Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Erdein volt amikor csak ólakat arattam,pont annyi volt a zacsek mint a mag.
    Nem fázom,6 a csíkos.
    Elég lesz a fix 20 csillagos érme vagy inkább kisérleteztek hátha több lesz?

Utoljára szerkesztett: 29.3.19
    Csacskamacska kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Kísérletezem, beletrafálok az érmésekbe is, az is gyűlik, még nem vettem semmit.
    Az ólakkal tele a farm, amit eddig arattam, ott azt tapasztaltam, hogy kb. fele-fele a röpik száma.

Jó éjt!

3. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Gyors jelentés: n. árvácska 8 keverést adott.
    Pihentető hétvégét kívánok!

4. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

Fix érmékre megyünk,így talán biztosabban gyűlik mintha néha néha eltaláljuk.
    Igen ha csak ólat aratsz akkor szinte mindig egyenlő arányba adja.
    Itt rányomtam jobboldalt az érmés sorra,berakja baloldalra és ez biztos 20 érme,...ha 4-ből csak egyszer találom el van 40-50 érmém a négy fixből meg 80.
    Röviden és tömören!

Utoljára szerkesztett: 30.3.19
    Fatther, _Ilona49_, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!
    460-530 az érmék száma jelenleg, 30 játék után.Még nem vettem semmit. Csak egyszer, vagy kétszer ismételtem az érméért, a többi az mindig más variáció volt. Legjobban a bájitalnak örültem!:mad::mad:

Az ólak maradnak, reggel 5 cuccot tudtam a malomban előállítani, annyi zacskó jött. Ólak maradnak.

Orjaleves, pulykaérme rizzsel uborkasalátával és paradicsomos húsgombóc a hétvégi menü nálam. Túrót vettem, valami sütinek, csak azt nem tudom, hogy mikor sütöm, mert se időm, se energiám nem sok van.
    Anyától már hazajöttem, ott már megcsináltam amit kellett és vittem neki ebédet, mára is és holnapra is.
    Most pedig jön az itthoni.

Fatther, henrietta1223, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  6. Tündi100149

Mi még csak most vagyunk 30-31-31-en,..hogy ebből 60 nem lesz az biztos.
    Kaparjuk kaparjuk csak ezek szerint széjjel és nem össze.

mebajah, Fatther, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  7. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szervusztok!
    Hipp-hipp hurrá lett zebrám.Rendes farmosra irótoll,széfkészitő mühelyeket kaptam Ti miket? érdemes még ide inditani vonatot,?-
    vagy inkább bahára?Ma is szép napos idő lesz és 20 fok gondolom mindenki kint fog tevékenykedni a kertben.!?
    Ma brassói lesz az ebéd krumpli pürével.
    Szp 7végét!Jó pihenést!

mebajah, Fatther, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Napsütéses szép napot Mindenkinek!

Nem szeretem az óra átállítását!!! Most egy hétig nyomott leszek, pedig anélkül is fáradt vagyok eléggé.

Csak állatok vannak kint, így most elértem azt, hogy a zacskó utolérte a magot. Ma kb. 50 játékom lesz meg a maradék 10-et még össze kellene kaparni, hogy legyen felhőm.

Henike, én egyetlen vonatot sem indítottam.Van amim van, egy mindenből van, betudom annyival. Most nincs időm vonattal foglalkozni. A virágosból kapott érméket is még gyűjtöm.

Megyek sütök egy kis túrós sütit, hogy ebéd utánra legyen.

mebajah, Fatther, _Ilona49_ és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Tündi100149

Szép napot!
    Esetleg véletlenül abból ott is lehet Zebra a Bahán!
    Mindkettő egyformán megy nálunk,..egy hétig menne akkor talán elfogyna a Sárga.
    Ki még nem raktunk egyet sem.

mebajah, Fatther és _Ilona49_ kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Vettem egy darut és egy varangyot, így már van 2-2 darab. Elég az. Vonatozni továbbra sem vonatozom.
    Gyűjtöttem egy kis D vitamint, nagyon kellemes volt! Már még melegem is lett a 28 fokban, ami a teraszom mérhető.

mebajah, Fatther, _Ilona49_ és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Tündi100149

Vettünk mindenhova 2 Zebrát, egyik farmra 1 Pónit ketten legyenek, mindenhova 1 Varangyot és 1 Darut,és a többit nem tudom.

Már tartunk 37 beadásnál,pedig mindenhol van minden és mindent leszedünk, és nálunk túl nagy különbség nincs a felröpik között.

A lényeg megvan a ZEBRA,..a felhő meg menjen ahova akar.

