Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mebajah

mebajah Fórum császára

A kupival sem volt sosem szerencsém. Sosem munkással aratom, csodát várva egyenként szoktam nyitogatni.
    Az xxl foglalkoztat, de nem hiszem, hogy 2 menetből szerencsém lenne.
    Csináltad?

2. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Igen mindhármon,.Izzó 6,..Kripta 6,...BorzongatóXXL 3,...PekánXL 5, meg még pár másik.

3. mebajah

mebajah Fórum császára

Hű meg ha! Jó a leltárod! Jó látni.

4. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

• [​IMG] Jó éjt!

Csacskamacska, miklos4949, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  5. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Még hűvös van, de messzire ellátni.
    Két teljes + 1 terület aratás a bárányfelhőig. Nem tudom, hogy vagytok vele, de ilyenkor vagyok a legtürelmetlenebb. Legszívesebben megkatáznék annyit, hogy ne kelljen a hiányzó kb. 50 miatt 1-re visszatenni, de némi önkorholás után lemondtam a herdálásról.
    Bolt, aztán meglátogatom az "égieket".
    Tárkonyos ragut terveztem, 2. van.
    Gondolom, Ti is a végén tartotok. Zsozsó, sikerült időt "lopnod" az aratáshoz?

6. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt kívánok!

Hűvös reggelre ébredtem....az ablakokat gyorsan be is zártam, mivel éjszaka nyitva volt....nem akartam aratás közben
    megfázni.
    Lassan megyek a konyhába...ténykedni.

Szia Terike!

Huhhhh....Te aztán jól haladsz! Biztosan sikerült bónuszt is pörgetned!
    Nekem még sok gaz és felröpi is hiányzik.....ma nem .....de reményeim szerint holnap este....netán hétfőn....de befejezem!
    Ma még talán nem gond a gaz aratás.....főzés közben le tudok ülni....a géphez.....de holnap csak reggel és valamikor este
    fogok ideérni!
    Szép napot!

Csacskamacska, Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
  7. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Hónapokat említhetnék, amióta nincs bónuszom. Tudod, a baglyok előnye.

8. zsozso577

Akkor még ügyesebb vagy!
    Bár én vagy 3x ültettem hosszut.....mivel nem voltam itthon és nem akartam, hogy nagyon érett legyen a gaz!
    Ma este is vagy nagyon hosszut ületetek....vagy este és reggel valami hosszabbat...azt még meglátom, mert
    a csuszás veszélye nálam fennáll!
    Nahhhh...és az erdőt nem szedtem le teljesen....bonusz az nálam sincs...elkerül....és már nem is idegesítem magam!

9. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Madárdalos jó reggelt kívánok mindenkinek.

Szomorú hírt hozok a pletyisektől: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykagang-ahol-jónásné-is-szabadon-szárnyra-kelhet.14377/page-1130#post-923106

Nagyon belehúztatok az eventbe, sajnos szinte hetek óta nem sikerül bónuszt kipörgetni a keréken.
    Igaz legtöbbször meg sem jelenik, szerintem az is teljesen le van butítva, akár a többi játékosok számára "fontos" nyeremény.
    Már Tapsi Füles nyuszika sem ad +50% (vagy akárhány) TP "kedvezményt" 36 órára, és még sorolhatnám a negatív dolgokat, de .....
    úgysem lesz jobb, sőt ......
    A vásárolj ezt-azt "felugró ablakok" viszont játékban vannak még akkor is, amikor csak a "betöltővirág forog" vagy még az event sem indul el, stb. , stb. .......
    A fás muksót majdnem elzavartam melegebb éghajlatra, de 5. "húzásra" (szerencséjére) adott egy darab "izzó bükkfát", ez idáig nem volt és cserélni sem lehet/ett.

Mosolygós szép napot, pihentető rövid hétvégét..... a többit majd bepótoljuk a jövő héten.

10. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Erdei nincs törölve,....amire lejár az event ideje addigra talán meglesz! Vagy nem!

Csacskamacska és zsozso577 kedveli ezt.
  11. zsozso577

Sziasztok!

