Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusz Terike,
    valószinűleg egyidőben irtuk a mondandónkat, mert amikor elkezdtem még nem láttalak.Akkor te is egy hős vagy, ha megvan a krókusz nemesitésed, mert amikor aktuális nagyon jó szolgálatot tud tenni.Én ma is használtam egy keveset, mert hijján voltam a felröpinek.
    Elgondoltam, hogy nemesitek tovább, de egyszerűen nincs idő mással foglalkozni, mint az eventekkel.Sok a szúnyog felétek?valószinűleg a sok eső miatt.Nincsen irtás felétek?

Zsozsokám, azt hiszem a 32-es, vagy a 33 -as piacon vagyok.Most néztem meg kitettek Vizibogyó magot, 10 darab, több mint egymillió pengőért.Ha sohanem lesz, akkor sem adok érte ennyit.Lehet hogy smucig vagyok, de majd kicsit később biztosan lesz olcsóbb is.Amikor már a kutyának sem kell, akkor jövök én majd.

Heni kedves,
    egyetértek veled, a meleggel is meg az eventtel is.De jó lenne strandra menni, igaz amikor még két éve voltam utoljára, akkor mi nyolckor mentünk és tizenegykor már jöttünk is haza.Mindig csodáltam azokat, akik akkor jöttek ki, sokan kisgyerekekkel.(babakocsisok).Az ebéded finom lesz.Nálunk, meggyleves és tökfőzelék pörkölttel.Az alvás lehet hoyg nekem is nyerő lesz, vagy legalább is a fotelban bóbiskolás.

Ilona,
    én türelmes vagyok, majd kivárom, amikor újra leirod az élményeidet.A kincseket én is nehezen találom, mert csak két találatra játszom, jól jön a kilenc láda.Igaz kicsit továbbtart, mert valahogy nem lelem meg mindjárt, de addig is játszogatok kicsit.

Mosoly, mosoly, mosoly....

2. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

A következő aratásig van még 7 percem,így kíváncsiságból benéztem: ki hogy halad? Mivel foglalatoskodtok?
    Busika! Ne haragudj a tudatlanságomért,de szeretném tudni Ki rejtőzik a név alatt?
    Fatther! Elnézést Tőled is,de nagyon hallgatsz mostanság.Hiányoznak a naprakész tájékoztatásaid,a humoros és a szép versek,viccek,egyéb hasznos,érdekes tudnivalók. Remélem nincs baj!!??

3. busika02

busika02 Utánpótlás-írogató

Ilonám semmi gond Heni vagyok és ez a második farmom.
    Megyek is csicsikázni,jó pihenést nektek is pá pá.

4. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot!

Nem értem a vonatozás logikáját?
    Mi benne a jó ha beteszek 4 xl-es fát és kapok érte 1 xl-es fát,..vagyis értem kevesebb lesz az xl mert 4-ért kapok 1-et!
    Így kell túladni az xl-eseken.

5. mebajah

mebajah Fórum császára

Hol van a 3/3-as felhősor? Elhagytam magam valahol?

6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

7. mebajah

mebajah Fórum császára

henrietta1223, _Ilona49_, Othep és 2 más kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Hűvösebb szép estét Mindenkinek!
    Le vagyok lassulva, nem bírom ezt a hőséget és a szúnyogokat!
    Ilona, még olvasni is rossz, nemhogy végigjárni! Azért elég szörnyű, hogy több gyógyszertárat is fel kell keresni, hogy minden gyógyszeredet ki tudj váltani. Alakul a visszaköltözésed?
    Zsozsó, Terike, Henike és Lajos, mindig örömmel olvasom írásaitokat! ( amennyiben kihagytam valakit, akkor bocsánat!)
    Eventet csinálom, haladok, ha lassan is.
    Szépeket és jókat Nektek!

busika02, zsozso577, henrietta1223 és 3 más kedveli ezt.
  9. -elzemari-

Amikor már véget ér az álom és megjön a hajnal,
    a madarak az ágakon jeleznek némi zsivajjal.
    Ezzel a pár sorral mondok jó reggelt,
    Mosolyogjatok sokat, s osszátok meg mással,
    a nap meg tele lesz vidámsággal.

