Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Visszavonom amit írtam és kérlek hozzad a híreket, mert főleg most, ebben az ünnep előtti időszakban, nincs időm(nk) még arra is, hogy bújjuk az újabbnál újabb eseményeket! Olvastam ezt a karbantartást is, de már el is felejtettem és, ha ma nem olvasom, nem biztos, hogy reggel jól vetek.

_Ilona49_, henrietta1223, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  2. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Fatther, ezt nem hagyhatták ki, jót derültem az előző válaszodon. Hányszor lekéstem volna dolgokat, ha nem hozod. Ide azért, ha nem is írunk, benézünk, és várjuk a híreid.
    Csípős, ropogós odakünn, egészséges hideg van.
    Tegnap nagyon finom lett a hókiflim a saját szederlekvárral.

3. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szép jó reggelt!
    Itt is csipős reggel van -4 fok fák tiszta fehérek csodásak.Terike a hókifli nagyon finom no de saját szederlekvárral!!!!
    Kűldesz egy kicsit?-kinyitottam az ablakot.Kűldök helyette habkarikát ha szereted!?
    Lett sivatagi rózsám a tazmániai talányos fából.

4. miklos4949

miklos4949 Törekvő

Sikeres napot!
    SOS! SOS!Még 4 /négy/ ajándékdoboz hiányzik itt a felhőhöz!!!!!!! Aki hallja adja tovább.
    Előre is köszönöm.
    Egyébként én is gazdagodtam egy sivatagi rózsával +egy jákafa.

Köszi Bátyus! Már csak egy kell,az már csak összejön az utolsó aratásból.

Tihamér! Te tetted fel az i-re a pont(y)ot,felhő beüzemelve.KÖSZÖNÖM!

5. Csacskamacska

Sziasztok, szép napot!
    Ilona gratulálok! Csak most értem ide, ha hamarabb jövök, akkor tudtam volna én is segíteni, de a lényeg, hogy kész!!
    -6 fok van, nem nagyon esett jól reggel elindulni, de menni kellett. Három bolt, egy zöldséges, majd anya. Rendet raktam a konyhájában, mosogattam, porszívóztam, felmostam, lecseréltem a terítőket karácsonyira, virágot locsoltam...stb.
    Közben jött egy telefon, ahonnan igényeltem neki a házi segítségnyújtást, hogy lett szabad kapacitásuk, így lehet róla szó, hogy anyához járjon a gondozónő. Mentem az irodájukba, ami egy régi nagyon szép kastélyszerű épületben van, ott estem egy jó nagyot, mert alattomosan bújt meg egy lépcsőfok, én meg felfele néztem, kerestem az ajtószámot, ahova mennem kellett.Szerencsére nem lett nagyobb bajom, kis horzsolás és maradandó térdfájás, de majd elmúlik.
    Mivel a "drága lámpa" is villogott, így elmentem még tankolni és 14 előtt értem haza, gyors aratás, vetés és most az írás. Lehet nem megy el, mert ugye már karbantartás van, de próba, szerencse!

_Ilona49_, Fatther, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!
    Szívesen,...mi is most végeztünk vele,..de nekünk maradt vagy 400.
    Következő is húzós,..majdnem dupla az ideje,..mennyiség meg a felénél több!
    Nincs Kacsa kata,szupertrágya,venni meg nem veszünk,úgy lesz a nyugisabb ha kihagyjuk!

Elég ha a futárszolgálat rontja a Karácsonyt.
    Van három megrendelésünk,1db 11-én jött volna a másik 14-én legalábbis azt írta e-mailba a Mixpakk futárszolgálat hogy ekkor hozza.
    A harmadiknak talán mostanában.Harmadikat ki azt nem tudom.
    Még egyik sem érkezett meg,...nemrég hívott 1 hölgy telefonon,..és nem tudta megmondani hogy ki a szállító, küldő, vagy feladó,...Natur-Téka,vagy Biobolt, vagy Rock Diszkont,...azt mondta Mixpakk,na ez is a helyzet magaslatán van mert ők a futárszolgálat épp úgy mint a GLS.
    Lehet ha sarki állatnak állna jobban járna.
    Akármilyen csomag a feladó neve mindig rajt van,..vagy tévedek?

Utoljára szerkesztett: 19.12.18
  7. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    A kocsiajtóm befagyott, pedig takaró van rajta. Mikor hazahozták, nem jól zárták be az ajtaját. Így kerekeztem egy egészségeset. Elvileg az évi utolsó számla is rendben, hacsak nem ér valami meglepetés. Olyan jégoldót nem lehet kapni, ami az ajtóra jó, így sima ablakra fújhatót vettem. A semminél több. Zárhoz van, de oda kevés.
    A karácsonyit csinálom, napi 2 aratással is megvan, ha jól adja a röpit.
    Heni, megkaptad?
    Köszi, szinte mindent szeretek.

