Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Lajos, gratulálok a fádhoz! Csiga is jó, lehet abból több is!
    Nekem is vannak bebetonozott dolgaim, pl. a mamutjaim!
    Elköszönök, jó éjt!

Tündi100 és Tündi1001 kedveli ezt.
  2. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Köszönöm,....lett még 1 Tulipán és 1 Kőris.
    Most jöttem a városból de már megyünk is vissza mert Vasárnap szülinap lesz az ikreknél.

mebajah, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Napsütéses szép napot Mindenkinek!
    Délelőtt vásárlás, gyógyszertár és egyebek anyának. Hazajövet az utcát takarítottam fel, ill. az utcán lévő füves területet. Remek az idő, bár kicsit fúj a szél, de kikívánkozom már, van kint is teendő!
    Olvastam a holnapi bahás gazdakörit, egy kütyüért dolgozik aki csinálja. Lényegében nem sok teendő van vele, csak a röpiket kell gyűjtögetni a többi a pajtában megtalálható. Ez egész jó, megcsinálom!

Mosógép takarításba fogtam, ecet, mosószóda, és 95 fok. Néha muszáj ezt is megcsinálni.
    Pá, majd jövök nemsokára, még megyek a kertbe!

Tündi100, mebajah és Fatther kedveli ezt.
  4. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép napot kívánok mindenkinek !

A napi "feladatok"

1./ "Hontalanok" ideiglenes gazdaköri feladat, csak felröpit kell gyűjteni.

2./ Megérkezett Valdemar is ....

3./és az elmaradhatatlan "k@ki" vásár.

Tündi100, mebajah és Csacskamacska kedveli ezt.
  5. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó napot!
    Az van kiírva, hogy MA 14 órakor kezdődik egy event. Hát ugye ... Én el akartam küldeni kettő után az esedékes ajándékokat, amiket az eventhez fel lehetne használni. Nem tudtam, még csak azt sem láttam, hogy az event elkezdődött, pedig már elmúlt délután kettő óra. Hiába frissítettem, semmi. Akkor kiléptem és vissza. Na akkor már lehetett küldeni éppen aktuális ajándékokat, de továbbra sem látni kiírást az event kezdéséről. Az nem izgat, mert nem csinálom most sem az eventet, de azért küldeni küldök ajándékot naponta, ha lehet. Tehát most küldtem "akciós" ajándékokat. Aztán, hogy ezek elmentek-e ahová küldtem, sőt egyáltalán azok mentek-e el, azt már nem tudom. Én megtettem amit tudtam, a többi már a BP-n múlik. Nem valószínű, hogy ma még visszatérek ide. Nem gond, talán majd holnap megtudhatom, érdemes volt-e ajándékot küldeni. Remélem igen. Ha nem, hát így jártam.
    További szép napot!

Tündi100, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Bőséges a választék, lehet válogatni! Nekem semmi nem tetszik most, biztosan megártott valami. Talán a sok event, vagy a kapálás, vagy mittudoménmi! Ti szoktatok nyűgösek lenni, mert én most az vagyok! Tanács?

Tündi100, Fatther és mebajah kedveli ezt.
  7. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Jó lenne tudni, mi. Kiömlik, felborul, megbotlok, beleakad, elszakad......... Ilyenkor legjobb lenne semmit se csinálni, de olyan jó volt kinn a kiskertben molyolni.

Csacskamacska, Tündi100 és Fatther kedveli ezt.
  8. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Érzed a frontot?
    Jön megint a hideg! Az a legjobb ilyenkor csak azt csinálni amit nagyon muszály.
    Különben is minden megvár.

Máris van a keresésből +1 bónusz.

mebajah és Fatther kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Ok, köszi, már tudom, az idő, mi más lenne! Bennem nincs hiba!;):pxD

henrietta1223, Tündi100149 és mebajah kedveli ezt.
  10. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Ha csak az nem hiba hogy múlik az idő?
    Régen mikor más volt ennyi idős mint most én és az időjárásra panaszkodott,..magamba mondtam,jaa az idő,..most már nem mondom!

Megyek a Lajcsi szeletet 1 nappal előbbre kérték mert szombaton vendégek érkeznek az unokákhoz.
    Vasárnapra nem biztos hogy marad,..ezt csak azért mondom mert tudom hogy kik mennek.

mebajah, Csacskamacska és Fatther kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Tiszta állatkert a farmom, egy terület fa a bahán. Csurran cseppen az üveg meg a doboz, hogy mikor lesz belőle elég, most nagyon távolinak tűnik!

Pihentető jó éjt! Mosolygós ébredést!

mebajah és Tündi100 kedveli ezt.
  12. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

mebajah, Tündi100149 és Csacskamacska kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Sziasztok!
    Esik, fúj, kellemetlen az idő! Éjjel is esett,de kora délelőtt még volt esély arra, hogy napsütés lesz. No, ennek a reménynek hamar vége lett.
    Bevásárlás, piac letudva.
    Keresem a kincseket, 7 db-t megtaláltam kibontottam, magok érnek. Következő kincskeresés a magok beérése előtt lesz, mert akkor aktiválódik a terményes és kutatom tovább a kincset, mert utána párral meg aktiválódik a Tp-s bónusz 24 órára. Kincsesládáknál csak tutira megyek, ha kettőre nincs meg, akkor kilépés és kezdem újra.

