Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Nekem mindegy milyen izű a palacsinta,ahogy felsoroltad úgy jó lesz.

További szép estét kivánok!

2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó, hogy vacsora után vagyok, bár így is nyelek nagyokat. Szeretem a palacsintát, csak az olajszagot nem, így elég ritkán sütök. majd, ha jön már a jó idő és tárva nyitva lesz ajtó, ablak, akkor sütök én is.
    Kérdésem: hogyan lehet palacsintát sütni úgy, hogy ne legyen olajszag?

151 db gaz hiányzik itt és KÉSZ!!!! Ez ám a meglepetés! Nem vettem kosarat, meg semmit, csak vetettem és arattam. No, ezt nem gondoltam volna! Kotkodán még egy vetés, mert ugye ott beadtam mielőtt gondolkodtam volna...

3. mebajah

mebajah Fórum császára

Tepsiben. Igaz, még csak az almásat próbáltam.

"Nekem mindegy milyen izű a palacsinta,ahogy felsoroltad úgy jó lesz."
    :D:D:D:D:D:D:D:D:D

4. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Teflonosba lehet olaj nélkül sütni csak az íze nem lesz ugyanaz,...gondolom csak a füsttel és nem az olaj ízével van gondod.
    Irány a terasz!

Végére nem érünk de a felhőt azt elérjük most 95,..végignéztem nem nagy dráma.

Három farm 3x4 zebra titkos,... nem szaporodtak a pizsik.

Fatther, -elzemari-, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  5. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Szép estét!
    Igazi tavaszi zsongás volt ma a topikban!
    Engem maglátogatott a fiam, az ő kényeztetésével telt a napom,el is fáradtam,így ma csak olvastam....az írottak örömmel töltöttek el.
    Holnap igyekszem pótolni a mai "mulasztásom",most a maradék erőmmel szeretnék a felhőig eljutni.

Azért azzal szeretnék eldicsekedni,hogy mától én is tagja vagyok a 200-asok klubjának.

Fatther, -elzemari-, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  6. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Most úgy voltunk mint a borravaló,...lemaradtunk,...pedig láttuk,... GRATULÁLUNK!

Volt 3 db Titkos csemeténk,..hogy honnét azt nem tudom mert azt a T betühöz rakja be,...és mi lett a középső?
    [​IMG] Már szinte azt is elfelejtettük hogy honnét szereztük őket.Már csak XXL kell reá.

Fatther, Csacskamacska és _Ilona49_ kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Ilona, gratulálok! :) Örülök, hogy jó napod volt és hajrá a felhő!
    Lajos,én is néztem valamelyik nap, nekem egy szivárványfám lett, de nem tudom, hogy melyik titkos adta. Te azért jobban jártál!
    Tepsiben még nem sütöttem palacsintát, valószínű, hogy nem is fogok. Szellőztetek majd, ha sütök.

Event kész, amit nem gondoltam, hogy be fogom tudni fejezni!

Jó éjt, aludjatok jól!

miklos4949, Fatther, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  8. -elzemari-

[​IMG] Szervusztok.

Gyorsan , gyorsan kukorékolta felénk a kakas, Ilona kétszázas lett.Hurrá, gratulálok, mert sok munka jutalma elérte a célját.

Ma reggel gyönyörű időre ébredtem, olyan szép tiszta lett a természet, hogy öröm kinn lenni.
    Képzeljétek, voltam egy kiállitásin, ahol a művésznő kavicsokból készit képeket. Teljesen magával ragadott, hogy egyszerű kavicsokból mit nem lehet kreálni.Azóta, ha megyek az utcán nézek a lábam elé, hogy nem kerül e valami hercig kavics.Sokszor kerül és akkor irány a zsebem.Otthon amikor mosogatom őket Életem Értelme csak néz, hogy már megint mit szedtél össze?
    Elmeséltem neki, hogy bizony ezekből még akár egy kis képecske is kialakulhat.Megmondom őszintén nem valami meggyőzően fogadta, de ez nem érdekes, majd amikor bebizonyitom neki, akkor majd nézhet.

