Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Nem szoktak a Modik ennyire hallgatni! Ki tudja, mi lehet az oka?
    Régen is csak előtte tudtuk meg, mire lesz szükség. Lehet nosztalgiázunk?

Fatther, _Ilona49_, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Event....holnap......zerooooo!!!!!
    Mi már tudjuk, hogy a nagy sietség.....semmire sem jó!!!!!.....de ez még titok!!!!....ezt csak azt tudja...aki sokat megélt!!!!

Fatther, _Ilona49_, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Mi pedig már sokat megéltünk, van sok tapasztalatunk és azt is tudjuk, hogy soha, semmi nem biztos!
    Megmondom Nektek, hogy én jól fogok tudni aludni így is, hogy nem kezdődik az event holnap!

Fatther, zsozso577, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  4. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

A felhők készen vannak,.. már muszáj mást is termelni mer a piacon olyan drága hogy nem adok érte annyit,...most a Hiúzok éheznek!
    Boltból mindennap megvettem de csak1x lehet az meg semmi ahhoz képest hogy mennyi kell a tápba!

Az event az lehet kevesebb csak normálisan működjön!

_Ilona49_, Fatther, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  5. zsozso577

Gratula....aki befejezte az eventet! Ilona...te hol tartasz????
    Hogy holnap nem kezdődik event...engem egy kicsit felbőszitett!....mert a piramis amit felállitottam....igy összeomlik!
    Azt gondoltam, holnap az event-gazt felszaporitom.....aztán hosszut ültetek, mivel szerdán utazok!
    Igy egyelőre még tervezni sem tudok.....lehet ki fogom hagyni az eventet???

_Ilona49_, mebajah, Tündi1001 és 2 más kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Az biztos, hogy bosszantó, ha valamit eltervezünk és nem jön össze! Zsozsó, Neked az utazás miatt így borul a terved, újratervezést kell csinálnod!
    Lajos gratulálok! A piacra már venni nem érdemes menni, mert minden nagyon drága. Az jár jól, ki elad, de nincs mit eladni, mert nincs idő a pajtatöltögetésre. A kínálat is jóval kevesebb, mint régen volt. Érthető! A kis farmokról szoktam árulni, szépen gyarapszik azokon a kis vagyonkám!:)
    Ilonának is bizonyára sikerült a felhőt már megszerezni, biztos fog majd jönni és beszámol, ha az egészsége engedi!
    Henikénél meg áll a bál, a mesterek remélhetőleg nem táncolnak, hanem dolgoznak!

Egy kis humor!

Öreg bácsi sétál egy nagyon ronda kutyával. Szembe jön vele egy kigyúrt kopasz "értelmiségi" egy pitbullal.
    - Bátyám! Fogadjunk, hogy a kutyám megeszi a magáét! Fogadnak, bácsi kutyája 3 másodperc alatt elintézi a pitbullt.
    - Bátyám! 100 forintért megveszem a kutyáját!
    - Fiam, ez a kutya 200000 forintomba van.
    - Ez? Miért?
    - Hát, 20000 volt a krokodil, 180000 a plasztikai műtétje.

Nyuszika sétál a tisztáson és egyszer csak talál egy ötujjas kesztyűt. Felemeli és sétál tovább. Találkozik a tehenekkel, akik a tisztás másik szélén legelésznek. Odaszól nekik a kesztyűt lobogtatva:
    - Hé, csajok! Melyikőtök vesztette el a melltartóját?

- Miért büdös a pók?
    - ???
    - Mert nyolc hónalja van...

7. miklos4949

miklos4949 Törekvő

Szép jó estét!

Igen.a felhők meg vannak,most még futok néhány szabadonválasztott kört,vettem egy+ 7000-es kitehetőt,szupitápot,farmpengőt és munkás utánpótlást.
    Viccek jók!
    Tudtok valamit a gazdaraktár akcióról? Röviden felvillant,majd ment a mozigépész után a Bahámákra jeget aszalni.Jól fizető nyugdíjas állás minimális strapával.
    Itt a fiam,őt "dajkálom"
    Aludjatok jól.

