Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

A 60 valahány vonatos fából lett 1 Jáka xxl és 1 darab Pomeló xxl, ez volt "a nagy vonatrablás"!

_Ilona49_, mebajah, henrietta1223 és 3 más kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Kellemesen hűvös délutánt, estét Mindenkinek!
    Az este csak ideért az eső és esett éjszaka is. Égiháború elmaradt, csak morajlások és némi távoli villámlások voltak. Így pont jó volt! Aránylag lehűlt a ház, már aludni is jól lehetett.
    Bal oldal kész, jobb oldalba még érnek a magok. Felhők megszerezve.

Délelőtt futkosással telt, nem túl eredményesen. Nem szeretem amikor felesleges köröket kell futni.
    Vonatozás kimaradt, nem is volt tervbe. Se idő, se kedv nem volt hozzá.
    Megyek, vár a mosatlan.

Fatther, mebajah, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
  3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

ÁÁÁÁÁÁÁ....ez nem igazság! Itt a csücsökben egy csepp eső sem esett! Bezzeg meleg az van!
    Morcos és morgós vagyok....ezért is hanyagoltam az írást. Rosszat nem akartam írni....így távol tartottam
    magam a Forumtól!

Az event kész van....még egy kicsit piacolok....lassan már azt is befejezem! Van csp-m....de az mindig jól jön!
    Nem adtam drágán a portékát....eddig el is ment!

Vonattal és a Valdival nem foglalkoztam...titkost vettem és szerencsém volt....1-1 új fa lett !

Jó éjszakát kívánok!

Fatther, Csacskamacska, busika02 és 5 más kedveli ezt.
  4. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Hahóóó,csak én vagyok,jó reggelt!

Kicsit maradok, s utána tovaszaladok!
    Várnak a gombák s a csalán,
    hiúz, amint ide oda mászkál.
    Nektek pedig kivánom, hogy mosolyogjatok egy keveset.

Utoljára szerkesztett: 18.6.19
    Fatther, Csacskamacska, busika02 és 6 más kedveli ezt.
  5. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Kellemes estét!
    Tegnap hajnali 5.30-kor utólért a technika ördöge.Elküldtem egy bagoly-postát,attól kezdve ma reggel 8.ig minden bejött a gépen a Farmerama kivételével. Ma igyekeztem behozni a lemaradást nem sok sikerrel.
    Marad a vígasztaló mottó: "Több is veszett Mohácsnál"!
    Legyen Nektek több sikeretek!
    Aludjatok jól,álmodjatok vidámságokat!

6. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    A házam meg a jég ördöge érte utol, pedig ezen a nyáron nem ennek az újítása volt tervben. A biztosítót 2 napig nem lehetett elérni, annyi a kár. Végül regisztráltam, és onlány bejelentettem. Veszteni nem vesztek semmit.
    A vonatra egyszer ültem föl, mikor említetted, Lajos, de visszajött, hogy észre se vettem. Valdihoz csak benéztem, de a szokásos nyögvenyelős volt, vagy elfáradt az erőművészem, így le is tudtam. Hónapok óta idegesítő számomra. A Panniszerzés idején még élveztem. Lesz még jobb is.
    Pihentető éjszakát kívánok!

Fatther, zsozso577, Csacskamacska és 5 más kedveli ezt.
  7. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Terike! Minden együttérzésem a Tiéd.Bőven elég lenne,sőt túl sok is az egészséged helyreállítani,most "kúrálhatod"az otthonod is.Nagy a kár?
    .Szorítok érted nagyon,hogy együttérző,tisztességes kárszakértőt kapj.Nem árt majd kicsit "körüludvarolni".
    Nem akarlak megrémíteni,de sajnos nekem rettentően rossz tapasztalatom van amikor a nádtetős házunk 1990-ben leégett.Szerencsére az a biztosító már megszünt,és a későbbiekben - igaz csak kisebb üvegkáresetekben -másik biztosító gyorsan,gördülékenyen intézte a kártalanítást.

Fatther, zsozso577, Csacskamacska és 4 más kedveli ezt.
  8. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Szervusztok.

Terike,
    a mindenit, nem jó, hogy ilyen kár ért benneteket.Tudom mi az, mert nekem is volt benne részem, amikor a terasz tetejét tönkretette a jég.A biztositó segitett, miután már megvettem az anyagot, s megcsináltattam.Nem ám előre....
    Ahogy Ilona is irja, én is csak az együttérzésemről tudlak biztositani és hogy minél előbb rendeződnek a kárral kapcsolatos dolgok.

