Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szia

Kedves Ilona!

Boldog születésnapot kivánok sok szeretetben és jobb egészségben!

2. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Kedves Ilona!
    Köszönöm az invitálást de most nincs üres helyem ha lesz szivesen leszek a szomszédod.
    Végig néztem a gazdaköriket de én nem találom a csigásat mi a neve?henrietta1223 a farmnevem
    puszi

3. zsozso577

Szia
    Edes levezetés a gazdaköri neve.
    Hiúzt és terményesét és sok kartondobozt és egyebeket kér!
    Ebben a feladatban lehet az oroszlán.ólat is megszerezni.

4. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Zsozso köszönöm mintha nekem nem lenne ilyen de mindjárt figyelmesebben megnézem!:)

de közben megtaláltam felülröl a második csak az ujakba nem szoktam belekezdeni
    mert még sok mindenem nincs csak a 95 szinten vagyok.....

Fatther, Tündi100149 és Csacskamacska kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jóval 100 fölött vagyok, , ha tudnátok mennyi gazdakörim nincs befejezve!- és nem is lesz egyhamar, vagy sosem. A tenyésztősök ott vannak félig készen, sajnálom a rengeteg állatot, meg a szupertrágyát rá. Az újonnan bedobott gazdakörikhez sem fogtam hozzá, pedig ott van az egyikben a zerge, ami a Kotkodán nekem nincs. A baj az, hogy 100 fölött remekül lehet haladni, de a gazdakörikkel nem. Három szintlépésenként jönnek az új növények, de addig képtelenség a gazdakörit befejezni,s közben jön az új gaz és hozzá a feladatsor. Jelenleg 22 órás a leghosszabb érésű növényem, de még az előző hármat sem termelem olyan lemaradásom van. Az eventek elveszik az időt, de úgy vagyok vele, hogy majd valamikor letermelem, de, ha nem , akkor sem lesz tragédia! Mindig van mit termelni, a BP gondoskodik arról, hogy a pajtánkban ne álljanak a termények zsákszámra.
    Holnap még gazt termelek, utána kosarazom.

Mára elköszönök, jó éjt! Aludjatok jól!

mebajah, Fatther, _Ilona49_ és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

brozsa, mebajah, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
  7. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Örömteli,napsütéses hetet,....napot Gazdatársak!
    Nekem nagyon jól kezdődött:200-as termésbónusz 3 ó-ra,;200-as tp 12ó;+ 1 termás 6ó ;munkáskupon 12ó.Ez a késleltetett szülinapi ajándék,megérdemlem,megdolgoztam érte.........Pedig máskor is a legkisebb helyiségben kezdem a napot.

Fatther!A csoki-illatú csokrot,és a jó viccet köszönöm.Tegnap sokat bűnöztem, 6 db mini áfonyás fánk kísértésének nem tudtam -nem is akartam -ellenállni.Nagyon jólesett!! Lassan mégis az új, nemszeretem méretemhez kell igazítanom a ruhatáram?!?.....Többet kéne mozognom,de sajna fuldoklás nélkül még mindig nem megy.Dolgozom rajta, nem adom fel!

A madárdal galambbúgás formájában biztosított,a feketerigóét jobban szerettem.

Fatther, mebajah, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
  8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Hétvégi tevékenységünk a következő lesz. (Péntek, szombat, vasárnap.) No farm, no job!
    http://kepkezelo.com/images/g2iljlhe6fhpwlqxfy84.jpg
    Megjegyzés a képhez: Akkor is NEKEM lett igazam. Kézbe vettek. :)
    Pont ma egy hónapja készítettem ezt a felvételt. Előtte mondta a menyünk, hogy a kicsinek nem volt semmi sem jó. Csak "nyüszögött", semmi, de semmi nem volt jó. A fiam mondta a feleségemnek:
    - Anya azt csinálsz vele, amit akarsz. Mi már feladtuk.
    - Tényleg? Akkor felveszem.
    Én abban a pillanatban nyúltam a géphez. (Mi kettőt neveltünk fel, némi kis tapasztalat azért lett közben.) Kivettem a tokjából a kézikészüléket és katt. Ez lett az eredmény. Ja kérem, ha a kicsi kézbe kerül, onnan minden jobban látható és sokkal szebb a világ is.
    Na EZ lesz a hétvégi programunk. Az unoka "elrontása", kényeztetése.

Utoljára szerkesztett: 12.2.18
    banya1952, Fatther, mebajah és 5 más kedveli ezt.
  9. miklos4949

miklos4949 Törekvő

Jól döntöttél Tihamér!!! A "világ lejobb nőivel" 1000 farmmmm sem vetekedhet! Ez a mosoly több,mint 10000 felhő.
    Én meg pulyka irigy vagyok. Nekem csak a farm jutott.
    Azért heti egy receptel legalább minket is elkápráztathatnál,némi szöveges koment kíséretében.