Fatther, mebajah, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  8. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Mostanában annyi Valentin-napi cserepet látok hogy az már undorító!
    Kellett nekem ez?????? Ez majdnem olyan "sokat akar a szarka"!!!
    Vagy a remény hal meg utoljára!?!?

Kár hogy Mandragórát nem lehet eladni mert van belőle 119 000 db,..már Bájital is a piacra vár mit kezdjek 5 800-zal,...akármit pörget az ember Mandragóra, Bájital!

Mozigépészt meg csavarja fel a mozigép kereke!

Nálunk már esik a hó!

Jó éjt!

Utoljára szerkesztett: 19.2.18
    Fatther, mebajah, miklos4949 és 2 más kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Ilona, Neked is gratulálok a felhőhöz! Mivel csak rövid ideig lesz itthon a fiad, így most érthető, hogy minden idődet neki szenteled! :)
    Lajos, 2x annyi bájitalom van. Vonzom én is őket, a láda is ontja. Meg nem iszom az biztos!
    Támad a tél, hallottam, ide még nem ért, majd holnap délutánra talán. Viszont fagy , hideg van.

Jó éjt, aludjatok jól! :)

zsozso577, Fatther, Tündi100 és 3 más kedveli ezt.
  10. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Sziasztok, szép napot!
    Event nem kezdődik, de azt már lehet tudni, hogy időkorlátos lesz, tehát nagyon kell majd figyelni, vagy kézzel aratni, vagy állandóan számolni, hogy csak a kért mennyiség érjen be, s úgy aratni, vagy ki milyen taktikát választ majd. Élesben bizonyára jobban tudunk majd tervezni!
    Ma még memóriázom kicsit, mert jöttek a felröpik, vetettem még gazt, így a malom is tudott dolgozni.
    Vasalás van beütemezve, és az ALDI- ba megyek el, ott van akciós áron egy termék amit meg szeretnék venni. Citrom ára már megint kúsziki felfele, lassan duplája lesz, mint egy hónapja volt.
    Szállingózik a hó, fúj a szél. Hó még jöhet, de a szelet nem szeretem!

Február 20. – miről nevezetes?

A Társadalmi Igazságosság Világnapja és a pipázók nemzetközi napja

A munkanélküliség, a kirekesztés, a szegénység kérdésére hívja fel a figyelmet ez a világnap 2009 óta. Alapkérdés a társadalmi igazságtalanságok kezelése. Az emberi jogokat és az alapvető szabadságjogokat mindenképp tiszteletben kell tartani.
    A pipázók nemzetközi napja is február 20-án van. Híres pipázók: Szent-Györgyi Albert, Albert Einstein, Gárdonyi Géza, Sherlock Holmes, Svejk a katona.

_Ilona49_, zsozso577, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  11. zsozso577

Sziasztok!

Jöttem....olvasni....de nincs még kiirás!
    Most lesz vagy nem lesz????....vagy csak egyszerüen kezdődik az event!??????....Nem értettem Jónás szavait!

Már rendesen parázok.....holnap utaznék....deeee szakad a hó!....valahogy sejtettem, hogy igy lesz!....Ne hogy sima
    utam legyen.Mindenképp bepakolom a táskát este.....aztán reggel döntök, hogy elindulok vagy sem, még az állomásról
    is visszafordulhatok!

_Ilona49_, Tündi100 és Csacskamacska kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Zsozsó, itt jelenleg süt a nap. Reggel szállingózott, de már semmi, csak a szél uralkodik. Jósolják, hogy este már Pesten is esni fog és szépen jön felénk, hát, ki tudja?
    Event szerintem majd lesz valamikor, ma biztos nem. Csak kiírják valamikor! Jónás szavaiból én azt szűrtem le, hogy majd, hogy ez 1, vagy több napot jelent azt nem tudom.

zsozso577, _Ilona49_ és Tündi100 kedveli ezt.
  13. zsozso577

Nahhhh.....én ezt a memóriás-eventet jól benéztem....látszik, hogy nagyon szórakozott vagyok.....deee nem szenilisxDxD
    Találtam egy kicsi farmot....ahol az 1 aji játékot nem játszottam el....neki láttam játszani.....ez volt 13, 30-kor....nahhh van
    még félórám....gondoltam....akkor véletlenül ránézek az eventórára....és 24 órát mutat! Most miiii van!!!!?????xDxD
    Igy még itt nagyon csinálhattam volna pár kört....mióta befejeztem a 20 kört....jobban jön a felröpi! Igy jártam!!!!