Szép napot kivánok.

busika02, Fatther, zsozso577 és 5 más kedveli ezt.
  9. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

10. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Jólesik együttérzésetek! Hátha elérnek hozzájuk a pozitív gondolatok.
    Ilona, a hasonló ügy/ünk/ben talán most teszünk 1 lépést előre, ügyvéd nélkül nem haladnék sehova.
    Köszi, Lajos!
    Citromfű levelet megyek leszedni, mert napsütéskor a leghatásosabb. Szárítva hasznos lesz télen, főleg a nővérkémnek, a zömét neki adom.
    A rengeteg fehér epret letakarította a vihar a fáról, sok-sok kiló borítja a földet.

busika02, henrietta1223, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok, szebb estét és jobbakat, mert mint olvasom, voltak rossz dolgok, tapasztalatok.
    Esik. Tegnap este ragyogó napsütés mellett volt nagy zuhé. Kerestem a szivárványt, de nem láttam. A hőmérséklet ma már 30 fok körül volt, de délután jöttek a felhők és most szép csendesen esik.
    Az eventet ma délelőtt sikerült befejeztem, pedig nem nagyon bíztam benne, hogy a jobb oldal összejön.
    Olvastam a holnapit, nekem sok és még nem is világos, igaz, nem mélyültem el benne, mert arra nem volt időm.
    Örömöm is volt, cuki babát láttam, fogtam, ringattam. 3 hónapos a drága kis tünemény! Keresztlányom kicsi lánykája.

busika02, henrietta1223, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  12. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Sógorék mindjárt megajándékoznak egy kis esővel,..már egy ideje gyülekeznek a fellegek, a mennydörgés már hallatszik.

Most lesz elektromos készülékek kikapcs!

13. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

busika02, henrietta1223, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  14. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Jégtől,villámlástól.mennydörgéstől mentes csendes éjszakai esőt!
    Ha mégsem,nem elég kikapcsolni,a konektorból ki is kell húzni,áramtalanítani az elektromos készülékeket..
    Már a világégés után,mi is csak kikapcsoltuk,a villám a szomszédaink és a mi házunk között húzott át. Nyolc házban minden Tv számítógép,nyomtató,fax tönkrement.Szerencsénkre nekünk - már az új biztosítóval - volt szerződésünk.Szakértőtől kellett igazolást vinni,hogy javítható,vagy nem a készülék.Számla alapján a javítás általunk megelőlegezett költségét térítették, és a javíthatatlanok új beszerzési árát, a rosszat meg le kellet adni.
    Az első,panel lakásunkban leázásunk is volt,No az igen csak cifra kár és kártalanítás volt.
    "Úgy szép az élet,ha zajlik" !? no de ennyire? Meg lettünk volna ezek nélkül is,de túléltük,okultunk..

henrietta1223, Fatther, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  15. zsozso577

Sziasztok!

Ohhhh....hogy zajlik az élet mindenkinél!.....deeee ennyire!

Terike....olvastam az írásodat...de nem tetszik, hogy a jég elvert mindent nálatok! Kitartást a helyreállításhoz!
    Ilona....nálad pedig a technika ördöge járt....az is bosszantó!....de még mennyire, ha ember nem tudja
    befejezni az eventet! Visszaköltözést már tervezgeted?
    Csacska....de jó!....babáztál egy kicsit! Jó volt fogni! ...gondolom.?
    Lajos....végül odaért hozzátok a vihar?

Itt a csücsökben a meleg tartja magát....jön egy kis felhő....aztán el is vonul....eső már régen esett!

Az event!!!!!! Hűűűűűhaaaaaa!!!!!!!Délelőtt elkezdtem olvasni....aztán gyorsan kiléptem a játékból....még a gépet
    is kikapcsoltam! Kell ez nekem??????
    Igy este....gondoltam adok még egy esélyt nekik....elkezdtem olvasgatni....jegyzeteltem.....aztán jött a változás....így most ott tartok,
    hogy lassan megyek aludni....reggel leszedem a felhőt és azt a pár dekort....aztán 14.kor learatok....és csak akkor döntök,
    hogy fogom-e csinálni! Az egyik keverős-kavarós! Ezt itt....azt ott....ezt innen....azt onnan!
    A másikhoz horror-mennyiségű gaz fog kelleni...a felröpiről nem is beszélek...mert arra nem találok szavakat!

Jó éjt!

16. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Madárdalos jó reggelt kívánok mindenkinek.

