Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Madárdalos jó reggelt kívánok mindenkinek !

"Ezt" pedig a "dolgozóknak" .....................................:pxDxD:cry::cry::cry: és ezt is !

Mosolygós szép napot.

2. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot!

A hétvégi eventeket majd meglátjuk,..nagyon nem akarunk ráragadni,..ha más jön akkor mást csinálunk nem az eventet.
    Pecsétfa 1 farmon már megvan,..azon a farmon már csak a középsőt kell szorgalmazni.

Én meg soha nem takarítok,...F5 vagy fent balra a körbe mutató nyíl,...újratöltés.
    Azt hiszem a tegnap délutáni galibánál jött ez a fura dolog én nem tudtam 15 óráig sehova belépni és utána is egy darabig elég döcögős volt az egész.
    3x132 Hiúz a piroslámpás házikóba.

henrietta1223, Fatther, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  3. mebajah

mebajah Fórum császára

Szoktam így is, de egy idő után úgyis fölugrik a Ccleaner. Ha úgyis frissítek, röpke idő előtte a beállításoknál törölni.
    Nem vettem észre, hogy pecsétfát is kapunk, örülök, mert nem volt.

busika02, henrietta1223, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  4. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Igen van Pecsétfa is,..eddig 1-en volt kettő,másik 2-őn nem.
    Lassan meglesznek 1 farmon a Hiúz Rózsák.

"Rózsák illatozzatok....."http://keptarhely.eu/view.php?file=20190705v00qrlbt6.jpeg
    Lassan mindhárom farmon meglesz.

Utoljára szerkesztett: 5.7.19
    busika02, henrietta1223, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  5. mebajah

mebajah Fórum császára

Mindkettőn kész a hiúzos. Pedig nálunk még mindig vándoráram van. Néha csak épp betölt, és elköszön.
    Átnéztem a hétvégit, de nem alaposan. Ugye azért az 1 dekorért és a köztes kis jutalmakért termelünk annyi dudvácskát? Ahogy a pecsétfát nem vettem észre/ritkán nézem a köztes jutalmakat/, itt is elnéztem?

henrietta1223, -elzemari-, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  6. Tündi100149

Valamilyen Titok csemete is van.Én már azt sem tudom milyen állat és fa hiányzik,.. csak akkor tudom ha bemegyek a gazdakörbe.
    Ennek lesz majd nemsokára tenyésztőse is,... na az kimarad!

7. mebajah

mebajah Fórum császára

Átnéztem. Legalább 1 csalit betehettek volna csalinak.

8. Tündi100149

Itt a csali![​IMG]

9. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szép jó reggelt!
    Rég voltam jelentkezem nagyon melegem volt.Ilona otthon édes otthon visszafoglalva?
    Csacska az ür majd kitöltödik az emlékekkel majd meglátod apró jelekből Anyukád ott van Veled.Férjem lassan 2 éve hogy
    elment,lányom kijött hozzám valamelyik nap hogy Papával álmodott nem tudja elhinni hogy nincs, előkapok egy gyertyát és
    meggyújtom és mondom,mert itt van velünk.

Lajosom nem is tudtam f5 takarit, én akkor használtam ha lefagyott.Na hol lelhető a pecsétfa?-lemaradtam valahol?
    Terike csalit emlegettél hát Lajos küldött!!!
    Eventtel haladok de nem viszem túlzásba.
    Bundás kenyér volt a reggeli lecsó lesz az ebéd.

Szép 7 végét,jó pihenést!

10. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Köszönöm is Lajosnak, ezt vetem be legelőször.
    Annyi tennivaló lenne kint, de minden halasztódik ebben a melegben.
    Reggel 4-től 6-ig arattam le munkásokkal a 2 farmot, még mindig szórakoznak az árammal.

-elzemari-, _Ilona49_, busika02 és 2 más kedveli ezt.
  11. Tündi100149

Szép napot!
    Heni,..a bahás event jobboldali utolsója!
    Középsőből még 8 beadás és akkor lesz vége.

Valami más fajta csali?

-elzemari-, mebajah, henrietta1223 és 2 más kedveli ezt.
  12. henrietta1223

Megleltem köszi Lajos.
    Akartam venni csavarpálma gyümölcsöt,de a piacon igen drága azután a piros kosárhoz mentem de ott nem lehet venni
    koppantam fatermést csak a piacon árulnak!!!Igy jártam!

-elzemari-, mebajah és Tündi100149 kedveli ezt.
  13. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Jó napot Gazdatársak!
    Sajnos a héten nem várt kellemetlen események sorozatával kellett hadakoznom, nem volt erőm írni,csak olvasgattam.
    Segítség:a tőletek kapott pozitív energia.
    A mosogatórongy hozzám képest fitt és üde.

Henike! A piros kosárból kell csavarpálma FÁT venni,elültetni,növekedésserkentővel,Kacsa Kata csizmácskával és Maja maszkkal tudod az érésidőt csökkenteni,vagy ha van fás bónuszod, egy fa 4 termést ad,piros Kacsa Katával a darabszám is növelhető.

14. henrietta1223

Köszi Ilonám már sikerült,ettől a melegtől lefagytam nem jutott eszembe hogy hol jutok hozzá.

15. Tündi100149

Szép estét!
    Ma is strandoltunk,...holnap már nem ígérnek nagyon jó időt,..lesz lazítani.
    Heni ha hozzáférsz innét is mehet![​IMG]

16. henrietta1223

Na jól van rendes vagy Lajosom igy könnyű!!♥♥

17. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Tesókám!
    A hétközbeni technikai gabalyodnál szurkoltam Neked,meg…...jegyzeteltem,hogy a sütiket enni kell.nem "beragasztani."
    Egy kis lubickolás rám is rámférne,de mostanság csak a verejtékemben úszom.No jó!Sopánkánét / Marikától kölcsönözve/ felültetem a seprűre...….Balra el!
    Jó éjt!

18. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szia Nővérkém!
    Látod látod,...más kárán tanul az okos,..a......meg a sajátján!
    Van amikor a Lajos lajcsit eszik és az is majdnem beragad,arra öntök 1 kis vizet és máris jó.
    De ide mégsem önthettem vizet!

De azért csak neked küldöm a seprüt,..majd váltsatok!
    [​IMG] [​IMG]

Szép álmokat![​IMG]

19. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

TündérLalám!
    Kösz a szupi ajándék járművet,már csak azt nem tudom,melyik kencémmel kenjem be a tér(d)gyemet,hogy fel is tudjak rá ülni????
    Pedig hétfőn gyakoroltam.Az ágyam még fent volt a tetőtérben, -a fiam egyedül nem tudta lehozni,velem meg nem sokra ment- így egy 10 cm vastag szivacson volt az éjszakai szállásom.A lefekvéssel még nem is volt gond,node a felkelés !Felkelés? feltápászkodás! Bármelyik fittnesz-guru megírigyelte volna azt az atrakciót.Másnap azért jött segítség,lehozták,azóta a reggeli torna elmarad.
    Szép álmokat! Tündinek is!!

20. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Beköszönök, mert itt a vihar, csinadratta, égi zene, fényképezés. Oly rég csapott le erre a vidékre.Eventeket letudtam.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.