10. Csacskamacska

Szép napot mindenkinek!
    Ilona, szerencsés kezed volt! Gratulálok a jó pörgetésekhez! Némi bűnözés meg belefér, ne aggódj, nem rendszeresen teszed, tudod, hogy hol a határ! A Fatther csokicsokra, meg csak virtuális, mindent szemnek, az meg azért annyira nem hizlal! :)
    Tihamér, nagyon cuki az unokád! Kapassátok is, hamar szalad az idő, ki kell használni, míg lehet őket babusgatni, csucsujgatni, mert hamar eljutunk oda, hogy nem engedik és "letörlik" még a puszijaink nyomát is. Tapasztalat. Másztam az asztal alá, bújócskáztam, zsipp-zsuppoztam és a többi míg kicsik voltak, de mára már nagyok, nem tartanak igényt rá, hogy játszótárs legyek, viszont jókat tudunk beszélgetni! :) Még ugyan van egy pici unokám, vele még élvezhetem a játszadozást!:)

Reggeli madárdal elmaradt, tegnap épp a varjakat láttam az egyetem kertjében, feketerigókat még csak ritkán, őket nagyon szeretem. Hamarosan jönnek, kapirgálnak, mert azért itt kopogtat a tavasz! :)
    Pörgettem reggel néhányat, de simán átugrotta a mutató a jó dolgokat! A kis rendetlen, nagyon be van tanítva, hogy csak ritkán álljon meg ott, ahol én szeretném!
    Még gazt termelek, van még kosarazni való is és a kis farmokon beadom az érméket a nyuszisba némi apróbb ajándékért.
    Mebajah, hogy hat a fejedre a mostani idő? Ugye nem fáj, nincs migréned?
    Legyen jó napotok!:)

11. zsozso577

Sziasztok!

Tihamér.....még most is nagyon megkapó a kép a piciről! .....bájos...aranyos kishercegnő!
    Igazatok van....rontsátok el, azt a pici lányt....hisz a nagyszülőknek az a dolguk!
    Másik.....légyszi gyere gyakrabban! Hiányzol te is csapatból!

Ilona nagyon jókat pörgettél.....szép ajándék igy a szülinapodra! Gratula!

A kalóznak még termelem a gazt.....legyen boldog vele és remélem, hogy legközelebb bőkezübben tér vissza!

Tegnap este néztem a naptárt és ugy döntöttem, hogy a jövő héten szerdán elutazok.....megyek haza!
    Remélni tudom, hogy az időjárás nem fog közbe szólni!...Hiányzik a borsodi levegő!!!!!

Fatther, Csacskamacska, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Legyen.
    SVÁB SAVANYÚ MÁRTOGATÓS
    Hozzávalók:
    1 kg sertés pofa (vagy más sertés rész), 30 dkg sertésmáj, 30 dkg velő (már ha lehet kapni), 15 dkg vöröshagyma, 1 db zöldpaprika, 1 db paradicsom, 2-2,5 dl tejföl, 5 dkg liszt, fűszerpaprika, só, őrölt bors, majoránna, babérlevél, zúzott fokhagyma, mustár
    Elkészítés:
    Zsírral pörköltalapot készíteni. Rá a sertéspofa kockázva, (só NINCS most), őrölt bors, majoránna, babérlevél, zúzott fokhagyma. Hozzá a cikkekre vágott paradicsom, a kisebb kockára vágott zöldpaprika. Félidőben hozzáadni a csíkokra vágott májat. Készre főzni. Hozzáadni a velőt, tejfölös habarással sűríteni és MOST hozzá a sót. Mustárral ízesítjük. Innentől már nem kevergetjük, csak rázogatjuk.
    Köretnek bármi. Mi rozskenyérrel ettük.

Fatther, Csacskamacska, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  13. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Tihamér! Csuda kis édes a baba, elhiszem, hogy a kedved oda húz inkább mint a farmra. Az enyémek már nagyok, nem lehet így babusgatni Őket!
    Milyen hamar eltelt ez a pár év.
    Tegnap belázasodtam, úgyhogy nem megyek ma úszni, majd ha teljesen meggyógyulok(pedig mennyire vártam)
    Ilona Isten éltessen születésnapod alkalmából. Kívánom, hogy mielőbb dobd el azt a járókeretet.
    Legyen szép napotok!

Fatther, Csacskamacska, miklos4949 és 2 más kedveli ezt.
  14. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!

Tihamér gratulálok, nagyon szép az unoka,..lassan majd elkéri a gépet is!

Nagy pelyhekben hull a hó,..kép majd később!

Lassan kellene beváltogatni az érméket,... 856-1174-1220,... lesz sok szupertáp!