Bocs', amiért pont téged idézlek, de ... részemről egyre bizonyosabb, hogy nem csak az idézett eventben, hanem a játék üzemeltetőinél is komoly változások vannak.
    Ez a mostani event és ismertetője konkrét példája annak, hogy a játék készítői akkor és amikor azt csinálnak - velünk - amit akarnak.
    Az a fogalom pedig ismeretlen náluk, miszerint "pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el". Ennek apropójából talán nem menne tönkre a cég, ha az event kiírást eredeti formájában meghagyták volna.
    Néha megengedhetné magának a "multi" is, hogy a vásárlónak legyen egy jó napja.

Mosolygós szép napot, jó játékot

17. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Sikeres,vidám napot!
    Remélem az éjszakát mindenki kármentesen átvészelte.
    Az előző eventet itt véghajrában sikerült befejeznem,a másik farmomon nem.Ha a kettőt "közösen" lehetne üzemeltetni,örömtelibb,eredményesebb lenne a játék.
    Titokcsemetét a Bahára 1-et vettem...az új lett ,a simán 2-ből 2 xl-es szelidgesztenye.Nosztalgián lett 1 pecsétfám, és….két egzotikus elefántom .
    A gőzöst nem terheltem túl,a pajtákban kicsit több lett a férőhely.
    Elkövettem azt a hibát,hogy előbb fújtam meg az indító sípot,és csak utána olvastam az elérhető "állomásokról",pedig az előző "ólgőzös" gyanakvóbbá tehetett volna."Eső után köpönyeg"!
    Lassan már csak kondiedzésekkel és nyugtatóval felvértezve vághatunk neki az újabb -most már menetrendszerint minimum duplázott -eventeknek.Még szerencse,hogy figyelembe veszik a gazdák többségének --HAVI --két eventre irányuló kívánságát.Ilyen eventterhelés mellett a gazdaköri feladatok teljesítésére legalább 50 év kéne. Az üzemeltető triplazsebű,időmilliomos,halhatatlan gazdatársakra tervez.Persze válogathatunk,és kihagyhatunk!
    No,Sopánkánét seprűre ültetem és megyek kondizni.
    PÁ_PÁ"!

Utoljára szerkesztett: 20.6.19
  18. zsozso577

Szép napot kívánok Mindenkinek!

Eső nem esett...valahol a távolban morajlás volt....de csendes volt az éjszaka!

Lassan itt a 2 óra és még az agyam nem döntött.....eventezzek...avagy ne eventezzek!
    Ez azt hiszem eventkor fog eldőlni....mert a kezem nem szokott az eszemre hallgatni!....

Sziasztok!

Nem szaporítom s szót......nagyon de nagyon jól megírtátok az én gondolataimat is! Igaz....így igaz!!!!!!

SZeretem ezt a játékot, de mostanában nagyon sokat gondolkozok azon, hogy adjam fel....vagy maradjak!!!?????
    Egyelőre a maradok felé döntöttem.....deeeee most megint bekattant!!!!!! és nagyon erősen!
    Az hogy event-dönping van....deeee lassan az eventeket csak ugy lehet teljesíteni hogy veszel ezt-azt!!!!!
    Akkor talán nem vagy ideszögezve a gép elé!!!!!...egyébként IGEN!!!!!!
    HOl van a játék ÖRÖME?????????

19. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

Végül is nem egészen ért ide az eső,..egyszer csak gondolt egyet és elment Sopron fele,de szerintem Szombathely térségébe kilyukadt.
    Valamennyi azért esett.

Van egy olyan érzésem csak Baha-Telihold fog menni,..hacsak nem úgy járunk vele mint az ezelőttivel,végül is mindkét felhő meglett.

Ez is jól kezdődik,...bahamán törölni akarom a földeket,írja hogy itt még munka folyik,dehogy folyik munka hiszen minden kiskocka üres,...visszaérak a főfarmra ott volt üres minden a rozs törölve.
    És párszor már ki is dobott,...jól kezdődik!

Utoljára szerkesztett: 20.6.19
    busika02, henrietta1223, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  20. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jön a hétvége, lehet shoppingolni: ;):cry:

Trió felhőcsomag vásár, Szuper trágya és Kacsa-Kata trágya vásár, Meg/a TP nap !, Szentjani bogár fesztivál tárgyakcióóóó .

Újdonság: a Party pörgetések között megjelent a citromsárga medveól és strucckarám 8) , bár zölddel írtam, de nem vicc (miért nem kapnak már a fejükhöz a játékkészítők ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????)

Szép napot, jó, jobb, legjobb játékot (a fórumunk sajnos továbbra sem biztonságos és ez komoly).

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.