Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Napsütéses szép napot Mindenkinek!:)
    Tihamér, micsoda ötlet! Sosem jutott volna eszembe! A habverő hamarabb lett volna nálam a gondolataimban. A múltkor egy búgócsigát vittem a kicsinek a nagyobbnak (8,5 éves) pedig egy Rubik kockához hasonló tekergetős akármit. No, írta a menyem, hogy a búgócsiga telitalálat volt, le sem rakja, igaz, a pörgetés nem nagyon megy, de ez nem lényeg. A tekergetőst pedig az egész család tekergeti, egyik leteszi, másik felveszi. Még nem sikerült kirakniuk..
    Aranyosak tudnak lenni, ha kicsit hisztiznek is, mi csak "élvezzük", a szülők meg majd megtanulják kezelni a dolgot. Hallottam én is anyától sokszor, hogy:majd megtudod! Megtudtam sok mindent, jót is, meg kevésbé jót is.
    Gyönyörű kellemes napsütéses az idő, a kertben tevékenykedünk, ill. kocsimosás van, ami most férfimunka nálunk.
    Még lesz egy utolsó aratásom, keverésem a színekkel, nagyon szeretnék még Éjféli tölgyet.
    Fatther, köszi, már meg sem kottyan, hogy ennyi minden lesz. Tetszik a felröpik száma az új eventnél! Több, mint 3000! :mad:xD

3. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

_Ilona49_, zsozso577, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  4. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

Elértünk az Ingridhez is.
    Kár hogy már holnap kezdődik a másik,..ráérne később.
    Végül is Éjféli tölgy mindenhol lett,(kukorica az nem). Még 1 pont ott van csak ki kellene tenni,..hátha!

zsozso577, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Lányok, sztrájkoltok?
    Lajos, gratulálok Ingridhez!:) Kis nyugit tudnék én is díjazni, de nincs, holnap újra start!
    Akkor mikor húzzam a masni végét?
    Szél felkerekedett, idő romlik. A kvamkat fácskámat átültettük egy nagyobb cserépbe, lemostam, most a szél szárítja és utána be lesz hozva. Vannak rajta tavaszi termések amiket folyamatosan lehet szedni róla, mert szépen besárgultak, a nyár végi termések még zöldek és kicsik, azokat csak tavasszal, nyár elején lehet majd érettnek tekinteni.
    Megcsináltam a madártejet, most nem sikerült a habja, összeesett. Ti hogyan készítitek a habját?

6. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Köszi a híreket, bizony, jól jön. Főleg, mikor elveszünk/főleg én/ a hírtengerben.
    Lajos, sok malackát láttam, de csak míg be nem ért. És lőn: a várt jószág besárgult, és metamorfózison esett át.
    Jöttem volna, Judit, de hol net nem volt-délutánig-, utána pótolni igyekeztem a lemaradást. Már csak 1 terület vár előkészítésre.

7. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Megvan a legutolsó Tengeri malacos titkos,...lett belőle Gólya narancs. Akkor itt ezen a farmon mostanában nem lesz!

8. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Mérges vagyok magamra!!!! Elvesztem az eseményekben! Elfáradtam!
    Tegnap....ugy gondoltam, hogy egy laza délutánom lesz! Jöttem ide.....olvasok!....és olvasom!!!!...és ideges lettem!!!!!
    Lajos....írja, hogy ma vége lesz az eventnek /én a kicsiken holnap akartam befejezni!:oops::oops:/.....Huhhhhh!!!!!
    Itt végem lett!!!!!
    Nem akartam, hogy az elvégzett munkám elvesszen.....így feladtam a szabad délutánt....és elkezdtem a gyors
    robotot a kicsiken! / Ma délelőtt más dolgom volt....farmmal nem tudtam foglalkozni/....ééés nagyon késő este
    szedtem be az utolsó kütyüket! ...bár ebben nem vagyok biztos! A lényeg, úgy tudom, hogy mindenhol kiszedtem!

Ma ahogy hazaértem....kidőltem, mint egy zsák!Ritka amikor délután alszok.....most ezt történt!

Aztán ma is ért meglepetés! Ez a "hír özön" ledöbbentett! Most nem vártam eventet...csak a tenyésztőst!
    Így nagyon meglepett! ...aztán a horrorisztikus mennyiség!....Kész vagyok!!!!! Összeomlottam!:p:pxD:cry::cry:

9. mebajah

mebajah Fórum császára

Valami hasonlót érzek én is. De inkább elképedés ez. Hogy néha vannak játékost próbáló eventek, teljesen rendben van. Ennyire magas követelményt támasztani?! Túlzásnak gondolom. Ráadásul ilyen minijátékkal összekötve!
    Most is elkezdem, mert event, mert új is van benne, de minden lelkesedés nélkül.
    Egyetlen előnyét máris látom, a gazdaköribe szaporodik a hosszú. Máskor úgysincs idő 24 órást ültetni.

10. Csacskamacska

Valami hasonlókra gondoltam én is az olvasottak alapján, mint Ti! Jóból is megárt a sok!

Jó éjt mindenkinek!

11. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jóóóóóó reggelt kívánok mindenkinek!

A Koporsókalendárium mai adománya 100 % Tp 12 óra . :)
    A Sorvégi nyeremény 1 db Denevérposta. /max 5x lehet aratni, 15 órás 2500 Tp , 25 Teliholdas láda, 1x2 terület./o_O

Mosolygós szép napot !

12. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Köszi! Simán learattam, amit lehetett, utána automatikusan kinyitottam a koporsót. Szegény szellem, 12 órán át kóborolhat céltalanul.
    A hajnali aratással a holda g.körik eltűntek, így jöhet a pótlás. A fülből 65 maradt, és nélküle nem tudok a zombiknak tápot keverni.
    Kíváncsi vagyok, mikor hintóztatják be a királynőt, mert ebben a hónapban elvileg jelenése van.
    Cudar idő, egész éjszaka esett, fújt. A hangját szeretem a meleg szobában hallani.

13. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

14. mebajah

mebajah Fórum császára

_Ilona49_, Fatther, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!
    Itt ugyan nincs, esik, fúj, kimenni sincs kedvem., nem is megyek egyelőre.
    Teliholdason gazdaköribe még van mit termelni, most azt csinálom, ha marad idő, akkor pedig töltögetem a pajtát. Annyi minden van, hogy nekem most nem hiányzik a királynős.
    A kocsimat kell műszakira vinnem, időpontot szeretnék kérni, már hívtam 3x a szervizt, de nem veszik fel a telefont. Még próbálkozom.
    Főzni nem kell, de kenyérért el kell majd mennem a boltba.

_Ilona49_, Fatther, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
  16. zsozso577

Sziasztok!

Terike....én is pont azt csináltam, amit TE! Általában beszaladok a Forumra....de most gyors voltam! Szidtam is magam!

Az eventet nem várom....annyit csináltam, hogy Hortenziát ültettem este...és minden maradt úgy ahogy volt!
    Elkezdem....de egyelőre még a nullázást is elvettem...valahogy nem érdekel! Aztán jutok ameddig jutok!

Aztán még azt sem döntöttem el, hogy az újakból mit veszek meg! Felhőt vagy tojást vesz valaki?

Nahhh....ha a királynőst beteszik a héten....az lenne kitolás a gazdákkal! Szerintem gazdaháború lenne!
    Valamikor olvastam, hogy javítottak rajta...persze nem előnyére! Arra emlékszem, hogy gazt termelni a kosárkához!
    Persze a fanatikus gazdák nagy örülnének.....így már nem is tudom!!!!!

Az idő itt is nagyon elromlott....az eső az kellene....de a nagy szél az elmaradhatni! Itt elég viharosan tombolt.
    Délután elkezdtem az eventet...aztán dolgom van...este érek haza valamikor...aztán vasárnaptól elég
    zűrösek lesznek a napjaim.....de ahogy írtam....jutok....ameddig jutok!...bár ezt nem nagyon szeretem!

_Ilona49_, Fatther, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  17. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!
    Ez a hónap vége nem annyira lesz jó, legalábbis nekünk,...5 temető közben még Tündi szülinap is lesz.
    Ez olyan lesz "ahogy esik úgy puffan",..most kellene a bejárónő!

Csacska,..hány évente viszed a kocsidat,..mintha tavaly is lett volna műszakin,..vagy annak már 2 éve?

Fatther, zsozso577, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  18. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Eddig tartott, míg 1 terület híján learattam. A forgó virág újabban együtt jár a kezdéssel.
    Kitevő rég várja, hogy adhasson 10 röpit.
    Vajon 0 percezzek a röpi miatt? A pletyik szerint szüksége lesz a királynőnek is rá, tehát csak ez a lehetőség van.
    Zsozsó, nem döntöttem még semmiről. Sok a VV, sok a farm, nehéz.

Tündi100, _Ilona49_, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Csatlakozom, semmit nem döntöttem el, csak annyit, hogy elkezdtem és csinálom. A kezdés nálam is olyan volt, mint Terikénél, meg szerintem mindenkinél. Már nem is bosszankodom, igaza van annak, aki 30 perces késéssel kezd, akkor már könnyebb.
    Nem 0 perceztem, a Kotkodán este érik be a gesztenyésem, itt vár a sorára. Estig még eldöntöm.

Lajos, már kér éve volt a műszaki, így most esedékes újra. Még mindig nem vették fel a telefont, lassan fel is adom. Holnap temetésre megyek és előtte bemegyek személyesen, ha ma nem sikerül.
    Volt eső, szél, most napsütés és szél.

Tündi100, _Ilona49_, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  20. zsozso577

Nahhhh.....ez biztosan nem az én eventem lesz!
    Egyik kisfarmon elkezdtem a minijátékot! Nem értem! Hiába olvasom....nem ér el az agyamig....hiába látom....nem
    látom, hogy merre kellene menni!
    Nem használok jelzőt arra a pihentagyra aki ezt kitalálta....deee szégyenében bujdokoljon el!
    Ha valaki rájött....legyen szíves felvilágositani!

Tündi100, _Ilona49_ és Fatther kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.