Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

óóó köszi Tündikém!!!!Én kerestem de biztos vaksi vagyok!!!!

2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot!
    Nem sikerült gyógyszer nélkül megúsznom, amikor még éjfélkor is pörögtem , akkor bevettem egy bogyót, ettől elaludtam, reggel aludtam volna még, de kelni kellett. Nem mondom, hogy friss és üde vagyok, de nem fáj!
    Anyánál voltam, vittem csirkehusit és rizibizit, valamint tésztát. Mikor odamentem a krumpli már hűlt szilvás gombócnak... No mire végeztem a gombóccal 11 óra elmúlt.
    Nem is tudom, hogy hol kezdjem annyi munkám van és még nyomott is. Jó ez a mai nap!:mad:
    Napsütésre ébredtem, most kezd bújócskázni és 11 fok van. Ablakok, teraszajtó nyitva!

Farmon mindenütt érik valami, csak nem jutok időbe oda ahova kellene, de annyi.

A Futtatóba tettem a pillangóbábot és rajta vannak a fejlesztések is.

Megyek a konyhába és bedobom magam a munkába.

Köszönöm, nem kérek több kormot!

Utoljára szerkesztett: 24.11.18
    Fatther, mebajah, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Tegyük akkor tisztába...
    Nincs szó semmiféle megvezetésről...
    A rendszer esetleg hibázik, de nem csal.
    A csalás szándékos, mások megtévesztésére szolgáló cselekmény, és ez biztosan nem igaz.

(Én is tanultam programozást. Bizony előfordult velem is nem egyszer, hogy egész más eredményt kaptam, ahhoz képest, amit szerettem volna, mint amit a kész program produkált nekem.) A játékban is előfordult már, hogy teszteléskor kaptunk valamit, amit az éles játékban nem. Nyilván ennek megfelelően az ismertetőt is módosítani kell utólag, ha ilyen van.

Ha pedig valaki eltérő darabszámot tapasztal a farmjai között pl. eventnövényből, lehet, hogy mégiscsak különbözik valamiben a két farm: egy kiskocka elbújva egy fa mögé, vagy egy plusz fa...

S hogy miből lesz a folt?
    Foltokat majd a TOP versenybe beadott, pajtaérték szerint kapott ezüstös és aranyos ládákból kaphatsz.

Ládák:
    A felhősor nyeremény ládái jelenleg is játékban vannak, melyről itt tudtok tájékozódni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/

Aranyos láda
    Láda tartalma:
    A felsorolt ajándékok egyikét adja:
    60 szupertrágya, 20 szupertrágya, 10 szupertrágya, 60 KK szupertrágya, 20 KK szupertrágya, 10 KK szupertrágya, 50 KK turbótrágya, 15 KK turbótrágya, 8 KK turbótrágya, 50 szupertáp, 15 szupertáp, 8 szupertáp, 3 party pörgetés, 3 farmpengő, 5 „Hszi Hu” talányos fa, 3 „Króm” talányos tiki-tenyészet, 1 Paplan

Ezüstös láda
    Láda tartalma:
    A felsorolt ajándékok egyikét adja:
    Szint x 200 TP; szint x 200 BTP; szint x 250 CSP; 1 db Rózsaszín folt, 1 db Kék folt; 1 db Virágos folt

Az Aranyos és Ezüstös láda az event után az event kellékei közül nem fog adni nekünk semmit.

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo.../Édes-otthon-top-3000-2018.17413/#post-938434

Tehát, amikor végzel a házikók szépítgetésével, megnyílik a lehetőség, hogy bedobálj a TOP-ba.
    A bedobált értéktől függően kapsz ládákat.
    Ha a versenyben nem is akarsz résztvenni, érdemes lehet tovább termelni és bedobálni az eventnövényt.
    Persze ez csak egy javaslat a részemről. :)

Fatther, Tündi100149, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szia
    Köszönöm szépen!
    Írtam fentebb, hogy "űrzavar" van a fejemben.....de így már tiszta és világos.
    Bocsi...az értetlenkedésért.

mebajah és _Ilona49_ kedveli ezt.
  5. Othep

Szia Zsozso!