Titkosak 1 része beérett,..lett azért jó is,.. mint pl fóka narancs!

_Ilona49_, Fatther, Csacskamacska és 3 más kedveli ezt.
  15. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Csacska,köszi,hogy hiányolsz! Valóban rossz napjaim voltak/ talán a lelkiek törtek le jobban/ , vannak, de azért Veletek vagyok.
    Tihamér!!!! Ez az angyali ragyogás! Már azért is gyere, hogy mi is tudjunk örülni a boldogságotoknak!
    Aztán légy szí, olyan receptet is írni, ami egy pici faluban és takarékos munkával is elkészíthető!/Velő, hol élnek egyesek???!!!/

_Ilona49_, Tündi100149 és Fatther kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Rózsa, gyógyulást! Úszást jó, hogy elnapolod, nem hiányzik, hogy még betegebb legyél!
    Zsozsó, elhiszem, hogy vágysz haza, szerencse, hogy meg tudod tenni, hogy elég gyakran tudsz hazautazni!
    Mebajah, örülök, hogy írtál, hol fent, hol lent. Ez van, de ki kell kecmeregni a gödörből és mosolyogva menni tovább! Csak magunk tudunk tenni magunkért, ezt már többször leírtam és higgyétek el, bármennyire is nehéz, de nekünk kell saját magunkon segíteni, pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, mert nem nagyon segít senki más!
    Lajos küldjél egy kis havat!
    Tihamér, nyelek jó nagyokat! Töltött paprikát fogok ebédelni, az sem rossz!
    Megyek kosarazni és elkölteni a "pénzem"!

_Ilona49_, Tündi100149 és mebajah kedveli ezt.
  17. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szervusz kedves Tihamér !

Örülök, hogy látlak, s főleg mint a világ "egyik" legjobb nőjének a nagypapája.
    Szégyen ide, szégyen oda, megkönnyeztem a kis gyönyörűséget (a fiaméknál ui. még nincs "utód", de rajta vannak).
    A mosolyán pedig végképp nem kell csodálkozni, hiszen a "nagyi ölében van" akivel azt csinál akkor és amit csak akar???
    De ez a mosoly magáért beszél és mindent megér.
    Szívből gratulálok az unokához, egészséget, boldogságot kívánok neki és "családjának".

Mosolygós szép napot (bár a piciénél mosolygósabb már nem lehet - szerintem -).

Update:

Hétvégére xD elfogy a tegnap készített Jókai bableves, akkor elkészítem azt a "mártogatóst", mert köret ezek szerint nem szükségelteik mellé.

Utoljára szerkesztett: 12.2.18
  18. Csacskamacska

Végigszaladtam a kis farmokon, gyorsan beadogattam az érméket, így mindenütt ki tudtam váltani a titkokat is. Igaz nagy reményeket nem fűzök hozzá, de a remény!!!
    Fatther, nagyszülőnek lenni, az egy különleges állapot! Kívánom, hogy élvezd majd Te is! Türelem, unokát terem..:)

Az egérke filmet néz a moziban, mikor a legérdekesebb résznél egyszer csak elé ül az elefánt.
    Az egérke mérges lesz, gyorsan feláll, az elefánt elé ül, majd hátraszól neki:
    - Most majd megtudod, hogy milyen az, amikor valaki eléd ül!

Egy néger és egy fehér ember egymás mellett utaznak egy repülőn. A fehér megéhezik és elővesz egy banánt. Mire a néger:
    - Az mi?
    - Ez egy banán!
    - Ugyan, ez nem banán! Nálunk 3 kilós banánok nőnek!
    Elteszi a fehér a banánt, elővesz egy narancsot. Mire a néger:
    - Az mi?
    - Ez egy narancs!
    - Ugyan, mifelénk strandlabda méretű narancsok nőnek! - dicsekszik a néger.
    A fehér elővesz egy paradicsomot, mire a néger megkérdi:
    - Az mi?
    - Ez? Ribizli!

zsozso577, _Ilona49_, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  19. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Nagyon jók xDxD:cry:

20. zsozso577

Irtam, valamelyik nap, hgy nálam mi is volt a titkosokban a kicsiken. Mérgemben abba is hagytam.
    Neked sok szerencsét hozzá! Várom az eredményt.
    Ma este szándékomban áll, itt a nagyon kitenni ....már szép számban összejött....lehet kis sem fog férni....
    egy területre...szedem az event-gazt....teszem a titkosokat....ha el nem felejtem!

Én már mindenhol beváltottam mindent még tegnap...igy ma laza napom volt...és ez igy is fog maradni, egy darabig!
    Egyelőre a kicsiken nem fogok semmilyen eventbe belefogni....csak lazán ültetek.....ha ültetek!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.