Nincs szándékomba vásárolni a kínálatból, spórolok és nem növelem a Bp számláját!

14. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét!

Az idő az nálunk is pont olyan. Jelen pillanatban hatalmas a szél, elég hideg is van.
    Holnap nem megyünk ki csak holnapután.

Elbibelődünk ezekkel a feladatokkal,..Halhatatlanoknál megkezdenénk a harmadikat ha lenne felröpi.

Farmon, Bal 21 jobb 32,...ennyire futotta,...holnap majd 1 kicsit feltúrbózzuk.

Lányok, ki merre van,...még a szomszédot sem vélem felfedezni némelyiket.

Úgy néz ki a farmtól a bahamáig mint valami csatatér.

Belenéztünk 1 kicsit az átváltásba,... most biztos hogy nem esetleg a vége fele ha nem nagyon akar összejönni.
    80 db 100 db a jelenlegi növénybeadás ezért kérne 1 500 000-et.

Utoljára szerkesztett: 22.2.19
  15. Csacskamacska

Nem tudom merre vannak a lányok. Hiányolom én is őket! Talán holnap benéznek!

Szél elcsendesedett, már azt hittem leviszi a cserepet a tetőről olyan erősen fújt. Mit fújt, tombolt! Hideg lett.
    Szórakozom én is a kincsekkel, magokkal, röpikkel. Röpik nem úgy jönnek, mint szeretném, így most növényt vetettem éjszakára és kevés ól van még kint. Holnap is röpigyűjtés lesz, utána keverek, kavarok, ások, ládát bontok és vetem a magokat.

Kapa, lepkeháló letéve. Jó éjt mindenkinek!

16. mebajah

mebajah Fórum császára

Brrrr! Jó reggelt kívánok!
    Elvagyunk a VV-ben, jó is egy kis szünet. Tetszik, hogy azt termelek, amit szeretnék, és közben az event is halad. Bár a röpik pihesúlyúak lehetnek, mert valahol az éterben maradtak. Meglesz az. Holnap szabadságolom magam, hétfőn gondoltam elkezdeni a szaporítást.
    Jack hiányzik 1 felhőmről. Meg is van, de csak azért nem aktiválom, hogy teljes legyen.Talán a 2. akcióban vettem, még van 13 aktiválás hátra.
    Legyen kellemes hétvégétek, a bekukkantóknak is kívánom!

17. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szép jó reggelt Mindenkinek!
    Jelentkezem rég nem írtam.Voldemar letudva,kincseket keresgetem,jó hogy gazt azt termelek amit akarok.
    Sok fa ól kitéve.Nem szoktam átrendezni a farmot de most megtettem.
    Napocska süt a szél őrülten fúj nem igen fogom kidúgni az orrom a lakásból,útálom a szelet!!!
    Lecsó lesz az ebéd,kis zöldség levessel.
    Szép 7végét!Jó játékot és pihenést.!

18. Csacskamacska

Napsütéses szép napot kívánok! Szélmenteset!
    Terike, Henike, a bahás nekem is tetszik, nem kell kapálni, csak a gyümölcsöt leszedni! Kényelmes munka, megrázzuk a fát, lepotyog a gyümölcs és összeszedjük! :) Fára is felmászom, ha netán marad a fán!;)
    A farmossal is lehet haladni, bár ott figyelni kell, hogy legyen elég röpi a keveréshez. Az éjszaka növény volt, így ma reggel szép kis mennyiséget tudtam a malomba beszállítani. A molnár meg jó ismerősöm, ismerem már vagy 9 éve, így szorgalmasan készíti nekem az üvegházakat, igaz megkérdezte, hogy nem üvegeshez kellene hordanom az üvegcserepeket?
    Cirkuszba nem járok, kiadtam bérbe a püfölést. Nem nekem való ez a cirkusz!

Nap süt, szél fúj. Csak a nemszeretemcoopba megyek el kenyérért, más van itthon. A kenyeret csak frissen szeretem, ilyen válogatós vagyok, így ma ennyi séta lesz kint. Igaz lehet gyors séta lesz, mert a széllel csak nyáron vagyok barátságban.

Ma kelkáposzta főzelék lesz sült tarjával, holnap paradicsomleves, csirkehusi fűszersóval bepácolva és megsütve. Köret majd valami.

Legyen vidám napotok! :)

Fatther és mebajah kedveli ezt.
  19. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

Szép a napunk napsütéses, csak nem kell kimenni.

Elértük hogy magvak várakoznak az ültetésre,... a hosszabb érésűt 1 kicsit megbiztatjuk.
    Bahamán a fákra zoknit húztunk,...ne porosodjon az az 5-6 ezer zokni.
    Zuhatag adta eddig a legtöbb felröpit,...ott csak fák és a faktúrák vannak, 70-75 db-ot.
    Másik kettő kevesebb.

Fatther, Csacskamacska és mebajah kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Lajos, fáznak a fáid?;)
    Haladok, ha nem is gyorsan. Holnap röpigyűjtés, malmozás.

Jó éjt! Aludjatok jól!

mebajah kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.