Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Igen Csacska,csak úgy röpködnek a 10 milliók.
    Harmadik farmot ma reggel fejeztem be és a gazdakörit is,..na hogy mit kezdjek a második hangyással azt nem tudom,..nem tudtam előbb beadni mert nem volt meg a faág sem hiába van tele mindhárom terület fával.
    Fatthernek én sem tudok küldeni na most megpróbálom még hátha nem késő!

Visszajöttem már most sok ajándékot kapott Fatther!

Terike, jó keményre főzted a kávét most lehet tyopogatni!

Ilona csak kitartás!

Utoljára szerkesztett: 14.1.19
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Január 14. – miről nevezetes?

1301. január 14-én III. András halálával véget ért az Árpád-ház uralma Magyarországon.

Az Árpád-ház megnevezése a dinasztiának igazándiból csak az újkorban alakult ki, a leszármazottak nem mondták magukról, hogy ők Árpád-házból valók lennének. A honfoglaló Árpád fejedelemtől származnak a 907-től kezdődő négy évszázad uralkodói, akik közé tartozik például I. Szent István, I. Szent László is.

3. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Nem is nagyon értem de lett 1 Papaufa.

4. Csacskamacska

Nem kell azt érteni, lényeg, hogy lett!

Fatther, mebajah és Tündi1001 kedveli ezt.
  5. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Igazad van,..lett még 1.
    Sőt mindhármon van 1.

Nemrég voltam kint esik a hó és nagyon fúj a szél.

Jó éjt!

Utoljára szerkesztett: 14.1.19
  6. Csacskamacska

Gratulálok a fákhoz!
    A jósok jósolták a szelet felétek, csak bízni tudok benne, hogy ide nem ér el, vagy legalábbis, csak lecsendesedve!

Napközben olvadt, reggelre mínuszt mondanak, jó, hogy nem megyek korán sehova. Itt olvadni fog és 2-3 nap múlva nyoma sem lesz a hónak.
    Több, mint 2500 mohám van, de még mindig az van a földben. Inkább több legyen, ne álljon itt üresen a föld!
    Tettem még egy utolsó kört a földeken, minden rendben. Megyek én is aludni már.
    Jó éjt, aludjatok jól!

7. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Szép, jó napot Mindenkinek!
    Reggeli teendőimen túl, benéztem és elolvastam az eventkiírást. z első már megjelent. 7 órás gaz, ehhez nem kell gyakran szaladgálni a géphez. A felhője 72 órás, ami nem tetszik! Fákat elég kirakni, mert kell a felröpi, de az a fránya szívószál növényből nem fog röppenni!
    Moha még van földben, learatva majd kapok érte valami kis ellenértéket.

Délelőtt konyha, délután tanítvány.
    Nap süt, éjszaka volt egy kis hó,de már olvad.

Utoljára szerkesztett: 15.1.19
  8. Tündi100149

Szép napot!

A három farmról már csak 1 Póni 1 Tulipánfa hiányzik,...talán ez nem is annyira rossz!?
    Most találtam a menübe az egyik farmon 4 db Judásfát,kiraktam had teremjen mind a 6.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/viking-saga-2019-01.17598/
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kígyók-temploma-anakondatenyésztős-event.17597/
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/sarkvidéki-parti.17601/
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmpengős-tenyésztés.17596/#post-957751

Mit szeretnének a játékosok,...egyszer csak 1 eventet,..hát ez annyi,vagy nem?

Utoljára szerkesztett: 15.1.19
    mebajah, Csacskamacska és Fatther kedveli ezt.
  9. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Szerencsésen megérkeztem,vizsgálaton túl vagyok,,hogy a bajom mi egy hét múlva talán azt is megtudom,mert távleletezés van.
    Műszer itt,szakorvos a sarkvidéken.Egyébként nagyon kulturált körülmények biztosítottak.Egy órával korábban értünk oda,azonnal fogadtak,kb 20 percnyi adminisztráció után öt perc várakozás és szólítottak,vizsgálat kb 20 perc,két szuri egyébként fáldalommentes .14 órakor már úton voltunk hazafelé .Lelet legkorábban mához egy hétre.

Gyorsan átfutottam a közeljövő eseményeit."Örömmel" nyugtáztam,hogy a Központ nem hagy minket parlagon heverni.
    Hogy a játékosok mit szeretnének? az egy dolog,a központ meg egy másik! Nagy szellemek csak ritkán találkoznak.
    Egyébként is 2x2néha öt......erről már film is készült.

Fatther, mebajah és Tündi100 kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Ez 3rom az1ben!xD Vagy 4? No, érdemes a menüben néha szétnézni!;)
    Vizsgálaton túl vagy és csak jóra szabad gondolni! Szerencsés voltál, hogy nem kellett sokat várni, mert ilyen ritkán van!