8. Csacskamacska

Lajos, tudom, hogy kényelmesebb, könnyebb rendelni dolgokat, de én maradi vagyok, megveszem a boltba, mert szeretem látni, megfogni, megszagolni, stb. Az idén ügyes voltam, mert aránylag korán megvettem minden ajándékot, így azzal már nincs gondom. Élelmiszer az hiányos, a húst meg csak szombaton veszem meg.
    Terike, jó "móka" az, amikor befagy az ajtó, de jobb, ha nem történik ilyen. Valamikor volt nálunk is ilyen, hajszárítóval melegítettük. Olyan is volt, hogy csak egy ajtót tudtunk kinyitni, így azon mászott be az egész család.

A hosszú érésű növénynek örülök, legalább dolgozni is lehet közben.

mebajah, Fatther, miklos4949 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Tündi100149

Természetesen igazad van,..csak hogy ez Tündinek 1 étrendkiegészítő,..itthon is meg tudom venni 20 000-ért ők meg hozták volna 12 600-ért,..nos ez azért nem mindegy, csak ez 111!
    És ki tudja az is lehet hogy azóta cipelik magukkal,..hányszor fagyhatott meg és hányszor engedett föl!?!?

10. Csacskamacska

Bocsánat! Valóban vannak olyan dolgok, amit rendelni érdemes! Valahogy karácsonyi ajándékra gondoltam, gondolom azért, mert az ünnep közeledik és most mindenki arra vásárol!

Jó éjt, aludjatok jól!

Utoljára szerkesztett: 19.12.18
    Fatther, mebajah, _Ilona49_ és még 1 ember kedveli ezt.
  11. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Elpiacoltam az időt, bolt majd délután lesz. Már csak apró dolgok hiányoznak, meg ünnep előtt a hús.
    Megvannak a felhőre valók. Automatikusan keresgéltem 1-et, pedig olvastam, hogy holnap érkezik.
    Vagy elfáradtam, vagy lusta vagyok. Jó, hogy főve van.

12. Csacskamacska

Sziasztok, szép napot!
    Délelőtti köreimet lefutottam. Már én is elfáradtam, mint Terike!
    A kütyüket tegnap átnéztem, megállapítottam, hogy a nagy része a kergén van. Ma reggel leszedtem őket, raktam helyettük Forró elixirt.
    Indul az itthoni munka, muszáj felszívni magam és hajrá!
    Zsozsó, merre jársz? Rég voltál, ugye nem vagy beteg?
    14-kor jövök, addig megyek, sok munkám van.

Sehol senki?
    Ajándékokat kibontottan, felhők beüzemelve! :)
    Gaz érik, én meg a konyhában sütöm a sajtos rudacskákat.

Utoljára szerkesztett: 20.12.18
    Fatther, mebajah, ibiocskacsekes és 3 más kedveli ezt.
  13. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép estét!

Ma most aratok először,...nagyon fürge vagyok?
    Sokkal nyudgodtabban voltam egész nap.
    Ha nincs meg minden kütyü mehetnék a farmpengős árudába,..feltételes módba.

_Ilona49_, Fatther, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  14. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Hoztam a formám:
    Nem ettem csökkentőket, enyhén meghosszabbodott az első aratásom
    2. kör: a 100-ból 1 területre elültettem a 44-et, a többire kölest tettem
    VV: az első adag kávé sűrűre főtt a gumival együtt, főznöm kellett másikat, így már iható lett.
    Most került 1x1-be. Még a búza is jól adta a röpit.
    A kergén találtam meg 2 kivételével az összeset a felhőre.​

15. Tündi100149

Nagyon nehéz összebogarászni,...a Kívánságok kútját még én sem találom,..mintha már találkoztam volna vele,..és feles nem is kicsi,...vagy ötödik nekifutásra lett meg a többi is.

_Ilona49_, mebajah és Fatther kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

A Kívánságok kútját ne keressétek, azt még ezután kapjuk meg!

Terike, nem semmi napod volt! Halmozod az élvezeteket? Gondolj arra, hogy ettől már csak jobb jöhet!

Kérem azokat a kedves Gazdákat, akiktől ajándékot szoktam kapni, hogy nekem ajándékba FORRÓ ELIXÍRT küldjetek! Köszönöm! :)

17. mebajah

mebajah Fórum császára

Azt holnap kapjuk.
    Elég sokáig kerestem, mire leesett a pihehúsz, hogy olvastam.
    Judit, remélem,igazad lesz, mert ha így marad, Morzsika fogja befalni a sütit.

18. Csacskamacska

Pihenjetek jól, ébredjetek frissen és mosolygósan!
    Jó éjt!

_Ilona49_, mebajah és Tündi1001 kedveli ezt.
  19. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Szép napot Mindenkinek!
    Most lett annyi időm, hogy bekukkantsak, amint látom Nektek még nem jutott rá néhány perc.
    Munka van bőven és ez csak szaporodik még, majd csökken az ünnepek alatt.
    Aratok, vetek és megyek tovább.
    3 fok van, olvad, karácsonyra nyoma sem lesz sajnos a hónak!:(

20. Tündi100149

Szép estét!

Mindenhol megy az event csak itt nem.
    Még azt is elfelejtettem hogy kellene a negyedik gyertya,...ha nem lesz akkor megleszek hárommal!

_Ilona49_ és Csacskamacska kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.