Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Benéztem már a pajtába az ólakhoz. Galambdúcból 46 darab sorakozik, rókából 43. Felrakom egy részét a gőzösre, ha jön. Régiek, összegyűltek. Pehelytollasom is sok van amióta a Kerekkeréken "főnyeremény"!
    Gaz elvetve éjjelre.
    Jó éjt, mosolygós ébredést!

2. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Madárdalos jó reggelt kívánok mindenkinek.

Amennyiben "valaki" nem tart igényt arra a JÁKA-fára, szeretnék egyet, természetesen valaminek ellenében.
    Köszönöm.

Lajos, nem igértél nekem kriptamécsest, de köszönöm, hogy gondoltál rám.

Amennyiben valami érdekelne valakit, küldjön baglyot (ha itt nem publikus).

Mosolygós szép napot.

3. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Judit, utaztatjuk, visszajön.
    Srácok! Megy a fa, de kérlek, ne kelljen olyat kérni, ami van a farmon! Hátha máskor jobban jönne az ajándék. Vagy nem jól gondolom?

_Ilona49_, henrietta1223 és Fatther kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!
    Lassan indul a nap, pedig bele kell lendülnöm, mert munka van!
    Terike, visszajön, vagy itt, vagy ott. Most mikor kiraktam egy tucatnál is több titkosat, volt benne annyi gólya, hogy na! Abból is van 46 db.
    Mocsári ciprusom nincs, azt már a múltkor is szerettem volna cserélni, de nem sikerült. Szerintetek mit kínáljak érte, hogy sikeres legyen a cserém?
    Munkára fel, legyen jó napotok!

5. mebajah

mebajah Fórum császára

De kár, hogy nem tudok küldeni! Hátha a topikban ajánlja valaki cserekor.
    Kisütött az égi vándor, így a gép forog, én meg töröm a fejem, mit főzzek. Rég ettem habart krumplit füstölt kolbásszal. Második van.

6. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Ebből a "ritka" fából egyetlen darab árválkodik a szántóföldön, amit legutóbb kaptam Terikétől, de a többivel sem nagyon dicsekedhetek, azokból szintén ez a mennyiség "árválkodik" a búzaföldek szélén.

A farmos titokfákból 61 db, a titokólakból 86 db "árválkodik" a menűben.
    Az eventek miatt nem sikerült "megfejtenem" milyen titkot rejtegetnek.

Mosolygós szép napot kívánok, eventre fel >:(.

7. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szervusztok Fiatalok!
    Tengeri malacra jelentkeznék már régi vágyam de a múltkori cserén sem sikerült.
    Kriptamécsesem sincs de nem vagyok telhetetlen.Terike és mid nincs krumplid???
    Fatther nem vagy egy kicsit burzsuj 61 titkossal én már meghaltam volna a kiváncsiságtól.
    Ködös párás hüvös volt a reggel de már sűt a napocska.
    Szép napot!

Tündi100149, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  8. mebajah

mebajah Fórum császára

Hidd el, olyan szívesen küldenénk! Annyi titkosból 1-etlen sem lett. Nem jó "elágazáson" kanyarodtam le. Zsozsóval értek egyet, már nem veszek az új titkosokból sem. Termelek/ha lesz eventmentesség /növényt, és az árából a piacról beszerzem.
    Van krumplim, termett a kertben, 4 M30-as rekesszel szedtem föl. Igaz, 1-et már elajándékoztam. Sőt, minden van a levesemhez, még boltba se kell menni.

9. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

ÁÁÁ nem szabad vonatra feltenni a kaller úgysem engedi,de majd ha tenyészteni kell őket és még nem lehet kosárból megvenni,na akkor majd milyen jól jönnek.

10. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

Lehet hogy úgy van ahogy írtad,..de említetted és én felírtam épp ezért előre ki is vettem a Teliholdasból.
    Küld át őket kirakom,.most úgy sem eventezünk!

Ide megy a Tengeri póni,...hát ne almafáért akarj cserélni mint sokszor lehet látni,...1 kicsit márkásabbért és ne egyért,az vonzóbb.
    Mocsári 1-en még nekem sincs.

Már felírtam a Tengeri malacot,... és Ilonának is!

Zsozsónak a Judásfát!

Jön helyette bőven,..már meggörbül a rekesz fala!

Most megyek kergetem az áramot!