Aztán, hogy felvilágosult legyek....mentem naptárt nézni!!!!!.....nahhhh nem semmi!!!!!! 3 uj event egyszerre!!!!
    Okkkéééé VAldi nem nagyon érdekel....azzal most nem foglalkozok....deeee szerintem nagyon megterheli a játékot!...és
    nem lehet majd játszani vele....akadozni fog...ahogy már volt példa erre!!!!
    Lehet....a másik két eventet is ki fogom hagyni.....ahhoz....hogy megértsem....nagyon alaposan el kell olvasni....és mobil-netem lesz....
    ez pedig nagyon drága.....!!!! A három muskétás pedig az lesz a 3 terület....3 növény.....és a másik időkorlátos!!!! Brrrrr!!!!!

Nahhh....nem rinyálok tovább......már unom magam is!!!!! ......:cry::p;)magamat!!!!!!!:cry::p;)

Csacska!....te hol tartasz a szintekkel? Valaki még érintett a dekor elérésben?
    Én a héten meg leszek.....legkésőbb pénteken! Igy az előrehozott időbe is beleférek...de gyorsan kell irnom!
    Pedig azt terveztem, hogy ha hazajövök....akkor kérem a dekort!....bár még az is belefér!!!!!

Csacskamacska kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Zsozsó, nem tudok másról, aki érintett lenne. Nekem nem jön össze az előrehozott időpontra. Az eredeti jó lett volna. Annyira nem bosszant, mert egy eszmei értékkel bíró dekor, ami nekem nem lesz meg és kész! Amennyiben meg tudnám szerezni, akkor is valószínű, hogy idővel a menüben végezné. Nem az én ötletem, de tetszik, hogy amikor elérünk egy nagyobb kerek szintet, akkor mindenkinek kellene automatikusan kapni egy bizonyos "akármit" és akkor lehetne örülni neki, s mindenki érezné, hogy megérdemelt jutalmat kapott.
    Még nem foglalkozom az eventekkel, majd holnap, vagy azután.
    Malmoztam, memóriáztam, újra váltottam a kütyüket.
    Ma volt napsütés, hóesés, most eső esik és fagyni fog. Remek lesz reggel!

zsozso577 és Tündi100149 kedveli ezt.
  15. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép estét!
    Zsozso,..előre is gratulálok a 200-as szinthez,..199-től már nem messze van a 200!
    Nagyon nagyon megnézem hogy event lesz-e, vagyis csináljuk!

Rendesen behavaztunk és még nincs itt a vége!
    Csütörtökön lesz a temetés,fiamékkal együtt megyünk,..én leszek a navigátor,..51 év vezetés alatt csak ragadt rám valami,..más nem kosz!

Megyek megnézem lesz-e ARA Kacsa vagy csak Valentin-napi cserép!!!!! Utolsóra tippelek,netán Bájital,..jó lenne már fogyasztanom belőle!

Visszajöttem: elég nekem a rózsalekvár!

mebajah, Csacskamacska és zsozso577 kedveli ezt.
  16. zsozso577

Én benéztem ezt a memóriásat....de igy jártam!.....
    Tudom, hogy nem ad semmit sem a dekor.....de kiváncsi vagyok rá!
    ÁÁÁÁ....ne várjunk a BP.-től semmit sem! Nincs arra kapaciátásuk, hogy ilyennel foglalkozzanak!
    Sajnálom, hogy Te igy lemaradtál a dekorról!.....
    Sziasztok!