Úgy néz ki teljesen mindegy ültetős event vagy sem egyforma .... mindkettő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12. Csacskamacska

Lajos, jól gazdálkodtatok!
    Kis farmokon is tudtam venni varangyot és darut is, majd reptetem őket, ha eljön az ideje!
    Jó éjt Mindenkinek!

mebajah, miklos4949 és Tündi100149 kedveli ezt.
  13. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!
    Megvolt a nagy aratás a vonatosból,rengeteg műhelyes ól,farmos narancs és piros csak kevés.
    Bahamán lett 2 Zebra is mostmár 3-an vannak.
    Tiszta múri az egész farm! Meglátszik hogy bolondok napja van.
    Ettől még a Hajó is felborúl![​IMG]

miklos4949, mebajah és Csacskamacska kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Szép tavaszi napot Mindenkinek!
    Kissé meglepődtem reggel a repcsik elhúzásánál, a barik rohangálásán, az esőtől, sártól, vagy más barnaságtól, meg az egyéb vicces dolgokon! Tetszik, de lassan el is maradhatnak.

Lajos, ne ülj a hajóba, ha nem tudsz úszni, különben is hideg még a víz!

Jelenleg még állatok is vannak kint és az új gyom. A virágosnál még 5-6 hiányzik, ma még reményeim szerint vagy 3-mat tudok előállítani. valószínű megvárom a reggelt és akkor 0 percezem. Most már juszt is befejezem!
    Bolondok napján bolondul fúj a szél, pedig jó lenne az idő!

Tündi100, miklos4949 és mebajah kedveli ezt.
  15. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    A szél itt is nagy úr.
    Két terület új eventes adott 1 keverésre való zacskót, így van 1302 mag és 33 zacskó. A bolondoshoz több is van már, mint amennyit kérnek. Felhő megvan, így már csak az új növény érik.
    Szokás szerint remekeltek ezekkel az ötletekkel.
    Gyönyörűek a virágba öltözött fák!

A bahán a titkosokból semmi új nem lett, a "legértékesebb" a 2 piros panda.
    Megszoktam, nem zavar, de egy-egy farmra zömmel rózsa ól, a másikra semmi?!!!

Utoljára szerkesztett: 1.4.19
    Csacskamacska, miklos4949 és Tündi100 kedveli ezt.
  16. Tündi100149

17. Csacskamacska

Ideértem, megázva, sárosan, zúg a fejem a traktorok és repcsik zajától, az ütvefúróról nem is beszélve.
    Holnap már csend lesz és a nap is sütni fog.

Itt csak 1, a Kotkodán 2 játék kell és elérem a felhőt. Reggel ez összejön! :) 0 percezni sem kellett! :):)

Kis farmokon váltogattam még varangyot, darut, zergét, jó lesz az tartaléknak! :)

Jó éjt!

Utoljára szerkesztett: 1.4.19
    miklos4949, mebajah és Tündi100 kedveli ezt.
  18. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Napsütéses szép napot Mindenkinek!

Igazi kellemes tavaszi az idő, vétek bent lenni, gondolom, aki teheti, kint van. :) Munka is van, ill. akinek nincs kint munkája, az gyűjtögetheti a D vitamint!
    Reggel sikerült megszereznem a felhőket, még lett 3-4 + játék is. Nem volt szükség 0 percezésre! :)
    Jelenleg a gyom szaporodik, a Jelzőbójából pedig már több van, mint amennyire szükség lesz. Most adja bőven, bezzeg a zacskóért ólaznom kellett sokat!
    Holnap lehet kezdeni az Eventes területen a következőt. Jelenleg hidegen hagy, annyi más dolgom van.
    Nektek szépeket és jókat!

Fatther és Tündi100149 kedveli ezt.
  19. Tündi100149

Szép napot!

51-52-ig eljutottunk,...a lényeg az meglett a felhő nem számít.

Mostani eventnél is elpróbálunk tekerni az utolsó gazdaköriig,..és a többi itt sem számít.

Holnapit átrágjuk és lehet hogy bele sem kezdünk,..ők nem veszik vissza a tempót akkor majd mi.

20. Csacskamacska

Nagyon igazad van, én is visszaveszek a tempóból, a valós fontosabb!

Terike, ilyenekre gondoltál?
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20190402v00pzx6bg.jpeg
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20190402v00pe1zbm.jpeg
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20190402v00p57amo.jpeg

Az képekre kattintva helyesen fognak látszani!

Utoljára szerkesztett: 2.4.19
    mebajah, henrietta1223, miklos4949 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.