Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Zsozsó, én megcsináltam az első minijátékot, de ne kérdezd, hogy hogy. Vak tyúk is talál szemet alapon.A csevegőben elolvastam a Toma tanácsát, megnéztem a videót és valahogy összejött. Nem lesz a kedvencem, azt már látom.
    Van itt most annyi feladat, hogy nekem sok! A valósban is, így a Mindszentek előtt sokasodnak a teendőim és úgy gondolom, hogy nemcsak nekem, hanem másoknak is, így most egy kis egyszerűbb játékot jobban értékeltem volna!

Tündi100, _Ilona49_, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  2. mebajah

mebajah Fórum császára

Egyengetni kell a szellem előtt az utat a kijárat felé, és közben fölszedni a tárgyakat? Nem sürgős, majd csinálom, ha pihenőidőm lesz.
    Ha nincs udvar, kert, virágos, több a szabadidő? Ebben a szélben kihagyom az "égiek kertjében" a készülődést. Jó annak, akinek nem mindenkije ott lakik!

3. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Ez 1 nagy szervíz vagy maszek,...én mindig a maszekhez viszem és ő viszi müszakira.?

Lejátszottam a háromx1 ajándékot,..nem nagyon értem de valahogy kikecmeregtem belőle.
    Fent balra amikor kiírja hogy hagyd el a csatateret, megérem kilökdösni a kis boszit.
    Főleg ha nem a kijárati sorba van. Van mikor vosszateteti hiába kattingatok a ködös mezőbe,pedig már kint volt!

Lehet hogy most már az sem érti aki összerakta!

Azt meg megint nem tudom mit rak fel balra, ahol a lakatok vannak?

4. mebajah

mebajah Fórum császára

Nem mélyedtem még el/most jöttem be a munkából/, de nem azokat a tárgyakat, amiket sikerült fölszedni útépítés közben?

5. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Csak akkor látom ha bent vagyok,... így nem is tudom melyik farmon mi van fent.

henrietta1223, Fatther, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Kis farmokon próbálkoztam, nem megy pillanatok alatt. A szürke mezőben lévő ajándékot, amit meg kell találnunk azt teszi felülre. Tologatom, forgatom, de még időigényes. Lehet az marad továbbra is!? Lehet bíbelődni vele, de majd belejövünk!
    Jó éjt, aludjatok jól!

Tündi100, henrietta1223, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  7. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Az aratásokat ügyesen átaludtam. Nem adja bőkezűen a röpit az eventes ahhoz képest, hogy nem igazán van tudunk /egyelőre/ hosszút ültetni.
    A próba megvolt, még újként is hamarabb megy, mint a kincskeresés.
    Piacos nap, elmegy ma az idő a járkálással.
    Visszatérve a madártejre: szobahőmérsékleten állt a tojás fölhasználás előtt. De esett már össze a hab így is.

8. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Madárdalos jó reggelt kívánok mindenkinek.

Időjárás pocsék, borult, szélcsendes idő van (szerencsére), eső szemerkél.
    Sok mindent nem lehet csinálni a kertben ma sem.

Hoztam egy kis "segítséget", ti hogy boldogultok a labirintus járataiban.
    Ugye hogy nem is olyan bonyolult!

Mosolygós szép napot, jó játékot.

9. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szép reggelt!

Fatther szupi a labirintus segitség köszi.Zsozso Fatther küldte a segitséget labirintus ügyben,ez a játék nem nekünk való
    hanem a fiataloknak.Ők ránéznek és már tudják is mit kell csinálni.Tihamér unokázásnál nincs is jobb a világon!!:):)

10. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!
    Reggeli levélsepregetésen túl, kuka megrakva. napsütésre ébredtünk, most nem süt, pedig jó lenne, mert temetésre megyek.
    Lajos, tegnap elfelejtettem válaszolni. A márkaszervizbe viszem évente átvizsgálásra és ott is szoktam műszakiztatni.
    Terike, sikeres volt a bevásárlás?
    Henike, nem adjuk fel, csak kikecmergünk abból a labirintusból!
    Fatther, köszi a segítséget, láttam már a videót, sokat segített! :)

Hol vagytok ebben a rossz időben?
    Temetés után hazajöttem, ebéd, aratás, vetés, majd mentem ajándékkeresőbe. Három unoka születésnapja és egy névnapja lesz ünnepelve hamarosan. A SPAR reklámújságban 20%-os kupon van minden játékra, így azt kihasználtam és egy LEGÓ, ill. a BrainBox sorozatból: A világ országai címűt vettem meg. Az elsőből sosem elég, a másodikból pedig már van három doboz ( Magyarország, Környezetismeret, Tudományok), így ez lesz bővítve. Szeretik és játékosan tanulnak is vele. Hoztam még 3 reklámújságot, a jövő héten újra szétnézek, hátha tudok valamit még bespájzolni.