Semmi gond, a lényeg, hogy minden tiszta.
    Látod, nekem se sikerül mindig elsőre a világos magyarázat... :) ;)

Tündi100149, mebajah és _Ilona49_ kedveli ezt.
  6. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szia!

Nem akarok sokat írni erről,..volt bent 1 nem egyértelmű mondat már idézni nem akarom,.én is idehoztam az event likjét amit olvastam.
    Utána amit idehoztál hogy olvassam el az már javított volt,abban már az a rész nem volt bent.
    Mert ha nem mindjárt az elején olvasom akkor biztos hogy fel sem tűnik.

Voltak is lesznek is kisebb hibák, ez nem olyan nagy baj.
    Azt megígérhetem bármilyen hibát vél látni az ember többet soha nem írom le!
    További szép napot!

_Ilona49_ és zsozso577 kedveli ezt.
  7. Othep

Szia ismét!

Kis megbántódást érzek az írásodban, pedig nem az volt a szándékom.

Semmi gond azzal, ha jelzel egy hibát, sőt köszönjük szépen...:) ... és kérlek, máskor is tedd.

Volt egy pici mondat, amely nekem se esett jól, de igazából - mert hisz' ez a dolgom - félreértések tisztázása volt a célom. :)

Felejtsük is el, szép estét Nektek! :)

Fatther és Tündi100 kedveli ezt.
  8. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Bőven elég lett volna annyi tudjuk,..már javitottuk!
    Már elis felejtettük!

Fatther, zsozso577 és Othep kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Most értem ide, ez a nap nagyon sűrűre sikeredett.
    Elmúlt a nyomott hangulatom, bár még nem vagyok a régi, majd holnap! - hiába, tudomásul kell vennem, hogy az évek múlásával előjönnek a rejtett hibák bennem is! :mad:xD

_Ilona49_, Fatther, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Lajos! Majd ha Te is - velem együtt - eléred az ovisok szellemi szintjét, bölcs lehetsz!
    Itt továbbra is szép ködös idő van. A szemközti házig is alig látok el. Még a nap sem süt, pedig mindjárt három óra lesz.
    Jó reggelt, hajnalt, egyebeket gazdák! Aki még szundít, annak további jó éjszakát, szép álmokat!

_Ilona49_, Tündi100, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
  11. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt kívánok!
    A tegnapra magamra rótt feladatokból 2 lemaradt, már nem volt szufla. De csak azért, mert a kicsi kocsi október óta az este hazaérkezett, ill. hoztam.Rugót kellett cserélni a kormányszerkezetnél/ ez latin, azt meg csak anatómiából tanultam/.
    Itt tiszta a levegő, szemerkélt az eső jócskán 3 óra tájban.
    Még mindig affelé hajlok, hogy nem adok be 1 millióért, a TOP-ba úgysem dobálok. Ahogy a titkosokkal, a ládákkal sem vagyok szerencsés.

12. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok!

Szia
    Teriket én is itt állok és hezitálok....adjam vagy ne adjam a tenyészállatokat!!!????.....holnapig eldöntöm!....addig csak
    összejön a hiányzó gaz! Ma és holnap délelőtt nem sokat leszek gépnél.....VV-s dolgaim lesznek!
    Titkosoktól már rég elment a kedvem....most már a ládákkal is hasonló a helyzet!

Lajos nektek gratula.....a jó fákhoz! .....szerencsés a farmotok!

_Ilona49_, Tündi100149, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  13. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szép napot Gazdák!
    Tegnap annyit aludtam mint egy mormota az idő a bűnös.Fákkal,ládákkal pörgetéssel nekem sincs sok szerencsém!:cry::cry:
    Nincs már annyi sikerélmény mint régen,de már a sok évi játék után szelektálok!Megittam a finom madártejemet még egy kicsit
    játszom azután pihi.

