Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép estét!

Az eventek folyamatban..... és holnap egy új kezdődik.....pedig már azt sem tudom, hogy hol a fejem!
    Az hogy a rémséges nyitva volt....azt is itt olvastam....így oda is szaladnom kellett....
    Minden szinten....szinte minden!!!! :pxD:pxD
    Ma ügyintézős napom volt...okosodtam is egy kicsit....csak azt nem tudom, hogy a következő
    csekknél minden rendben lesz -e minden.....mert hát az e-számla....nekem magas!

Jó éjszakát!

2. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

E-számla,..elektronikus uton kapod a számlát nem borítékba,...én is kapom ott de hiába küldik a linket ahol be tudnám fizetni,nem ott fizetem vonják számláról mint eddig.Gondolom mondtad nekik küldjék csak az e-számlát de ha csekken fizetted eddig akkor küldjék csak a csekket is mert Te úgy szereted.
    Ha akarnám ott is tudnám fizetni de nem vagyunk nagy barátok.

Jó éjt!

_Ilona49_, Fatther, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  3. zsozso577

Sziasztok!

Az eventekkel haladok....de nem fogok a keresős végére érni...azt már látom!
    A bal oldal csak-csak kész lesz....de a jobb????? nahhh....az gáz!
    Elveszek a részletekben....aztán akadozik is ....így azt hiszem, hogy leszedtem....szaladok tovább....aztán látom,
    hogy még mindíg hiányzik valami...:p:p:p keresem-keresem....aztán rájövök....hopp....itt már voltam....CSAK!

szia

Végül én is banki átutalással fizettem be.....az célhoz is ért....így utólag már tudom....
    Ám először a linken keresztül akartam...tudom, hogy ott elidőztem.....kártyaszám????? Hmmmm.???? miatt....
    erre, jött a válasz, hogy sikertelen....igy következett a hosszu telefonálás! Manapság már minden erről szól!
    Lehet....adok az OTP-nek megbízást....aztán slusszzzzzz!
    Tudod....ott rontottam el, hogy hagytam magam rábeszélni....az e-számlára!

_Ilona49_, -elzemari-, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  4. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó napot!
    Nekem/nekünk a kukások kivételével minden számlánk csoportos megbízatással megy. Tény, hogy pénzbe kerül, de nincs semmi elfelejtve. Akkor is működik, ha a net nem. Legalábbis minket nem érint a központi szerverek hibája, az legyen a bankok meg a rendszer gondja-baja. A szemét is csak azért nem úgy megy, mert bár én kötöttem arra is szerződést, de mivel a szemetesek nem voltak hajlandóak két évig leemelni egy fillért sem, a bank úgy döntött, hogy a szerződést felmondja. Érthető.
    Megyek unokázni pár napra. Jó munkát másoknak a virtuális világban! Amíg ők izzadva robotolnak a földeken, az ólaknál, addig én a világ legjobb nőjével leszek a játszótéren. Árnyékban. :D

_Ilona49_, busika02, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
  5. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Igen nem a B.sz.sz.-mal volt a gondod hanem a kártya számmal ahol aláírtad a kártyát az ott található,.... nálam a háromjegyűszámmal?
    Ha itt vásárolsz itt nem kéri a kártya számot.

Én is kapok e-számlát 2 helyről is,...előttemegbizásvolt maradt ugyan az mert az e-számlát csak elovasom utána áthelyezem a mappályába.

Utoljára szerkesztett: 16.7.19
    _Ilona49_, zsozso577, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  6. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Szép napot kivánok kedves Tiszántúliak.

Felénk enyhe szellő fújdogál, még jó a hőmérséklet, de már hallottam, hogy jön újra a meleg.Én nagyon birtam ezt a 26 fokos hőmérsékletet.Ám kit érdekel?A meleg csak jön, hiszen nyári évszak van.

Nem tudom felétek milyenek a piaci árak, de ma majd hanyatt estem, mikor megláttam hogy a zöldbab 1500 forint egy kiló.Te jó ég, hiszen most van itt az ideje, az első leszedésnek, vagy már elmúlt?Nem is tudom már.
    Sárgabarack dögivel van a piacon, ám az ára azért ezt nem nagyon tükrözi.500 forintért lehet eltenni valót venni.Na de elég legyen már a piaci áraknak, inkább az eventek.

Végre elértem a nagy hajsza felhőjét, nagyon örültem már neki, mert valahogy untam már nagyon.A pecással nem foglalkozom, ha véletlenül eszembe jut, megnézem, elhalászom és megyek tovább.A szélben szeretek táncolni, az kicsit felvillanyoz.Ó fiatal koromban de nagyon szerettem táncolni.Hol van az már.

Most a harmadik táncnál kicsit bajban vagyok, mert a tenyésztésnél kicsit kevés a szupertápom, igy aztán hogy fog alakulni nem tudom.Úgyanis a sárkányorsót amiből kell 91 darab,csak /kizárólag 2019. július 19. 14:00 óra és 2019. július 21. 23:59:59 óra között "aratott" tenyésztésekből lehet előteremteni.Majd kiderűl, meddig tudok eljutni.