A Gazdakörivel is megbirkóztam amire nem is számitottam.A jobb oldaliból még van bőven hátra, de már nem izgat.Eljutottam odáig, amire nem is gondoltam.

Legyen szép a napotok.

mebajah, miklos4949, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
  9. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Napsütétes ,szélmentes,szép napot!
    Köszönöm a gratulációkat,de tudnotok kell.hogy nélkületek nem jutottam volna el idáig.
    Sok-sok ,öröm nevetés, /öt és fél évig mozgalmas házi vetélkedő/és majdnem annyi mérgelődés,bosszúság…...esetenként "cifrázás" vezetett eddig,de a hűséges gazdatársak, - sokan közületek már barátok - mindig átsegítettek a mélyvölgyeken,nem csak a játékban a való életemben is.
    "Együtt sírtunk,együtt nevettünk" KÖSZÖNÖM!!!

10. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!
    Mérgelődés, bosszúság, de öröm is van, mert különben nem lennénk itt!:)
    Gyorsan elszaladtam fénymásoltatni, mert én könyvből nem tudok, csak lapokat, most pedig könyvből kellett. Biciklivel tekertem, nem oly messze.A szél kissé fújt aminek nem örültem. Most készülődöm a fodrászhoz.

A kavicsokból láttam én már sok szépet, amit készítettek. Nekem tetszik a kavics festése is.
    A kavicsokról a gombok jutottak eszembe. Sok évvel ezelőtt egy pszichológus csináltatta velünk és nagyon élveztük. Egy tanfolyamra jártam, 5-6 fős csoportokat kellett alakítani, (kollégák voltunk együtt a csoportban) s azt a feladatot kaptuk, hogy egy halom gombból válogassuk ki, hogy melyik gomb melyik kollégánk, főnökünk, stb. lenne. melyik kire jellemző. Szórakoztató és érdekes volt. Ugye a nem túl szimpatikus kollégát a csúnya gomb testesítette meg, a szerényet egy szép kis gombocska és így tovább. Azóta is sokszor eszembe jut és az unokáimnak is elmondtam, s gyorsan elő a gombos dobozt és bizony már szedték is ki a gombokat és mondták, hogy melyik gomb ki is lenne.
    Szaladok, mert nem érek oda a fodrászhoz időre!
    Ja, mit szóltok a 12 órás eventgazhoz?

11. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép napot kívánok mindenkinek.

Neked pedig kedves szomszédasszony, szívből gratulálok ehhez az "emberes" eredményedhez.

12. Tündi100149

Szép napot!

Nálunk a kavicsok más szerepet kaptak,..sós vízbe pihennek vegyesen,ráadásul a kavicsok többsége nem is magyar.
    Egy kicsit össze kellett zsugorítani hogy ne csak link-ként kerüljön fel és így talán nem olyan éles.
    [​IMG] [​IMG]
    Ezektől független mindenhol található kavics,..még a garázsba is.
    Egyiket már többször át kellett mosni mert újra éledt a tenger.

Csak csak itt a link is így nagyobb,..ez nem telefonnal készült,talán nem kell kavicsot állítani!!!
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20190409v00pcpm6w.jpeg
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20190409v00ppn0g.jpeg

Megvannak megvannak,..mármint a felhők,..terven kívül.

Fatther, mebajah, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Szépek a kövek Lajos! Állnak! Könnyű neked, csak kimégy a kastélyaid kapuján és már válogathatsz is a szép kövek közül!
    A felhőkhöz pedig gratulálok! :)
    Köveket én is előszeretettel gyűjtögetek a tengerpartom, hoztam is haza bőven, főleg akkor, amikor kocsival voltunk. Azért egy-egy szép darabot manapság is hazahozok repülőn is. Persze nem kell külföldre menni, itthon is találunk, csak észre kell venni a különleges darabokat!
    Fodrászt letudtam, ebédre még a maradékot megettem és hamarosan indulok a tanítványomhoz. Estére csajos vacsorára megyek 2 barátnőmmel. Ők még aktívan dolgoznak, most beszámolnak majd, hogy mi is van a régi "dolgozómban".

