Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

mebajah, zsozso577 és Tündi100 kedveli ezt.
  2. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Fatther, mebajah és zsozso577 kedveli ezt.
  3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Még nem hevertem ki a hétvégét...remélem holnapra összeszedem magam!
    Az eventet menetközben befejeztem....jöhet a következő!
    A ládákat folyamatosan keresem, sok időt rabol el....deeeee cserébe sok mindent ad!
    Univerzális az a túró!xDxDxD

4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Kincsvadászatban elfáradva, kapát letéve, megyek és alszom reggelig!
    Jó éjt!

Fatther, mebajah és Tündi1001 kedveli ezt.
  5. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Indulás előtt köszönök. A körút után munka a friss levegőn.
    Képzeljétek el, ma a 3 ládát nem félóráig nyitottam, és először az eventben adott +-t: 8-at!!!
    Nektek csak többet kívánok.
    Fatther, köszi, most nincs időm bogarászni! Csúcs az ötlet!!! Még annak is elküldtem, akivel nem váltunk ajándékot.

zsozso577, Csacskamacska és Fatther kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!
    Még szép, napsütéses! :)
    Terike, ügyesen nyitogattál! :) Néha nekem is beugrik pár darab érme, de nem számoltam még meg soha, hogy mennyi a ráadás.
    Tetszik a Fatther által hozott ötlet, majd még gondolkodom rajta, hogy bevezessem, vagy sem.
    Van egy délelőtti körutam, utána folytatom a kinti rendezkedést a kertben, teraszon.
    Farmon pajtatöltögetés, ill. gazdaköribe termelés van. Kitettem a titkosakat is, most jutott eszembe.
    Szép napot, jó napot Nektek!:)

Fatther és Tündi100149 kedveli ezt.
  7. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

8. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Jó így 1 helyen látni, köszi!
    Judit, ha rajtam múlna! Ma ezt osztotta ki a gép. Mióta van, most először. Lehet utoljára?

9. Csacskamacska

Nos, véletlenek, vagy ki tudja, de nem az van, amit szeretnénk! Néha azért azt mondom magamnak, hogy vak tyúk is talál szemet!
    Kihasználom az alkalmat, hogy most nem vagyok lágyszívű és dobálom kifele a nem szép virágaim. Muszáj, mert már nem tudom hova tenni őket, nincs kegyelem, ha a nyáron nem lettek szépek, akkor télen meg még úgyse lesznek. Már sorakoznak az üres cserepek.
    Holnapit elolvastam, azt a "keveréskavarást" még nem értem, de majd értem, ha élesben leszek. Vagy nem!

10. zsozso577

Sziasztok!

A kiírást elolvastam....és el is ment a kedvem! Bonyolultnak tűnik első olvasatra és soknak találom
    a gazokat amit le kellene termelni! Azt a rengeteget 2 területen ....bár az event hosszú!!!!
    Elsőnek a bolt a célom....aztán jó lenne a felhő....az utolsóban már nem reménykedek!
    Egyre több az olyan event....amelyeket nem tudok végig megcsinálni!
    Velem van a baj? ...ezen olyan sokat elgondolkodok!
    Ma még kihasználtam a jó időt....nem rég értem haza....egy keveset vacsiztam....jöhet holnap a vérvétel!
    Bár....hétvégén azért bűnöztem!

11. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Nem voltunk ott,...nem tudjuk hogy bűnöztél-e!?

Az újdonságok:https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Újdonságok-a-teliholdas-területen-2018-10.17250/#post-923842

Teliholdas event hasonlít ehhez:https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/rock-n-robot.16578/#post-855606

Olvasni valót nem találtam,..ezt csak látom.[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 16.10.18
  12. Csacskamacska

Volt egy majdnem két órás áramszünet, így most nem vagyok valami jó kedélyű! Elgondolkoztam, hogy itt tengtem lengtem, nem tudtam mit csinálni és régen meg nem volt villany mégis ment minden a maga útján.
    Zsozsó, majd megértjük, ha már csináljuk!
    Lajos, a felhősort én is észrevettem, szerintem új elem jön a kerekkerékre és akkor lesz majd élő, csak még nem írták.
    Jó éjt, pihentető alvást! :)

13. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Valahol olvastam az új kerekesről, de csak arra emlékszem, hogy nemsokára jön. Újabban nem ok nélkül látok csábító rózsa állatkát.
    Megvettem a régi-új ládikót, hááát..nem írom le, hogy mi volt lelkem óhaja bizonyos "irányba"most, hogy kinyitottam.
    A mai tervből kimaradt az event, így újratervezés van. Lehet, többre mennék, ha az eredetinél maradnék?
    Kinyitottam az 1. koporsót: megint hááát. De van, akinek nagyon jól jön.
    A kincskeresésbe bele se fogok, mert lehet, hogy ezek után nincs is ott.
    Lubickolok a pesszimizmusban.
    "Felhősor véletlenül jelent meg, azonban már nem veszik ki a játékból, mert mindjárt itt az ideje."/Tamás/