Vidámságot és jókedvet kivánok mindenkinek!!

_Ilona49_, busika02, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép estét Mindenkinek!
    Lassan ritkulnak a teendőim, majdcsak több időm lesz jönni ide, meg kedvem is.
    Csinálom az eventeket, nagyon nem izgat, hogy hol tartok. Nem igazán tetszik, hogy csak egy területen lehet termelni a gazt, az időt meg elhúzták. A teliholdast félidőben vettem észre, hogy nyitva, így jól lemaradtam róla. Ez sem baj. Szupertápom van, így hétvégén nem lesz gond a tenyésztés.
    Piacon voltam ugyan, de nem nagyon nézelődtem, célirányosan mentem.

Elköszönök, jó éjt, aludjatok jól!

busika02, zsozso577, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  8. -elzemari-

[​IMG] Jó reggelt kivánok!

Jutka,
    annyit kell csak játszani, amennyi örömet okoz.Én már itt tartok.Ha sikerül valamit elérni örülök, ha nem nem bánkódom rajta.
    A teliholdas most úgy is nagyon rövid volt, nem is értem egyáltalán minek is kellett ilyen rövid időre egyáltalán betenni.A szupertáp jól fog jönni, mert kell majd belőle elég sok.Nekem nincs ilyen szerencsém, de jutok ameddig érek.

Az idő nagyon szép felénk , egy árva felhő sem takarja az eget.Néha néha megrebbennek a fák levelei, de csak úgy lassan.

Szép napot kivánok kedves Tiszántúliak.

busika02, zsozso577, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!

Ma, el ne kiabáljam, nyugis napom volt, reménykedem a továbbra is az lesz! Nem mentem sehova, még a telefon sem csörgött, csak a postás csengetett, kétszer és jó hosszan. Egy olyan levelet hozott, ami már tárgytalan, mert elintéztem.

Termelem a paprikákat, sikerült két fajtát úgy beadnom, hogy csak az a biztonságos 10 db maradt meg. Semmi para, szaporodik a többivel! A farmosra a porzósból még ki sem számoltam, hogy mennyi kellene, de a felhőhöz már közeledem.

Szűrt fény, kellemes lenge szellő és nincs forróság! Olyan jó, maradhatna így!

busika02, zsozso577, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  10. -elzemari-

Judit,
    de jó, hogy ilyen nyugis napod volt.Én bezzeg jól felpaprikázva jöttem haza, majd szétrobbantam, most igyekszem megnyugodni, mert nincs értelme másnak.
    A Datil paprikát adó autómatát kitetted?

11. zsozso577

Sziasztok

Aratásra várok....aztán indulnék is....18,15-re van egy időpontom. Nincs messze.....bár nem hiszem, hogy 10 perc alatt
    odaérek....nahhhh aztán....máskor én vártam rá!
    Marika....jó, hogy írtad, mert nálam a menüben csücsült!...most már kitettem!....hadd végezze a dolgát!
    Szóval Judit...nálad a postás 2x csenget!xD Itt csak1x nyomja meg....és már megy is tovább!
    Az eventekkel haladgatok. A hajszánál....ez elején nulláztam....de mostanra már elfogyott a tartalék korom!
    Igy a holnapi nap....valamikor ismét nulláznom kell! Gyalázatos....ez a felröpi hajsza nálam!
    Aztán a minijátékhoz is van igéretem egy kis segítségre....remélem egy kicsit javít az átlagon!
    A bahásnál ahogy reméltem....egy kis zavar támadt az agyamban....vagy inkább a kezemnél!
    Az egyiket máris tultermeltem....pedig a többlet jó lenne a másikhoz! BRRRR!!!!!
    Figyelmetlen vagyok!....aztán ismét sikerült csatni nélkül aratni! Szidom is magam!!!!:pxD:p

12. Csacskamacska

Még nem! Először az ezüst és aranyakon mentem végig, hogy a magvakat megkapjam és folyamatosan tudjam szaporítani őket. Most értem oda, hogy jönnek a gyémántok.
    Zsozsó, ne szaladj, csak séta, az egészségesebb!

_Ilona49_, busika02, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  13. zsozso577

Szia
    Tudom!....Tudom!!!!!......de most más a cél és jó lenne odaérni.....időben!.....de a fránya aratás az első!xD

Utoljára szerkesztett: 17.7.19
  14. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép estét!

Nagyon nyugottan vagyok semmit nem csinálok,...nincs is stressz.
    Lógatom a lábam.

Most azzal szórakozom az olcsó trágyát megveszem és újra kirakom csak 1 kicsit többért.
    Ugrálnak a millák.

15. zsozso577

Sziasztok!
    Szerencsés volt a futásom! Friss és üde vagyok!xDxDxD:p:p:p

Sziasztok!
    Jó szórakozást találtál ki! Pont most néztem az egyik kisebb farmon....és az ár az egekben!