Fatther, mebajah és Tündi100149 kedveli ezt.
  14. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

"Jegenyefák nem nőnek az égig".....de az én felhőim ott úszkálnak,farmarany és 100% Tp bónusz kíséretében.

Öcsikém! A kreativitásod nagyon sokszínű,sokoldalú.A lakásfelújítás,a szépséges makramék,a falban szabadon kószáló csapadékvíz megszüntetése, a szép virágok,és most ezek az ötletes,mutatós kavicskompozíciók. Mi van még a tarsolyodban?

15. Tündi100149

Köszönjük!

Igen,..Lajos király megteheti,..ennyi várnál várban már van némi kavics is.
    Innét származnak a kavicsok,Rab.
    Tündi és a kövek,nem kavicsok.http://keptarhely.eu/view.php?file=20190409v00pkoxcm.jpeg
    Itt főleg kagylózni lehetett.http://keptarhely.eu/view.php?file=20190409v00ps2xli.jpeg Tündinek megengedték hogy megfogja őket,némi jelbeszéddel megértette a tulaj hogy a Tündi csak így érzékeli.
    Lent Rab,nevezzük városnak hacsak 400-500 lelket számlál is.http://keptarhely.eu/view.php?file=20190409v00pocvbh.jpeg
    Link kattintás után még 1 a képre!

Utoljára szerkesztett: 9.4.19
  16. -elzemari-

Szervusztok.

Nem tudom mi a csoda van nálam, de nem tudok idézni.Másik böngészőbe mentem de itt sem működik.Igy aztán igy mondom el, hogy Tündi, csoda szépek a köveid.Húúú micsoda képeket lehetne belőle késziteni.Érdekes megoldás, ahogy ti alkalmazzátok a kövek tartását.Nagyon tetszetős mindenesetre.
    A képek is nagyon jók, igy legalább megismertelek Tündi.

Csacskamacska, gondolom most nem kell majd villanyt sem gyújtani a fodrász után!!!

Szóval még kis dob.Akkor elbúcsúzom, mert nem tudom mi a baj...

Csacskamacska, Fatther, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  17. Tündi100149

Másodikra sikerült az idézés.
    Van amikor kapnak a kövek háttér világítást. Most is néha beugrál a 502 Gateway.
    Úgy látszik a sós vízben egészen jól megvannak,...és a tetejük le van légmentesen ragasztva.

18. -elzemari-

Már neharagudj, de most megnyugodtam, hogy nnem csak nekem üzenget itt fesztelenül.

Képzeljétek, olyan szürke lepellel takarózott be a Nap, mintha más nem lett volna a kezeügyében.Ráadásul, még dörög is feszt.
    Hogy miként jutott az eszedbe ez a kavics tartósitás???

Mára búcsúzom, további szép estét kivánok!

19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Sziasztok!
    Ha esetleg valakinek nem jön be a fórum, még a gazdák területe sem, akkor javasolom az F5 billentyű nyomkodását. Ha kiírja az 502-s hibakódot, nem visszalépek, hanem nyomkodom az F5 billentyűt, ha kell, egymás után többször is. Még akkor is használt, ha épp a válaszomat írtam. Közben is ki akart paterolni a rendszer. Írtam és felette megjelent a kód. Azért is csak az F5! A hibáról egyébként tudnak, várják a "megoldást" az illetékesektől. Jó fórumozást! :)
    Ps.: Míg megírtam ezt a levélkét, kétszer akart kidobni. Na velem ne szórakozzon a rendszer! Előbb kell ahhoz felkelnie. :p

20. Tündi100149

Bocsánatot kérek de nem mindig figyelem melyik farmról írok,..itt van 3 Tündi az egy és ugyanaz fennhatóság alá tartozik, csak a számok és a képek mások.
    Kavicstartósítás?
    Mert a vízben egészen más a színe mint amikor megszárad.

Utoljára szerkesztett: 9.4.19
    -elzemari-, Csacskamacska, Fatther és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.