Utoljára szerkesztett: 25.10.18
    Fatther, mebajah és Tündi100 kedveli ezt.
  11. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Esik, fúj, csak az nem megy más helyre, amit nem bír mozdítani. A konvektor 21 fokra volt beállítva, most csak 15-öt ér.
    Nem kaptam ruhaszárítót. Hétvégére májat gondoltam, de holnapra azt sem rendeltek.
    A tenyésztős messze jobb, mint amit elképzeltem a kislánykáért.

Tündi100, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Itt fújni fúj, esni nem esik, csak lóg a lába.
    A tenyésztős tetszik, kivételesen a kis farmokon is csinálom, ahol tudom! Kell Panni! Szeretném!! :)
    Vacsora után megyek a labirintusba, ha nem jelentkezem, akkor elvesztem! :mad:Keressetek meg! xD

Tündi100, busika02, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  13. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Nektek is élvezhetetlenül lassú?

Csacskamacska és Tündi100 kedveli ezt.
  14. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép estét!

Igen lassú,..de mi élvezzük,...mit akarunk már ebbe a korban?
    Van akinek így, van akinek úgy!Már ne kapkodjunk!
    Csak lassan:https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Üveges-randi-tenyésztős-event.17287/#post-926777
    Elméletileg a táp 422,...mind a 6 fajtából 36 jelvény kell,..és esetleg nemesebb állat ha nincs.

Lassan már 10 évesek leszünk és nincs pannink,..eddig elvoltunk nélküle de már itt az ideje hogy legyen!
    Még nem nagyon láttam hogy dobálóztak volna vele. Van aki inkább kiengedné húzni a fogát mint hogy attól megváljon!

Mécsesek kisorakoztatva,..egy kicsit hiányosak,..de majd pótoljuk.
    Holnap már futunk 1 előkört a temetőkhöz.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/baby-boom-és-szupertáp-akció.17310/#post-928373

Utoljára szerkesztett: 25.10.18
    Csacskamacska kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Lajos, pont ma vettem mécseseket, időnként újítani kell.
    Labirintusból kiértem, kicsit bolyongtam is, de egyre gyorsabban futom a köröket.
    Jó éjt!

mebajah és Tündi100149 kedveli ezt.
  16. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Lajos, örömmel olvastam, hogy szereted, ha lassú a játék.
    Csak azt szerettem volna megtudni, hogy az én masinámmal van-e a gond.
    De szerencsére nem, mert a következő aratásnál korának megfelelően virgonckodott.

17. Csacskamacska

Jó reggelt, szép napot Mindenkinek!
    Terike, az én gépem általában akkor lassul, ha sokan játszanak abban az időpontban. Eventek kezdete, este, stb. napközben általában elég jó tempóban dolgozik.
    Labirintusban való sétálgatás egész jól megy már, mire végzek vele már becsukott szemmel is kitalálok!xD
    Piac, hentes, bolt van beütemezve, indulok is.
    Napocska enyhén süt, szél csendesen fújdogál.

18. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

Jövő hét Csütörtökig csak amolyan lóti-futi lesz.
    Néha ide is beugrunk,...és már mehetek is!

19. Csacskamacska

Lóti-futi van szerintem mindenkinek. Már nem is nagyon lesz nyugi, mert közeledik az ünnep, majd az advent.
    30-31 minijátékon vagyok túl, alakul. Tegnap itt, ma a Kotkodán pörgettem egy jó kis bónuszt, így jobban haladok a tervezetnél.
    Panni a tölgy tetején.
    Kicsit nyomott vagyok, pedig-1-2 kis farmon is meg kellene szerezni a páncélost.

Tündi100149 kedveli ezt.
  20. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép estét mindenkinek.

Mire nem képes a szelektív, gyorsolvasás: "szellemtök" helyett, szellentők :cry:

Winnetou, Incsu Csunna és Old Shatterhand szótlanul állnak egy sziklahasadék előtt. Némán egymásra néznek, majd Winnetou csendesen belép. Bentről éles csattanás, majd fojtott káromkodás hallatszik. Kisvártatva kijön, hatalmas kék monokli éktelenkedik a bal szeme alatt.
    Egymásra néznek, Incsu Csunna felsóhajt, majd némán belép a hasadékba. Bentről éles csattanás, fojtott káromkádás. Hamarosan kilép ő is a hasadékból, hatalmas lila monoklival a jobb szeme alatt.
    Ismét kérdőn néznek egymásra.
    Old Shatterhand megvonja vállát, nagyot köp, majd határozott léptekkel eltűnik a hasadék mélyén. Bentről éles csattanás, fojtott káromkodás, majd újabb éles csattanás és szűnni nem akaró, gyalázkodás, káromkodás hangja szűrődik ki.
    Kisvártatva a hasadék szájából előtűnik Old Shatterhand képe, mindkét szeme alatt szederjes zúzódásokkal. Winnetou hozzálép, jobbját barátja vállára helyezi, majd így szól:

- Uff, uff! Egyetlen Sápadtarcú testvérem, visszafelé is rálépett a gereblye végére?
    :wuerg:

Jó éjszakát. Remélem ........;)

adry0920, mebajah, cass0129 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.