Valami rosszat tettem, hogy nem szól senki hozzám???

Utoljára szerkesztett: 15.6.19
    busika02, zsozso577, mebajah és 6 más kedveli ezt.
  10. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Szép estét!
    Marika!
    Szó sincs arról,hogy rosszat tettél volna.Biztos vagyok abban,hogy nem is tudnál.Sopánkáné is elkerült,de
    ma "szentheverde napja "volt,úgy látom nem csak nekem.A szinte már trópusi hőség mindenkit a valóvilágban tartott
    Az éjszaka talán hoz egy kis enyhülést
    Aludjatok jól.legyen vidám álmotok.

Utoljára szerkesztett: 15.6.19
  11. Csacskamacska

Jó reggelt, szép napot Mindenkinek!
    Marika, pont Téged hagytalak ki a felsorolásból, de nem volt tudatos! Szaladgáltam tegnap is, tegnap délelőtt volt az unokám ballagása, így ott voltam. Szép volt az ünnepély, büszke is voltam, két könyvjutalomban is részesült az ünnepelt.
    Most van elviselhető hőmérséklet, csak az a baj, hogy hamar felmelegszik.
    Event halad, de nem biztos, hogy a végére is érek.
    Jó pihenést és kevésbé meleget!

busika02, zsozso577, Tündi100149 és 3 más kedveli ezt.
  12. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok, jó reggelt!
    Itt vagyunk ám, Marika, csak néha lélekben.
    Mindkettő mindkettőn kész. A jobb oldalt csak az aranyért csináltam. Így gyűjtögetem a havi malomra.
    Csak a legszükségesebbek miatt mozdulok, makacs ez a gerinc. Hosszúzok, majd benézek.

busika02, zsozso577, Csacskamacska és 4 más kedveli ezt.
  13. -elzemari-

[​IMG] Sziasztok.

Ilonám,
    komolyan mondom valamelyik nap gondolkodtam, pont ezen az elnevezésen a "szentheverde napja ".Látom neked az eszedben volt.Remélem egészségedre vált és pihentél egy jót!!Most a legjobb ezt tenni.Én is gyorsan elkészitettem az ebédet és utána én is a pihenést választom.

Jutka,
    látod, látod, el is gondolkodtam rajta, hogy vajon miért is maradtam én ki, de aztán, gyorsan elvetettem, mert hiszen oly kis ideje vagyok veletek, hogy ez nem is csoda.Gratulálok az unokádhoz, biztosan nagyon boldog nagymama vagy.

Terike,
    szóljál ennek a gerincnek, ne makacskodjon veled, hagyjon békében élni vele.Tudom én, hogy itt vagytok, csak olyan magányos voltam, ide irtam, oda irtam, sőőőt még amoda is, és sehol egy lélek, csak én.Ezek után mire is gondolhattam volna.
    Spongyát rá,vigyázzatok magatokra, és a mosoly tudjátok.

busika02, zsozso577, mebajah és 4 más kedveli ezt.
  14. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Léghűtéses,mosolygós szép napot!
    Lassan kongatják a levesest,főzés helyett én meg ide ragadtam a monitor elé.Méhecskéből átmenetileg átvedlettem bolhává,ugrálok egyik farmról a másikra.Eljutottam a + 3 eventnövény jutalomig,és igyekszem minden percét kihasználni.
    Mottó: /még az oskolából/ "nem minden rovar bogár,de minden bogár rovar"
    Mosoly meg van,igaz kicsit lihegősen,nekem csak ilyenre futja.
    "

busika02, zsozso577, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  15. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szervusztok Mars lakok!
    Melegetek Van?Nekem igen nagyon.Elzemari imádlak a csak pozitiv gondolataidért!!!!!Csönd honol gyerekek haza jöttek a
    buliból most csicsikáznak.Terike a gerinc fájdalmas negyon, de nagyon voltál már jó csontkovácsnál?
    Csacska a ballagás olyan szép dolog a gyerekek életében.Tihamér mikor kotyogsz már bele a csevegésbe?
    Event halad mint lajhár nem is akarom hogy gyorsabb ütemben haladjon.
    Szép napot jó pihenést+

zsozso577, mebajah, Csacskamacska és 4 más kedveli ezt.
  16. -elzemari-

Henikém, ez ám néha csak az álca, mert nem vagyok ám mindeg toppon.Ha el is dobom a kanalat, másnap gyorsan iygekszem jobb irányba terelni magamat, mert ha én nem segitek magamaon, akkor aztán mehetek a sóhivatalba.