Hazaértem én is a tanítványomtól, jó rondák a mellékutak, mert azokat minek takarítani?! Főutak szinte mindenhol szárazak és ez jó!
    Mindjárt aratok, utána ásom a gödröket a fáknak.xD

Fatther, _Ilona49_, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  11. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Úgy láttam a terepszemlén, éjszaka esett minden.
    Ilona, jó, hogy nem járt fájdalommal a vizsgálat. Hosszú lesz a hét az eredményig.
    Lajos, taroltál! Láttam újakat, de csak a piacon.
    Fák vannak mindhárom területen.

Elég sokáig tartott, mire elküldhettem.

Utoljára szerkesztett: 16.1.19
  12. Csacskamacska

Szép napot, jó napot!
    Reggel simán bealudtam. Ilyen régen volt. Biztos front van! - valamire fogni kell!
    Csak a bahán van némi teendő, majd 14-kor jön a java.
    Hamarosan indulok egy ismerődhöz, majd bolt és ,más semmi. A SPAR-ban veszek még narancsot, most kedvező az ára és finom édes.
    Kell a vitamin, almám van, meg aszalt gyümölcsöm.
    Az este minden bajom volt, ettem volna még valamit, de semmi nem volt jó, ami itthon volt. Egyszer beugrott, hogy sütőben sütök héjában krumplit! Hogy az milyen finom volt! Kis vajjal, sóval, valami fenséges! No ennyit arról, hogy mi kell néha nekem!

13. Tündi100149

Szép napot!

Mindenki mennyire dolgozik,... mi az a sok munka nálam nincs.?

mebajah, Fatther, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Délután tanítvány, majd hazajövet konyha és varrás. Egy hosszúra nyúlt lépés és elszakadt a szoknyám bélése.
    Anakondával csak boomkor foglalkozom, addig maradjanak ott, ahol vannak.
    Farmon a gaz szaporodik, van kinn vadaskert, néhány fa és a mamutok. Szívószál összegyűlését ezektől várom, mert bár 2 területen 20 órás fák voltak, nem adott annyit, hogy elég legyen.
    Csevegőben olvastam, hogy van akinek már több is van a szívószálból, mint kellene. Biztos van ilyen is, én nem tartozom ide.

mebajah, Fatther, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  15. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Nálunk is csak 100 fölött vannak a felröpik,...úgy látszik nálunk minden leesik nem felrepűl.
    Még mi sem Anakondáztunk.

16. Csacskamacska

Lajos, még jól is állunk azokhoz a játékosokhoz viszonyítva, akik nem olvasták el figyelmesen a kiírást és csak növénnyel várták az eventet, s néhány óllal, fával. No, ők állnak nagyon rosszul!

Mára munka befejezve, jó éjt!

Nagy tolongás nincs, azt látom. Mindenkit leköt a valós munka. Talán azért is maradtatok távol, mert ritkán kell a géphez jönni, aratni, vetni. Ez az előnye, hogy hosszú érésű az e. növény.

Aki erre jár csöngessen azért be!

Utoljára szerkesztett: 17.1.19
    _Ilona49_, mebajah, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Tündi100149

Szép napot!

Becsöngettem! Szünet vége,..kezdődik az óra!
    Még dobtunk ki vagy 30 elixírt,... lassan úgy lesz 1 aratás 1 lépés.

18. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Event úgy, mint nálatok. Röpik lassan megvannak.
    Ezzel szemben a kicsin ad 1 terület 20 körüli röpit fullos kupával. Abba is fejezem, ennyiért nem aratok kézzel. Ez a farmom bekerült a kegykosaramba. Az utolsó 3 eventet megcsináltam, de ott beadom a fölmondást.
    Piacos, menőkés napom volt, délután szundítottam, így az aratás tolódott.
    Tegnap 8-at megnéztem a szeretetesben, de sajnálta a pengőt is, így kivárom a holnapot.

19. Csacskamacska

Terike, már régóta csak boom-kor tenyésztek és még akkor sem vagyok megelégedve vele!
    Holnap telerakom a kupit és majd lesz, ami lesz! Utálom az anakondákat! - majd megbosszulják, hogy semmi nagyobb ugrás nem lesz, csak a kötelező.
    Szundizás mindig jó, pláne annak, aki nem jól alszik éjszaka.
    Lajos, ezt a hasítást nem bírom követni, már itt topogsz a sarkamban! :)

20. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Igen ,én voltam az egyike azon balgáknak aki nem olvasta el figyelmesen a kiírásokat. Nem volt hozzá türelmem Ráadásul sikerült egy 12 órás munkást pörgetnem,így a fák,ólak többségét szépen száműztem a pajtába.Azért 200 szívószál és 265 tölcsér összejött.Döcögök a magam csendességében.
    Tenyésztéssel várom a bummot,alapanyag úgy a feladat negyedéhez talán elég. Csak ismételni tudom,hogy "lassan érünk messzire".
    Mára még egy aratás,aztán tente baba.
    Aludjatok jól!
    Lajosom! Cserenapkor egy poni röppen,csak írd,hogy melyikre.
    Az új fákhoz örömmel gratulálok,nekem nem volt hozzád hasonló szerencsém,de van még időm szépen járni.

Utoljára szerkesztett: 17.1.19
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.