Fatther....igen szomorú a hír amit hoztál....talán nem is tartalma....hanem az, hogy bejött amit vártam tőlük!
    A felugró ablakok jönnek....vegyél ezt....vegyél azt!!!!....tudom!!!...tudom!!!, hogy ebből élnek, deeee már nagyon
    tolakodóak! Én úgy érzem!

A fás-válogatást ....most kihagyom....nincs ami engem érdekelne! Talán mindenem van az ajánlatából!??? Hmmm?????

Tudom, hogy korán van még....de a mai ebédem kész van....
    A holnapra szánt ételhez...minden össze van állítva....most pihennek....aztán jön a főzés -sütés!
    Ha ilyen ütemben haladok....akkor még a mai sétát sem kell elhalasztani.....aztán jöhet a buli!:p;)

12. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Meg sem lepődtem a friss híren. Véletlenül jót csinálnak, de azonnal korrigálják.
    Eddig körúton voltam, így minden csúszik, ma sem csinálom meg, amit beterveztem.
    Gázzal fűtök, nem kell fát válogatnom.

13. zsozso577

Van valaki a 34-es vágányon?

Egyik kis farmon páfrányt vennék...de amióta elkezdtem a kicsiken bevásárolni belőle...azóta ott szürke.
    Nem kellene csak 3 darabocska.....és aztán talán minden farmon fogom tudni szaporítani.

Terike...eddig Te voltál úton....délután meg én megyek! Váltjuk egymást.

14. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Nálunk van a piacon 2300/db,egyikkel sem vagyunk a 34-en,...sűrven el kell látogatni a piacra,..egyik pillanatban van a másikban nincs!
    Mert hogyha 1 db van akkor már minden jó!
    12,31,39-es a piacunk,..ott kell állnod és ne kibe lépj hanem az előtte vagy utána lévő növényre váltogass és ha beugrik ne az elsőre nyomj hanem az utolsókra mert majdnem mindenki az elsőre nyom!

Utoljára szerkesztett: 13.10.18
    Csacskamacska, miklos4949 és zsozso577 kedveli ezt.
  15. zsozso577

ÁÁÁÁÁÁ......itt folyamatosan szürke.....köszi a tippeket!
    Ki van nyitva a lapi....a piacon állok és várok. ...rákattintok más növényre...hogy frissüljön!
    Egyébként nagyon nagy a szórás piacok közt...most is szembesültem vele.
    Először csak azokon a farmokon vettem...ahol 1000 és 2000 csp közt volt az ára....és persze csak 100-s tételek.
    Ma reggel az egyiken vettem 10 db-t....de 5000 csp-rt db-ját!
    Aztán van akivel elszállt a hintó....kitett 2000-n felül...valami nagy áron...cirka 5 millába került!
    Elgondolkodtam, hogy kiveszi ezt meg??....csak azt nem tudom, hogy melyik farmon is jártam.

Csacskamacska és miklos4949 kedveli ezt.
  16. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Az előbb amit írtam az a legolcsóbb volt,..van mindhármon 3 500, és 4 500 ért a másikakon!
    Nem veszünk de jelen pillanatban nem is adunk el,..készlet 1500-2500.

Csacskamacska, miklos4949 és zsozso577 kedveli ezt.
  17. zsozso577

Te vezetsz! Nekem csak 532 db van!
    Az event-gaz után kellene 1 teljes kört vetnem!....ne hogy pórul járjak!...lehet valami céllal tették be!???? Hmmm????
    Na....de az automata valahol kint van!...lehet a kergén????

Csacskamacska és Tündi100149 kedveli ezt.
  18. mebajah

mebajah Fórum császára

Jajjajjj, mire kell a páfrány? Kell nekem elmenni!
    Van 11 ezer, nincs gond, csak nincs időm olvasni.Végre nekiálltam főzni is.

19. zsozso577

ÁÁÁÁÁ.... ne izgulj! ...nem kell sehová sem.!
    Én hoztam fel a témát....mert a kicsiken most kezdtem el venni a kezdő magokat.....és volt olyan farm,
    ahol azóta is szürke volt....most sikerült venni....így már talán mindenhol van!

Csacskamacska, Tündi100149 és mebajah kedveli ezt.
  20. mebajah

mebajah Fórum császára

Köszi!
    Minden a fazékban. Csak a mosogatás ne lenne!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.