akkora eső kerekedett egy pillanat alatt, még most is eseget szép csendesen.Tudjátok, "esik eső csendesen, lepereg az ereszen az erereszen"
    Na tudjátok ez a ménkű sok reklám, például, hogy ne fájjon a térdem.Elolvastam némelyiket, de csak a sok halandzsa van benne és mindegyiket minimum tizezer forintért kinálják.Kiváncsi lennék, hogy vajon miért lehet ezeket megengedni?na mindegy ezt én úgy sem tudom megoldani.

Ilonám kedves,
    még kicsit húzod el is szájadat az már akkor is mosoly.Húúú egyszer a boltban én balag, mondom a pénztáros kislánynak, hogy ne legyen már olyan szomorú, próbáljon meg inkább mosolyogni.Meglátja, talán akkor hamarabb megoldódik a probléma.Bár ne tettem volna, mert amillyen kioktatást én kaptam, csak vén hülye nem voltam.Lehet hoyg neki volt igaza, merta világfájdalom miatt nem lehet tenni semmit.

Vittem a piacra én is a virágokból, mert már elegem van az egész eventből.S képzeljétek elkelt mind.Igaz már jó nyomott az ára, de nekem akkor is jól jött, aki meg kevesli a beadandóját, annak is biztosan jól jött.

Utoljára szerkesztett: 16.6.19
    zsozso577, henrietta1223, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Jósok nem jól jósoltak, az eső elkerült bennünket, pedig nagyon kellett volna. Van ugyan kis felhőcske, meg meleg és szúnyog.
    Event lassan halad, mert csak délután jutok oda, hogy kincset keressek. Most nincs időm arra sem, hogy 2 lépés után kilépjek és újra keresgéljek, hogy a 9 láda bejöjjön. Nem baj, a játék most nem fontos.
    Nektek szépeket és jókat!

busika02, zsozso577, Tündi100149 és 4 más kedveli ezt.
  18. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok, Apák, Nagyapák!
    Istenke éltessen Benneteket ezen a szép napon!

"
    Az Egyesült Államokban kezdeményezték először az apák megünneplését a század elején. A nyugat-virginai Fairmont templomában 1908 júliusában tisztelegtek először az apák előtt, majd 1909-ben a megemlékezés túllépte a templom kapuit. 1972-ben Richard Nixon amerikai elnök kezdeményezésére törvénybe iktatták megünneplését. Ma már a világ számos helyén minden év júniusának harmadik vasárnapján köszöntik a gyermekek édesapjukat. Az APÁK NAPJA magyarországi meghonosítására 1994-ben a Borsod megyei United Way indított mozgalmat Miskolcon."

busika02, zsozso577, Csacskamacska és 5 más kedveli ezt.
  19. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép estét!
    Megjött megjött megjött,..nem az Apák napja hanem az[​IMG] !
    Nagy az égi háború,..érkezett a Banya Lukából,vagy felől(Banja Luka).
    Úgy kiállnék az erkélyre, csak egy a baj,..vizes leszek.

Ráérsz a 3-ik 4-ik után kilépni akkor is ad 7-et.

Szúnyogok oda lettek rendelve.

20. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Sikerekben gazdag,örömteli életet az apáknak,nagyapáknak!
    Nélkülük csak félkarú óriások,tötött szárnyú madarak vagyunk.

Terike! Köszönöm a figyelemfelhívást,jó,hogy a "honosítást"szülővárosom kezdeményezte.
    Remélem gyógyulgatsz!

Csacskám!Nagyon rád fért egy büszkeséggelteli,boldog családi esemény.

Az levegő lehülés ideért,de az eső még várat magára.
    Jó éjt,szép álmokat!

Utoljára szerkesztett: 16.6.19
    zsozso577, busika02, Csacskamacska és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.