Tudom, hogy morgok....a sok event miatt! ....de ha nem lenne....akkor számomra unalmas lenne a játék!
    Kell....az, hogy célom legyen....bár ezek a célok....egyre elérhetetlenebbek!....számomra!
    Itt van a mostani event....én még birkozom vele....és a jobb oldal nem is lesz meg.....és event másnapján már olvastam,
    hogy volt aki be is fejezte! Ezeknek a gazdáknak csak gratulálni tudok....szerencsésebbek vagy a farmnak jobb a fekvése....
    vagy....vagy!!!!!!! stb...stb!!!!!!
    Summa summárum! Csinálom az eventeket a saját taktikám szerint....és közben morgolódok!xDxD....mert az lehet????
    Ugye?????:pxDxDxD:p.......ezzel nem ártok senkinek sem!

16. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Az a,...vagy...vagy...stb...stb... nagyon találó!Fejezted már be úgy az eventet hogy alíg hogy elkezdődött?

Jó lenne ha már év elején úgy kezdődne az event hogy Decemberig mind összekapcsolódna,..mint itt ezek.
    De sok pihenőnk lenne!

Jó éjt![​IMG] [​IMG] [​IMG]

busika02, _Ilona49_, Csacskamacska és 4 más kedveli ezt.
  17. -elzemari-

[​IMG] Jó reggelt!

Bizony korán van még, remélem nem ébresztettem fel senkit.
    Zsozso,
    nem baj ha morogva dolgozik az ember, mert néha azt is muszáj.Látod én is sokszor vendégül látom öreg barátnőmet Sopánkánét, de attól még az élet szép,igaz néha azért borús felhők is takarják az eget, de mindig kiderül utána.
    Játszani úgy kell, hogy örömet adjon és ne mérget.
    Az automatákat , melyek a magokat adják kinn vannak a földeken,most a negyedik automatára gyúrok a Dragon's Breath-ra.Mára neve is oly előkelő.S azt mondják, hogy a Dragon's Breath paprika „tüzességi” rekordot döntött.
    A termesztő elmondta, eddig senki sem kóstolta a Dragon Breath Chilli (A Sárkány Lehelete) névre keresztelt paprikát, bár ő maga már a nyelve hegyéhez érintette. Borzasztóan égetett, 10 másodpercig csak köpködtem utána– nyilatkozta Smith, aki egyébként virágüzletét vezeti, és az új paprikát a Nottingham Trent Egyetem munkatársaival közösen kísérletezte ki. A cél egyébként nem az volt, hogy fogyasztásra alkalmas legyen, elsősorban gyógyítási céllal nemesítette a Sárkány Leheletét.
    Sok ember allergiás az érzéstelenítőszerekre, számukra hasznos lehet, mert ha a bőrhöz ér, erőssége miatt teljesen lezsibbasztja azt.
    Nos ennyit a paprikáról.

Legyen szépa napotok és jó játékot kivánok!

busika02, _Ilona49_, Csacskamacska és 5 más kedveli ezt.
  18. zsozso577

Jóóóó reggelt kívánok!

Aratáson túl vagyok....a farm rendben.....most kávészünet van!
    Ahogy írtam.....a minijátékhoz kapok egy kis segítséget....ez amolyan mini farm-tali lesz!
    Feljavítja az átlagomat egy kicsit!:p Jó lenne a jobb oldalon az FA-s ládáig eljutni!
    Álom édes álom!
    ÁÁÁÁÁÁ...Lajos! Az már túl hosszú lenne!,,,,bár sosem lehet tudni.....hogy csinálnak egy maraton-eventet!
    Olyan lenne, mint a szintlépési maximum......elérhetetlen!
    Marika....este kitettem az automatákat...utána gondolkodtam.....megérős az nekem? ...azt hiszem ma be is szedem.....
    egyébként is a második körös paprikák talán meg is lesznek ma.

busika02, Fatther, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
  19. kisbelus2

kisbelus2 Utánpótlás-írogató

Üdv mindenkinek!
    Meg szeretném kérdezni, hogy abban az esetben , ha éppenséggel Erdélyből vagyok , akkor inkább melyik fórumon lehetne ismerkedni vagy az mindegy?
    xD

20. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó napot!
    Akit érdekel a Chrome beállítása, - MAJD!!! - az tényleg olvassa el az ismertetőt a technikai részben. Érdemes. Ez a faramuci helyzet csak akkor fog megoldódni, ha a BP is áttér a Flash-ról a html5-re, ami nem lesz egyszerű mulatság, de muszáj lesz. Lassan mindenki áttér a biztonságosabb html5-re, ezért nem lesz támogatottsága a Flashnak. Tessék hozzászokni! Nálam az Edge már úgy működik, hogy minden esetben engedélyezem - egyszeri alkalomra - a Flash futtatását. (Most is onnan írok. ) Nem is akarom állandóra tenni, mert minek? Előbb-utóbb át kell állni a html5-re, ami minden böngészőnél már alapértelmezett. A Flash Player a kivételezett. Még.
    Jó munkát gazdák!

Ismerkedni bárhol lehet. Akár több helyen is. Csak a fórum előírásait kell betartani. :)

busika02, Fatther, henrietta1223 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.