide mert a csereberében láttam és itt nem?

1 szilfát sikerült eddig cserélnem. Most nem érek rá olvasni, lehet hogy hagyni kellene az egészet mert amire elindul már meg is szűnt!

15. zsozso577

Véleményemmel csatlakozom hozzátok....azért is írtam, hogy világ járó leszek!
    Én azért megnéztem....kiírtam....összeadtam.....még számolni kellene....de várok, hogy mit fogok dönteni!
    Nálam...jelenleg fa alig van kint....a 2 főterületen csak szántó van....az erőben pár ól...és a pár óriás-fa!
    Fogalmam sincs, hogy mit is csináljak!????? A döntéshez valami égijel kellene!!!!

16. mebajah

mebajah Fórum császára

Csodálkoztam is, hogy ki ő. Megnéztem 2-szer is, hogy jó helyen járok?
    De azóta sem láttam.

Szintén így tettem. Ezért tudom, hogy megvan minden hozzá. Lehet, csak én hiányzom?

17. Csacskamacska

Annyi biztos, hogy este kirakom az összes földemet 20 órás fákkal és a vadaskertekkel, legfeljebb egy területen lesz növény, de lehet az sem. Holnap 14-kor majd döntök, hogy mit csinálok!
    Mellette szól: termelni kell és majd lesz valami, vagy megvilágosodom, vagy maradok sötét!
    Ellene: csak kapisgálom, hogy mit és hogyan, nem tudok 0 percezni, mert tegnap azt megtettem!!!!!!-DE MINEK!!!!,idegeskedjek, hogy mi következik, mit kell keverni, mit kell beadni, stb.
    Hosszú az éjszaka, majd megálmodom.

Tündi100149, Fatther, miklos4949 és 2 más kedveli ezt.
  18. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Közelebb:https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/sütemény-a-sötétségből-2-a-3-ból-mechanikával.17177/#post-918798

Elolvastam,...tudom hogy nehéz a felfogásom,...de ezt a 3-at nem nagyon értem,..róla meg nem találtam semmit,..majd később?
    Banya Tanya fejlesztés,.. Átkozott érme,..és a Torták?
    Már kezdek kikupálódni:https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/banyatanya-gyár-2.17178/

Még 1 kicsi Bekotól:Mindegyik event önálló egység lesz. Az összefüggés csupán annyi, hogy átkozott érmét lehet mindegyikből szerezni. (Jó alaposan rálépnék a kis lábujjára annak, aki ezt a nevet kitalálta ennek az érmének.)
    A Kincskeresős eventben nincsen semmi titok. Azok a nyeremények publikusak. El tudja mindenki dönteni, hogy foglalkozik-e a kincskereséssel és ha igen, mennyire "intenzíven".
    A moderátori "figyelmeztetés" az Októberi eventsorozat közleményben arra vonatkozik, hogy tudatosuljon mindenkiben, hogy a kincskereséshez szükséges érmék az eventekből (is) szerezhetők.
    Tudtommal más csavar nincs elrejtve sehol.

Csak azt tudom javasolni, hogy lépésenként haladjunk előre. Első lépés a sütis. A kincskeresés pedig egy plusz játék (és nyereményszerzési) lehetőség. A következő lépés A göcsörtös fűz event lesz. Semmi félnivalónk nincs tőle.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-csontkirálynő-kincse.17182/

zsozso577, Fatther, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Meglátszik, hogy lázas vagyok, a bahát is teleraktam 20 órás fákkal....erre most jöttem rá!
    Mielőtt felhúzom magam megyek lefeküdni. Jó éjt!

zsozso577, Fatther, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Madárdalos jó reggelt kívánok mindenkinek !

Úgy tűnik nagyon válaogatósak vagy igényesek lettek a gazdák, egy-két darab új fát még rózsaszín ólért sem lehet cserélni a léghajón.
    Sebaj, majd megkapjuk ajándékba vagy kárpótlásként ;).

Az event leírást elolvastam, egyszer-kétszer ....... , nos csak annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy a magyar jogrendszer nyelvezetét, szófordulatait, stb. eléggé jól ismerem ahhoz, hogy nyugodt lelkiismerettel azt mondhassam, az "kismiska" az eventleírás bonyolultságához, nyelvezetéhez, stb. képest.

Mindezektől függetlenül, mosolygós szép napot és örömteli, hibamentes játékot kívánok.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.