Utoljára szerkesztett: 17.10.18
    Tündi100, Fatther és zsozso577 kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!
    Akkor jól gondoltuk a felhőt, jön majd hamarosan egy új kütyü a kerékről.
    Terike, ne is említsd, vettem én is ládát. Ez a láda megcsúfolása, aki vette annak meg a butasága! ( bocsánat, magamra értettem!) Szégyen!!! Kereket ma nem forgattam, majd, most dolgom van. Koporsóról is inkább hallgatok, de örüljünk, mert ingyen kapjuk! Ez a fogvicsorgató mosoly kategória. Legyünk türelmesek, majd jönnek sorban a sokkal jobbak!
    Krumpli hűl, szilvás gombóc lesz belőle, megyek is csinálni.Utána van egy találkám, majd még egy találkám. 14-re talán hazaérek.

Fatther, zsozso577 és mebajah kedveli ezt.
  15. mebajah

mebajah Fórum császára

Rám is érvényes, nem tudom, hanyadszor esem ebbe a hibába. Pedig ha 8 év alatt mindig a mások szerencséjének örültem, nem most fog változni, holott "A szerencse forgandó..."
    Valahogy most még mélyebb a csalódásom, mit a királynőnél. Vajon eljuttatnak a min. időleges "szakításhoz"? A felhőért, ajándékokért küzdünk, vagy próbáljuk a "támadásokat" elhárítani? Nem értem, nem értem, nem értem.......

Tündi100, Fatther és zsozso577 kedveli ezt.
  16. zsozso577

Szép napot kívánok Mindenkinek!

Most mi van????......csak én szedek Béres cseppet?????xD

Az esélytelenek nyugalmával várom az eventet!

Ahogy este olvasgattam a csevegőben....úgy hírlik, hogy még sem teljesen olyan lesz, mint a robotos!
    Ott lehetett össz. népi összefogás! Itt meg talán....minden farmon más-más kombó....azonos receptnél is!
    Igy nálam biztosan az összes tp...csp...bájital landolni fog....a jók meg néha-néha beesnek!
    Azt hiszem, hogy egyelőre 3x fogom aratni az 5 órásat...1x a 4órásat....estére pedig valamilyen hosszú lesz a földben....
    aztán nézem...a felröpik alakulását....és ha kell akkor ujratervezek! A felhő a cél....a 60 beadás az nálam nagyon távlati....meglátom!

Valamiről biztosan lemaradtam! Milyen ládákról beszéltetek?

Judit! Milyen lett a titkos felhozatal? Nagyon csendben vagy?

Tündi100, mebajah és Fatther kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Zsozsó, mint írtam, délelőtt nem voltam, 14 óra előtt értem haza.
    Béres cseppet néha szedek! xD
    A Farmárudában a Titokzatos ládáról esett szó, vétek megvenni! Terikének és nekem sem jött be, mert egy igen kevéske Tp-t adó kütyü lett belőle. A titkosakról is hallgattam, mert vagy jót, vagy semmit...tehát semmit!
    Nagy keservesen földben a magvak, közben frissítettem vagy hatszor! Még a földek is összekeveredtek nálam.:mad: Egyelőre termelem a gazt, majd lesz valahogy alapon.
    Most megyek megebédelek. Talán már ideje.

Tündi100, mebajah és Fatther kedveli ezt.
  18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó napot!
    Öööö! ... Kérdés a jereváni rádióban a szakértőhöz.
    - Használnak a Hoffmann-cseppek meddőség ellen?
    - Igen, ha Hoffmann nem idősebb hatvan évesnél.
    Hát igen. :p
    Isten bizony örülök, hogy mostanában nem eventezek. Ahogy olvasgatom, hol itt, hol ott van valami gubanc. Ahogy A. Rajkin mondotta régen: Válámi van, de nem áz igázi!
    További szép napot mindenkinek! Meg jó eventezést!

19. Csacskamacska

Jól van Tihamér, a kényelmes foteledből csak olvasgass, írogass, mi meg hoppszolunk, de mindenki maga dönt! :) Nekünk ez kell, Neked meg a pihi! Te biztosan jobban jársz, csak bennünket meg még visz a lendület! Majd leállunk mi is egyszer.

Tündi100 és mebajah kedveli ezt.
  20. onagger52

onagger52 Fórum császára

Karosszékben ülök és írok. Ez van a Gizi előtt. Az előbb jöttem meg a délutáni tekergésemből. Muszáj időnként kimenni és mozogni. Ha nem is gyakran, de minden nap. Vagy gyalog vagy kerékpárral, mikor hogy. Két napja fejeztem be egy eventet. Igaz, nem itt, de máshol is van néha (folyamatosan) event, eventecske. Ott is van időnként 3-4 egyszerre. De van , mikor egyet sem csinálok ott sem. Elmúlt nálam a láz, ami régen volt. Öregszem.
    Nem kell leállni. A hosszú élet titka az, hogy nem kell abbahagyni a légzést. Ha az megy, nagy baj nem lehet. :)

Tündi100 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.