14. Csacskamacska

Vidám vasárnapot!:)
    No, az érdekes lenne, ha hajnali 3-kor napsütés lenne! Amennyiben ilyet észlelsz, kérlek ébressz fel, mert azt megnézném!
    Terike, beadtam!
    Zsozsó, folyamatosan rakom a tisztásra a titkosakat, 4-5 db-t, eddig semmi olyan, amiből kevés van!
    Henike, valószínű, hogy az idő, mert én is tudnék este, éjjel, hajnalban és napközben is aludni. Az éjszakai rendben is van, de napközben nem jön össze, nincs rá időm, viszont ma 9-kor keltem! :)

Napsütésre ébredtünk, most is szépen süt és 8 fok van! :)

Kis segítséget kérek! Valahol nemrégen olvastam, talán egy moderátor tollából, a futtatóba kitehető tojások, s egyéb kütyükről, hogy melyik mire hat. No ezt keresem, de nem találom. Csak a feléről tudom, de a másik feléről nem, hálás lennék, ha VALAKI idehozná a linket! :)
    Legyen szép és jó napotok!:)

15. mebajah

mebajah Fórum császára

Utoljára szerkesztett: 25.11.18
    Csacskamacska, Tündi100149 és Fatther kedveli ezt.
  16. Aranylány

Aranylány Utánpótlás-írogató

17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Inkább ne! Tudod amikor bevetik az atombombának (igazából magbomba lenne a helyes "megszólítása" őkelmének) nevezett fegyvert, akkor maghasadás következik be. A hasadóanyagból más elem lesz és sok energia szabadul fel. Akkor lehet látni atomvillanást, ami fényerejében felér a nap fényével, de a hatása kissé más. Ha viszont a hidrogénbombát vetik be ellenünk, akkor épp olyan reakció jön létre, mint a Napban. Ott a hidrogén magas hőmérsékleten egyesül és keletkezik hélium és sok-sok energia. Ennek a beindítására "hagyományos" atombomba kell, különben nem lenne meg a szükséges 15 millió Celsius fokos hőmérséklet. A hatása hasonló az atombombáéhoz, csak sokkal nagyobb, erősebb. Én nem szeretném látni. Ilyen "napsütést" bármikor létre lehet hozni, akár az éjszaka kellős közepén is. De ismétlem, nem szeretném látni ezt a "Napot"!
    Itt továbbra is a szürkeség uralkodik a tájon. Napsütésnek híre sincs napok óta. Már abban sem vagyok biztos, hogy VAN még egyáltalán Nap.
    Szép napot gazdák!

Csacskamacska kedveli ezt.
  18. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Vagy talán,"ha hallgattál volna bölcs maradtál volna"!
    Van még 1 kis szösszenet de azt inkább nem írom,..kezdem magam kellemetlenűl érezni.
    Inkább zárom a házikók ajtaját beadás után mert nálam járnak a "rabolók".Valamit nem találok,..de sebaj többet nem keresem.
    Hozzánk képest Te még korán keltél!

Csacskamacska és _Ilona49_ kedveli ezt.
  19. onagger52

onagger52 Fórum császára

A régi mondás úgy tartja, hogy aki korán kel, aranyat lel. Tapasztalatom szerint viszont korán lesz álmos. Meg aztán, kinek mikor van korán vagy későn. :wuerg: Feleségem szerint én korán megyek el aludni, - este 9-10 óra körül - én meg úgy érzem, hogy pontosan időben. Amikor kell! :)

Tündi100 kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Terike, köszönöm, ezt tudom, nem ezt keresem, hanem azt, ahol le van írva, hogy ezek a kütyük mire hatnak, mit adnak. Ezt olvastam valamelyik nap, de most nem lelem. Akkor nem jegyeztem meg, hogy hol is olvastam. No, majd holnap jobban lesz időm keresgélni.
    Míg dolgoztam korán keltem, de ugye mivel nem kell menni dolgozni, elcsúszott a lefekvés ideje, s ezzel együtt a felkelésé is. Napközben meg nem szoktam szunyókálni, csak nagyon ritkán.

mebajah kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.