11. Csacskamacska

Szoktam írni én is, hogy hova, kinek mit, utána meg nem lelem, hogy hova írtam. Lajos, elég nekem az az egy!
    Köszi a tanácsot, de én soknak tartom azt a negyvenakárhány ólat, így, ha engedi, akkor bizony teszek a gőzösre is, ha elfogy a sárga. Nem vagyok szerencsés a gőzösökkel, nagyon sokat kell indítanom, hogy hozzon egy újat. Szinte az összes sárga ólam el szokott menni és eredmény meg nincs. Fából sem, állatból sem kapom az újat, csak nagy sokára, vagy még akkor sem!
    A titkosokkal lassan valóban az lesz a helyzet, hogy nincs idő kirakni az eventek miatt. Nagy csalódás volt a kis farmokon is, csak régi ólak lettek pedig sok titkos volt összesen. Ez van, kár sopánkodni, mert attól még nem lesz jobb!

A gáztűzhelyem felett van egy neoncső megvilágítás, amiből 2 napja kiment a cső. Nagy szakértelmemmel kivettem a csövet és azzal mentem a boltba, hogy újat vegyek. A közeli 3 boltban nem volt, ill. az elsőben volt 1 darab azt mutatta a gép, de a raktárban nem találták. Na erre mit mondjak? Majdnem visszazavartam a raktárba a pasit, hogy csak keresse, de nem akartam cirkuszolni.

Gazok szaporodnak a bal oldalon 38 beadásom van. Mindjárt indítom a malmot a következő adaggal.

12. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Szia :D.
    Teljes mértékben a te döntésed az hogy mit kezdesz az ólaiddal ,de aztán ha kell és bemész keresgélni a RAKTÁRBA és nem lesz...:p.

_Ilona49_, mebajah, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Nem rakom fel mindet! Először a sárga ólak mennek, utána, ha nincs még új ól, akkor mennek az olyan ólak, amelyekből 30-40 valahány van. Amennyiben nem hoz új ólat majd a gőzös, akkor meg el sem indítom!

_Ilona49_, mebajah, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Tündi100149

Nekem egyiken van 4 miért ne legyen Neked 2,...a pónis gazdaköri már megvan,.a Szalamandrával is elvoltam hogy csak 1 volt 1 farmon sokáig.

_Ilona49_, mebajah és Fatther kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

16. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Köszönöm Lajosom hogy számon vagyok tartva.Régiből Neked mi hiányzik,vagy van kevés???

_Ilona49_, Fatther, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Tündi100149

Majd válaszolok most cint keresek,..nem cincint!

_Ilona49_, Fatther és mebajah kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Hmm.. lehet mégis cincint? Még mindig keresed? Elszaladt, bebújt az egérlyukba?;):);)

Az ágyamat keresem meg, jó éjt!

19. Tündi100149

Hiába pásztáztam át mindhárom farmot,sokkal okosabb nem lettem,..úgy voltam mint Csacska, hogy sokból meg mennyi van!

Hát végül is maradtam a nem nagyon régieknél, Pettyesfűz, Sivatagi rózsa,és talán 1 Tiszafa XXL. Kitehetőkre nem nagyon szoktam hajtani,...Egon és Ella,Gesztenye gazda,Lándzsa törés, Győzedelmes malom,Spanyol színek,Monoklis tyúk,Finomságok asztala,Nektárparti,Gyakorlat tesz a mestert,A valkűr éneke,... akinek hever azonkívül amit használ szívesen fogadom!

Jó éjt mert már sok leszek!

20. Csacskamacska

Jó reggelt! Napsütéses, szép, novemberi szombatot!
    Fortuna kegyeibe fogadott, le is kopogtam, bal kéz középső ujjával, fába, alulról felfele! Itt egy 24 órás 100%-os, a Kotkodán egy 12 órás 200%-os terményest pörgettem nem is olyan sok pörgetésből! :):):):):) Így a gazt nyomom, valamint szupertápot eszik néhány állat, mert olyan jó látni az ólaknál, hogy pl. a piros varangy 4, ill. 6 varangyot ad! :) Vettem ólakat, egy póni kinn van, szupertápot eszik az is. A többi ól a menüben, de most a bónusz miatt ott is maradnak, majd később kerülnek ki.
    A baloldali beadásnál a következő aratásnál elérem a végét, a jobb oldalt is elkezdtem, de felröpi hiányom van.

Lajos XXL-es Tiszafa megy és még szét kell néznem a kis farmokon, hogy ott mik vannak. Bagoly megy majd.
    Konyhai event lesz ma a farm mellett. Vacsorára lecsó, holnapra párolom a zöldségeket a gombaleveshez, főzöm a husit a vadashoz, párolom a csirkét, sütöm a Kati szeletet, csinálom a vegyes gyümölcs salátát, stb. No, fel vagyok dobva a bónuszoktól, így ma a konyhai munka is vidáman fog menni!
    Legyen nektek is vidám és szerencsés napotok!

_Ilona49_, -Mentalevél-, Fatther és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.