Köszönöm szépen!
    Nevess ki....de ha nem szoritani az idő.....itt megállnék egy kicsit! Nekem ez olyan szép szám!!!!
    Nekem sem adott eddig nagy értékű ajit....cserepet és rózsát kaptam!....de most többet összegyüjtök.....és hátha!!!!
    Vigyázzatok csütörtökön az uton....bár addig lehet még száraz is az ut.
    Itt is esik egész nap.....de az utak járhatók....igy a szobából megitélve.
    Táska bepakolva....lepi töltőn.....egyelőre ugy néz ki, hogy utazok reggel.

Szép estét kivánok!

Vigyázzatok magatokra a és valamikor a jövő héten jelentkezem.

17. Csacskamacska

Zsozsó, jó utat, Te is vigyázz magadra!
    Általában 25-30 körüli pörgetésem van, de nem szoktam csak 4.5 pörgetést pörgetni. Amennyiben nem jön össze valamilyen bónusz, akkor sem pörgetek tovább. Gyakran elkerülnek azok, amikre vágynék. Ez van.

Mára elköszönök, jó éjt!

_Ilona49_ és Tündi100 kedveli ezt.
  18. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Szép napot mindenkinek!
    Nagy zajra ébredtem, el sem tudtam képzelni, hogy mi az. Az utca felől jött. Bár ben esett jól, de "kiugrottam" az ágyból, hogy megnézzem, hogy mi az, No, hát az utcai csatornát tisztítják, vagy mit tudom én mit csinálnak vele, de egy ilyen nagy szippantós kocsi áll az út közepén, a cső vége a csatornában és nagyhangún zúg. Ezt azóta is csinálják, igaz már másik aknafedő van felemelve, ami távolabb van, de azt is lehet hallani. Egyszer csak elmennek majd.
    Reggeli aratás előtt pörgettem vagy hármat, amikor kiakadt a mutató és csak pörgött és pörgött. Mr néztem, hogy most mi is van, ez meg nem áll soha, amikor megjelent a kiírás: kapcsolódás közben hiba lépett fel, indítsam újra. Újraindítottam, utána már nem volt baj, de semmi bónuszt nem pörgettem.
    Vasalást befejezem, a teraszon lévő terítők vannak hátra, azok most vannak pont olyan állapotban, hogy szépen lehet vasalni. A többit tegnap kivasaltam.Főznöm is kell, mert nincs ebédem. Zöldborsólevest készítek és tojásos nokedlit, s valamilyen befőtt lesz felbontva majd hozzá.
    Borult, de nem esik. Még akármi is lehet belőle!

Tündi100 kedveli ezt.
  19. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szép napot Gazdák!
    Munkálatok haladnak csak lassan az a baj!Az ember szeretne túl lenni gyorsan kevés munkával.Ami igaz belőle sok munka
    és sok idő!:( Csacska még nem táncolunk az örömünnep akkor lesz ha minden kész.Beteg mester meggyogyult dolgozik de ezek
    a mai fiatalok ....
    Ma soska fözelék lesz az ebéd imádom. Minden hófehér 1 fok van.Jönnek Szegedről növérem gyereke fiújával kopogtato cédulát
    gyüjteni 10000 ft kapnak / nap kell nekik iskolások.Itt fognak aludni igaz a földön de háborus állapotok vannak.
    Szerintem ennek is örülnek drága a szállás és a bkv jegy.
    Grat Zsozso a 200 hoz és jó utat.Nagyon elfogytunk hol vannak a többiek??
    Szép napot jó játékot!

_Ilona49_, Tündi100 és Csacskamacska kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Szia Henike! A fiataloknak lehet jó buli lesz a földön alvás.:) Nekünk is az volt, meg a gyerekeinknek is és szerintem ebben most is van valami izgis! Az is jó, hogy dolgoznak a pénzecskéért és nem a szülőktől várják el, hogy kapjanak. Persze biztos kapnak, de jó az, ha maguk dolgoznak meg érte. A "háborús állapotnak" egyszer csak vége lesz és akkor milyen jó lesz!
    Eventek kiírása olvasható! Az időkorlátosnál nagyon figyelni kell majd! Jó a felhője, kár, hogy hosszú a beérési ideje. Estére mehet a hosszú a földbe, holnap meg lehet bontani a bahát is!

_Ilona49_ és Tündi100 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.